Dos`o Nenad!

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Locked
York Light 100`s

#1501 Re: Dos`o Nenad!

Post by York Light 100`s »

sandokann wrote:
Zastavnik_dzemo wrote:Nele gost kod Mate u nedelju :izet:
Image
Lagao bih kada bi rekao da me ne zanima hoće li Nele išta reći u principu "pogriješio sam, iz mene su govorile emocije, nasjeo sam na priču pojedinih ljudi i nacionalista"

Sledeći nastup je garant Senad Hadžifejzović. On baš prima svakoga i raduje se svakom ko mu hoće dobrovoljno doći u emisiju. Bila to Svetlana Cenić po 500. put ili neka hanuma od 90. godina :)
Altair_SA

#1502 Re: Dos`o Nenad!

Post by Altair_SA »

Point. wrote:
sandokann wrote:
Nomo wrote:
naravno da se ne osjecam prozvanim niti odgovornim i totalno indifirentno kada neki sandzaklija ubije nekoga . to je pojednicani cin . individualna odgovornost . takodje ratni zlocini u ratu su bili pojedinacni i izolovani . motivi su bili razni . koristoljublje , osveta ili nesto trece . genocid i konclogori su nesto drugo . biti zrtva i biti agresor su dvije razlicite stvari . biti naouruzan tenkovima topovima haubicama sijacima smrti prtuavionslim mitrealjezima i imati lovacku pusku su sasvim razlicite stvari . ubiti zarobljenika ili ubiti civila u sarajevu od strane pripadnika branitelja grada je ruzno i za osudu ali se to ne moze porediti sa ubistvima cijelih gradova . prijedor , srebrenica , zvornik , visegrad . onaj ko nije ubijen taj je prosao konlogor i danas lize rane u svedskoj . onaj sarajlija kojeg nije potrefio snajper potrefila ga granata . onaj ko je izbjegao granatu ubili su nekog u familiji . onaj ko nikog nije izgubio nosi traumu do kraja zivota . cijeli narod je bio pred istrebljenjem a u tome se dobro uspjelo . srbi su kolektivno glsali za karadjica i za milosevica . preko 90 % . 20 godina poslije rata podrzavaju genocidnu tvorevivinu i negirju genocid . mijenjaju karakter rata , lazu , napadaju povratnike , prijete , masovno podrzavaju otjepljenje . to je kolektivna odgovornost . definitivno . moja avlija je cista kao prvi snijeg . pojedinacni zlocini iza kojih ne stoji politicka i vojna elita , iza kojih ne stoji akademija i akademski dio drustva , iza kojih ne stoje novinari , iza kojih ne stoji IVZ , iza kojih ne stoji niti jedna institucija cak ni komunalno poduzece ne mogu uprljati moju avliju . genocid je napravila SANU , SPC uz pomoc intelektualaca , politicara koje je narod birao , novinara , tv , radia , expres politike , NIN a , Politike , Duge , profesora , a egekutori si bili vojnici , policajci , dobrovoljci . planiran genocid , logistika bageri , kamioni , sanitet , izinjerija sve isto kao kod hitlera . 20 godina poslije rata u njemackoj su se svi ogradili i osudili to . placa se ratna odsteta i danas . mogu ja roman napisati . kolektivna odgovornost postoji . ona je vec odavno tu .
Da te podsjetim da je komadant tkz. Armije BiH optuzen za ratne zlocine = Ratni zlocinac Rasim Delic.
Takozvane? Cuj takozvane.....p li ti materina podmukla.
A sta ocekivati od cetalja drugo? Malo prosipa cetaljske fore, to je jedino sto i moze :lol:

Inace veli lik da je sa Skenderije... :lol: kako su ga ovi njegovi fino pofalanfali u napadu na Predsjednistvo... :izet: :lol: . Nadao se lik da ce zivjeti na srpskoj Skenderiji, ali ne moze :lol: . Jedino moze ovako da kmeci po forumu, jer mozda mu je neki cetalj agresor iz familije hvala Bogu zaginuo na toj istoj Skenderiji :D :lol:
almir90

#1503 Re: Dos`o Nenad!

Post by almir90 »

Hjoj šeset stranica ispisaste. :lol:

Da pozdravim lavove, nejač, 200 000, logori i grobnice na smetlištima. :izet: :lol:
Brat

#1504 Re: Dos`o Nenad!

Post by Brat »

JBT wrote:
Brat wrote: Ti shvataš da je ovo satirični portal i da je ovo izmišljeno, molim te reci da shvataš..

