To sam ja davno rekao.Biene Maya wrote:Kada se u genocidnom cetnitetu sabere broj zaposlenih, nezaposlenih, penzionera, broj ucenika i studenata, maksimalan broj stanovnika je oko jedan milion. Tu jos treba dodati i druge narode koji tu zive, tako da je vrlo lako izracunati da je njihov broj oko 800 do maksimalno 850 hiljada, ali uvijek su govorili da ih je izmedju 1,3 do jedan i pol milion. Na popisu iz 91' na nivou cijele BiH, bilo ih je oko 27 ili 28 posto. Ali oni su sav vojni kadar iz srbije i crne gore uracunali u popis. Ovo je izjavio jedan americki analiticar, ime sam mu zaboravila. On je rekao da su srbi manipulisali sa popisom, jer je najmanje 200 do 250 hiljada srbijanaca i crnogoraca uvrsteno u nas popis, a ti ljudi su sa svojim familijama 92' napustili nasu zemlju i vratili se svojim kucama. Pored toga, sto su srbi isli po grobljima i popisivali i mrtve ljude, oni navodno taj popis nisu nikada ni priznali. Jedino je istina, da na popisu iz 91' Bosnjaka je bilo preko 50%. Da su Bosnjaci onda bili jedinstveni i da nisu slusali Izetbegovica, da su se izjasnili samo kao Bosnjaci ili Bosanci islamske vjere, sve bi bilo drugacije! Zar nije dovoljno saznanje, da se tada na popisu preko 37% izjasnilo da govori Bosanskim jezikom, a sluzbeni jezik je bio srpsko-hrvatski. Tadasnja nasa vlada je poslala pismo Ujedinjenim nacijama i obavijestila ih da u nasoj zemlji najveci broj gradjana govori Bosanskim jezikom. I nakon toliko godina, o cemu mi sa djikanima raspravljamo?! Djikani mentalno zive jos u kamenom dobu, a da sada nije popis aktuelan, oni bi nasli drugi razlog da prave probleme. Djikanima treba samo odgovoriti jezikom koji oni jedino i razumiju i nista vise! Sve oni sto izjavljuju je jedan veliki smjehotres! Nadam se da ce najzad bosnjacki politicari ispraviti kicmu i odgovoriti im onako kako i zasluzuju!
Svi dosadasnji popisi su bili lazirani, pa i onaj od`91 prema kojima se svi orijentisu.
Bosna je uvijek bila zemlja sa vecinskim Bosnjackim (muslimanskim) zivljem. Medjutim svi popisi su bili lazirani i falsifikovani kako bi se to sakrilo.
Popise su vrsile vlasti tadasnje YU sa sjedistem u BG. Broj Srba je bio lazno povecavan a broj muslimana smanjivan.
Npr. svi su do popisa mislili da BL ima oko 300.000 stanovnika, sada se ispostavilo da ima 199.000 stanovnika iako se BL prosilila skoro do Jajca i Prijedora samo da bi broj bio veci. Kakvo li je stanje tek u istocnoj RS - ne smije covjek ni zamisliti, to su opstine po 4-5.000 stanovnika (kao npr. jedna manja ulica u Minhenu).
Ovaj popis je prvi popis u istoriji BiH koji je uradila vlast BiH, tj. Sarajevo.
Bosnjacki politicari su bili protiv popisa stanovnistva, a ako ga ipak bude da ne pise odrednica``nacionalnost``, sto su Srbi odbili jer su mislili da ce u RS biti 98% Srba.
Medjutim glatko su se zajebali i sve im se odbilo o glavu, pa sada kmece,kmece,kmece .
............jos 13 dana.