Vels-BiH,BiH-Belgija

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked
Rob_Atl

#1501 Re: Vels-BiH,BiH-Belgija

Post by Rob_Atl »

Za nas preko bare ako niste znali ESPN 2 prenosi :thumbup: :bih:
nema me tamo

#1502 Re: Vels-BiH,BiH-Belgija

Post by nema me tamo »

Rob_Atl wrote:Za nas preko bare ako niste znali ESPN 2 prenosi :thumbup: :bih:

Zanimljiva tekma pravo..

Baš me zanima ko sve prenosi u evropi od poznatih..
luckylaka

#1503 Re: Vels-BiH,BiH-Belgija

Post by luckylaka »

nema me tamo wrote:
Rob_Atl wrote:Za nas preko bare ako niste znali ESPN 2 prenosi :thumbup: :bih:

Zanimljiva tekma pravo..

Baš me zanima ko sve prenosi u evropi od poznatih..
Osim BHT 1 televizije večerašnji okršaj BiH i Belgije prenosit će sljedeće tv. stanice: Abu Dhabi Sports 4 – HD, Digi Sport 3 Rumunija, ESPN Caribbean, EuroSport 2 – HD Švedska, Een – HD, Futbol 2 – HD Ukrajina, OTE Sport 3 – HD, Polsat Sport Extra – HD, RTBF La Une – HD, Russia 2, Setanta Sports Eurasia, Sky Calcio 1 – HD, Sky Sport 1 – HD Italija, Sky Sports 5, Slovenia TV 2 – HD, Sport 2 Izrael, Sport TV3 Portugal, Sport+ Francuska, SuperSport 3 – HD Kosovo, SuperSport 4 – HD Albanija, Astro SuperSport Malezija, ESPN 2 – HD Australija, ESPN 2 – HD SAD, ESPN Deportes SAD i SportsNet World – HD.
Itakoto

#1504 Re: Vels-BiH,BiH-Belgija

Post by Itakoto »

Dakle niko od poznatih u Evropi. :D 90% nabrojanih su pay TV koji na vise kanala prenosi i ostale utakmice dana.
Ali nevazno, idemo ih gaziti. 2-1 ili 3-2, meni svejedno. :bih:
avetinja

#1505 Re: Vels-BiH,BiH-Belgija

Post by avetinja »

Večeras je i bod zauhar, a ako i izgubimo neću se iznenaditi.
nema me tamo

#1506 Re: Vels-BiH,BiH-Belgija

Post by nema me tamo »

Itakoto wrote:Dakle niko od poznatih u Evropi. :D 90% nabrojanih su pay TV koji na vise kanala prenosi i ostale utakmice dana.
Ali nevazno, idemo ih gaziti. 2-1 ili 3-2, meni svejedno. :bih:

Ma joj danas svi sve prenose.. :D
Baresi 6

#1507 Re: Vels-BiH,BiH-Belgija

Post by Baresi 6 »

stigla dojava. deremo ih 2:1. edin djeko - zwei komaden.
Mračajski proto

#1508 Re: Vels-BiH,BiH-Belgija

Post by Mračajski proto »

Realno, jedno 1:3 za goste.
Zatamnjena stakla

#1509 Re: Vels-BiH,BiH-Belgija

Post by Zatamnjena stakla »

Prvo poluvrijeme iks. Drugo me ne interesuje :kiss:
Rob_Atl

#1510 Re: Vels-BiH,BiH-Belgija

Post by Rob_Atl »

Image

Image

Live :mrgreen: :bih: :bih:
cindrlimindrli

#1511 Re: Vels-BiH,BiH-Belgija

Post by cindrlimindrli »

Ovo bi mogla biti prekretnica, ovaj tim je poceo rasti od zadnjeg susreta sa njima i tako nastavio sve do one
jebene utakmice sa Nigerijom kad su malo posustali i sad smo se, jebem li ga, nekako zaglavili, ni tamo ni 'vamo.
Treba nam danas pobijeda, mozda kao nikad prije, ne toliko zbog stanja u grupi koliko zbog vracanje vjere u tim i
popravljanja njihovog samopuzdanja. Jesu krupan zalogaj, jaki su u pm, al' mamu im jebem jaki smo i mi. Zato Safete
k'o Boga te molim, ne eksperimentisi, glup nisi, i prije si dokazao da kad hoces znas posloziti ekipu, posalji na teren
najbolje sto imamo i bice to dobro na kraju.

