Prije par godina, evo ne znam ni tacno kad, nije jos bila dostava u Bosnu, narucim paketic u Italiju i nikad nije stigao
uglavnom super sam zadovoljna proizvodima, al sam platila nekih 70 km ukupno, pa to nije bas pohvalno. sve to me natjeralo da ponovo krenem cackati po forumima o iHerbu
i nakon vasih postova nisam mogla odoljeti, prvi paket sam narucila 8.8. 2014. Estimated Delivery: August 18, 2014 pa cemo vidjet kad ce doci,
Crystal Body Deodorant, Nutiva, Organic Virgin Coconut Oil, Real Techniques by Samantha Chapman, Your Finish/Perfected, Blush Brush, sad vidim da su recenzije relativno dobre za ovo osim za ovaj deodorant
javim kad stigne... toliko me povukla euforija da nisam upotrijebila niciji kod, za mene nije bilo nize cijene hihihi
i evo danas ne izdrzah da napravim jos jednu narudzbu
Solgar vitamine prenatal, Now foods vitamin D3 , neki sapun jer je bio dolar, i Moisturizing Socks, Shea Butter & Aloe Vera Extract... jos uvijek nisu shippovali jer je nedjelja, valjda ce sutra. istinski se nadam da me nece zeznuti i ovaj put i jedva cekam svoje paketice
moj kod je : http://www.iherb.com/?rcode=VKC267