Sebija All about

Post Reply
Juliuscezar

#1501 Re: Sebija All about

Post by Juliuscezar »

KUM se očistio od 30 nesposobnih neradnika, četnika , gulenovaca. Naravno sada će Sebija zaposliti 30 novih sposobnih, iskusnih ljekara obrazovanih na najboljim svjetskim univerzitetima.
hrasno38
Vozim: Renault Laguna
Horoskop: Riba

#1502 Re: Sebija All about

Post by hrasno38 »

Banksy wrote:
julisiz es grant wrote:
Nije se ništa mijenjalo, toliko traje ja mislim od kada postoji ta specijalizacija (kao i većina drugih)...s tim da su neke danas povećane na 5 godina.
Vjerovatno joj je priznato ovo od 1992-1994. dok je bila u Sarajevu kao specijalizacija, ali tu ne bi bila jedina. Mnogima su godine provedene u ratu u operacionim salama (tamo gdje nije bilo dovoljno hirurga) priznate kao dio specijalizacije.
Ona je rat provela u Zagrebu i Istanbulu, ne u Sarajevu. Čudi me da to ne znaš.
U Istanbulu nije bila dugo koliko mogu da se sjetim......Silajdziceva zena je bila citav rat u Istanbulu.
julisiz es grant

#1503 Re: Sebija All about

Post by julisiz es grant »

Banksy wrote:
julisiz es grant wrote:
Nije se ništa mijenjalo, toliko traje ja mislim od kada postoji ta specijalizacija (kao i većina drugih)...s tim da su neke danas povećane na 5 godina.
Vjerovatno joj je priznato ovo od 1992-1994. dok je bila u Sarajevu kao specijalizacija, ali tu ne bi bila jedina. Mnogima su godine provedene u ratu u operacionim salama (tamo gdje nije bilo dovoljno hirurga) priznate kao dio specijalizacije.
Ona je rat provela u Zagrebu i Istanbulu, ne u Sarajevu. Čudi me da to ne znaš.
Znao sam, al sam mislio da nije odmah otišla, jer su me zbunili datumi u njenom CV-u. Ali onda sam i tu uočio petljanje (kako sam gore napisao).
julisiz es grant

#1504 Re: Sebija All about

Post by julisiz es grant »

hrasno38 wrote:
julisiz es grant wrote:U stvari sad vidim nelogičnost: kao 1992-1993 bila na Svetom Duhu a u istom periodu radila postdiplomski u Sarajevu. Niđe veze :-)
hahahah pa kazem ti
Pravi primjer DL-distance learning...sa sigurne distance :D (daleko od granata i snajpera)
hrasno38

#1505 Re: Sebija All about

Post by hrasno38 »

julisiz es grant wrote:
hrasno38 wrote:
julisiz es grant wrote:U stvari sad vidim nelogičnost: kao 1992-1993 bila na Svetom Duhu a u istom periodu radila postdiplomski u Sarajevu. Niđe veze :-)
hahahah pa kazem ti
Pravi primjer DL-distance learning...sa sigurne distance :D (daleko od granata i snajpera)
hahahaha pa da iz toga i nastade DL :D Sramota je za BH medicinsku struku da jedan tako los student i ociti mutljaros bude direktor najprestiznije i najvece klinike u BiH pored bruke ljekara koji su herojski spasavali zivote u ratu i bili izvrsni studenti te prije svega dobri ljudi. Uzmes samo Senku Dinarevic i Seku kao usporedbu i vidis kolika je sramota da ova bude direktor necega.
Matzan

#1506 Re: Sebija All about

Post by Matzan »

Ovo je haos!
Pod hitno vratiti Šanku da sredi stanje.
KatarinaKosaca
Location: Izmedju kurvinih sinova i pokvarenih kurvinih sinova

#1507 Re: Sebija All about

Post by KatarinaKosaca »

Matzan wrote:Ovo je haos!
I u njega mu sestru, tu famoznu doktorku kojoj su bebe umirale.na odjelu gdje su medicinske sestre susile kosu fenom pored inkubatora. A kako je Sanko zavrsio i kako je primljen na faks, zna se...
mallory

#1508 Re: Sebija All about

Post by mallory »