Nikad cuo za ovaj portal. Ne znam zasto se cudis sto sam mislio da je istina. Danas me nista ne moze iznenaditi. Sto vise za neku vijest kod nas mislis da je zajebancija to na kraju ispadne ziva istina. Samo u satiricnim novinama i na takvim portalima mozes naci neku logicnu, normalnu vijest za koju se redovno ispostavi da se realnoscu nema nista i da je zajebancija. :-) Izgleda da me zanese pusta zelja da je ta vijest zaista istina. Nikako da se dozovem pameti. Pola sata nekako pa onda opet sve po starom. :-)[/quote]

Pa zbog, upravo, ovakvih stvari se i pljuje po Nenadu. Daleko od toga da nije zaslužio, al' daleko i od toga da mu baš ništa nije tačno što kaže. Tu ne mislim na pljuvanje po raji, gradu i svemu što dolazi iz Sarajeva. Tu mislim na stanje u gradu, politiku u gradu i sudbini koju kroji ovaj grad.
Isto kao što se ona fotomontaža od slike vrti, pa ispada da je tačna. Kao nele sa šajkačom, pa je neke "javne ličnosti" stave na svoj zvanični fejsbuk (čitaj Hana kurava) i za 2-3 godine će biti priča Nenad sa šajkačom, pa Nenad ovo, Nenad ono.
Meni je žao što nisi uspio prepoznati satiru i zajebanciju u ovom članku, to više govori o tebi, nego o Nenadu.

Radujem se emisiji sa Matom, jer nije mogao boljeg voditelja izabrati. Oštar i bistar na jeziku, ispucat' će ga Mato pitanjima, a da li će nam se odgovori svidjeti ostaje da se vidi.
Altair_SA

#1505 Re: Dos`o Nenad!

Post by Altair_SA »

almir90 wrote:Hjoj šeset stranica ispisaste. :lol:

Da pozdravim lavove, nejač, 200 000, logori i grobnice na smetlištima. :izet: :lol:
U napadu do zuba naoruzanih i pomahnitalih balija na nenaoruzani srBski zivalj poginulo je, ka'e, 157 krvozednih balija i 2 srpska borca :lol:
almir90

#1506 Re: Dos`o Nenad!

Post by almir90 »

Altair_SA wrote:
U napadu do zuba naoruzanih i pomahnitalih balija na nenaoruzani srBski zivalj poginulo je, ka'e, 157 krvozednih balija i 2 srpska borca :lol:
Bacali ljudi petarde sa brda, a ove džihadlije iz Teherana i proklete vehabije bacaju hljagu na nebeski narod. I, sam Obama bi se postidEo ovakvih postupaka. :lol:
York Light 100`s

#1507 Re: Dos`o Nenad!

Brat wrote:
Brat wrote:
JBT wrote: Ti shvataš da je ovo satirični portal i da je ovo izmišljeno, molim te reci da shvataš..
JBT wrote:Nikad cuo za ovaj portal. Ne znam zasto se cudis sto sam mislio da je istina. Danas me nista ne moze iznenaditi. Sto vise za neku vijest kod nas mislis da je zajebancija to na kraju ispadne ziva istina. Samo u satiricnim novinama i na takvim portalima mozes naci neku logicnu, normalnu vijest za koju se redovno ispostavi da se realnoscu nema nista i da je zajebancija. :-) Izgleda da me zanese pusta zelja da je ta vijest zaista istina. Nikako da se dozovem pameti. Pola sata nekako pa onda opet sve po starom. :-)
Pa zbog, upravo, ovakvih stvari se i pljuje po Nenadu. Daleko od toga da nije zaslužio, al' daleko i od toga da mu baš ništa nije tačno što kaže. Tu ne mislim na pljuvanje po raji, gradu i svemu što dolazi iz Sarajeva. Tu mislim na stanje u gradu, politiku u gradu i sudbini koju kroji ovaj grad.
Isto kao što se ona fotomontaža od slike vrti, pa ispada da je tačna. Kao nele sa šajkačom, pa je neke "javne ličnosti" stave na svoj zvanični fejsbuk (čitaj Hana kurava) i za 2-3 godine će biti priča Nenad sa šajkačom, pa Nenad ovo, Nenad ono.
Meni je žao što nisi uspio prepoznati satiru i zajebanciju u ovom članku, to više govori o tebi, nego o Nenadu.

