Safet Sušić - Pape

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked

Safet Susic u Evianu ce:

izdominirati Ligu 2 s postojecom ekipom
45
21%
graditi ekipu dovodjenjem talenata Rin-tin-tina i sVrška
19
9%
odigrati prosjecnu sezonu
28
13%
podbaciti igrajuci bez bekova
8
4%
dobiti otkaz prije kraja sezone
115
53%

Total votes: 215

teta marica druga

#1501 Re: Safet Susic trener Eviana

Post by teta marica druga »

JoseMujica wrote:nemoj se svega ti zahvaljivati papetu na baražu :-)

jer smo jedva i do baraža dobacili njegovom zaslugom :roll:

Jesi li pročitao šta sam napisao? Zahvaljujući njemu smo nosioci.

PS: Volio bih i ja da se ne skreće sa teme, ali nekad se mora odgovoriti ovima koji i za svoje životne neuspjehe krive Safeta. :)
JoseMujica
Grijem se na: malograDŽane
Vozim: Tuarega
Horoskop: Poskok

#1502 Re: Safet Susic trener Eviana

Post by JoseMujica »

za to jesi li nosioc ili nisi možeš u nedogled nabrajati ko je sve bio selektor
teta marica druga

#1503 Re: Safet Susic trener Eviana

JoseMujica wrote:za to jesi li nosioc ili nisi možeš u nedogled nabrajati ko je sve bio selektor

Pa i ne baš. Sjetit ćeš se da ranije nismo imali tu privilegiju pa smo nalijetali na Portugal i Ronalda.
JoseMujica

#1504 Re: Safet Susic trener Eviana

Post by JoseMujica »

teta marica druga wrote:
JoseMujica wrote:za to jesi li nosioc ili nisi možeš u nedogled nabrajati ko je sve bio selektor

Pa i ne baš. Sjetit ćeš se da ranije nismo imali tu privilegiju pa smo nalijetali na Portugal i Ronalda.
jesmo a i taj baraž ti je podizao rejting...sjećam se kad smo i o baražu sanjali
teta marica druga

#1505 Re: Safet Susic trener Eviana

JoseMujica wrote:
teta marica druga wrote:

jesmo a i taj baraž ti je podizao rejting...sjećam se kad smo i o baražu sanjali
Pa ja, o tome i ja govorim. A plasmanom na SP u jednom trenutku smo došli na 13. poziciju FIFA-ine ljestvice. Dakle Safet i Meša su zaslužni za to što smo povlašteni u baražu. I hvala im! Igrače nisam ni spomenuo jer se to podrazumijeva.
and

#1506 Re: Safet Susic trener Eviana

Post by and »

teta marica druga wrote:
JoseMujica wrote:
teta marica druga wrote:

Pa ja, o tome i ja govorim. A plasmanom na SP u jednom trenutku smo došli na 13. poziciju FIFA-ine ljestvice. Dakle Safet i Meša su zaslužni za to što smo povlašteni u baražu. I hvala im! Igrače nisam ni spomenuo jer se to podrazumijeva.
najzaslužniji je platini,jer bi mi sad s trećim mjestom mogli žikino igrati.
pape je dosta dobrih stvari uradio,imao je dobru ekipu i od utakmice s nigerijom je počeo neki svoj inat tjerati i nebuloze prosipati.
hvala mu za sve,puno toga dobrog je uradio al nigeriju i izrael mu nikad neću halaliti.
i murinjo je tito u čelziju,al čim izostanu rezultati sve dobro se zaboravlja.takva je sudbina trenera
JoseMujica

#1507 Re: Safet Susic trener Eviana

Post by JoseMujica »

dobro kad ste krenuli tako onda treba biti realan i reći da je naša makina krenula kad je šofer reko povijesno: Sine, jebaćemo im mater! :D

Na to se slijedeći šofer Pape sjajno nadogradio kad je skonto da mi možemo samo napadati, ali je onda kao tipični Balkanac nastavio vozit samo pravo usro motku islupo nas na prvoj stanici, a sad Meša sabire djelove nakon udesa i kraha i popravlja motor i šasiju i za sad mu dobro ide...... jeste da nemamo nikakve igre ali imamo rezultat, što je najvažnije.
Ali_G

#1508 Re: Safet Susic trener Eviana

Post by Ali_G »

E moj Safete samo da si bio malo pametniji pa otisao poslije sp. Po ovom forumu se vece hvalospjevke pisu o Mesinom barazu nego li o direktnom plasmanu na SP. Kad smo guzovace dobili Slovake i Litvance tad je bitnije bilo kakva je igra. Godinu dana poslije ista bezidejnost, al sad su jedino bodovi i baraz bitni.
Charuga
Globalni moderator