Sretno momci, sretno Pape...

JoseMujica
Grijem se na: malograDŽane
Vozim: Tuarega
Horoskop: Poskok

#1512 Re: Vels-BiH,BiH-Belgija

Post by JoseMujica »

jel ovo Zenica Rob?

:thumbup:
:bih:
Maharadza

#1513 Re: Vels-BiH,BiH-Belgija

Post by Maharadza »

Šta reći...osim:

Kad' si njima pomogao:

Image

Daj i nas pogledaj, amin!
insaneinthebrain

#1514 Re: Vels-BiH,BiH-Belgija

Post by insaneinthebrain »

2-1 za belgiju 8-) :oops:

Image
Rob_Atl

#1515 Re: Vels-BiH,BiH-Belgija

Post by Rob_Atl »

JoseMujica wrote:jel ovo Zenica Rob?

:thumbup:
:bih:
Jeste, korteo BHF-a
Mračajski proto

#1516 Re: Vels-BiH,BiH-Belgija

Post by Mračajski proto »

Rob_Atl wrote:Image

Image

Live :mrgreen: :bih: :bih:
Je li ovo kružni tok na Ilidži? Pozz.
Artest

#1517 Re: Vels-BiH,BiH-Belgija

Post by Artest »

cyprus wrote:
Artest wrote:
cyprus wrote:Moj cilj je bio dati neki konkretan doprinos temi i odmaknut se malo od recikliranja jedne te iste priče koja se vrti već mjesecima, a čiji akteri u isto toliko vremena nisu rekli ništa novo... A ima li išta relevantnije na ovu temu nego posvetiti određen prostor i protivniku... To sam uradio sa Kiprom, Velsom, a evo sada i sa Belgijom, bez obzira što Belgija i nije neka nepoznanica...

Kroz 3-4 rečenice sam nastojao da predstavim ono najvažnije o njihovim udarnim igračima, čisto da na jednom mjestu objedinim informacije o protivniku sa kojim se susrećemo... I ono što sam napisao, mislim da je najvažnije...

Sad, ako ti imaš nekih drugačijih, interesantnijih, bitnijih i manje suhoparnih podataka slobodan si da ih izneseš... Meni bi bilo vrlo drago, možda bih i saznao nešto novo... Međutim, ti si našao za shodno, ne da daš komentar ili repliku na datu temu, na koju očito nemaš šta da kažeš, nego na moj stil pisanja postova i način na koji popunjavam svoje slobodno vrijeme... Obzirom da ja nisam novinar nego obični forumaš kao i ti, nekako mi je logično da te pitam: koja je poenta tvoje replike meni? Ja je i dalje ne vidim...
Poenta je da potcijenjujes nase citaoce. Svi znamo ko je Hazard i gdje igra Kompany. Treba pisat o losim ili dobrim karakteristikama konkretnog igraca (makar pogresno), eventualno o taktici itd.

Prije par godina je bio jedan malac na ovom forumu ( 12. g) mislim da mu alen ili alan nick bijase. Pisao je tako kao i ti (wikipedia), dok mu nije dobronamjerno sugerisano da pronadje forum za malu raju.

E sad, ako tebi smeta isti tretman, ispricavam se. :D
Ne, ne potcjenjujem. Ja o Hazardu i Kompanyju teško da mogu reći išta što prosječan ljubitelj fudbala već ne zna... Fudbal pratim iz hobija, ne umišljam da sam neki stručnjak koji može gledanjem utakmice proniknuti u nešto što obični smrtnici ne mogu... To mi nije ni bio cilj sa ovim pisanjem... A šta sam htio, objasnio sam u prethodnom postu...

Još ti jednom ponavljam da nisam novinar, nisam napisao novinski članak nego post, tako da ovdje ne možemo govoriti o čitaocima, u nekom klasičnom smislu te riječi... Ovdje govorimo o forumašima... Drugi forumaši nisu moje mušterije kojima ja prodajem svoj tekst... Da je suprotna stvar, onda bi tvoja kritika (haj nazvaću je takvom) imala nekog smisla...

Istina, pisanje na ovaj način je relevantnije kada se radi o Kipru, Andori i sl., nego o u dobroj mjeri poznatoj selekciji, kakva je Belgija... Ipak, ne htjedoh je preskočiti...

