Facebook za upoznavanje ...
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- medvjed23
#1501 Re: Facebook za upoznavanje ...
ako te ljudi ne vole, najbolje je to prihvatiti i s tim živjeti u miru.. nema potrebe da se ljutiš na ljude; imaju pravo da te ne vole.. nema potrebe ni da prebacuješ sebi.. imaš mane, ok, ima ih svako.. samo, ljudi nečije mane zanemaruju, a nečije gledaju kroz lupu i, kao što rekoh, imaju pravo na to..
stvari jesu kakve jesu i ne treba tražiti krivca.. treba tražiti mir.. ja ga često nalazim..
stvari jesu kakve jesu i ne treba tražiti krivca.. treba tražiti mir.. ja ga često nalazim..
-
moonca
#1502 Re: Facebook za upoznavanje ...
Ako mozes priustiti i ako imas prijateljicu/ ca, izvedi ih na pice. Izmisli razlog da nesto slavis, ako ti je nezgodno iz nekog razloga. Prati kako se ponasaju o cemu pricaju, sta ih zanima kod drugih- cavrljat ce one slobodno, jer si im 'prijatelj'. Budi u njihovom/zenakom drustvi sto vise mozes.Ludzak wrote:Nisam interesantan jer ne hodam po kafanskim zabavama, ne posjećujem nargila barove, i nisam nikad mrvicu alkohola okusio, a nisam baš tip punog novčanika. Ybg, priznajem, nisam interesantan.Xavier1 wrote:
Nema to veze. Ima momaka poput tebe sa curama. Samo im ti iz nekog razloga nisi interesantan.
Ta mjesta sto si nabojao,malo ko se usrecio u nalazenju djevojke /momka.
Uskoro ce i 30-- vrijeme je na tvojoj strani.
- tuzlak1212
#1503 Re: Facebook za upoznavanje ...
ja sam imao period kad sam slicnu stvar mislio o sebi kao ovaj Ludzak.. pa sam mortus pjan se zalio jaranici kako se osjecam a onda mi rekla mrtva hladna "poradi na sebi" i kad sam nekad kasnije shvatio koliko je ova izjava teska, siroka, obuhvatna to mi je puno znacilo u mnogo cemu... nisam se preko noci promjenio il nesto slicno ali nestao je svaki oblik patetike iz mene jednostavno si ono sto nudis a ne sto mislis i ako mislis da nemas sta da ponudis (a vjerovatno nije istina) onda poradi na ponudi svojoj
izgled, posao, profesija, hobiji, citaj knjige... sve kad se nakupi kuluminirat ce u nekog boljeg tebe prije il poslije

- pizarro
#1504 Re: Facebook za upoznavanje ...
svaka normalna cura to vidi kao veliki plus ako se momak ne zavlaci po nargila barovima 
- Derdiyok
#1505 Re: Facebook za upoznavanje ...
Đe rastu te normalnepizarro wrote:svaka normalna cura to vidi kao veliki plus ako se momak ne zavlaci po nargila barovima
-
ado_sar
#1506 Re: Facebook za upoznavanje ...
rastu kod babe kuci, uce, skoluju se. ne dangube po nargilama sigurno.Derdiyok wrote:Đe rastu te normalnepizarro wrote:svaka normalna cura to vidi kao veliki plus ako se momak ne zavlaci po nargila barovima
- MarlboroGold
#1507 Re: Facebook za upoznavanje ...
Očaj je i kad nekome žene biraju avatarcendlerbing wrote:Umjesto što si ogorčen, pokušaj razumjeti što ti se to dešava. Uostalom, možda jednostavno nisi još naišao na nešto slično pravoj osobi.
Što si više ogorčen, samo ćeš više odbijati cure oko sebe. Očaj "miriše" svuda iz tebe.
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#1508 Re: Facebook za upoznavanje ...
MarlboroGold wrote:Očaj je i kad nekome žene biraju avatarcendlerbing wrote:Umjesto što si ogorčen, pokušaj razumjeti što ti se to dešava. Uostalom, možda jednostavno nisi još naišao na nešto slično pravoj osobi.
Što si više ogorčen, samo ćeš više odbijati cure oko sebe. Očaj "miriše" svuda iz tebe.![]()

- Xavier1
#1509 Re: Facebook za upoznavanje ...
