Nisam iz fotelje sam.....objavila status.zateznistub wrote:To ti sa linije, pa nasekirana?KatarinaKosaca wrote:Joj koji uzaludni pokusaji humora....odustani, ne ide ti taj sistemzateznistub wrote:Dobro je, lego novi pack duracela
Evo javio se novi bojovnik
Novi rat
- KatarinaKosaca
- Location: Izmedju kurvinih sinova i pokvarenih kurvinih sinova
#1501 Re: Novi rat
- zateznistub
#1502 Re: Novi rat
Ma znam Kato, no sikiriki...KatarinaKosaca wrote: Nisam iz fotelje sam.....objavila status.
-
condy
#1503 Re: Novi rat
Rs je nastala na zlocinu. Za rat je potrebna vojna moc. Bez podrske amerikanaca, nato-a, Rs vojno ne moze biti porazena jer iza sebe ima Srbiju. RS moze biti legitiman vojni cilj jer prastanja za proslost nikad ne treba bit.
- seln
#1504 Re: Novi rat
Ima li jos neki stereotip od strane fine sarajevske raje, koja jos od doba Isa-bega zivi u seheru?PM72 wrote:KatarinaKosaca wrote:vHajde, opusti se. Ko te zna zna. A ovi hipici ti u drustvu ne trebaju, sto jest jestPM72 wrote:Šta reći? Ništa.Pametnom je i išaret dosta a budali moraš crtat.Čuj gadim mu se od bilo kog prljavog četnika.phu
![]()
E moja Kato,najjače dvokomponentno ljepilo je asfalt i opanak.
-
prog321
#1505 Re: Novi rat
Sa Srbijom ili bez, pc se ista sudbina piše ako dodje do vojnog sukoba.
Ali valjda neće.
Vidjet ćemo za par sedmica, mjeseci... godina
Ali valjda neće.
Vidjet ćemo za par sedmica, mjeseci... godina
-
PM72
#1506 Re: Novi rat
Ja sam tebi objasnio neke stvari preko PP a ti ni mukajet...
- seln
#1507 Re: Novi rat
Mislis, kukao si, zabrinut za vlastiti ugled?PM72 wrote:Ja sam tebi objasnio neke stvari preko PP a ti ni mukajet...
Nisi mi relevantan ni mrve.
Ako ti smeta moje pisanje, a ti fino ne dolazis na forum.
Ako mislis da sam te negdje uvrijedio, izvoli prijaviti post.
- MikroBelaj
#1508 Re: Novi rat
Misljenje par forumasa nikako nije odraz misljenja vecine,vecina se ne nateze po forumu,nego gleda egzistenciju,a u prici sa rajom koja je zajedno samnom bila tamo gdje i ja 92-95,ima doza rezervisanosti ,ali znam da se na njih moze racunati u slucaju belaja... 
-
ušće
#1509 Re: Novi rat
Ne vrijeđa ovo mene jarane iako je meni upućeno ...mnogo većih papaka imaš od Osika do Viešegradskih vrata od onih koima je ovo upućeno ,Nezna jadan da su ljudi iz Istočne Bosne pohađali " velike škole" dok njegovi još ni za slova nisu znali ...ali eto mora čo"jek nešto da kaže...seln wrote:PM72 wrote:Ima li jos neki stereotip od strane fine sarajevske raje, koja jos od doba Isa-bega zivi u seheru?PM72 wrote:Šta reći? Ništa.Pametnom je i išaret dosta a budali moraš crtat.Čuj gadim mu se od bilo kog prljavog četnika.phu[
E moja Kato,najjače dvokomponentno ljepilo je asfalt i opanak.
-
PM72
#1510 Re: Novi rat
Kad forum bude tvoj - neću sigurno.Ja te na vrlo fin i kulturan način priupitao koji ti je klinac a ti šutiš kao kurva.Da ne bi forum privatizovali ako ti je šta nejasno javi se slobodno.Do tada me obilazi u širokom luku.seln wrote:Mislis, kukao si, zabrinut za vlastiti ugled?PM72 wrote:Ja sam tebi objasnio neke stvari preko PP a ti ni mukajet...
