Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Fudo Bosna wrote:Treba traziti "dozivotnu" zabranu da ovaj Ericson sudi protiv BIH, svaki nas kontakt sa loptom je bio sankcionisan zutim kartonom, najmanje 5 zutih je bilo nepotrebno to je i razlog sto ih nismo pobijedili jer jednostavno nismo ni "smjeli" razigrati se, odmah slijedi karton. Fuj koje djubre od sudije i "ovo" da sudi medjunarodne utakmice. Ovakvog pristrasnog sudjenja nema ni u BIH, kantonalnoj ligi.
Fujj !
Upravo tako. Sudija je stvorio takvu psihozu da se covjek plasi bilo kakvog kontakta.
Podijelio je toliko zutih kartona i samo je bilo pitanje a to je cekao kada ce ici drugi krug. Sramota ga bilo svojih pomocnika ali bi on najradije samo Dzeki dao. ja sam ocekivao i ranije da ce krenuti drugi krug zutih kartona.
Jedan Pjanic i Dzeko u ovakvom timu izgledaju kao igrači Oberhauzena iz 5e amaterske lige.
To je jedino do trenera.
Nažalost Meša moraš se pogledati u lice i sam shvatiti da li si dorastao zadatku. Ovo je debilizam.
Sto ne mogu vise tog ostavljanja srca na terenu. Ostavimo ga na terenu i onda ga izduvange.
Ako večeras nismo bili u stanju da zabijemo dva gola, kada ćemo biti? Aha, ma ja sad će Gibraltar.
Ovdje trubim kako je Meša smješan trener i kako muda ima ko govno vitamina. Pet utakmica, pet skoro identičnih izmjena. Pored njega takvog, prođe karijera jednom Cimirotu i sličnima na klupi.
Al džaba pričaj ti nekom. Večeras, u drugom poluvremenu pravoslavni skotovi su imali više šansi nego mi. Pitate se kako? Hm, prečka, Šunjićevo izbacivanje, Mitrogluovo zajebavanje i još jedna je bila ne pamtim baš. Šta smo mi uradili u drugom dijelu? Zajebavali se na centru i na njihovo dopustanje prilazili golu i zajebavali se.
Kazem opet, nismo u ovakvom mecu dali dva gola? Nemamo prava da se zalimo. Dovidjenja prijatno.
ja odavno vise sansi propustenih u jednoj utakmici nisam vidio. realno trebali smo ih napuniti. od dzeke i ibisevica se odbijla lopta kao od drva. reakcije ko mrtvi konji. totalno tromi i spori. par puta ogroma prednost ili 1 na 1 i uvijek grci izbace. 100 nekih lopti u sesnaestercu ne mogu nikako ubaciti u go. isto tako tonu laganih zadnih pasova ne odu na vrijeme ili grci presjeku. i na kraju grci stali skroz imamo 4 na 4 par puta a mi zadrzavamo loptu . grcka je kriza i ovo je sramota ne uzeti 3 boda.
Frankyee wrote:Nedostatak profesionalnog pristupa da se zavrsi utakmica u drugom poluvremenu. Imali smo sanse ali su i Grci mogli dati bar jos jedan gol.
Pokazali smo da u nekim trenucima mozemo igrati. Mesa nije pokazao nikakvo znanje i struku
Dzeko nije nikako imao svoju noc i Mesa ga je trebao vadit otprilike kad je izasao Spaha i ubaciti igraca sredine terena.
Ja sam onu futu švedsku spominjap već dva puta ovdje. Ko je gledao finale LE u Bazelu zna o čemu pričam. Dugu i tešku bolest mu želim. Svaki kontakt naših igrača je sviran, čak šta više i karton se odma vadi. Penač komotno mogao svirati na Džeki, mada, realno ono jeste bio crveni za Edina. Dva najmanje faula u sudijskoj za nas nije svirao, koji da su suđeni ne bi doveli do ove tragedije na kraju. Dakle, jebem mu sve što ima, popišam mu se na milione, da Bog da umro u kontejneru kakvom.
Drugo, doista pičkasta igra na kraju, umjesto da zavalimo još jedan gol, mi trošimo vrijeme. Jebi ga, budi lud, otvorili se Grci, kuveta nisu imali da se vrate u odbranu. Jbg.