Wizz air

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Post Reply
spreca

#1501 Re: Wizz air

Post by spreca »

shake69 wrote:
sve_ovo_ja wrote:Leti Wizz i sa Nikola Tesla u Beogradu (sa kojeg idu i Lufthansa, Emirates, i ostali), tako da ta prica "za 10 EUR trpi stalu" ne pije vode.
Letit ce od oktobra Ryanair iz Laktashenkove gubernije, onog jada od aerodroma kod Banja Luke koji je kao veca bosanska kuca bez sprata, pa Irci dosli i potpisali ugovor i nisu rekli nigdje kako je sramota da aerodromska zgrada izgleda kao veca zgrada za security neke ozbiljnije kompanije. I imaju ozbiljne namjere s tim aerodromom kad su vidjeli da su ekspresno rasprodali letove za Novu godinu.
ma neka ih ba neka kude koliko hoce.....jebiga ...donedavno se drmalo Kanticem satima i danima i drugim vozecim kompanijama a sad im nepase nista.....samo jos cekam da kazu da su i avioni ko stari FAP ovi avtobusi :lol: :lol: :lol: ....joj sto volim seljacku nogu i becku kunduru :lol: :lol:
ćiribiribela

#1502 Re: Wizz air

Post by ćiribiribela »

Snobizam.

Cinjenica je da aerodrom lose izgleda, ali radi posao, uostalom, kao sto neko vec rece, sleti u zagreb, sarajevo, beograd... ja sa presretna sto za tako neku sicu mogu preci ca1500 km za sat i po'. :mrgreen:
sve_ovo_ja

#1503 Re: Wizz air

Post by sve_ovo_ja »

Na babovinu im se udarilo kada spomenes Tuzlanski aerodrom :-) :bih:
Sreca pa neki dan nije prokisnjavalo i let za Bec kasnio 1.5h zbog toga :izet:
spreca

#1504 Re: Wizz air

Post by spreca »

ćiribiribela wrote:Snobizam.

Cinjenica je da aerodrom lose izgleda, ali radi posao, uostalom, kao sto neko vec rece, sleti u zagreb, sarajevo, beograd... ja sa presretna sto za tako neku sicu mogu preci ca1500 km za sat i po'. :mrgreen:
Kritika je dobro dosla ali porediti Tz sa ZG,BG i Sa stvarno nije umjesno....aerodrom je tek u nekom minimalnom razvitku i treba vremena da dodje do nekoh standarda ....ali kao sto kazes nek lete tamo gdje im je bolje.....za takve pare je grijeh traziti vise a radi se na tome da se izboljsaju uslovi za sve i za putnike i za osoblje...nemoze nista sad i odmah
bach

#1505 Re: Wizz air

Post by bach »

Image

Image

Image

Image

Aerodrom u Kristiansandu u Norveškoj, mali aerodrom u malom gradu veličine Tuzle. I sa njega leti Wizz Air za 20 eura.

To što je Aerodrom mali i jer sa njega lete low cost kompanije ne znači da aerodrom mora izgledati kao da je u Centralnoafričkoj republici.
Sarah24

#1506 Re: Wizz air

Post by Sarah24 »

Svako moze da bira odakle da leti, ai Bosnjo je takav koristi nesto ali ne moze da ne sere po tome! :oops:
Nisam jednom bila prisutna kad ih na bazelskom aerodromu hebu ko konja oni sute a cim slete u Tz ospu paljbu po bilo cemu(isti ti), valjda lijece svoje komplekse, daj da se nesto laprda (nema niko pametniji, ljepsi, bolji od mene)...! :twisted:

Sad im smeta sto se gradi aerodrom sto su radovi, eto svi ostali aerodromi su samo izronili iz zemlje onakvi kakvi u danas... :roll:

