Uhapšen Naser Orić!
- sWeeT_Companion
#1501 Re: Uhapšen Naser Orić!
Ma samo: NIKAD NIKOM IZVINI! 
-
trocadero
#1502 Re: Uhapšen Naser Orić!
Поздрави ми лијепе цуре из Зворника.Сјетит ће се оне прољећа 1994 и наше раје из Сарајева!
ИЗВИНИ ШТО ТИ ТО НА ОВАЈ НАЧИН САОПШТАВАМ!
ИЗВИНИ ШТО ТИ ТО НА ОВАЈ НАЧИН САОПШТАВАМ!
-
calculator
#1503 Re: Uhapšen Naser Orić!
Šta bi bilo od tebe da si na Mjesec sletio...sWeeT_Companion wrote:Bio je sweet tri puta u Rusiji, ako je to toliko bitno. I mogu vam reći da sam se oduševio prostranstvom, imajući u vidu urbanistički suicid u BiH....
- sWeeT_Companion
#1504 Re: Uhapšen Naser Orić!
Dakle to je to društvo koje se proslavilo po epitetu smoki. Priča se i 20 godina poslije. 
-
junior3
#1505 Re: Uhapšen Naser Orić!
Od svih na forumu baš vas dvojica da se nađete prozivati. 
-
trocadero
#1506 Re: Uhapšen Naser Orić!
Не знам, питај Недобровољца, можда се то односи на ове његове из Вогошће?sWeeT_Companion wrote:Dakle to je to društvo koje se proslavilo po epitetu smoki. Priča se i 20 godina poslije.
Ми смо били тако добри у извођењу акција у дубокој позадини да су нас тад прозвали Блавори са Илиџе.
Било је после и приједлога да то усвојимо као ратно име за моју јединицу!
-
splinter
#1507 Re: Uhapšen Naser Orić!
Sweet kako je Drina danas igrala ? 
- sWeeT_Companion
#1508 Re: Uhapšen Naser Orić!
Pobjedila 1:0.
-
Moenx
#1509 Re: Uhapšen Naser Orić!
Pa pobijedila je ali je Borac izgubio
NO da rezimiramo zasto je pozicija i ugled ratnog heroja obrane Srebrenice toliko breme i i muka na ledjima Bosnjaka
Ko je to bio zlocinac , vampirski grof smrti koji je sijao smrt tih dana mjeseci godina u sredisnjem Podrinju Naser Oric ili Ratko Mladic
Elem sjetimo se lakonskih rijeci MLadica tuci po Pofalicima tamo nema srpskog zivlja sjetimo se kako je cinicno i trijumfalno prolazio kroz Srebrenicu nalazeci se u svom fazonu stilu upravo zato sto je to pust sto tamo su odbjegli Bosnjaci, sve dok jednog , sto je tada zapocinjao genocid -- zabiljezen kao najveci zlocin n tlu Evrope od konca drugog svj rata
Nasera Orica cemo se sjecati kaa pomalo drskog ali i odvaznog ratnog komandanta -- vojnog stratega kome je sloboda i drcnost bila vodilja u njegovim herojskim ratnim podhvatima kao i njegovih vojnika -- od Srebrenice do Cerske KOnjevic POlja ..... nizale su se herojski okrsaji protiv visestruko jaceg protivnika-- po tome ce ga upamtiti i srpki borci iz POdrinja oni koji su nosili pusku i koji su pokusavali skupa sa specijalcima da se suprostave Oricu i da dokrajce otpor Srebrenice tog herojskog grada sjajnih doktora hirurga , ratnika novinara radio amaetra ljudi koji su ostali i preostali od nekadasnjeg predratnog stanovnistva Srebrenice, kao i ljudi protjeranih i pomjerenih sa cijelog tla Podrinja
No da li je katkad pretjerao u svojim podhvatima -- to je pomalo bolno piutanje koja se vrzma u mislima BOsnjaka i koje povlace upravo oni koji zele zlo BiH iz nimalo cistih namjera
NO da rezimiramo zasto je pozicija i ugled ratnog heroja obrane Srebrenice toliko breme i i muka na ledjima Bosnjaka
Ko je to bio zlocinac , vampirski grof smrti koji je sijao smrt tih dana mjeseci godina u sredisnjem Podrinju Naser Oric ili Ratko Mladic
Elem sjetimo se lakonskih rijeci MLadica tuci po Pofalicima tamo nema srpskog zivlja sjetimo se kako je cinicno i trijumfalno prolazio kroz Srebrenicu nalazeci se u svom fazonu stilu upravo zato sto je to pust sto tamo su odbjegli Bosnjaci, sve dok jednog , sto je tada zapocinjao genocid -- zabiljezen kao najveci zlocin n tlu Evrope od konca drugog svj rata
Nasera Orica cemo se sjecati kaa pomalo drskog ali i odvaznog ratnog komandanta -- vojnog stratega kome je sloboda i drcnost bila vodilja u njegovim herojskim ratnim podhvatima kao i njegovih vojnika -- od Srebrenice do Cerske KOnjevic POlja ..... nizale su se herojski okrsaji protiv visestruko jaceg protivnika-- po tome ce ga upamtiti i srpki borci iz POdrinja oni koji su nosili pusku i koji su pokusavali skupa sa specijalcima da se suprostave Oricu i da dokrajce otpor Srebrenice tog herojskog grada sjajnih doktora hirurga , ratnika novinara radio amaetra ljudi koji su ostali i preostali od nekadasnjeg predratnog stanovnistva Srebrenice, kao i ljudi protjeranih i pomjerenih sa cijelog tla Podrinja
No da li je katkad pretjerao u svojim podhvatima -- to je pomalo bolno piutanje koja se vrzma u mislima BOsnjaka i koje povlace upravo oni koji zele zlo BiH iz nimalo cistih namjera
-
VCorp
#1510 Re: Uhapšen Naser Orić!
Danas počelo suđenje Naseru Oriću. Puno čedi će da špijunira po ovoj temi, pogotovo sa banjalučkog foruma pa da ih pozdravim