PS A ko je to ovdje zadužen za tretmane? Ti? 8-)
Nisam ni rekao da si novinar i da si za utroseno vrijeme dobio neku novcanu kompenzaciju. Citaoci su svi oni forumasi koji znaju citat. Cim si poslao svoj komentar na necem sto se zove forum, vjerovatno ti nije bila namjera da ostane neprocitan, jer bi ga inace napisao u neku svoju teku.

Posto sam ga ja procitao, samo sam iznio ono sto je meni zasmetalo, mada vjerujem da ima i onih koji su tu prepoznali nesto informativno ili relevantno.

Ne treba te brinut moj tretman, Igor Kristic je izrekao u eter nekoliko stotina hiljada rijeci, a da, po mom sudu, nikad nista nije rekao. :D I za to dobija platu.
Artest

#1518 Re: Vels-BiH,BiH-Belgija

Post by Artest »

Mračajski proto wrote:Realno, jedno 1:3 za goste.
Ma kak'i. Prostudiro je njiha sajke. Kaseta se vec izlizala. Zlatna krampa Bundeslige rjesava tekmu. 8-)
AhmetShabo

#1519 Re: Vels-BiH,BiH-Belgija

Post by AhmetShabo »

Maharadza wrote:Šta reći...osim:

Kad' si njima pomogao:

Image

Daj i nas pogledaj, amin!
alzirci za razliku od nas vjeruju u Boga i nisu u alkoholisanom stanju na tribinama i pred malim ekranima.
Nama je bolje od Boga ne traziti nikakvu pomoc, kakvi smo, mozemo samo dobiti kontru
Zatamnjena stakla

#1520 Re: Vels-BiH,BiH-Belgija

Post by Zatamnjena stakla »

:lol:
bull21

#1521 Re: Vels-BiH,BiH-Belgija

Post by bull21 »

1:3

Right? Right!
Il' ćemo uvalit prvi pa primiti 3 komada. Ili ćemo primiti 3 pa uvalit jedan. Ili ćemo igrat X do zadnjih 35 sekundi prvog poluvremena kada će se sve raspasti i otići u tri lijepe.
cindrlimindrli

#1522 Re: Vels-BiH,BiH-Belgija

Post by cindrlimindrli »

bull21 wrote:1:3

Right? Right!
Il' ćemo uvalit prvi pa primiti 3 komada. Ili ćemo primiti 3 pa uvalit jedan. Ili ćemo igrat X do zadnjih 35 sekundi prvog poluvremena kada će se sve raspasti i otići u tri lijepe.
ejebemte dosadna!
DaysleepeR

#1523 Re: Vels-BiH,BiH-Belgija

Post by DaysleepeR »

Sa Džekinog facebook-a. Tino od 1. minute.

Image
GLASAJ ili TRPI

#1524 Re: Vels-BiH,BiH-Belgija

Post by GLASAJ ili TRPI »

cindrlimindrli wrote:Ovo bi mogla biti prekretnica, ovaj tim je poceo rasti od zadnjeg susreta sa njima i tako nastavio sve do one
jebene utakmice sa Nigerijom kad su malo posustali i sad smo se, jebem li ga, nekako zaglavili, ni tamo ni 'vamo.
Treba nam danas pobijeda, mozda kao nikad prije, ne toliko zbog stanja u grupi koliko zbog vracanje vjere u tim i
popravljanja njihovog samopuzdanja. Jesu krupan zalogaj, jaki su u pm, al' mamu im jebem jaki smo i mi. Zato Safete
k'o Boga te molim, ne eksperimentisi, glup nisi, i prije si dokazao da kad hoces znas posloziti ekipu, posalji na teren
najbolje sto imamo i bice to dobro na kraju.

Sretno momci, sretno Pape...

Poceli smo rasti od Belgije sa one dvije pobjede i Belgija ce i sahraniti ovu generaciju vecerasnjim tamburanjem. Ciklus ce se zaokruziti.

Kad kazem generaciju ne mislim bukvalno.
incognito071

#1525 Re: Vels-BiH,BiH-Belgija

Post by incognito071 »

DaysleepeR wrote:Sa Džekinog facebook-a. Tino od 1. minute.

Image

:cry: :skoljka:
Locked