Zahiragić opet jaše

Post Reply
kamberovica polje

#1501 Re: Zahiragić opet jaše

Post by kamberovica polje »

cyprus wrote:Vidim mnogi ove dvojicu stavljaju u tipični SDA kontekst... SDA je meni sinonim za oportunizam i ruralnu zatucanost... Ovo međutim, nije to... Ovo je nešto puno opasnije od toga... Hare i buraz mu nisu oportunisti, a nisu ni zatucani u klasičnom smislu riječi, tj. njihovi 'stavovi' nisu plod neinformisanosti i neznanja... Oni su svjesni agresivni propagatori novih mračnih ideja, i njihovo vrijeme tek dolazi...

Kad ovakvi konačno 'preuzmu' SDA, a na dobrom su putu, plakat ćemo mi za Baketom...
+1
Slažem se apsolutno. Svaka njihova izjava zvuči ciljano i lijepo upakovano za maloumne i zadojene mozgove koje ih podržavaju...nije to slučajno.
kakavdanakneiskustvu

#1502 Re: Zahiragić opet jaše

Post by kakavdanakneiskustvu »

Promoe wrote:Spavaju li mirno braća Latić? :mrgreen:

:lol: :lol: :lol: :thumbup: :thumbup:
ultima_palabra

#1503 Re: Zahiragić opet jaše

Post by ultima_palabra »

cyprus wrote:Vidim mnogi ove dvojicu stavljaju u tipični SDA kontekst... SDA je meni sinonim za oportunizam i ruralnu zatucanost... Ovo međutim, nije to... Ovo je nešto puno opasnije od toga... Hare i buraz mu nisu oportunisti, a nisu ni zatucani u klasičnom smislu riječi, tj. njihovi 'stavovi' nisu plod neinformisanosti i neznanja... Oni su svjesni agresivni propagatori novih mračnih ideja, i njihovo vrijeme tek dolazi...

Kad ovakvi konačno 'preuzmu' SDA, a na dobrom su putu, plakat ćemo mi za Baketom...
Ne bih se slozio... mislim da su 'stavovi' samo plod oportunizma.

Kraj toliko oportunista i dupeuvlakaca u SDA oni kontaju da moraju biti posebni da se proguraju na vrh... za tu svrhu oni koriste vehabije i opcenito zaostale likove kojih ima puno i koji imaju jaku propagandu. Ako se popnu dovoljno visoko, zaboravit ce oni te debile u sekundi.
ultima_palabra

#1504 Re: Zahiragić opet jaše

Post by ultima_palabra »

Promoe wrote:Spavaju li mirno braća Latić? :mrgreen:
Jah, nadmasise ih balavci u njihovoj igri :D Pokazali su da za trabunjanje klerodesnicarskih gluposti ne trebaju akademske titule i iskustvo.
drndalo

#1505 Re: Zahiragić opet jaše

Post by drndalo »

Smijel' Dina Merlina uzet' u usta i reci mu da nije dobar Bosnjak, musliman jerbo je zabavljao ljude, od kojih su neki i cafiri bili, i to sve na sejtanski praznik...? :evil:
insomnia78

#1506 Re: Zahiragić opet jaše

Post by insomnia78 »

Smije kurac. Da ga 'adzija podere ko truhlu storu
drndalo

#1507 Re: Zahiragić opet jaše

Post by drndalo »

I da su mu sve pare osim za Ilahije = haram...? :brusli:
cyprus

#1508 Re: Zahiragić opet jaše

Post by cyprus »

ultima_palabra wrote:

Kraj toliko oportunista i dupeuvlakaca u SDA oni kontaju da moraju biti posebni da se proguraju na vrh... za tu svrhu oni koriste vehabije i opcenito zaostale likove kojih ima puno i koji imaju jaku propagandu. Ako se popnu dovoljno visoko, zaboravit ce oni te debile u sekundi.
Dobro, može biti i to, da fingiraju ovo ludilo, međutim, ja se bojim da je ono stvarno i da je ovo jedan novi trend čiji zenit tek treba doći...
madner

#1509 Re: Zahiragić opet jaše

Post by madner »

Ovo ce biti skroz druga struja od SDA. Mrzit ce se najvise medjusobno.
sumirprimus

#1510 Re: Zahiragić opet jaše

Post by sumirprimus »

da je pukne koliko kolikooo? :izet: :lol:
SkyLimit

#1511 Re: Zahiragić opet jaše

Post by SkyLimit »

Vehabije su evoluirali i sad se neki predstavljaju u novom obliku, ovi mi bacaju na njih.

Znam momka koji je završio filozofski fakultet, trenutno radi pripravnički, kad ovako sjediš sa njim normalan sve, ali kad krenu vjerske teme on ukratko kaže da šije, sufije i slično nisu muslimani i da to sve treba zic - zic.