Zenama je dosta bitan i status muskarca u drustvu. Ovi poput Ludzaka su obicno mirni, povuceni i nemaju mnogo prijatelja. To ih ohladi.moonca wrote:Ako mozes priustiti i ako imas prijateljicu/ ca, izvedi ih na pice. Izmisli razlog da nesto slavis, ako ti je nezgodno iz nekog razloga. Prati kako se ponasaju o cemu pricaju, sta ih zanima kod drugih- cavrljat ce one slobodno, jer si im 'prijatelj'. Budi u njihovom/zenakom drustvi sto vise mozes.Ludzak wrote:Nisam interesantan jer ne hodam po kafanskim zabavama, ne posjećujem nargila barove, i nisam nikad mrvicu alkohola okusio, a nisam baš tip punog novčanika. Ybg, priznajem, nisam interesantan.Xavier1 wrote:
Nema to veze. Ima momaka poput tebe sa curama. Samo im ti iz nekog razloga nisi interesantan.
Ta mjesta sto si nabojao,malo ko se usrecio u nalazenju djevojke /momka.![]()
Uskoro ce i 30-- vrijeme je na tvojoj strani.
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#1510 Re: Facebook za upoznavanje ...
Neće ti ni jedna kući, na vrata doći.
- Xavier1
#1511 Re: Facebook za upoznavanje ...
A mozda i lose izgleda. Mada sam svakakve likove vidjao sa djevojkama. Ti vjerovatno parama kompenzuju.
- Derdiyok
#1512 Re: Facebook za upoznavanje ...
Smatram da to nema nikakve veze sa nargilom. Ja s vremena na vrijeme odem na nargilu, 2-3x mjesečno, zavisno od društva, ali npr. u kafanu/klub/diskoteku ne pamtim kad sam otišao, iz više razloga. Alkohol sam davno batalio.ado_sar wrote:
rastu kod babe kuci, uce, skoluju se. ne dangube po nargilama sigurno.
E sad, drugi je "par cipela" ako si mislio bukvalno na one sto su all day all night na nargili, ne može dan proći bez crijeva, instagram zayebancije i slično. Ja fakat ne pamtim kad sam upoznao normalnu djevojku.
- Xavier1
#1513 Re: Facebook za upoznavanje ...
Sta smatras pod tim normalnu djevojku?Derdiyok wrote:Smatram da to nema nikakve veze sa nargilom. Ja s vremena na vrijeme odem na nargilu, 2-3x mjesečno, zavisno od društva, ali npr. u kafanu/klub/diskoteku ne pamtim kad sam otišao, iz više razloga. Alkohol sam davno batalio.ado_sar wrote:
rastu kod babe kuci, uce, skoluju se. ne dangube po nargilama sigurno.
E sad, drugi je "par cipela" ako si mislio bukvalno na one sto su all day all night na nargili, ne može dan proći bez crijeva, instagram zayebancije i slično. Ja fakat ne pamtim kad sam upoznao normalnu djevojku.
- Derdiyok
#1514 Re: Facebook za upoznavanje ...
Xavier1 wrote:
Sta smatras pod tim normalnu djevojku?
Mislim na one osobine koje su u danasnje vrijeme izumrle opcenito kod ljudi.
- Xavier1
#1515 Re: Facebook za upoznavanje ...
Ma ima ok cura. Problem je sto takvu treba naci rano. U skoli, ili najkasnije na faksu. Kasnije budu zauzete, a i slabije izlaze i pokazuju se na drustvenim mrezama.Derdiyok wrote:Xavier1 wrote:
Sta smatras pod tim normalnu djevojku?
Mislim na one osobine koje su u danasnje vrijeme izumrle opcenito kod ljudi.
- Derdiyok
#1516 Re: Facebook za upoznavanje ...
Pa evo ti moja situacija. 29 mi je godina, ima otprilike 3g kako sam libero. Jednostavno ne mogu biti sa svakom osobom, radije cu biti sam nego imati nesta pored sebe da se broji samo. Fakat mi nije problem prici nijednoj djevojci, niti se bojim odbijanja i slicno. Uvijek sam se vodio onim bolje pokusati i znati na cemu si nego biti u nedoumici sbb kbb, ali ne volim prici svacemu.Xavier1 wrote:
Ma ima ok cura. Problem je sto takvu treba naci rano. U skoli, ili najkasnije na faksu. Kasnije budu zauzete, a i slabije izlaze i pokazuju se na drustvenim mrezama.
Jednostavno preferiram normalne djevojke. Znas ono: Ozeni se dok nisi stekao nista. Tad ces znati jel prava
Danas svi gledaju sebe, korist traze, uredu je dok popustas, kad prestanes onda nije to to, promjenio si se, nisi bio takav bla bla...