Samo jedna stvar: Npr. kad dolaze iz Svice 2h cekaju ne zapale (jer nemaju gdje jel te?) to moze, niko se ne zali, kad dodju u Tz imali su prostoriju za pusace (ne treba nikako da bude, da se razumijemo!) ali eto bila je, ne znam sad ima li ali Bosnjo je lijegO iza patrolnih kola :shock: i palio cigaru na polju gdje slijecu avioni jer nece da ide unutra previse mu zagusljivo ili ne daj Boze da izgubi red.. svega sam se nagledala, i uvijek cu biti ZA kad se nesto radi za bolje sutra, sto ima pozitivan efekat i veeeliku korist (za svakog)! 8-) :mrgreen:
Bluemore

#1507 Re: Wizz air

Post by Bluemore »

sve_ovo_ja wrote:Leti Wizz i sa Nikola Tesla u Beogradu (sa kojeg idu i Lufthansa, Emirates, i ostali), tako da ta prica "za 10 EUR trpi stalu" ne pije vode.
Mnogi Brane imidz Stale ne aerodroma
:run:
spreca

#1508 Re: Wizz air

Post by spreca »

Sarah24 wrote:Svako moze da bira odakle da leti, ai Bosnjo je takav koristi nesto ali ne moze da ne sere po tome! :oops:
Nisam jednom bila prisutna kad ih na bazelskom aerodromu hebu ko konja oni sute a cim slete u Tz ospu paljbu po bilo cemu(isti ti), valjda lijece svoje komplekse, daj da se nesto laprda (nema niko pametniji, ljepsi, bolji od mene)...! :twisted:

Sad im smeta sto se gradi aerodrom sto su radovi, eto svi ostali aerodromi su samo izronili iz zemlje onakvi kakvi u danas... :roll:

Samo jedna stvar: Npr. kad dolaze iz Svice 2h cekaju ne zapale (jer nemaju gdje jel te?) to moze, niko se ne zali, kad dodju u Tz imali su prostoriju za pusace (ne treba nikako da bude, da se razumijemo!) ali eto bila je, ne znam sad ima li ali Bosnjo je lijegO iza patrolnih kola :shock: i palio cigaru na polju gdje slijecu avioni jer nece da ide unutra previse mu zagusljivo ili ne daj Boze da izgubi red.. svega sam se nagledala, i uvijek cu biti ZA kad se nesto radi za bolje sutra, sto ima pozitivan efekat i veeeliku korist (za svakog)! 8-) :mrgreen:
:kiss: .....nek naprave sebi....sto se moraju muciti po TZ :mrgreen:
spreca

#1509 Re: Wizz air

Post by spreca »

Bluemore wrote:
Imali ko da izadje nad Teslom :mrgreen: :lol: :lol:
sve_ovo_ja

#1510 Re: Wizz air

Post by sve_ovo_ja »

Bluemore wrote:
Vjerovatno im je to zasmetalo što se štala spominje, pa se našli uvrijeđeni. :)
@bukvalisti - ne poredi niko Bg, Zg i ostale veće i modernije aerodrome sa Tuzlom, nego je komparacija da cijena karte od 10 EUR (a moze biti i puno veca) ne znaci nuzno stalu i ne opravdava nas javasluk (prokisnjavanje el. instalacija, prostorije za presvlacenje beba itd.).

@bach :thumbup:
spreca

#1511 Re: Wizz air

Post by spreca »

Ovi sto kude stalu...sto letite iz stale....aaaaa zhao vam 300 ojra za kartu a za 10 ojra bi jos i meda da laznete.......gospodo kad ste prvi put sjeli u sejtan ticu i ilokiko puta godisnje koristite tu ticicu......najgori su ovi sto su prvi put u zivotu letjeli iz Stale a druge aerodrome su vidjeli samo na slici
sve_ovo_ja

#1512 Re: Wizz air

Post by sve_ovo_ja »

:lol: :izet:
Ne bih, ali kad me već prozivaš, evo za zadnjih 15 dana, dovoljno i to nego da ti tražiš po štali i pratiš ojre:
1. https://ibb.co/ijUgaT
2. https://ibb.co/jdi7FT
Maraschino

#1513 Re: Wizz air

Post by Maraschino »

pravo ste mi ogadili aerodrom... :oops:
ponovo se vracam volanu i mojih 1616km.
cassius

#1514 Re: Wizz air

Post by cassius »

bach wrote:Image

Image

Image

Image

Aerodrom u Kristiansandu u Norveškoj, mali aerodrom u malom gradu veličine Tuzle. I sa njega leti Wizz Air za 20 eura.