- KatarinaKosaca
#1511 Re: Novi rat
Slazem seMikroBelaj wrote:Misljenje par forumasa nikako nije odraz misljenja vecine,vecina se ne nateze po forumu,nego gleda egzistenciju,a u prici sa rajom koja je zajedno samnom bila tamo gdje i ja 92-95,ima doza rezervisanosti ,ali znam da se na njih moze racunati u slucaju belaja...
-
PM72
#1512 Re: Novi rat
Vidim po pismenosti da si i ti jedan od onih što su pohađali visoke škole.Ne vrijeđa ovo mene jarane iako je meni upućeno ...mnogo većih papaka imaš od Osika do Viešegradskih vrata od onih koima je ovo upućeno ,Nezna jadan da su ljudi iz Istočne Bosne pohađali " velike škole" dok njegovi još ni za slova nisu znali ...ali eto mora čo"jek nešto da kaže...
- seln
#1513 Re: Novi rat
Ako vase visokosarajevsko velicanstvo uzima sebi za pravo da ismijava sve i svakoga, onda mora biti spremno da i samo bude ismijano.PM72 wrote:Kad forum bude tvoj - neću sigurno.Ja te na vrlo fin i kulturan način priupitao koji ti je klinac a ti šutiš kao kurva.Da ne bi forum privatizovali ako ti je šta nejasno javi se slobodno.Do tada me obilazi u širokom luku.seln wrote:Mislis, kukao si, zabrinut za vlastiti ugled?PM72 wrote:Ja sam tebi objasnio neke stvari preko PP a ti ni mukajet...
Sta si umisljas, koji kurac? Ti jedini bio u ratu, svi ostali pobjegulje i nemaju pojma sta je rat?
Svi seljaci, samo ti fina gradska raja?
Ko prica sa tolike visine, mora pasti na nos.
Last edited by seln on 26/09/2016 20:46, edited 1 time in total.
- zateznistub
#1514 Re: Novi rat
KoIma, nezna...
Oxford rules
Oxford rules
- bleee_sa
#1515 Re: Novi rat
Mog'o bi ti seln džogirat' po B fazi... 
-
PM72
#1516 Re: Novi rat
Kad nekog napadaš onda moraš imati i dokaze za to.Dokaži svoje tvrdnje,da sam ismijavao sve i svakog a sebe uzdizao da sam jedini ratovao i ja obećavam golemo izvinjenje i povlačenje sa sajta.Jedini branim ljude povratnike i njihove muke i nekoliko puta sam pisao kako sam bio osrednji borac i da ništa spektakularno u ratu nisam uradio.Bio dobrovoljac kao i hiljade drugih.A tvoji seljački kompleksi me ne dotiču- vjeruj mi.Ovaj grad je i stradao radi takvih đikana kojima je poezija bila "Siđimo u gradove da bijemo gadove" a ovaj grad mu dao sve.Ako vase visokosarajevsko velicanstvo uzima sebi za pravo da ismijava sve i svakoga, onda mora biti spremno da i samo bude ismijano.
Sta si umisljas, koji kurac? Ti jedini bio u ratu, svi ostali pobjegulje i nemaju pojma sta je rat?
- seln
#1517 Re: Novi rat
Evo, u ovom postu dvije uvrede... i ono se pita koga je vrijedjalo.PM72 wrote:Kad nekog napadaš onda moraš imati i dokaze za to.Dokaži svoje tvrdnje,da sam ismijavao sve i svakog a sebe uzdizao da sam jedini ratovao i ja obećavam golemo izvinjenje i povlačenje sa sajta.Jedini branim ljude povratnike i njihove muke i nekoliko puta sam pisao kako sam bio osrednji borac i da ništa spektakularno u ratu nisam uradio.Bio dobrovoljac kao i hiljade drugih.A tvoji seljački kompleksi me ne dotiču- vjeruj mi.Ovaj grad je i stradao radi takvih đikana kojima je poezija bila "Siđimo u gradove da bijemo gadove" a ovaj grad mu dao sve.Ako vase visokosarajevsko velicanstvo uzima sebi za pravo da ismijava sve i svakoga, onda mora biti spremno da i samo bude ismijano.