Prema zvanicnoj biografiji sa stranice Med.fakulteta (sve i da ona nije pisala taj CV, ona ga je morala odobriti prije slanja, jer ipak Med.fakultet u Sarajevu je jos uvijek ozbiljna institucija i nece tek tako objaviti nesto na svoju ruku), prof. Izetbegovic je u periodu od 01.02.1990 –17.08.1994. bila zaposlena kao ljekar opće prakse u DOO velefarmacija Sarajevo. Za vrijeme rada u farmaceutskoj firmi-mogla je biti i student postdiplomskog studija (cak i ta godina u Zagrebu-mozes je opravdati kao boravak u toku postdiplomskog studija vani, gdje je radila na svojoj magistraskoj tezi). Medjutim, period specijalizacije je jasno naveden-18.08.1994 - 06.02.1996.. Znaci ona u periodu 1992/94 nije bila uposlenik KCUS-a, niti neke druge zdravstvene ustanove, gdje se mogla baviti hirurgijom, pa da joj se te godine priznaju kao dio specijalizanstkog staza. Zakljucak- zena je sepcijalizaciju koja traje 48 mjeseci zavrsila za 18 mjeseci, a ostalih 30 mjeseci-nestalo u akciji. Nejse, i taj postdiplomski studij-istina je da se nikada magistarski nije mogao upisati sa prosjekom manjim od 8. Ali, mozda zbog duzine studiranja i duzine specijalizacije-tadasnji menadzment Med.fakulteta je prepoznao u njoj zelju za unaprijedjenjem nauke i izvanredni talent te je napravio izuzetak :-) :-) :-)
Last edited by mallory on 19/01/2017 12:30, edited 1 time in total.
hrasno38

#1509 Re: Sebija All about

Post by hrasno38 »

KatarinaKosaca wrote:
I u njega mu sestru, tu famoznu doktorku kojoj su bebe umirale.na odjelu gdje su medicinske sestre susile kosu fenom pored inkubatora. A kako je Sanko zavrsio i kako je primljen na faks, zna se...
Katarina ti kad ne bi pucala neku kontru ne bi bila to sto jesi. Senka je za Seku ljekarska institucija a Sanku niko nije spominjao i ja odlicno znam ko je taj sarajevski sminkercic. Price o fenovima i ostalim sranjima...

"Diplomirala je kao student generacije na Medicinskom fakultetu 1982. godine. Dobitnica je nagrade "Dr. Bogdan Zimonjić" i Zlatne značke "Hasan Brkić". Objavila je više od 205 radova u domaćim i stranim medicinskim časopisima."
Od 2008. godine punopravni je član Akademija nauka i umjetnosti Bosne i Hercegovine.
Autorica je 10 knjiga, sedam priručnika, recenzentkinja pet knjiga, mentorica u diplomskim radovima studenata pri Medicinskom fakultetu Univerziteta u Sarajevu i Sjedinjenim Američkim Državama, Visokoj zdravstvenoj školi i Stomatološkom fakultetu Univerziteta u Sarajevu, kao i mentorica u brojnim magistarskim i doktorskim radovima.
Početkom marta ove godine, a na osnovu njenog znanstvenog i naučnog opusa, primila je diplomu člana Evropske akademije nauka i umjetnosti u Salzburgu, u disciplini Medicina."

Tvoja opcinjenost SDP, DF i generalno lijevim kadrovima pocinje pomalo da tjera na povracanje mada se od pojedinaca i meni povraca ali to bar kod mene nije globalna bolest ni za jednu stranku nego od slucaja do slucaja. Pocinjes da mi licis na Senada Avdica koji se prodaje raji da je ljevicar a prodaje se SDA za sitne pare.
mallory

#1510 Re: Sebija All about

Post by mallory »

Mesihovic je imao vise savjetnika nego Bakir u predsjednistvu :). Javna je tajna da je zaposljavao kako je koga stigao. Za vrijeme Sankovanja-direktorica pravne sluzbe Klinickog centra, u kojem je zaposleno preko 3000 ljudi, bila je djevojka koja u vrh glave tad imala 30 godina- a do tada je bila pripravnica u advokatskoj kancelariji, a Pravni fakultet zavrsila sa prosjekom 6.89... Ali navodno, bila je zvijezda u usponu na Gastro skoli... :run:
hrasno38