To što je Aerodrom mali i jer sa njega lete low cost kompanije ne znači da aerodrom mora izgledati kao da je u Centralnoafričkoj republici.
Image

Image
Image
Image

Kristiansand u Norveskoj u poredenju sa Tuzlom u BiH. Tuzla za ovo izgleda ko stala. Svaka cast na poredenju neuporedivog.
Aerodrom otvoren 1939.
ćiribiribela

#1515 Re: Wizz air

Post by ćiribiribela »

Al cuj stala :lol:

Kao bi bilo lijepo da bihacku stalu osposobe, meni ne bi smetalo i da losije izgleda od tuzlanske. :mrgreen:
spreca

#1516 Re: Wizz air

Post by spreca »

ćiribiribela wrote:Al cuj stala :lol:

Kao bi bilo lijepo da bihacku stalu osposobe, meni ne bi smetalo i da losije izgleda od tuzlanske. :mrgreen:
:thumbup:
vama krajisnicima nedamo ni stalu da imate :lol: :lol: :lol: :lol:
ćiribiribela

#1517 Re: Wizz air

Post by ćiribiribela »

spreca wrote:

:thumbup:
vama krajisnicima nedamo ni stalu da imate :lol: :lol: :lol: :lol:
Nama nista ne treba, sve sami. :mrgreen:
bach

#1518 Re: Wizz air

Post by bach »

Meni ovo isto liči na štalu
Image
Bluemore

#1519 Re: Wizz air

Post by Bluemore »

spreca wrote:Ovi sto kude stalu...sto letite iz stale....aaaaa zhao vam 300 ojra za kartu a za 10 ojra bi jos i meda da laznete.......gospodo kad ste prvi put sjeli u sejtan ticu i ilokiko puta godisnje koristite tu ticicu......najgori su ovi sto su prvi put u zivotu letjeli iz Stale a druge aerodrome su vidjeli samo na slici
Ma ja na i stala je dobra za te pare
spreca

#1520 Re: Wizz air

Post by spreca »

Imali neko za Svecku :mrgreen: .....nekse oni voze iz one stale :mrgreen: :mrgreen:
Image
spreca

#1521 Re: Wizz air

Post by spreca »

Bluemore wrote:
spreca wrote:Ovi sto kude stalu...sto letite iz stale....aaaaa zhao vam 300 ojra za kartu a za 10 ojra bi jos i meda da laznete.......gospodo kad ste prvi put sjeli u sejtan ticu i ilokiko puta godisnje koristite tu ticicu......najgori su ovi sto su prvi put u zivotu letjeli iz Stale a druge aerodrome su vidjeli samo na slici
za te pare i stala je previse
Maraschino

#1522 Re: Wizz air

Post by Maraschino »

bach wrote:

Sta ste se natakarili na nasu arhitekturu.
Ovo jeste ruglo i sramno je sto je neko stavio ovaj transparent na ovaj objekat.
Bluemore

#1523 Re: Wizz air

Post by Bluemore »

spreca wrote:
Bluemore wrote:
za te pare i stala je previse
A vidim :D
spreca

#1524 Re: Wizz air

Post by spreca »

Bluemore wrote: A vidim :D
trazit cemo da naprave i VIP stale :lol:
spreca

#1525 Re: Wizz air

Post by spreca »

Maraschino wrote:
bach wrote:

Sta ste se natakarili na nasu arhitekturu.
Ovo jeste ruglo i sramno je sto je neko stavio ovaj transparent na ovaj objekat.
nek zavide sitne duse...oni nemaju ni ovakvih :mrgreen:
Post Reply