Referendum(i) u RS-u

Locked
Patriotska_Liga

#1501 Re: Referendum(i) u RS-u

Post by Patriotska_Liga »

kolegione wrote: Pa vidiš i ti hoces da se ratujes, bilo te strah kad si bio mali, pa sad kontas da bi bio heroj, sta je reci?
Nikad neces biti heroj :) treba imati srce da budeš heroj :)
Nemoj vrijeđati ljude, to je valjda civilizacijsko dostignuće, ali ako tebi to ništa ne znači ja ću ti reći da iza vrijeđanja moraš stati a nisi u stanju da staneš jer nemaš srca :)
Šta si ti? Kabil, stručnjak za srce :lol:

Ono se nešto razbacuje, fol srce ovo ono, bjež ba kakve lobanje po ovom forumu ordiniraju :oops:
Patriotska_Liga

#1502 Re: Referendum(i) u RS-u

UndergroundShare wrote: pusti teroristu vidi mu objava na tema sirija :lol:
De mi neke moje postove s teme Sirija, da vidimo ovdje.
L u c i f e r

#1503 Re: Referendum(i) u RS-u

Post by L u c i f e r »

Rafal tiito

Za cete brezbeli

Jes veci trosak, al svaki cejf se placa
radostan dan

#1504 Re: Referendum(i) u RS-u

Post by radostan dan »

VCorp wrote: Dok sam pisao o zločinima nad Srbima, lošom politikom Bošnjaka prema Srbima i demoniziranju Srba bio sam prije par sedmica najveći izdajnik Alijinih holidejinaca a sad sam Bošnjak fašista jer sam šprdao četnika i njegove zidove oko Bosne ? Odlučite se šta sam, pa mi javite ...
ne znam, to vidi sa @ patriotskom ligom, nek ti on rastumači.

Poziv za vješanje koga ? Jesi ti Srbin ili si četnik koji slijedi i dalje velikosrpsku politiku usmjerenu protiv Bosne ? Ako si četnik onda i jesi za omču.
mora da sam četnik, čim sam reagovao na tvoj poziv o sadnji vrba...
Patriotska_Liga

#1505 Re: Referendum(i) u RS-u

Oni više vole traktor. Ja bih im, kao dobar čovjek i humanista, ispunio tu želju.
Patriotska_Liga

#1506 Re: Referendum(i) u RS-u

Svi ste vi Bošnjaci, odma da se razumijemo. Samo vas ima raznih vrsta.
MikroBelaj

#1507 Re: Referendum(i) u RS-u

Post by MikroBelaj »

Patriotska_Liga wrote:
kolegione wrote: Pa vidiš i ti hoces da se ratujes, bilo te strah kad si bio mali, pa sad kontas da bi bio heroj, sta je reci?
Nemoj vrijeđati ljude, to je valjda civilizacijsko dostignuće, ali ako tebi to ništa ne znači ja ću ti reći da iza vrijeđanja moraš stati a nisi u stanju da staneš jer nemaš srca :)

Ono se nešto razbacuje, fol srce ovo ono, bjež ba kakve lobanje po ovom forumu ordiniraju :oops:
Smiri se,ja sam za puno manje otisao u Banovice :D :D
kolegione

#1508 Re: Referendum(i) u RS-u

Post by kolegione »

Patriotska_Liga wrote:

Ja sam ti pojasnio, malo foe, malo pošalica, ali bitno je da je agresiva splasnula :)
Sve se može riješiti na ovaj ili onaj način, ali nema potrebe da vrijeđaš ljude....
Patriotska_Liga

#1509 Re: Referendum(i) u RS-u

I ja sam. I šta? Ništa. Istina se ne može zaustaviti cenzurom.
Paul F.