Mislim, lično se i ne zamaram toliko s obzirom na moje godine, ali nekad covjek pozeli imati nekog normalnog uz sebe, da znas da mozes nekom vjerovati.
- MarlboroGold
#1517 Re: Facebook za upoznavanje ...
Šta je za tebe normalna djevojka? Molim te definiši.
- Xavier1
#1518 Re: Facebook za upoznavanje ...
Pa kazem ti, zene koje vrijede su u tvojim godinama zauzete. Ako je neka sama sa 29 obicno postoji jako dobar razlog za to.Derdiyok wrote:Pa evo ti moja situacija. 29 mi je godina, ima otprilike 3g kako sam libero. Jednostavno ne mogu biti sa svakom osobom, radije cu biti sam nego imati nesta pored sebe da se broji samo. Fakat mi nije problem prici nijednoj djevojci, niti se bojim odbijanja i slicno. Uvijek sam se vodio onim bolje pokusati i znati na cemu si nego biti u nedoumici sbb kbb, ali ne volim prici svacemu.Xavier1 wrote:
Ma ima ok cura. Problem je sto takvu treba naci rano. U skoli, ili najkasnije na faksu. Kasnije budu zauzete, a i slabije izlaze i pokazuju se na drustvenim mrezama.
Jednostavno preferiram normalne djevojke. Znas ono: Ozeni se dok nisi stekao nista. Tad ces znati jel prava
Danas svi gledaju sebe, korist traze, uredu je dok popustas, kad prestanes onda nije to to, promjenio si se, nisi bio takav bla bla...
Mislim, lično se i ne zamaram toliko s obzirom na moje godine, ali nekad covjek pozeli imati nekog normalnog uz sebe, da znas da mozes nekom vjerovati.
Dobro je sto si muskarac pa mozes uvijek i mladje gledati. Samo sto vremenom manje opcenito novih ljudi, pa i zena upoznajes. I onda su manje sanse da ces pronaci odgovarajucu.
- Derdiyok
#1519 Re: Facebook za upoznavanje ...
@Zlatni
Pa rekoh maloprije na šta mislim općenito, kako za djevojke tako i za muškarce. Mislim na kućni odgoj. Poštovanje, kultura, povjerenje, stid, suosjećanje, itd... Jednostavno osnovne stvari
Sigurno ne mislim na ponašanje današnjih "Kim Kardashiana", wanna be instagram/facebook/youtube zvijezda, na dvoličnost, laži, sebičnost.
@Xavier
Ma ne srkletim se plaho ja u vezi toga, nego eto, opcenito mi nekako bude zao na sta je spalo covjecanstvo.
Pa rekoh maloprije na šta mislim općenito, kako za djevojke tako i za muškarce. Mislim na kućni odgoj. Poštovanje, kultura, povjerenje, stid, suosjećanje, itd... Jednostavno osnovne stvari
Sigurno ne mislim na ponašanje današnjih "Kim Kardashiana", wanna be instagram/facebook/youtube zvijezda, na dvoličnost, laži, sebičnost.
@Xavier
Ma ne srkletim se plaho ja u vezi toga, nego eto, opcenito mi nekako bude zao na sta je spalo covjecanstvo.
- annoy
#1520 Re: Facebook za upoznavanje ...
Ja stvarno ne shvacam sta vam je s tim nargilama
Ovdje tog nema
Kako to ide
Jel to svi cuclaju onu jednu cijev
Ovdje tog nema
Kako to ide
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#1521 Re: Facebook za upoznavanje ...
Cuclaju svi jednu, ali svako ima svoj pisak koji cuclaannoy wrote:Ja stvarno ne shvacam sta vam je s tim nargilama
Ovdje tog nema
Kako to ide
- annoy
#1522 Re: Facebook za upoznavanje ...
Aha, to poneses od kuce?Tomahawk11 wrote:Cuclaju svi jednu, ali svako ima svoj pisak koji cuclaannoy wrote:Ja stvarno ne shvacam sta vam je s tim nargilama
Ovdje tog nema
Kako to ide
- Derdiyok
#1523 Re: Facebook za upoznavanje ...
Ma moze i vise "cijevi", zavisi 
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#1524 Re: Facebook za upoznavanje ...
Jok, to dobiješ zapakovano.annoy wrote: Aha, to poneses od kuce?
- pizarro
#1525 Re: Facebook za upoznavanje ...
brat eren, doktor za nargile