Malo me plaši ideja da će takav sutra predavati djeci, a čak nije ni vjeronauka.
Naslovnica

#1512 Re: Zahiragić opet jaše

Post by Naslovnica »

Potpis.
Tačno me bude strah kada vidim količinu mržnje prema neistomišljenicima, u prvom redu tzv. komunjarama, zatim ateistima, LGBT populaciji, i svima koji ne potpadaju pod čisto i lijepo moje Sarajevo.
A nemali je broj onih koji mu lajkuju komentare i podupiru sve.
Strašno koliko su ove mlađe generacije zadojene patološkom mržnjom .
Connaisseur Karlin

#1513 Re: Zahiragić opet jaše

Post by Connaisseur Karlin »

Koga Zahiragic konkretno jase ?
kamberovica polje

#1514 Re: Zahiragić opet jaše

To se događa kad sistematski uništavaš školstvo i dozvoliš religiji da se uvuče u sve pore društva...Dobiješ vojsku neobrazpvanih zatucanih i očajnih ovaca na čijem čelu su vukovi.
HAVANA

#1515 Re: Zahiragić opet jaše

Post by HAVANA »

Connaisseur Karlin wrote:Koga Zahiragic konkretno jase ?
Senadu jednu s mihrivoda,ne znas je ti. :D
Connaisseur Karlin

#1516 Re: Zahiragić opet jaše

Post by Connaisseur Karlin »

HAVANA wrote:
Connaisseur Karlin wrote:Koga Zahiragic konkretno jase ?
Senadu jednu s mihrivoda,ne znas je ti. :D
nema Senade na temi,ne buni se :D :lol:
hrasno38
Vozim: Renault Laguna
Horoskop: Riba

#1517 Re: Zahiragić opet jaše

Post by hrasno38 »

Ovako su uglavnom zapocinjali oni koji su se kasnije dizali u zrak, pucali po civilima automatima i zavodili neke svoje islamske zakone nigdje prije vidjene. Zahiragici su rak ovog drustva i pod hitno ako se taj rak ne odstrani bojim se da cemo biti nie jednu nego deset stepenica blize onome sto smo imali 90-tih godina. Generalno prezime Zahiragic u Sarajevu je vezano za probleme, lopovluke i stvaranje problema gradjanima.
Last edited by hrasno38 on 01/01/2017 22:27, edited 1 time in total.
insomnia78

#1518 Re: RE: Re: Zahiragić opet jaše

Post by insomnia78 »

hrasno38 wrote:Ovako su uglavnom zapocinjali oni nkoji su se kasnije dizali u zrak, pucali po civilima automatima i zavodili neke svoje islamske zakone nigdje prije vidjene. Zahiragici su rak ovog drustva i pod hitno ako se taj rak ne odstrani bojim se da cemo biti nie jednu nego deset stepenica blize onome sto smo imali 90-tih godina. Generalno prezime Zahiragic u Sarajevu je vezano za probleme, lopovluke i stvaranje problema gradjanima.
Jok. Ovako pocinju oni koji navracaju druge da to rade
JThomas

#1519 Re: Zahiragić opet jaše

Post by JThomas »

a svoje dupe drže u toplom i ugodnom, nerijetko upravo uz alkohol, droge i kurve...
XXS

#1520 Re: Zahiragić opet jaše

Post by XXS »

Prepoznace se Zahiragic sam u ovom monologu:

hrasno38

#1521 Re: RE: Re: Zahiragić opet jaše

Post by hrasno38 »

insomnia78 wrote:
hrasno38 wrote:Ovako su uglavnom zapocinjali oni nkoji su se kasnije dizali u zrak, pucali po civilima automatima i zavodili neke svoje islamske zakone nigdje prije vidjene. Zahiragici su rak ovog drustva i pod hitno ako se taj rak ne odstrani bojim se da cemo biti nie jednu nego deset stepenica blize onome sto smo imali 90-tih godina. Generalno prezime Zahiragic u Sarajevu je vezano za probleme, lopovluke i stvaranje problema gradjanima.
Jok. Ovako pocinju oni koji navracaju druge da to rade
Pa moram priznati da je i to odlicna teorija :thumbup:
Org

#1522 Re: Zahiragić opet jaše

Post by Org »

ultima_palabra wrote:

:thumbup: 100%
kamberovica polje

#1523 Re: Zahiragić opet jaše

JThomas wrote:a svoje dupe drže u toplom i ugodnom, nerijetko upravo uz alkohol, droge i kurve...
Naučili od svojih sponzora iz jedne poznate kraljevske familije koja se opija, šmrće bijelo i jebe kurve po jahtama a svoj narod kulturološki i socijalno drži u osmom stoljeću.
hrasno38

#1524 Re: Zahiragić opet jaše

Post by hrasno38 »

kamberovica polje wrote:
JThomas wrote:a svoje dupe drže u toplom i ugodnom, nerijetko upravo uz alkohol, droge i kurve...
Naučili od svojih sponzora iz jedne poznate kraljevske familije koja se opija, šmrće bijelo i jebe kurve po jahtama a svoj narod kulturološki i socijalno drži u osmom stoljeću.
A mi smo im to omogucili jebaji ga :sad:
HobotnicaPLus

#1525 Re: Zahiragić opet jaše

Post by HobotnicaPLus »

kamberovica polje wrote:
Ono sto je najtuznije jeste to sto to oni niti vide a samim tim milion kilometara su daleko od toga da priznaju takvo nesto. Bice da je u pitanju neki cudan miks licemjerja i sizofrenije.
Post Reply