Radujem se emisiji sa Matom, jer nije mogao boljeg voditelja izabrati. Oštar i bistar na jeziku, ispucat' će ga Mato pitanjima, a da li će nam se odgovori svidjeti ostaje da se vidi.
Zajebancija ili ne, taj članak je realan i perfektan opis ovog sranja

Last edited by York Light 100`s on 18/02/2015 23:21, edited 1 time in total.
JBT

#1508 Re: Dos`o Nenad!

Post by JBT »

Hoces reci da se Nenada naziva shupkom zbog lazi i satire napisane na njegov racun? Ah da, vidim, kazes da je zasluzio. Pa dodajes da tu ima i istine u tome sto prica o Sarajevu. Prijatelju, poluistina je puno gora od lazi. Jer, eto vidis, i sam si nasjeo na tu "taktiku". I nasjest ce puno njih na pricu o slici sa Nenadom i sajkacom. I ja sam nasjeo na vic. Ali imam jedno pitanje za tebe. Kazes da moje neshvatanje zajebancije u ovom textu vise govori o meni nego o Nenadu. Hoces li reci da sam ja veci shupak od Nenada? I gdje si ti u svemu tome? :)
Last edited by JBT on 18/02/2015 23:44, edited 1 time in total.
JBT

#1509 Re: Dos`o Nenad!

Post by JBT »

I cuj, raduje te Nenadovo gostovanje kod Mate. :-) I to dovoljno kaze o tebi. Vise nego o emisiji. :)
JBT

#1510 Re: Dos`o Nenad!

Post by JBT »

Iz mog ugla gledano, ovo Nenadovo gostovanje kod Mate je vrhunac licemjerstva. ALi ne od strane Nenada (nije licemjeran, on je pakshu) nego od strane Mate. Vidio Mate da se digla halabuka jer se Nenad, kako i prilici jednom shupku, pokakio na ono sto je godinama govorio (a sto je gosn Petar L. fino opisao) da nece doci u "grad rupu", "grad koji ne postoji" pa je opet dosao ne bi li kako bio prihvacen, a da ne kaze ni direktno "izvini", pa na osnovu toga Mate zeli da bude "in" i da pojaca rejting gledanosti. Medjutim, Mate zaboravlja kako je to bilo Sarajlijama kada su u najgorim danima u istoriji ovoga grada morali jos da slusaju verbalni proljev izbacen od strane pomenutog shupka, a bogami, i od tada pa sve do sada sa istom strascu i dozom smrada. Kako misli Mate izbjeci tu kvalifikaciju u ovom slucaju? Bistrim pitanjima? Time sto ce izvuci "izvinjenje" ? Pa u to samo naivan covjek moze vjerovati. Na kraju ce biti da je vuk pojeo magarca, i Nenad i Mate zajedno trljati ruke jer ce iskoristiti trenutnu turbulenciju jer ce prvi opet na racun Sarajeva zaraditi 5 minuta slave, a Mate jer ce biti gledan. Nema veze sto se u emisiji bude jeo drek i sto ce opet Sarajavo ostati neuredjeno, bolje reci opet silovano, nakon sto se reflektori pogase.
Obraz djon, i kod jednog i kod drugog.
Tvrtko II Kotromanić

#1511 Re: Dos`o Nenad!

Post by Tvrtko II Kotromanić »

ma ne znam sta te cudi, ovaj Mato je vazda bio slika i prilika novinarske kurve, sjecas li se kako se Dodi uvlacio u paksu

gore neko rece, fkt i ja tako mislim, nakon ovoga mogao bi leci i neki intervju kod hadzifejza; ista je to stvar samo sto je senadov kurvaluk maalkice suptilniji i neofirniji
JBT

#1512 Re: Dos`o Nenad!

Post by JBT »

Pa ako moze Nenad, zasto ne moze Tompson, Ceca, Seselj, Nemanja Kusturica.....? Sta su oni gori od Nenada?
__Phoenix__

#1513 Re: Dos`o Nenad!

Post by __Phoenix__ »

Šupak nije isto što i fašista.
north

#1514 Re: Dos`o Nenad!

Post by north »

Nisam se htio javljati, jer neviđeni pakaš, a do 1992 jedan od idola moje mladosti, nije zaslužio nimalo pažnje....Sve je objasnio veliki majstor i g-din Petar Luković :thumbup: .....nakon njegovog članka :thumbup: , temu zamandaliti, a šupka zauvijek poslati u vječna lovišta, ustvari davno je tamo otišao, sad pokušava vaskrsnuti, samo ga nogom nabiti nazad u bunar i kraj priče :oops: ...
JBT

#1515 Re: Dos`o Nenad!