#1509 Re: Safet Susic trener Eviana

Post by Charuga »

luckylaka wrote:MOze li moderacija napokon prekinuti pricu o Safetu i reprezentaciji i zasto se moji postovi konstantno brisu kada druge na to upozoravam .Ili da pocnemo na temu Meshe Bazdarevica postavljati komentare o njegovim klupskim uspjesima ili neuspjesima.P.S,Peti put pisem moderaciji.Nemoj da mi brisete postove nego me sakcionisite ako sam zaslubio zio.TEMA Safet Susic trener Eviana
Naslov teme je bezveze, bez da se ljuti onaj ko je otvorio temu sa tim nazivom. Eto, sad je naslov odgovarajući, pa se može pisati o Papetu kao fudbleru, treneru, selektoru i opet treneru.
mO k3

#1510 Re: Safet Susic trener Eviana

Post by mO k3 »

Ali_G wrote:E moj Safete samo da si bio malo pametniji pa otisao poslije sp. Po ovom forumu se vece hvalospjevke pisu o Mesinom barazu nego li o direktnom plasmanu na SP. Kad smo guzovace dobili Slovake i Litvance tad je bitnije bilo kakva je igra. Godinu dana poslije ista bezidejnost, al sad su jedino bodovi i baraz bitni.
:thumbup:
Logovan

#1511 Re: Safet Susic trener Eviana

Post by Logovan »

Charuga wrote:
luckylaka wrote:MOze li moderacija napokon prekinuti pricu o Safetu i reprezentaciji i zasto se moji postovi konstantno brisu kada druge na to upozoravam .Ili da pocnemo na temu Meshe Bazdarevica postavljati komentare o njegovim klupskim uspjesima ili neuspjesima.P.S,Peti put pisem moderaciji.Nemoj da mi brisete postove nego me sakcionisite ako sam zaslubio zio.TEMA Safet Susic trener Eviana
Naslov teme je bezveze, bez da se ljuti onaj ko je otvorio temu sa tim nazivom. Eto, sad je naslov odgovarajući, pa se može pisati o Papetu kao fudbleru, treneru, selektoru i opet treneru.
Prepravi u "Safet Sušić - Pape". :D
Charuga
Globalni moderator

#1512 Re: Safet Sušić - Pape

Post by Charuga »

Eto, sad je i to odrađeno ... ;-)
teta marica druga

#1513 Re: Safet Susic trener Eviana

and wrote: najzaslužniji je platini,jer bi mi sad s trećim mjestom mogli žikino igrati.
pape je dosta dobrih stvari uradio,imao je dobru ekipu i od utakmice s nigerijom je počeo neki svoj inat tjerati i nebuloze prosipati.
hvala mu za sve,puno toga dobrog je uradio al nigeriju i izrael mu nikad neću halaliti.
i murinjo je tito u čelziju,al čim izostanu rezultati sve dobro se zaboravlja.takva je sudbina trenera
Sve si dobro napisao osim za Nigeriju. Nije kriv Safet što nama poništiše čist, a njima priznaše neregularan gol.
Logovan

#1514 Re: Safet Sušić - Pape

Post by Logovan »

Charuga wrote:Eto, sad je i to odrađeno ... ;-)
:thumbup: :thumbup: :thumbup:
teta marica druga

#1515 Re: Safet Sušić - Pape

Druže admine, samo da iskoristim priliku dok si još tu i zamolim te da skreneš pažnju pojedinim forumašima koji često Papeta nazivaju "papke". Stvarno ne ide da jednog od najboljih fudbalera svih vremena sa ovih prostora tako nazivaju. Shvatam da neki nisu zadovoljni njegovim radom na selektorskom mjestu, ali fakat je ružno da se tako nešto piše. Svako ima pravo iznijeti ono čime je bio nezadovoljan, ali ako ikako može bez omalovažavanja bilo koga, ne samo Safeta.
Charuga
Globalni moderator

#1516 Re: Safet Sušić - Pape

Post by Charuga »

teta marica druga wrote:
Druže admine, samo da iskoristim priliku dok si još tu i zamolim te da skreneš pažnju pojedinim forumašima koji često Papeta nazivaju "papke". Stvarno ne ide da jednog od najboljih fudbalera svih vremena sa ovih prostora tako nazivaju. Shvatam da neki nisu zadovoljni njegovim radom na selektorskom mjestu, ali fakat je ružno da se tako nešto piše. Svako ima pravo iznijeti ono čime je bio nezadovoljan, ali ako ikako može bez omalovažavanja bilo koga, ne samo Safeta.
Skretao sam pažnju, upozoravao, banovao, pa opet skretao pažnju, pa opet upozoravao, ali ne vrijedi. Nije samo Pape dobijao nadimke, ali ostali su nebitni na ovoj temi. Jedino da opet banujem ...
mO k3

