Definitivno si treb'o stavit' i više, zicer..
BiH - Lihtenštajn / Litvanija - BiH
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#1501 Re: BiH - Lihtenštajn / Litvanija - BiH
Dobar
- denimb
#1502 Re: BiH - Lihtenštajn / Litvanija - BiH
Ma jasno mi je sve, Skrtel onakav stoper i golman poput Muhe da odrade ono...ofiraza ziva...LSD wrote:ma crvene li se Skrtel i Muha za ovo....to je prava prica i adresa...ne prebacuj težište na grke....grci kupili jeftine slovacke kurave, pošteno ljudi platili.denimb wrote:Jbt ne mogu prestati gledati ovaj gol Skrtela, pa zacrvene li se ikad ovi Grci, koji su to paraziti u pm
http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... Du2tZysbyE
Gledam reakciju i jednog i drugog poslije...fuj...
A klinac ce njima FIFA sprovesti istragu.
-
baxul
#1503 Re: BiH - Lihtenštajn / Litvanija - BiH
ma odbila se lopta od nesto na zemlji ba. pa valjda ne bi ovako nashtimali nego penal ili nešto šta ja znam. baksuzluk klasični.
vidi se na ovom snimku nekakav odskokčić a povratna je imala logike
Last edited by baxul on 11/10/2013 23:06, edited 1 time in total.
- Edin H.
#1504 Re: BiH - Lihtenštajn / Litvanija - BiH
Nemoj, molim te, nemam ja zivaca za to, moramo dati 2, 3 gola u prvom poluvremenu.Romanista 101% wrote:ja bi volio da mi u utorak pobjedimo upravo ovim rezultatom 1:0
- Edin H.
#1505 Re: BiH - Lihtenštajn / Litvanija - BiH
wannabe_ultra wrote:Smijesni ste sa tim o nastimanoj utakmici
- Kal El
#1506 Re: BiH - Lihtenštajn / Litvanija - BiH
Ko to još zaustavlja loptu onako?! Posle Kahn-a na svjetskom, niko!baxul wrote:ma odbila se lopta od nesto na zemlji ba. pa valjda ne bi ovako nashtimali nego penal ili nešto šta ja znam. baksuzluk klasični.
Sent from my LT26i using Tapatalk 4
- moa
#1507 Re: BiH - Lihtenštajn / Litvanija - BiH
Meni je interesantno da se nasi momci nisu radovali ono ludjacki kod datog gola

-
palermo
#1508 Re: BiH - Lihtenštajn / Litvanija - BiH
Naštimana je možda prejaka riječ, ali ubijeđen sam da su recimo i Weis i Stoch priličnmo sretni sa ovakvim rezultatom.....dakle, ne vejrujemda je naštimana, ali ne vejrujem da su se i Slovaci nešto ražalostili zbog porazaEdin H. wrote:wannabe_ultra wrote:Smijesni ste sa tim o nastimanoj utakmici
-
north
#1509 Re: BiH - Lihtenštajn / Litvanija - BiH
Ja sam mislio da je ova Litvanija slabija od Latvije, ali oni danas uzeše poprilično lako latvijce...mada kontam opet da je to u pet deka....da smo na početku kvalifikacija, stabio bih kuću na nas, ovako oni totalno rasterećeni mi u pm pod pritiskom što može biti jebeno....najidealniji scenario je u prvom voditi dva razlike, tad će haman sve biti gotovo, ali lako je reći majčin sine...mi smo protiv latvije imali nulu na poluvremenu još igrali haman cijelo poluvrijeme sa igračem više.....u drugom im doduše silovasmo i to bez kondoma..
Pape će bojim se izaći sa istim sastavom ko i večeras, i onda u drugom zatvarati ako budemo vodili, ali nekako mi se čini da je sigurnije i bolje krenuti sa zadnjim veznim , znači Miske na klupu, i ubaciti ga u zadnjih pola sata sa Hajrovićem ako ne daj bože budemo ganjali rezultat...ali ko sam ja da pametujem
Pape će bojim se izaći sa istim sastavom ko i večeras, i onda u drugom zatvarati ako budemo vodili, ali nekako mi se čini da je sigurnije i bolje krenuti sa zadnjim veznim , znači Miske na klupu, i ubaciti ga u zadnjih pola sata sa Hajrovićem ako ne daj bože budemo ganjali rezultat...ali ko sam ja da pametujem
-
LSD
#1510 Re: BiH - Lihtenštajn / Litvanija - BiH
baxul wrote:ma odbila se lopta od nesto na zemlji ba. pa valjda ne bi ovako nashtimali nego penal ili nešto šta ja znam. baksuzluk klasični.
tacno se vidi na usporenom snimku da je levat namjerno podigao nogu tacno na vrijeme, da lopta prođe u gol...tempirao je na vakat dizanje stopala i propuštanje lopte....samo amater koji nikad nije šutnuo lopte - može dizati nogu u ovoj situaciji, a Muha to nije (vec profi golman)....a inace lopta od Skrtela je bila pravo jaka
Last edited by LSD on 11/10/2013 23:14, edited 1 time in total.