#1511 Re: Sebija All about

Post by hrasno38 »

mallory wrote:
Mesihovic je imao vise savjetnika nego Bakir u predsjednistvu :). Javna je tajna da je zaposljavao kako je koga stigao. Za vrijeme Sankovanja-direktorica pravne sluzbe Klinickog centra, u kojem je zaposleno preko 3000 ljudi, bila je djevojka koja u vrh glave tad imala 30 godina- a do tada je bila pripravnica u advokatskoj kancelariji, a Pravni fakultet zavrsila sa prosjekom 6.89... Ali navodno, bila je zvijezda u usponu na Gastro skoli... :run:
Ma Sanko je klasicni kretencic i sminkercic....prijeratni jazavac
Matzan

#1512 Re: Sebija All about

Post by Matzan »

hrasno38 wrote:
mallory wrote:
Ma Sanko je klasicni kretencic i sminkercic....prijeratni jazavac

Provjereni kadar SDP-a.
KatarinaKosaca

#1513 Re: Sebija All about

Post by KatarinaKosaca »

:-@hrasno 38 moja opcinjenost SDP I DF nema veze sa tim sto.postoji snimak na odjelu kojeg je Senka vodila i na kojem je beba umrla da medicinska sestra susi fenom kosu pored inkubatora. Njene diplome iz priznanja iz struke.ne znace NISTA spram neetike koju je pokazala pricajuci da je "beba umrla jer je postojalo.nasilje nad njenom majkom dok je bila trudna". To je ispricala komsijama, prijateljima i svima koje poznaje. A poslovica " Da Bog da te Sanko lijecio" je posljedica njegovog politicki montiranog studiranja i upisa na kojem je cijela generacija pisala prijemni grafitnom.olovkom. Toliko o "mojoj.opcinjenosti sa SDP I DF "
privremeni

#1514 Re: Sebija All about

Post by privremeni »

KatarinaKosaca wrote::-@hrasno 38 moja opcinjenost SDP I DF nema veze sa tim sto.postoji snimak na odjelu kojeg je Senka vodila i na kojem je beba umrla da medicinska sestra susi fenom kosu pored inkubatora. Njene diplome iz priznanja iz struke.ne znace NISTA spram neetike koju je pokazala pricajuci da je "beba umrla jer je postojalo.nasilje nad njenom majkom dok je bila trudna". To je ispricala komsijama, prijateljima i svima koje poznaje. A poslovica " Da Bog da te Sanko lijecio" je posljedica njegovog politicki montiranog studiranja i upisa na kojem je cijela generacija pisala prijemni grafitnom.olovkom. Toliko o "mojoj.opcinjenosti sa SDP I DF "
Ima negdje i snimak gdje gospodja sa ove teme, a to nije Senka, tokom afere na ginekologiji sa mrsom, kaze da na odjelu mrsu donose pacijentice jer
ne odrzavaju higijenu. :evil: Pis maca !!
hrasno38

#1515 Re: Sebija All about

Post by hrasno38 »

KatarinaKosaca wrote::-@hrasno 38 moja opcinjenost SDP I DF nema veze sa tim sto.postoji snimak na odjelu kojeg je Senka vodila i na kojem je beba umrla da medicinska sestra susi fenom kosu pored inkubatora. Njene diplome iz priznanja iz struke.ne znace NISTA spram neetike koju je pokazala pricajuci da je "beba umrla jer je postojalo.nasilje nad njenom majkom dok je bila trudna". To je ispricala komsijama, prijateljima i svima koje poznaje. A poslovica " Da Bog da te Sanko lijecio" je posljedica njegovog politicki montiranog studiranja i upisa na kojem je cijela generacija pisala prijemni grafitnom.olovkom. Toliko o "mojoj.opcinjenosti sa SDP I DF "
Da malo podsjetimo na tu tvoju objektivnost i neopcinjenost....

http://forum.klix.ba/sebija-all-about-t ... #p12617619

"A sto se tice dr Mesihovic Dinovic jos je davno trebala biti smijenjena kad su umrle bebe na pedijatriji, a postojao video snimak kako medicinska sestra susi fenom kosu pored inkubatora. Ali, pobogu, imala je politicku protekciju SDP—a. Ma, crveni, neka.vam povadi Sebija grkljne, gdje prodjete tu trava.ne raste. A forum mi je svjedok koliko volim SDA. Ali ipak malo vise nego SDP jer su ipak malo manje licejerni, cinicni i drski."

i intersantno da o tom fenu ne mogu da nadjem apsolutno nista na netu osim tvoje price.
KatarinaKosaca

#1516 Re: Sebija All about

Post by KatarinaKosaca »

Jelte? :mrgreen: bice da sam ja izmislika feniranje I smrt bebe.... Sto se snimka tice. To je privatni snimak Sabahete Babic koji.je ustupila medijima, vjerojatno nije kacila na yt da bi vama neato dokazala
hrasno38

#1517 Re: Sebija All about

Post by hrasno38 »

KatarinaKosaca wrote:Jelte? :mrgreen: bice da sam ja izmislika feniranje I smrt bebe.... Sto se snimka tice. To je privatni snimak Sabahete Babic koji.je ustupila medijima, vjerojatno nije kacila na yt da bi vama neato dokazala
Ma Kato ne govorim o snimku nego nema rijeci nigdje na internetu o tome o cemu ti pricas a da ne spominjem snimak! Nisi ti izmislila ali ocito je da neko jest...

Uzmes ova dva CV-a i onda vidis koliko je sebija smijesna u odnosu na Senku :lol: :lol: :lol: :lol:

http://www.kcus.ba/updf/SENKA%20MESIHOV ... AREVIC.pdf

http://www.mf.unsa.ba/podaci/naucne_ref ... Sebija.pdf
KatarinaKosaca

#1518 Re: Sebija All about

Post by KatarinaKosaca »

hrasno38 wrote:
KatarinaKosaca wrote:Jelte? :mrgreen: bice da sam ja izmislika feniranje I smrt bebe.... Sto se snimka tice. To je privatni snimak Sabahete Babic koji.je ustupila medijima, vjerojatno nije kacila na yt da bi vama neato dokazala
Ma Kato ne govorim o snimku nego nema rijeci nigdje na internetu o tome o cemu ti pricas a da ne spominjem snimak! Nisi ti izmislila ali ocito je da neko jest...

Uzmes ova dva CV-a i onda vidis koliko je sebija smijesna u odnosu na Senku :lol: :lol: :lol: :lol:

nije.nitko.izmislio, vjerovatno zena privatni snimak.nije okacila na yt. Bio.je.na tv, vrtio se. Da ne ponavljam sve sad. Privilegirana kcerka politicara, doduse nesto vrijednija od svog brata Rusmira Sanke, ali.jednako naviknuta na privilegije I nedostatak etike
The BEN10

#1519 Re: Sebija All about

Post by The BEN10 »

hrasno38 wrote:
KatarinaKosaca wrote:
Katarina ti kad ne bi pucala neku kontru ne bi bila to sto jesi. Senka je za Seku ljekarska institucija a Sanku niko nije spominjao i ja odlicno znam ko je taj sarajevski sminkercic. Price o fenovima i ostalim sranjima...

"Diplomirala je kao student generacije na Medicinskom fakultetu 1982. godine. Dobitnica je nagrade "Dr. Bogdan Zimonjić" i Zlatne značke "Hasan Brkić". Objavila je više od 205 radova u domaćim i stranim medicinskim časopisima."
Od 2008. godine punopravni je član Akademija nauka i umjetnosti Bosne i Hercegovine.
Autorica je 10 knjiga, sedam priručnika, recenzentkinja pet knjiga, mentorica u diplomskim radovima studenata pri Medicinskom fakultetu Univerziteta u Sarajevu i Sjedinjenim Američkim Državama, Visokoj zdravstvenoj školi i Stomatološkom fakultetu Univerziteta u Sarajevu, kao i mentorica u brojnim magistarskim i doktorskim radovima.
Početkom marta ove godine, a na osnovu njenog znanstvenog i naučnog opusa, primila je diplomu člana Evropske akademije nauka i umjetnosti u Salzburgu, u disciplini Medicina."

