nedac10 wrote:pozdrav raja, novi sam ovdje, htio bi vase misljnje, imam windows 7, i htio bi nadograditi svoj racunar na windows 10. Zanima me vaše mišljenje da li se isplati prelaziti na njega, da li je istina da cu morati cekati mjesec dana da dobijem ovaj najnovi update, da li sve radi ok, i zanima me da li podrzava pirateriju, najvise bih volio da ne podrzava. Lijep pozdrav, i hvala unaprijed.
pozdrav i tebi
u biti se isplati..jer je sve doradjenije ,imas aplikacije,imas igrice,imas tablet mod,imas dekstop...imas malo usminkaniji izgled,imas bolju optimizaciju,imas drajvere po defaultu,vecinu barem,neki noviji hardware jos nema dobre drivere za win 10
uglavnom,ja sam jos ljetos presao sa win 7 na windows 10 a i na telefonu mi je windows 10 ,zadnji build
sto se tice instalacije,ne moras nista cekati...cak mozes instalirati windows 10 a da ne izgubis podatke nikako,sve da ti ostane isto,samo novi sistem a u roku od mjesec dana se mozes vratiti na windows 7,ako ti se ovaj ne svidi...i sve to jednim klikom,ne treba nista formatirati
u biti skines sebi .iso fajl windows 10 ,ovaj zadnji build 1511 i uradis upgrade ...samo pratis upute,imas tamo da odaberes da ti ostanu sve postavke i fajlovi i to odradis
pogledaj i forum unazad 2-3 stranice...imas kako skinuti iso sa najnovijim updateom
ovo ti najlaksi i najbrzi put do windows 10...nikakav update ne moras cekati

evo ovdje sve objasnjeno
Code: Select all
http://www.windowscentral.com/use-media-creation-tool-update-windows10