-
ušće
#1518 Re: Novi rat
Kako ti se zove naselje na ulazu Ilidže ... Ako vidiš igdje da sam ja prizivao rat ili da sam se kurčio ratom kao ti ili da sam svakom loncu bio poklopac i objašnjavao ratnu strategiju .. .odmah ću javno da ti se izvinem ...Inače što se pismenosti tiče i to me jarane ne vrijeđa ja sam pravopis učio samo zato što sam morao ...nešto drugo je moja profesija , pa čak ni tu gdje sam stručnjak ne volim previše da pametujem drugima...PM72 wrote:Vidim po pismenosti da si i ti jedan od onih što su pohađali visoke škole.Ne vrijeđa ovo mene jarane iako je meni upućeno ...mnogo većih papaka imaš od Osika do Viešegradskih vrata od onih koima je ovo upućeno ,Nezna jadan da su ljudi iz Istočne Bosne pohađali " velike škole" dok njegovi još ni za slova nisu znali ...ali eto mora čo"jek nešto da kaže...Osik ??? nego jebo nas,šta ćemo za rat?
- Danguba
#1520 Re: Novi rat
PM72 wrote:
Sve vas koji pišete takve nebuloze pitao bih koliko ste metaka za Bosnu opalili? Ne u vazduh i na svadbama nego u odbrani od agresora?
U februaru '94-te nije se moglo vise od 5(pet). Toliko nam dijelili. Nema se vise. Pa ti vidi sta ces i kuda ces.
- zateznistub
#1521 Re: Novi rat
Mala digresija na temu:ušće wrote:Kako ti se zove naselje na ulazu Ilidže ... Ako vidiš igdje da sam ja prizivao rat ili da sam se kurčio ratom kao ti ili da sam svakom loncu bio poklopac i objašnjavao ratnu strategiju .. .odmah ću javno da ti se izvinem ...Inače što se pismenosti tiče i to me jarane ne vrijeđa ja sam pravopis učio samo zato što sam morao ...nešto drugo je moja profesija , pa čak ni tu gdje sam stručnjak ne volim previše da pametujem drugima...PM72 wrote:Vidim po pismenosti da si i ti jedan od onih što su pohađali visoke škole.Ne vrijeđa ovo mene jarane iako je meni upućeno ...mnogo većih papaka imaš od Osika do Viešegradskih vrata od onih koima je ovo upućeno ,Nezna jadan da su ljudi iz Istočne Bosne pohađali " velike škole" dok njegovi još ni za slova nisu znali ...ali eto mora čo"jek nešto da kaže...Osik ??? nego jebo nas,šta ćemo za rat?
Ni Osik ni El idza nisu niti ce biti dio Sarajeva. Vrč samo prigradska naselja
-
PM72
#1522 Re: Novi rat
ušće wrote:Kako ti se zove naselje na ulazu Ilidže ... Ako vidiš igdje da sam ja prizivao rat ili da sam se kurčio ratom kao ti ili da sam svakom loncu bio poklopac i objašnjavao ratnu strategiju .. .odmah ću javno da ti se izvinem ...Inače što se pismenosti tiče i to me jarane ne vrijeđa ja sam pravopis učio samo zato što sam morao ...nešto drugo je moja profesija , pa čak ni tu gdje sam stručnjak ne volim previše da pametujem drugima...PM72 wrote:Vidim po pismenosti da si i ti jedan od onih što su pohađali visoke škole.Ne vrijeđa ovo mene jarane iako je meni upućeno ...mnogo većih papaka imaš od Osika do Viešegradskih vrata od onih koima je ovo upućeno ,Nezna jadan da su ljudi iz Istočne Bosne pohađali " velike škole" dok njegovi još ni za slova nisu znali ...ali eto mora čo"jek nešto da kaže...Osik ??? nego jebo nas,šta ćemo za rat?
Osjek je naselje na Ilidži a Osik je ulica.usput,pronađi mi to "kurčenje".
-
ušće
#1524 Re: Novi rat
zateznistub wrote: Mala digresija na temu:
Ni Osik ni El idza nisu niti ce biti dio Sarajeva. Vrč samo prigradska naselja
- KatarinaKosaca
#1525 Re: Novi rat
Dje si FidelHAVANA wrote: