Alternativac1 wrote:Mene interesuje jedna stvar..
Pošto mi je u zadnje vrijeme baš ponestalo strpljenja i volje da izigravam pauna, budem slatkorječiv, zavodljiv itd, interesuje me kako bi žene reagovale kada kada bi vam recimo neki ljepuškasti poznanik/drug ili čak u izlasku neki momčić koji vam priđe ponudio direktno neobavezi diskretni seks?
Da li bi pristale i što, i što ne?

Bgm to ti prije svega zavisi od žene

Mada bi rijetko koja pristala na tako nešto direktno.
Vidiš, ženama pronaći seks ne prestavlja izazov, vjerovatno sve i jedna ima par njih u friendzoni ako zagusti, ali mi to volimo malo komplikovati, ne dati sve na izvolte da se tako izrazim.
Volimo da kupimo dobru haljinu, ispeglamo ili ofarbamo kosu, načakarimo se ko paunovi i odemo u klub, pošprcamo neki mamin skupi parfem. Tako mi vidimo tvoje pitanje, a direktnost zavisi od toga kako smo obučene...tj. kako nismo obučene

I onda priđe momak pa flertujemo, pa drži, ne daj...To sve djevojke rade da ne budu lake mete, a ustvari su se obukle ko Stoja, a napile ko Žika.
A sada da ti prekineš tu rutinu te igre, prije svega, bi se većina djevojaka osjećala jeftinom, ili bi mislila da ti misliš da je ona laka. Ili prostitutkom...ustvari još gore, one budu plaćene
Ali, uvijek postoji izuzetaka i to ti prije svega zavisi od osobe do osobe, mada u nekih 80% slučajeva bih rekla nemoj, s druge strane možda se isplati rizikovati ako je ne znaš, pa nemaš ni šta izgubiti, osim što će misliti da si prostak. Sretno u svakom slučaju.