Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Prpa.ba wrote:Na stranu forumska podjebavanja i turcenje/antiturcenje, moze li mi neko od kolega koji slave veceras objasniti koje konkretne koristi imamo od Erdoganove Turske? Pretpostavljam da imamo neki preferencirani rezim za izvoz odredjenih kolicina domacih proizvoda, kulturnu razmjenu, padne i poneka donacija GRAS-u, tu su i uvijek kontroverzna masovna sunecenja i "dani turskog djeteta", ali sve ovo skupa nije nista posebno ni znacajno cisto racionalno gledajuci. Sta mi promice?
Ostavio mu je bakirov babo da cuva bosnu nema vece koristi i selameta od toga
FARMAS wrote:Pa vidite da nisu moje rijeci, cim je quote, komentar Tarika Djodica direktora Al Dzazire Balkans, inace vrsnog poznavaoca tsnja u Turskoj i drzavljanina Turske
Da je to izjavio bila bi mu noga s posla
Komentar sa facebooka, mozda mu i glavu odrube po serijatu ko ce ga znati
Narod želi jaku i stabilnu Tursku i zato je glasao kako je glasao. Ali ko pita narod. Tim gore po narod.
Erdogana tek čeka najveća kušnja i pred njom nema šanse.
Ionako im ništa ne bi pomoglo...
Prpa.ba wrote:Na stranu forumska podjebavanja i turcenje/antiturcenje, moze li mi neko od kolega koji slave veceras objasniti koje konkretne koristi imamo od Erdoganove Turske? Pretpostavljam da imamo neki preferencirani rezim za izvoz odredjenih kolicina domacih proizvoda, kulturnu razmjenu, padne i poneka donacija GRAS-u, tu su i uvijek kontroverzna masovna sunecenja i "dani turskog djeteta", ali sve ovo skupa nije nista posebno ni znacajno cisto racionalno gledajuci. Sta mi promice?
Ko bi ti uvozio meso bosanskih junica? Poslušaj Čavićev intervju na FACE TV od neki dan.
Nu nam se regionalna liberalna levica silno potresla.. Čim na tviteru, maltene, bi državni udar izveli.. Kobiva, šta znaju Turci ko je bolji da im vodi zemlju...
ne mogu oni pobjeći od rata i od nestabilnosti unutar države pa ko je god pobjedio. Sve više i više je terorističkih akata u Turskoj, a u narednom periodu će još više jačati.
It_is_a_Leclerc wrote:Nu nam se regionalna liberalna levica silno potresla.. Čim na tviteru, maltene, bi državni udar izveli.. Kobiva, šta znaju Turci ko je bolji da im vodi zemlju...