Ma nisam ja ni na šta nasjeo, samo ne gledam na sve očima tebe ili nekog drugog.
Naravno da govori više o tebi, ne zato što si veći šupak od Nenada, nego što si šupački otvorio temu, šupački pljuješ i na sva usta kudiš Nenada, a taj svoj hejt zasnivaš na neprovjerenim informacijama. Sad će ispasti da ja branim Nenada, što mi stvarno nije cilj. Ide mi na kurac to pljuvanje i hejtanje, a dokazi vam fotomontaža šajkače i satirčni portal. Kao u tvom slučaju, a ponavljam, otvorio si temu i na sva usta iskaljuješ mržnju prema Nenadu. Ne kažem da nije zaslužio, al' hajmo baratati provjerenim informacijama za početak, ako je moguće ikako. E zato sam rekao to više o tebi govori.
Zašto me ne bi radovalo?! Želim da čujem razlog spuštanja u grad nakon toliko godina. Bio Mato šupak ili ne, namazan ili ne, zna svoj posao. Bolje će ga obaviti od pijandure i narkomana Senada, velikog šupka.
Vidim dosta si neupućen u javni život, a laješ na sva usta..
Imas li neki konkretan argument koji potkiva tvoje tvrdnje? Trazis dlaku u jajetu zato sto sam komentarisao satiricni text za koji sam smatrao da je ispravan. Eto, priznajem, povlacim taj komentar. Imas li jos sta? Ili je sad to izjednacavanje onoga sto je Nenad govorio svih ovih godina i ovo sto sad ja reagujem u ovih par dana na to. Polako, jarane. Ne moze to bas tako i kad bi i ja zelio. Niti imam vremena niti motiva da se angazujem kao doticni.
Prijatelju, nikad ne mozes biti supak ako sa pravom kazes supku da je supak. Argumentovano. Nema tu mrznje. Tu se radi o podsjecanju da se treba pokusati ono sto se zakuhalo. Svako treba da snosi posljedice onoga sta radi i govori, ako hocemo da imamo slobodu govora, a ne izbljuvavanje mrznje i podrzavanja onoga sto je ubilo Sarajlije i sto je pocinilo genocid.
Ima ovdje i zezanja (ako si uspio primjetiti) satire , golotinje i svega..... ali to i jeste za ovu temu. Malo je tu mrznje. A sad, zasto ti to tako vidis ili tumacis, do tebe je. Izbacujes zuc, sve trpas u isti kos, valjas optuzbe, a nigdje konkretnog dokaza osim dvije recenice koje se mogu gledati i kao akcija, a ne neka reakcija na neki text i opet bi bile na mjestu.
Sto se tice Mate, ne pratim njegove emisije. Sa Senadom sam se davno razisao. Ne pratim ni Nenada, ni Nemanju. Kad naleti ovako situacija kad supci dodju na esto zlocina, e onda ne smeta da ih se malo klepi po usima da ih se demoralise cinjenicom da nikada nece vise biti za Sarajevo onu sto su bili i da im se stalno prikazuje da je to sve posljedica njihovih licnih pogresnih odluka. Koje su zgorcale zivot svakom normalnom covjeku u napacenom gradu i drzavi. A ti sad opet izjednacavaj. I raduj se promasenim budalama najgore moguce vrste koji su podrzavali da se narod ubija po Sarajevu, a sada dolaze da restartuju svoje propale karijere opet na racun grada i ljudi u njemu.