Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Charuga wrote:Malo po malo, i izađe ljepši stadion nego što onaj pod BB ...
I to mnogo ljepši. Inače nisam nikad kontao stadion pod Bijelim Brijegom, jedna ogromna tribina a ostale tri strane haman prazne. Tako isto Tušanj. Ružnije izgleda od Maksimira.
pusti se ti tusnja. daj pare pa ce bit i ostale trEbine.
nije ti ovo rim
a nisam ljubomoran sto bi bio.
dao bog da se vratite pod bijeli brijeg.
a ovo je sekundarna opcija uostalom znamo svi pricu.
nego generalno mi se za stadione ne svidja to medju kucama i s ovim zidovima oko terena.
Charuga wrote:Malo po malo, i izađe ljepši stadion nego što onaj pod BB ...
I to mnogo ljepši. Inače nisam nikad kontao stadion pod Bijelim Brijegom, jedna ogromna tribina a ostale tri strane haman prazne. Tako isto Tušanj. Ružnije izgleda od Maksimira.
pusti se ti tusnja. daj pare pa ce bit i ostale trEbine.
nije ti ovo rim
Ko je bio arhitekta Tušnja neka sam sebe upuca u koljeno.
avetinja wrote:Nema ružnijeg stadiona od Tušnja. Čak su i pod Bijelim Brijegom prevazišli.
Ma meni je onaj stadion nekakav čudan sa onom novom tribinom.
Zapad ostaje, neće rušiti? Sjever se razlikuje od zapada, a još nije ni centriran, nego je pomaknut više desno. Istok će se graditi i morao bi biti spojen sa istokom i da bude isti. Jug im ne treba.
avetinja wrote:Nema ružnijeg stadiona od Tušnja. Čak su i pod Bijelim Brijegom prevazišli.
Ma meni je onaj stadion nekakav čudan sa onom novom tribinom.
Zapad ostaje, neće rušiti? Sjever se razlikuje od zapada, a još nije ni centriran, nego je pomaknut više desno. Istok će se graditi i morao bi biti spojen sa istokom i da bude isti. Jug im ne treba.
ja bih o stadionima , a ovaj Burek sa Kariba , simulira predstavu OZNA sve dozna .
Ovaj sumir samo izmišlja nake talove čuj čija komisija , pa UEFI-na valjda .