Post by JBT »

__Phoenix__ wrote:Šupak nije isto što i fašista.
Zelje i ciljevi su im zajednicki u ovom slucaju.
JBT

#1516 Re: Dos`o Nenad!

Post by JBT »

I na koga si mislio kad kazes "fasista"?
York Light 100`s

#1517 Re: Dos`o Nenad!

JBT wrote:Iz mog ugla gledano, ovo Nenadovo gostovanje kod Mate je vrhunac licemjerstva. ALi ne od strane Nenada (nije licemjeran, on je pakshu) nego od strane Mate. Vidio Mate da se digla halabuka jer se Nenad, kako i prilici jednom shupku, pokakio na ono sto je godinama govorio (a sto je gosn Petar L. fino opisao) da nece doci u "grad rupu", "grad koji ne postoji" pa je opet dosao ne bi li kako bio prihvacen, a da ne kaze ni direktno "izvini", pa na osnovu toga Mate zeli da bude "in" i da pojaca rejting gledanosti. Medjutim, Mate zaboravlja kako je to bilo Sarajlijama kada su u najgorim danima u istoriji ovoga grada morali jos da slusaju verbalni proljev izbacen od strane pomenutog shupka, a bogami, i od tada pa sve do sada sa istom strascu i dozom smrada. Kako misli Mate izbjeci tu kvalifikaciju u ovom slucaju? Bistrim pitanjima? Time sto ce izvuci "izvinjenje" ? Pa u to samo naivan covjek moze vjerovati. Na kraju ce biti da je vuk pojeo magarca, i Nenad i Mate zajedno trljati ruke jer ce iskoristiti trenutnu turbulenciju jer ce prvi opet na racun Sarajeva zaraditi 5 minuta slave, a Mate jer ce biti gledan. Nema veze sto se u emisiji bude jeo drek i sto ce opet Sarajavo ostati neuredjeno, bolje reci opet silovano, nakon sto se reflektori pogase.
Obraz djon, i kod jednog i kod drugog.
Ako je iko ovdje licemjeran onda smo to mi na forumu. Punimo 60+ stranica o nekom ko neinteresantnom liku a onda kada jedan novinar senzacionalista radi svoj posao i zove ljude koji su aktuelni onda ga mi kritikujemo. Nije Mate kriv što želi biti gledan nego mi koji ćemo ga gledati. Nije njega Mate napravio interesantnim pa da ima novog gosta u studiju nego sarajevski novinari što su napravili senzaciju kao da papa dolazi i mi što smo napunili 50 stranica za 2 dana. Gvožđe se kuje dok je vrelo i Mate to iskorištava.
Novinarovo nije da se pravda pred građanima i gleda na emocije, to su lešinari željni senzacija a obično kod gostiju tipa "ma kako si mogao njega pozvati?" bude često da takve emisije imaju najveći rejting :wink:
Ridjobrki

#1518 Re: Dos`o Nenad!

Post by Ridjobrki »

Malo brkamo lončiće.. Nije Mato licemjeran što će ugostiti Neleta nego što će mu se uvuć' u pakaš k'o i svakom antibosanskom elementu kojeg ugošćava. Nije licemjeran što radi svoj posao nego što ispunjava naloge svojih trenutnih poslodavaca a to su Dodik, Fahro i Čović.

Dok Dodiku i Fahri gladi jaja Bosića razapinje zbog anti-dodikovske kombinacije u RS, zato je licemjeran i neprofesionalan.
JBT

#1519 Re: Dos`o Nenad!

Post by JBT »

Slazem se sa vecim dijelom komentara. Ipak smatram da je Mate licemjeran jer ce to biti Nenadova i njegova promocija. A sve opet na racun i stetu Sarajeva i njegovih stanovnika bez obzira na etnicku pripdanost.
Nenadova akcija je pokusaj ozivljavanja karijere i to na racun Sarajeva kojeg se odrekao kad je bilo stani-pani. Reakcija gradjana Sarajeva su jednim dijelom i ovi komentari ovdje i bilo bi nenormalno da ljudi ne reaguju nakon svega sto su prezivjeli, sto je posljedica jednog zlocinackog poduhvata u kojem je i doticni verbalno ucestvovao podrzavajuci i huskajuci sve i sva na Sarajevo, a sto je rezultiralo onim crvenim stolicama, par puta vise rasturenig zivota zbog gubitka najmilijih, nekoliko puta vise osakacenih, oboljelih, srusenim gradom..... Nisu ovi komentari ti koji ce promovisati Nenada i omoguciti mu neku karijeru i koju kintu. To ce Mate odraditi.
Brat

#1520 Re: Dos`o Nenad!