- MOSALJOZE
#1511 Re: BiH - Lihtenštajn / Litvanija - BiH
A u najmanju ruku je sumnjivo moraš priznati,ovakvi se golovi ne primaju ni u našoj cjenjenoj PL BIH.wannabe_ultra wrote:Smijesni ste sa tim o nastimanoj utakmici
- Jack Be Nimble
#1512 Re: BiH - Lihtenštajn / Litvanija - BiH
Kakav god gol da je grcka dala u vasim ocima bi bila namjestaljka. Bolje ovako ide se u goste po tri boda, pa da vidimo mogu li to izvesti 
- jeza u ledja
#1513 Re: BiH - Lihtenštajn / Litvanija - BiH
pah....izgleda kao da je htio odgurnuti vanjskim na desno. ko ce mu ga znatKal El wrote:Ko to još zaustavlja loptu onako?! Posle Kahn-a na svjetskom, niko!baxul wrote:ma odbila se lopta od nesto na zemlji ba. pa valjda ne bi ovako nashtimali nego penal ili nešto šta ja znam. baksuzluk klasični.
Sent from my LT26i using Tapatalk 4
-
palermo
#1514 Re: BiH - Lihtenštajn / Litvanija - BiH
Fali nešto u ovoj ekipi.....mislim fali zadnji vezni, ja bih isto kao ti.....al opet da te citiram, ko sam ja da pametujemnorth wrote:Ja sam mislio da je ova Litvanija slabija od Latvije, ali oni danas uzeše poprilično lako latvijce...mada kontam opet da je to u pet deka....da smo na početku kvalifikacija, stabio bih kuću na nas, ovako oni totalno rasterećeni mi u pm pod pritiskom što može biti jebeno....najidealniji scenario je u prvom voditi dva razlike, tad će haman sve biti gotovo, ali lako je reći majčin sine...mi smo protiv latvije imali nulu na poluvremenu još igrali haman cijelo poluvrijeme sa igračem više.....u drugom im doduše silovasmo i to bez kondoma..
-
baxul
#1515 Re: BiH - Lihtenštajn / Litvanija - BiH
jesi li gledo utakmicu? jesi li vidio šta je lik vadio prije primljenog gola? druga je stvar da su slovaci mogli igrat jače i bolje. to jesu, ali nisu imali motiva nikakvog.LSD wrote:![]()
![]()
eki odskočić
![]()
tacno se vidi na usporenom snimku da je levat namjerno podigao nogu tacno na vrijeme, da lopta prođe u gol...tempirao je na vakat dizanje stopala i propuštanje lopte....samo amater koji nikad nije šutnuo lopte - može dizati nogu u ovoj situaciji....a inace lopta od Skrtela je bila pravo jaka
i pogledaj snimak vidit ćeš da je lopta odskočila od nešto i da je povratna golmanu jedino imala smisla.
- and
#1516 Re: BiH - Lihtenštajn / Litvanija - BiH
ostala još jedna utakmica protiv ekipe kojoj ništa ne treba,a od koje smo puno bolji i ne bi trebalo biti problema
Last edited by and on 11/10/2013 23:17, edited 1 time in total.
- SmokingMan
#1517 Re: BiH - Lihtenštajn / Litvanija - BiH
Eki oće da je primi vanjskom,mogo je malo nogu više podići...LSD wrote:baxul wrote:ma odbila se lopta od nesto na zemlji ba. pa valjda ne bi ovako nashtimali nego penal ili nešto šta ja znam. baksuzluk klasični.
![]()
![]()
eki odskočić
![]()
tacno se vidi na usporenom snimku da je levat namjerno podigao nogu tacno na vrijeme, da lopta prođe u gol...tempirao je na vakat dizanje stopala i propuštanje lopte....samo amater koji nikad nije šutnuo lopte - može dizati nogu u ovoj situaciji, a Muha to nije (vec profi golman)....a inace lopta od Skrtela je bila pravo jaka
Last edited by SmokingMan on 11/10/2013 23:18, edited 1 time in total.
