Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
kolegione wrote:
Pa vidiš i ti hoces da se ratujes, bilo te strah kad si bio mali, pa sad kontas da bi bio heroj, sta je reci?
Nikad neces biti heroj treba imati srce da budeš heroj
Nemoj vrijeđati ljude, to je valjda civilizacijsko dostignuće, ali ako tebi to ništa ne znači ja ću ti reći da iza vrijeđanja moraš stati a nisi u stanju da staneš jer nemaš srca
Šta si ti? Kabil, stručnjak za srce
Ono se nešto razbacuje, fol srce ovo ono, bjež ba kakve lobanje po ovom forumu ordiniraju
VCorp wrote: Dok sam pisao o zločinima nad Srbima, lošom politikom Bošnjaka prema Srbima i demoniziranju Srba bio sam prije par sedmica najveći izdajnik Alijinih holidejinaca a sad sam Bošnjak fašista jer sam šprdao četnika i njegove zidove oko Bosne ? Odlučite se šta sam, pa mi javite ...
ne znam, to vidi sa @ patriotskom ligom, nek ti on rastumači.
Poziv za vješanje koga ? Jesi ti Srbin ili si četnik koji slijedi i dalje velikosrpsku politiku usmjerenu protiv Bosne ? Ako si četnik onda i jesi za omču.
mora da sam četnik, čim sam reagovao na tvoj poziv o sadnji vrba...
kolegione wrote:
Pa vidiš i ti hoces da se ratujes, bilo te strah kad si bio mali, pa sad kontas da bi bio heroj, sta je reci?
Nemoj vrijeđati ljude, to je valjda civilizacijsko dostignuće, ali ako tebi to ništa ne znači ja ću ti reći da iza vrijeđanja moraš stati a nisi u stanju da staneš jer nemaš srca
Ono se nešto razbacuje, fol srce ovo ono, bjež ba kakve lobanje po ovom forumu ordiniraju
kolegione wrote:
Ja sam ti pojasnio, malo foe, malo pošalica, ali bitno je da je agresiva splasnula
Sve se može riješiti na ovaj ili onaj način, ali nema potrebe da vrijeđaš ljude....
pasha078 wrote: Ako mi nismo zeljeli biti dio Yu ni po koju cijenu, onda je trebalo uraditi deal sa Hrvatskom jos 1991 i pridruziti se borbi dok se tamo ratovalo. U tom dealu bi se precizirala borba do konacno oslobodjenja i BiH i Cro.
Prepade me jarane. U rat bez međunarodnog priznanja. Muslimanska paravojska u Europi. Srpska propaganda bi bila u prilici dati svoj puni doprinos pravednoj borbi srpskog naroda. Po mom skromnom mišljenju, satrali bi nas.
Niko nije dobio državu referendumom, pa tako neće ni Miletovi sljedbenici, bilo kako sebe zvali Srbima ili četnicima. Zna se kako se dobija država i zemlja, treba se dobro potući...pa ako je nekome do toga, nije problem država se mora braniti, tako je oduvijek bilo.
Nažalost ima i previše onih kojima zbog višegodišnje nezaposlenosti život nema baš nekog smisla(na sve 3 strane), i dani im prolaze u beznađu...velika većina takvih će uzeti oružje da bi dali neki smisao svom životu, za borbu za nešto...i rat bi bio krvaviji nego ovaj prošli.
Nakon tog bi se pojavio neki novi Milorad, Dragan i Bakir, neki novi ratni profiteri.
pasha078 wrote: Ako mi nismo zeljeli biti dio Yu ni po koju cijenu, onda je trebalo uraditi deal sa Hrvatskom jos 1991 i pridruziti se borbi dok se tamo ratovalo. U tom dealu bi se precizirala borba do konacno oslobodjenja i BiH i Cro.
Prepade me jarane. U rat bez međunarodnog priznanja. Muslimanska paravojska u Europi. Srpska propaganda bi bila u prilici dati svoj puni doprinos pravednoj borbi srpskog naroda. Po mom skromnom mišljenju, satrali bi nas.
Hrvati bi nas zalozili i izradili. Prebacili bi rat u bih.
radostan dan wrote:
ma ja ba, pravo si mi odgovorio, na poziv za vješanje, na forumu na kom si moderator.
De šalim se, šta odmah tu...
A nisam ja moderator nigdje osim na Religiji, kao pridružen član @nasi, nemam ovlasti nikake nigdje drugo, ovdje sam isto ko i ti, znači moraš prijavit ako nešto ima za prijavit, paśa moj
Ja sam ono što vama najviše smeta. Bošnjački sekularni nacionalista. Ovakvih poput mene sve je više pa vam polako propada zadnja slamka spasa, tj. ova propaganda da Bošnjacima spakujete terorizam. Mohune, što bi reko Nelson Mandela. Vrijeme je za podmazivanje traktora
Ja sam ono što vama najviše smeta. Bošnjački sekularni nacionalista. Ovakvih poput mene sve je više pa vam polako propada zadnja slamka spasa, tj. ova propaganda da Bošnjacima spakujete terorizam. Mohune, što bi reko Nelson Mandela. Vrijeme je za podmazivanje traktora
radostan dan wrote:
ma ja ba, pravo si mi odgovorio, na poziv za vješanje, na forumu na kom si moderator.
De šalim se, šta odmah tu...
A nisam ja moderator nigdje osim na Religiji, kao pridružen član @nasi, nemam ovlasti nikake nigdje drugo, ovdje sam isto ko i ti, znači moraš prijavit ako nešto ima za prijavit, paśa moj
ne pada mi na pamet...nekada i bih, al obzirom da je sve otišlo u kurac, šta ja tu da glumim...
ali individualno i zbog sebe, hoću i imam pravo da reagujem, a vi radite kako vam volja. forum je vaše (moderacijsko) ogledalo, moje nije. pozz.
kolegione wrote:
Daj prijavite ovoga šta se sa njim raspravljate
U čemu je problem? On je tebe pohvalio, tvoj istomišljenik.
Pa kakve to veze ima, vidiš da je neki bolesnik predpostavljam sa nekom izumrlom ideologijom velikih nacija
Ali ja se ne ložim na njih uopšte mi i ne smeta, očekivanja su minimalna, ali ovdje sam nemali broj puta doživio vrijeđanje u tvom stilu. i apostrofiranje da sam četnik, ustaša... ili kako već ide ta priča.
p206 wrote:
Nažalost ima i previše onih kojima zbog višegodišnje nezaposlenosti život nema baš nekog smisla(na sve 3 strane), i dani im prolaze u beznađu...velika većina takvih će uzeti oružje da bi dali neki smisao svom životu, za borbu za nešto...
apsolutno...mir i stabilnost kakve takve države i društva neće ugroziti nacio-naguravanja i nadjebavanja, nego besprespektivnost, nemaština i bijeda. sve je više takvih, iz te priče. i sve im se manje nudi...a vrijeme (životno) za njih -curi. stoga, rado bi ponovo promješali karte.
i rat bi bio krvaviji nego ovaj prošli.
to ne znam...
Nakon tog bi se pojavio neki novi Milorad, Dragan i Bakir, neki novi ratni profiteri.