Ulozio sam malo para pred pocetak prvenstva, sad sam u plusu u fondu za kladjenje... sve pare ce se uloziti u finalu, da to malo uduplamo...
Skickat från min iPhone via Tapatalk
Moderators: Charuga, Tomahawk11
Prejako.dzemaludin007 wrote:
dzemaludin007 wrote:
Biće gusto pravo do zadnjih minuta. Šanse za prolazak su iste.Šveđanin wrote:A sad da se vratimo na temu..![]()
Uzima Srbija večeras... sa malom razlikom.

Neće ništa. Francuzi su toliko dominantni i neprikosnoveni u skok igri na ovom prvenstvu, da je jedina opcija, kako sam rekao, kompenzirati to šutom sa distance.Bodkin wrote:Uzima srbija 10ak osim ako ne bude procenat trojki ispod 20%.
Zanima me sta ce djordjevic uraditi protiv skoka u napadu. Prosli put su zato izgubili
Sent from my Lumia
Testiras im sut. Vidis ne ide, postavis 2-3 zonu i rijesis skok u odbrani. Bas me zanima hoce li to napravitiIt_is_a_Leclerc wrote:Neće ništa. Francuzi su toliko dominantni i neprikosnoveni u skok igri na ovom prvenstvu, da je jedina opcija, kako sam rekao, kompenzirati to šutom sa distance.Bodkin wrote:Uzima srbija 10ak osim ako ne bude procenat trojki ispod 20%.
Zanima me sta ce djordjevic uraditi protiv skoka u napadu. Prosli put su zato izgubili
Sent from my Lumia
hrastov žižak wrote:ja bi metno štimca na borisa i nek se krevelji