Tvoja opcinjenost SDP, DF i generalno lijevim kadrovima pocinje pomalo da tjera na povracanje mada se od pojedinaca i meni povraca ali to bar kod mene nije globalna bolest ni za jednu stranku nego od slucaja do slucaja. Pocinjes da mi licis na Senada Avdica koji se prodaje raji da je ljevicar a prodaje se SDA za sitne pare.
Koliko je opozicija usrana da ne zna naći ovako škakljive detalje i iznijet ih na vidjelo...
Control panel

#1520 Re: Sebija All about

Post by Control panel »

hrasno38 wrote:
KatarinaKosaca wrote:

Ma pusti tu diplomu clana Evropske akademije nauka i umjetnosti koju je dobila, inace tamo su ti sve oni mrski sdp-ovci zvani i crveni kmeri, komunjare...
To je ona dobila po partijskoj liniji.

[emoji6]
palermo

#1521 Re: Sebija All about

Post by palermo »

The BEN10 wrote: Koliko je opozicija usrana da ne zna naći ovako škakljive detalje i iznijet ih na vidjelo...
ali šta će sa njima. Pa mi smo društvo u čije je pore utkan nepotizam, jedna od najomiljenih izreka kod nas je "ko ne zna sebi, ne zna ni drugome".

Nisu ovo stvari na kojima se dobijaju ili gube izbori. Barem kod nas. I ne u ovo vrijeme
hrasno38

#1522 Re: Sebija All about

Post by hrasno38 »

hrasno38 wrote:Katarina ti kad ne bi pucala neku kontru ne bi bila to sto jesi. Senka je za Seku ljekarska institucija a Sanku niko nije spominjao i ja odlicno znam ko je taj sarajevski sminkercic. Price o fenovima i ostalim sranjima...

Control panel wrote:Ma pusti tu diplomu clana Evropske akademije nauka i umjetnosti koju je dobila, inace tamo su ti sve oni mrski sdp-ovci zvani i crveni kmeri, komunjare...
To je ona dobila po partijskoj liniji.

[emoji6]
E to zaboravih da napisem...hahahahah :lol: :lol: :lol: :thumbup:
hrasno38

#1523 Re: Sebija All about

Post by hrasno38 »

KatarinaKosaca wrote:
hrasno38 wrote:

nije.nitko.izmislio, vjerovatno zena privatni snimak.nije okacila na yt. Bio.je.na tv, vrtio se. Da ne ponavljam sve sad. Privilegirana kcerka politicara, doduse nesto vrijednija od svog brata Rusmira Sanke, ali.jednako naviknuta na privilegije I nedostatak etike
Puno puno toga se vrtilo i po TV-u i po YT pa se kasnije ispostavilo netacnim. Ma koliko da je u pitanju privatan snimak makar bi se pricalo negdje o njemu ali jedino gdje se prica je Klix i jedino o tome pricas ti. Koliko da je god privilegovana ona je svojim znanjem i svojim radom to opravdala i ako je neko privilegovan u ovoj prici a da je pri tome naucno polupotkovan onda je to Sebija Izetbegovic. Kao sto rece @Control Panel vjerovatno su je "crveni kmeri" primili u Evropsku akademiju nauke i umjetnosti ili ces i to dezavuisati i reci jebo to to je nebitno!!!
KatarinaKosaca

#1524 Re: Sebija All about

Post by KatarinaKosaca »

Kakvo.netano POBOGU dijete umrlo....ali jok, vaznije je.mahat papirima, jer je tatica stara kominjara.....
Toffee karamela

#1525 Re: Sebija All about

Post by Toffee karamela »

hrasno38 wrote:
i intersantno da o tom fenu ne mogu da nadjem apsolutno nista na netu osim tvoje price.
Za fen je istina, sjećam se kao da je jučer bilo....Ne samo fen i neki njihovi lakovi za nokte su pominjani, narukvice koje sestre na neotalnom odjelu ne smiju nositi...Snimci prikazani u 60 minuta....
Last edited by Toffee karamela on 19/01/2017 16:03, edited 1 time in total.
Post Reply