#1510 Re: Referendum(i) u RS-u

Post by Paul F. »

pasha078 wrote: Ako mi nismo zeljeli biti dio Yu ni po koju cijenu, onda je trebalo uraditi deal sa Hrvatskom jos 1991 i pridruziti se borbi dok se tamo ratovalo. U tom dealu bi se precizirala borba do konacno oslobodjenja i BiH i Cro.
Prepade me jarane. U rat bez međunarodnog priznanja. Muslimanska paravojska u Europi. Srpska propaganda bi bila u prilici dati svoj puni doprinos pravednoj borbi srpskog naroda. Po mom skromnom mišljenju, satrali bi nas.
p206

#1511 Re: Referendum(i) u RS-u

Post by p206 »

Niko nije dobio državu referendumom, pa tako neće ni Miletovi sljedbenici, bilo kako sebe zvali Srbima ili četnicima. Zna se kako se dobija država i zemlja, treba se dobro potući...pa ako je nekome do toga, nije problem država se mora braniti, tako je oduvijek bilo.
Nažalost ima i previše onih kojima zbog višegodišnje nezaposlenosti život nema baš nekog smisla(na sve 3 strane), i dani im prolaze u beznađu...velika većina takvih će uzeti oružje da bi dali neki smisao svom životu, za borbu za nešto...i rat bi bio krvaviji nego ovaj prošli.
Nakon tog bi se pojavio neki novi Milorad, Dragan i Bakir, neki novi ratni profiteri.
Bradafilozof

#1512 Re: Referendum(i) u RS-u

Post by Bradafilozof »

Paul F. wrote:
pasha078 wrote: Ako mi nismo zeljeli biti dio Yu ni po koju cijenu, onda je trebalo uraditi deal sa Hrvatskom jos 1991 i pridruziti se borbi dok se tamo ratovalo. U tom dealu bi se precizirala borba do konacno oslobodjenja i BiH i Cro.
Prepade me jarane. U rat bez međunarodnog priznanja. Muslimanska paravojska u Europi. Srpska propaganda bi bila u prilici dati svoj puni doprinos pravednoj borbi srpskog naroda. Po mom skromnom mišljenju, satrali bi nas.
Hrvati bi nas zalozili i izradili. Prebacili bi rat u bih.
arzuhal

#1513 Re: Referendum(i) u RS-u

Post by arzuhal »

radostan dan wrote: ma ja ba, pravo si mi odgovorio, na poziv za vješanje, na forumu na kom si moderator.
De šalim se, šta odmah tu... :mrgreen:

A nisam ja moderator nigdje osim na Religiji, kao pridružen član @nasi, nemam ovlasti nikake nigdje drugo, ovdje sam isto ko i ti, znači moraš prijavit ako nešto ima za prijavit, paśa moj :mrgreen:
Patriotska_Liga

#1514 Re: Referendum(i) u RS-u

UndergroundShare wrote: mrš u guantanamo bay :lol:
Ja sam ono što vama najviše smeta. Bošnjački sekularni nacionalista. Ovakvih poput mene sve je više pa vam polako propada zadnja slamka spasa, tj. ova propaganda da Bošnjacima spakujete terorizam. Mohune, što bi reko Nelson Mandela. Vrijeme je za podmazivanje traktora :D
Bradafilozof

#1515 Re: Referendum(i) u RS-u

Post by Bradafilozof »

UndergroundShare wrote:
Patriotska_Liga wrote:
UndergroundShare wrote: pusti teroristu vidi mu objava na tema sirija :lol:
De mi neke moje postove s teme Sirija, da vidimo ovdje.
mrš u guantanamo bay :lol:
Đikani na steroidima. Referendum vam dodje ko steroid. Jos vam samo fali kacavenda da to usmjeri kako treba i gdje treba.
basar

#1516 Re: Referendum(i) u RS-u

Post by basar »

Mi taj referendum ne priznajemo.
Bradafilozof

#1517 Re: Referendum(i) u RS-u

Post by Bradafilozof »

UndergroundShare wrote:[g]
Ne volim da prijavljujem, i vjerujem da je ovo u tvojoj porodici normalno, al ipak je prijavljeno.
kolegione