Post by Brat »

JBT wrote:

Hoces reci da se Nenada naziva shupkom zbog lazi i satire napisane na njegov racun? Ah da, vidim, kazes da je zasluzio. Pa dodajes da tu ima i istine u tome sto prica o Sarajevu. Prijatelju, poluistina je puno gora od lazi. Jer, eto vidis, i sam si nasjeo na tu "taktiku". I nasjest ce puno njih na pricu o slici sa Nenadom i sajkacom. I ja sam nasjeo na vic. Ali imam jedno pitanje za tebe. Kazes da moje neshvatanje zajebancije u ovom textu vise govori o meni nego o Nenadu. Hoces li reci da sam ja veci shupak od Nenada? I gdje si ti u svemu tome? :)
Ma nisam ja ni na šta nasjeo, samo ne gledam na sve očima tebe ili nekog drugog.
Naravno da govori više o tebi, ne zato što si veći šupak od Nenada, nego što si šupački otvorio temu, šupački pljuješ i na sva usta kudiš Nenada, a taj svoj hejt zasnivaš na neprovjerenim informacijama. Sad će ispasti da ja branim Nenada, što mi stvarno nije cilj. Ide mi na kurac to pljuvanje i hejtanje, a dokazi vam fotomontaža šajkače i satirčni portal. Kao u tvom slučaju, a ponavljam, otvorio si temu i na sva usta iskaljuješ mržnju prema Nenadu. Ne kažem da nije zaslužio, al' hajmo baratati provjerenim informacijama za početak, ako je moguće ikako. E zato sam rekao to više o tebi govori.

Zašto me ne bi radovalo?! Želim da čujem razlog spuštanja u grad nakon toliko godina. Bio Mato šupak ili ne, namazan ili ne, zna svoj posao. Bolje će ga obaviti od pijandure i narkomana Senada, velikog šupka.

Vidim dosta si neupućen u javni život, a laješ na sva usta..
JBT wrote:Pa ako moze Nenad, zasto ne moze Tompson, Ceca, Seselj, Nemanja Kusturica.....? Sta su oni gori od Nenada?
I Kusturica je bio kod Mate, puno prije Nenada.
It_is_a_Leclerc

#1521 Re: Dos`o Nenad!

Post by It_is_a_Leclerc »

OBN je, kad sam zadnji put provjeravao, bio u privatnom vlasništvu te ostvaruje pravo da zbog toga ugoste i Sotonu lično, ako im se prohtije. Ko ne bi, smatra nepriličnim, ima milion i jednu aktivnost koju može raditi, a da pritom ne gleda Karajlića i Đakovića.

Da se odmah razumijemo, ni o Đakoviću, a ni o njegovom gostu nemam pozitivno mišljenje, no pravo je onih koji ga imaju da gledaju intervju.

P.S. Nije li malo licemjerno da Luković bilo kome zamjera neprincipijelnost. Prevashodno zato što je i slijepcu jasno da su e-novine skrenule na stranu glorifikovanja Aleksandra Vučića, doborovoljca koji je pucao na Sarajevo, grad čiji je Luković počasni građanin ?!
Muskarac From Odakle

#1522 Re: Dos`o Nenad!

Post by Muskarac From Odakle »

nek gostuju da koju pametnu cujemo,dosta nas glupostima bombarduju
JBT

#1523 Re: Dos`o Nenad!

Post by JBT »

Ma nisam ja ni na šta nasjeo, samo ne gledam na sve očima tebe ili nekog drugog.
Naravno da govori više o tebi, ne zato što si veći šupak od Nenada, nego što si šupački otvorio temu, šupački pljuješ i na sva usta kudiš Nenada, a taj svoj hejt zasnivaš na neprovjerenim informacijama. Sad će ispasti da ja branim Nenada, što mi stvarno nije cilj. Ide mi na kurac to pljuvanje i hejtanje, a dokazi vam fotomontaža šajkače i satirčni portal. Kao u tvom slučaju, a ponavljam, otvorio si temu i na sva usta iskaljuješ mržnju prema Nenadu. Ne kažem da nije zaslužio, al' hajmo baratati provjerenim informacijama za početak, ako je moguće ikako. E zato sam rekao to više o tebi govori.