Dogodine u Kinu

Dogodine u Kinu
-
Heller
#1511 Re: Uhapšen Naser Orić!
Kad sam vidio one žene na vijestima kako ga ljube ispred suda želudac mi se okreno, valjda ako si žrtva rata trebaju svi zločinci da ti budu fuj a ne samo "oni anam"... Dno dna.
- MyTao
#1512 Re: Uhapšen Naser Orić!
Ja koliko znam, Naser Oric je oslobodjen svih optuzbi u Hagu. Nije se krio po pecinama kao "oni anam".Heller wrote:Kad sam vidio one žene na vijestima kako ga ljube ispred suda želudac mi se okreno, valjda ako si žrtva rata trebaju svi zločinci da ti budu fuj a ne samo "oni anam"... Dno dna.
- Maharadza
#1513 Re: Uhapšen Naser Orić!
Pridružujem se:VCorp wrote:Danas počelo suđenje Naseru Oriću. Puno čedi će da špijunira po ovoj temi, pogotovo sa banjalučkog foruma pa da ih pozdravim
Dogodine u Kinu![]()
Maharadza wrote:Genocidaši na aparatima...
MOGU TI GA SAMO FLAUTATI NASERE INSTITUCIJOOO!!!
- SkyLimit
#1514 Re: Uhapšen Naser Orić!
Prilog na dnevniku BHT o sudjenju kad prikazuju nekog koji pred mikrofonom prica o "preko tri hiljade ubijenih Srba oko Srebrenice". Ne iznenadjuje me cetnikovanje, ali od nedavno ga perfidno uvode i na BHT, vise vjerujem RTRS nego ovoj tkz. drzavnoj televiziji.
- Maharadza
#1515 Re: Uhapšen Naser Orić!
Normala, uvijek su gori ti izdajnici i munafici iz bhrt-a nego otvoreni dušmani iz šumske.SkyLimit wrote:Prilog na dnevniku BHT o sudjenju kad prikazuju nekog koji pred mikrofonom prica o "preko tri hiljade ubijenih Srba oko Srebrenice". Ne iznenadjuje me cetnikovanje, ali od nedavno ga perfidno uvode i na BHT, vise vjerujem RTRS nego ovoj tkz. drzavnoj televiziji.
- jao_situacije
#1516 Re: Uhapšen Naser Orić!
samo da ostane zabilježeno
ne gledam obn a sad ću ga izbrisati s tva

-
calculator
#1517 Re: Uhapšen Naser Orić!
Vidim da Oriću "Antidaytonovac" daje moralnu podršku pred suđenje 
- muha_sa
#1518 Re: Uhapšen Naser Orić!
+1jao_situacije wrote:samo da ostane zabilježeno
sve su prilike da ce kod mene umjesto na broju 7 bit na 376
- Maharadza
#1519 Re: Uhapšen Naser Orić!
Šta drugo očekivati od ustaške tv stanice?jao_situacije wrote:samo da ostane zabilježeno
-
walk_M-A-N
#1520 Re: Uhapšen Naser Orić!
Heroj i vođa otpora u ratu, kriminalac i vođa kriminalne reketaške skupine u miru.BHCluster wrote:Ma ne govorim ti o ratu samo kazem Srebrenica gdje je Genocid pocinjen od strane Srba da je nebi zamjenio sa nekom drugom Srebrenicom.animals wrote:Uopce me ne interesuje njegova ratna uloga, vec sam gledao jedan video o mafiji u Sarajevu..BHCluster wrote: Ma kazem ti iz Srebrenice je gdje su Srbi pocinili Genocid.
jel on mafijas ili posten covjek..
Žao mi je što ga hapse radi ratnih optužbi, i što ga davno nisu uhapsili radi onoga što sada radi.
A svako ko misli da nije tako, neka zamisli da mu neko njegov uperi pištolj ka glavi i kaže kako da glasa, koja firma da prođe, ko da se zaposli.. Jer se tako radi.
Jer rat koji su pokrenuli Srbi nije samo agresija, genocid, ubistva, zločini, pljačke..u ratnom periodu, već i uzrok poslijeratnog kriminala i kod njih i kod nas.
- sinuhe
#1521 Re: Uhapšen Naser Orić!
Ako je u miru kriminalac sta je mogao biti u ratu?
Malo cudna postavka.
Malo cudna postavka.
- Arteta
-
Moenx
#1523 Re: Uhapšen Naser Orić!
U ratu je bio herojsinuhe wrote:Ako je u miru kriminalac sta je mogao biti u ratu?
Malo cudna postavka.
-
elk
#1524 Re: Uhapšen Naser Orić!
Ovo su prepisali sa nekog srpskog portala.samo pejst,bez gledanja i razmisljanja(ako to umiju)...nemaju oni vremena za politiku od zvijezda granda i ostalih gluposti.
-
Moenx
#1525 Re: Uhapšen Naser Orić!
OPet im se to uracunava kao golema glupost