#1518 Re: Referendum(i) u RS-u

Post by kolegione »

basar wrote:Mi taj referendum ne priznajemo.
Pojasnio brat sve :thumbup: :mrgreen:
Majke mi mislio sam da tema ide u totalni haos ali svaka ti čast
nixon69

#1519 Re: Referendum(i) u RS-u

Post by nixon69 »

UndergroundShare wrote:........
WTF?? :shock:
Jesi ti mozda ofulao pdf?
kolegione

#1520 Re: Referendum(i) u RS-u

Post by kolegione »

Patriotska_Liga wrote:
UndergroundShare wrote: mrš u guantanamo bay :lol:
Ja sam ono što vama najviše smeta. Bošnjački sekularni nacionalista. Ovakvih poput mene sve je više pa vam polako propada zadnja slamka spasa, tj. ova propaganda da Bošnjacima spakujete terorizam. Mohune, što bi reko Nelson Mandela. Vrijeme je za podmazivanje traktora :D
Daj prijavite ovoga šta se sa njim raspravljate
junior3

#1521 Re: Referendum(i) u RS-u

Post by junior3 »

radostan dan wrote: mora da sam četnik, čim sam reagovao na tvoj poziv o sadnji vrba...
Pobratime more l' se?
Jesu li ti već trEktor spomenuli? :mrgreen:
Patriotska_Liga

#1522 Re: Referendum(i) u RS-u

kolegione wrote: Daj prijavite ovoga šta se sa njim raspravljate
U čemu je problem? On je tebe pohvalio, tvoj istomišljenik.
radostan dan

#1523 Re: Referendum(i) u RS-u

Post by radostan dan »

arzuhal wrote:
radostan dan wrote: ma ja ba, pravo si mi odgovorio, na poziv za vješanje, na forumu na kom si moderator.
De šalim se, šta odmah tu... :mrgreen:

A nisam ja moderator nigdje osim na Religiji, kao pridružen član @nasi, nemam ovlasti nikake nigdje drugo, ovdje sam isto ko i ti, znači moraš prijavit ako nešto ima za prijavit, paśa moj :mrgreen:
ne pada mi na pamet...nekada i bih, al obzirom da je sve otišlo u kurac, šta ja tu da glumim...
ali individualno i zbog sebe, hoću i imam pravo da reagujem, a vi radite kako vam volja. forum je vaše (moderacijsko) ogledalo, moje nije. pozz.
kolegione

#1524 Re: Referendum(i) u RS-u

Post by kolegione »

Patriotska_Liga wrote:
kolegione wrote: Daj prijavite ovoga šta se sa njim raspravljate
U čemu je problem? On je tebe pohvalio, tvoj istomišljenik.
Pa kakve to veze ima, vidiš da je neki bolesnik predpostavljam sa nekom izumrlom ideologijom velikih nacija :)
Ali ja se ne ložim na njih uopšte mi i ne smeta, očekivanja su minimalna, ali ovdje sam nemali broj puta doživio vrijeđanje u tvom stilu. i apostrofiranje da sam četnik, ustaša... ili kako već ide ta priča.
radostan dan

#1525 Re: Referendum(i) u RS-u

Post by radostan dan »

p206 wrote: Nažalost ima i previše onih kojima zbog višegodišnje nezaposlenosti život nema baš nekog smisla(na sve 3 strane), i dani im prolaze u beznađu...velika većina takvih će uzeti oružje da bi dali neki smisao svom životu, za borbu za nešto...
apsolutno...mir i stabilnost kakve takve države i društva neće ugroziti nacio-naguravanja i nadjebavanja, nego besprespektivnost, nemaština i bijeda. sve je više takvih, iz te priče. i sve im se manje nudi...a vrijeme (životno) za njih -curi. stoga, rado bi ponovo promješali karte.

i rat bi bio krvaviji nego ovaj prošli.
to ne znam...
Nakon tog bi se pojavio neki novi Milorad, Dragan i Bakir, neki novi ratni profiteri.
to sigurno.
Locked