Zašto me ne bi radovalo?! Želim da čujem razlog spuštanja u grad nakon toliko godina. Bio Mato šupak ili ne, namazan ili ne, zna svoj posao. Bolje će ga obaviti od pijandure i narkomana Senada, velikog šupka.

Vidim dosta si neupućen u javni život, a laješ na sva usta..
Imas li neki konkretan argument koji potkiva tvoje tvrdnje? Trazis dlaku u jajetu zato sto sam komentarisao satiricni text za koji sam smatrao da je ispravan. Eto, priznajem, povlacim taj komentar. Imas li jos sta? Ili je sad to izjednacavanje onoga sto je Nenad govorio svih ovih godina i ovo sto sad ja reagujem u ovih par dana na to. Polako, jarane. Ne moze to bas tako i kad bi i ja zelio. Niti imam vremena niti motiva da se angazujem kao doticni.
Prijatelju, nikad ne mozes biti supak ako sa pravom kazes supku da je supak. Argumentovano. Nema tu mrznje. Tu se radi o podsjecanju da se treba pokusati ono sto se zakuhalo. Svako treba da snosi posljedice onoga sta radi i govori, ako hocemo da imamo slobodu govora, a ne izbljuvavanje mrznje i podrzavanja onoga sto je ubilo Sarajlije i sto je pocinilo genocid.
Ima ovdje i zezanja (ako si uspio primjetiti) satire , golotinje i svega..... ali to i jeste za ovu temu. Malo je tu mrznje. A sad, zasto ti to tako vidis ili tumacis, do tebe je. Izbacujes zuc, sve trpas u isti kos, valjas optuzbe, a nigdje konkretnog dokaza osim dvije recenice koje se mogu gledati i kao akcija, a ne neka reakcija na neki text i opet bi bile na mjestu.
Sto se tice Mate, ne pratim njegove emisije. Sa Senadom sam se davno razisao. Ne pratim ni Nenada, ni Nemanju. Kad naleti ovako situacija kad supci dodju na esto zlocina, e onda ne smeta da ih se malo klepi po usima da ih se demoralise cinjenicom da nikada nece vise biti za Sarajevo onu sto su bili i da im se stalno prikazuje da je to sve posljedica njihovih licnih pogresnih odluka. Koje su zgorcale zivot svakom normalnom covjeku u napacenom gradu i drzavi. A ti sad opet izjednacavaj. I raduj se promasenim budalama najgore moguce vrste koji su podrzavali da se narod ubija po Sarajevu, a sada dolaze da restartuju svoje propale karijere opet na racun grada i ljudi u njemu.
JBT

#1524 Re: Dos`o Nenad!

Post by JBT »

It_is_a_Leclerc wrote:OBN je, kad sam zadnji put provjeravao, bio u privatnom vlasništvu te ostvaruje pravo da zbog toga ugoste i Sotonu lično, ako im se prohtije. Ko ne bi, smatra nepriličnim, ima milion i jednu aktivnost koju može raditi, a da pritom ne gleda Karajlića i Đakovića.

Da se odmah razumijemo, ni o Đakoviću, a ni o njegovom gostu nemam pozitivno mišljenje, no pravo je onih koji ga imaju da gledaju intervju.

P.S. Nije li malo licemjerno da Luković bilo kome zamjera neprincipijelnost. Prevashodno zato što je i slijepcu jasno da su e-novine skrenule na stranu glorifikovanja Aleksandra Vučića, doborovoljca koji je pucao na Sarajevo, grad čiji je Luković počasni građanin ?!

Ugostiti Sotonu je pitanje morala. Ali, kome se moze i hoce, bujrum. U pravu si, ne mora se gledati. Ni Ceca se ne mora slusati. Meni je Matin potez nemoralan cin i time imam jos manje razloga da ga smatram vrijednim pracenja. Neko voli, neka izvoli. Neko pravda granatiranje Sarajeva i ubijanje gradjana, neko se nad tim zgrazava. Biras s kim ces, a s kim si, takav si. Ziva istina. Da je BG bombardovan onako bez razloga kao SA ja bih protestvovao, a smatrao bi neljudima one koji bi onakvo bombardovanje i ubijanje pravdali i podrzavali.
I Nenadu bi se oprostilo da se preobrati i da se iskreno izvine i oduzi na posten i ljudski nacin. Medjutim, .... tesko.
Muskarac From Odakle

#1525 Re: Dos`o Nenad!

Post by Muskarac From Odakle »

a jes se raskuko ko beba kad ostane bez zvecke.
Locked