Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Uvjeren sam i iskreno se nadam da ce NS BiH tuziti Purice za nedozvoljeno koristenje i reklamiranje artikala reprezentacije s pijace ili Carsije (porijeklo tek treba utvrditi).
Hajde neka ovako po Danskoj furaju pljakadu artikle danske reprezentacije
Rob_Atl wrote:Andora zadnjih 48 odigranih nije ppbjede upisala, sta vam je ba mi sa foruma da ss sastanemo tri komada bi im uvalili, ovo ce bit deranje guzova 7-0
Treba biti oprezan, ali ovo sto se radi je pretjerano i smijesno. Izjave tipa Andora je jak tim, iznenadit cemo ih ofanzivnom igrom pa postoji i drugi nacin respektovanja tima. Ne treba nam uzor biti bivsi selektor kad su u pitanju izjave za medije, a vidim ovi nasi se takmice da budu gori.
Ozbiljnom igrom, zalaganjem i bez opustanja veceras, a rezultat ce doci bez sumnje.
Ne mogu pametan biti, vrlo vjerovatno da će početi sa Lulićem i Ibiševićem, ali ja ne bi.Jedan tek od povrede se oporavio, drugi i nije baš u formi.Prije bi prednost dao Đuriću umjesto Vede, a tek je kritično na Lulinom mjestu, gdje imamo Hajrovića koji se zdrav isto nije naigrao ove godine.Višća bi trebao konačno početi utakmicu.
Neće Meši biti lako, to je sigurno.Odavno nismo imali više neraspoloženih i van forme igrača.
Ali očekujem sigurnu pobjedu bez obzira na sve.
ljevoruki wrote:
Ja nemam dileme kako ce to izgledati na terenu.
Znam da ce biti dva beka, dva stopera, dva krila, zadnji vezni... za pocetak I vise nego dovoljno.
Napisah prije par sedmica.
Danasnji sastav protiv Andore:
Dzeko -Ibisevic
Lulic -Pjanic- Besic-Visca
Zukanovic-Spahic-Vranjes-Mujdza
Begovic
sta da recem, ovo mi trebamo gaziti minimum 3-4 gola razlike do poluvremena al su nam totalno van forme vedo, pjana pa i lule koji se tek oporavio od povrede mada mu je ono ostavljanje lopte dzekiju potez za cenera..nisan vjerovo da vedo moze biti vako los, od tri sanse tri diletantske reakcije a pogotovo ovaj zadnji pokusaj nogom, trebo bi ga mesha ostavit u svlacionici jer ne vrjedi ga forsirati kad ga ne ide..treba probati vec sad ove mladje snage, probat im dat vjetar u ledja jer ovaki nemremo puno toga uraditi u nadolazecim utakmicama protiv puno jaci reprezentacija od andore a sumnjam da se vrate u formu prije svega vedo i pjana..
dzaba prozva lulu, odma me demantova, tri asista a ti mesha samo tako, lijepo je vidit repku brez tss-a i svrse i da to ima nekog smisla, izmjene na mjestu i uz dzekija koji briljira ja san zadovoljan, jebo andoru samo da nas onaj levat nije ukopo sa strashnim kiprom i israelom mogli smo komotno bit prvi ili drugi, ovako trece mjesto je realnost..
nKrkan wrote:Ova zadnja linija je igrala protiv Grčke prije 2 godine i rezultat znamo
A sad će te oplest što ovaj ne igra
Hajd ne seri majke ti covjek je zakasnio izaci na najboljeg igraca svijeta i preuzeti ga jaaaaooo to se nikad eto.nije desilo protiv Messija se to redovno desava ispadaju najbolji defanzivci na svijetu. Sad treba covjeka razapeti.
Cestitke selektoru i igracima na pobjedi