#1517 Re: Safet Sušić - Pape

Post by mO k3 »

teta marica druga wrote:
Sta ce admin tu da kaze , ne moze on da pojedine odgoji .....
to je sve do kucnog odgoja ....
Capajebo

#1518 Re: Safet Sušić - Pape

Post by Capajebo »

Charuga wrote: Skretao sam pažnju, upozoravao, banovao, pa opet skretao pažnju, pa opet upozoravao, ali ne vrijedi. Nije samo Pape dobijao nadimke, ali ostali su nebitni na ovoj temi. Jedino da opet banujem ...
Halali, ne znam sto, al' crkoh od smijeha :lol: :-)
Logovan

#1519 Re: Safet Sušić - Pape

Post by Logovan »

Charuga wrote: Skretao sam pažnju, upozoravao, banovao, pa opet skretao pažnju, pa opet upozoravao, ali ne vrijedi. Nije samo Pape dobijao nadimke, ali ostali su nebitni na ovoj temi. Jedino da opet banujem ...
Ma banuj Charuga, samo pucaj banove. Ništa upozorenja, samo banovi.
Capajebo

#1520 Re: Safet Sušić - Pape

Post by Capajebo »

Slazem se sa kolegom logovanim. Iako ja prvi kritikujem rad Safeta u reprezentaciji, za takvo podrugivanje treba banovati.
teta marica druga

#1521 Re: Safet Sušić - Pape

Banuj opet, neke jedino tako možeš urazumiti. Nije da ja sad izigravam šerifa, ali mnogo je ružno čitati da neko vrijeđa ljude koji su ipak mnogo učinili za BIH. Moj savjet bi bio da banuješ na sedam dana, pa ako ne dođe tobe onda mjesec, pa dva itd... Ali vjeruj ti meni da će se urazumiti kad vidi da si istrajan. Pozzz.
teta marica druga

#1522 Re: Safet Sušić - Pape

mO k3 wrote: Sta ce admin tu da kaze , ne moze on da pojedine odgoji .....
to je sve do kucnog odgoja ....
Joj tebe, pa kad neko u nekom objektu pravi probleme neće ga obezbjeđenje odgajati. Jednostavno ga izbaci. Isto tako i admin ga može banovati.
Dajte da napravimo neki bolji forum, gdje svako ima pravo na svoje mišljenje, ali bez vrijeđanja.
mO k3

#1523 Re: Safet Sušić - Pape

Post by mO k3 »

teta marica druga wrote:
Banuj opet, neke jedino tako možeš urazumiti. Nije da ja sad izigravam šerifa, ali mnogo je ružno čitati da neko vrijeđa ljude koji su ipak mnogo učinili za BIH. Moj savjet bi bio da banuješ na sedam dana, pa ako ne dođe tobe onda mjesec, pa dva itd... Ali vjeruj ti meni da će se urazumiti kad vidi da si istrajan. Pozzz.
:thumbup:
Paul F.

#1524 Re: Safet Sušić - Pape

Post by Paul F. »

I ja sam za banovanje tj potpuno poštivanje pravila foruma. Tim prije što oni na koje se to odnosi ni na koji način ne doprinose temi nego samo odvraćaju one koji imaju šta pametno napisati. Plasiranje lažnih informacija je također kažnjivo po pravilima foruma.
luckylaka

#1525 Re: Safet Sušić - Pape

Post by luckylaka »

Eto ja sam sad protiv banovanja.Svaka uvreda izrecena na racun bilo kojeg naseg velikana govori dovoljno samo o onome koje ju je izrekao.(znam po sebi jer i danas me prozivaju za psovanje familije najuspjesnijem i zaista me je sramota na onim napisanim rijecima).Dakle banovanje nece idiota ili ti kretena sprijeciti da je Pape,Svabo.Mesha ili bilo koji drugi velikan tele,mulac,invalid,bekan i sta sve ne jos jer ce se idiot ponovo vratiti i to ponoviti(vec vidjeno x puta).Takve kretene treba jednostavno ignorisati tj.zaobilaziti ih pa neka diskutuju sami izmedju sebe.Mi vecih nemamo u svijetu sporta od navedenih(ok ima ih jos uz duzno postovanje naveo sam samo ovu trojicu)i sada treba da se takmicimo ko je od njih vece tele :-) Samo na pomen imena ovih velikana po svijetu ljudi ustaju na noge i klanjaju se a kod nas se takmice ko ce smisliti pogrdnije ime.Da Bog sacuva.
Locked