-
palermo
#1518 Re: BiH - Lihtenštajn / Litvanija - BiH
Ma ja sam isto nešto danas razmišljao, ne bi bilo to kad bi danas obezbijedili plasman.....prava stvar je pobijediti u Litvi...tek na taj način došao bi onaj pravi vrhunac koji tako dugo čekamo.....mislim, utorak je naše finale svjetskog prvenstva.......ma nek bude pravo finaleJack Be Nimble wrote:Kakav god gol da je grcka dala u vasim ocima bi bila namjestaljka. Bolje ovako ide se u goste po tri boda, pa da vidimo mogu li to izvesti
- Havatar
#1519 Re: BiH - Lihtenštajn / Litvanija - BiH
Oni vise vole da ode Grcka nego da ode Bosna i igrace kao da im zivot od toga zavisiand wrote:ostala još jedna utakmica protiv ekipe kojoj ništa ne treba,a od koje smo puno bolji i ne bi trebalo biti problema
- MOSALJOZE
#1520 Re: BiH - Lihtenštajn / Litvanija - BiH
A to zaključujemo iz?Havatar wrote:Oni vise vole da ode Grcka nego da ode Bosna i igrace kao da im zivot od toga zavisiand wrote:ostala još jedna utakmica protiv ekipe kojoj ništa ne treba,a od koje smo puno bolji i ne bi trebalo biti problema
-
Frankyee
#1521 Re: BiH - Lihtenštajn / Litvanija - BiH
Utakmicu protiv Litvanije bolje je ne gledati.
Grci sigurno placaju velike premije Litvancima da odigraju utakmicu zivota protiv nas. Treba biti jako oprezan, Litvanci su tempirani a Grci su najsretniji na svijetu a kad nemoze srecom onda idu prljavo. Zaista je zalosno za sport da ovakva reprezentacija ima toliko poena i realnu sansu da bude prva u grupi. Ovo je antisport , anti fudbal. Da moze da se pobijedi sa pola gola to bi Grci uradili.
Na zalost nas su zapali u grupi i sad su u prednosti pred zadnju utakmicu jer na nama je veci pritisak i jaci protivnik.
Grci sigurno placaju velike premije Litvancima da odigraju utakmicu zivota protiv nas. Treba biti jako oprezan, Litvanci su tempirani a Grci su najsretniji na svijetu a kad nemoze srecom onda idu prljavo. Zaista je zalosno za sport da ovakva reprezentacija ima toliko poena i realnu sansu da bude prva u grupi. Ovo je antisport , anti fudbal. Da moze da se pobijedi sa pola gola to bi Grci uradili.
Na zalost nas su zapali u grupi i sad su u prednosti pred zadnju utakmicu jer na nama je veci pritisak i jaci protivnik.
- and
#1522 Re: BiH - Lihtenštajn / Litvanija - BiH
a što bi to oni volili da grci odu?Havatar wrote:Oni vise vole da ode Grcka nego da ode Bosna i igrace kao da im zivot od toga zavisiand wrote:ostala još jedna utakmica protiv ekipe kojoj ništa ne treba,a od koje smo puno bolji i ne bi trebalo biti problema
i uz maximalno zalaganje će fasovati
-
palermo
#1523 Re: BiH - Lihtenštajn / Litvanija - BiH
Što bolan ? Mislim , zašto bi voljeli da ode Grčka......nemoj da budalesamo, mislim da čitav svijet (osim par iznimki) bi htio da mi odemo.....treba da to odradimo momačkiHavatar wrote:Oni vise vole da ode Grcka nego da ode Bosna i igrace kao da im zivot od toga zavisiand wrote:ostala još jedna utakmica protiv ekipe kojoj ništa ne treba,a od koje smo puno bolji i ne bi trebalo biti problema
- MOSALJOZE
#1524 Re: BiH - Lihtenštajn / Litvanija - BiH
Jedino što moze biti problem protiv Litvanije je to što su oni rasterećeni,a ono što će biti dobro je da oni neće baš igrati zatvoreno kao Liht.
- SmokingMan
#1525 Re: BiH - Lihtenštajn / Litvanija - BiH
Ma neće im akobogda ni međunarodni monetarni fond pomoći.Frankyee wrote:Utakmicu protiv Litvanije bolje je ne gledati.