BiH vs USA [14. 08. 2013]

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked

Kako ce zavrsiti utakmica BiH vs USA ?

Poll ended at 13/08/2013 00:54

Pobjeda Bosne i Hercegovine
129
79%
Remi (X)
22
13%
Pobjeda USA
12
7%

Total votes: 163

So What!

#1501 Re: BiH vs USA [14. 08. 2013]

Post by So What! »

Neko rece: Dijaspora, odu kad zagusti!
rossoneri83

#1502 Re: BiH vs USA [14. 08. 2013]

Post by rossoneri83 »

Ova utakmica je pokazala da pape mora još pure jesti što se tiče trenerskog posla. Nije mi jasno koji razlog je uvodjenje 6 igrača s klupe na početku drugog poluvremena.Mislim da je svima jasno da mi nismo Brzila,Španija,Argentina itd... da imamo igrača za dvije ekipe.Prijateljske utakmice koliko ja znam služe da se isproba neki igrača na nekoj poziciji,neka nova taktika,neke nove šeme,a ne da vidimo da li s drugim timom možemo igrat sa prilično dobrom reprezentacijom.Tako pape nadam se da si bar nešto naučio,jer nam poraz u ovoj utakmici pred tako važan susret sa Slovačkom nikako nije trebao! :bih:
rossoneri83

#1503 Re: BiH vs USA [14. 08. 2013]

Post by rossoneri83 »

So What! wrote:Neko rece: Dijaspora, odu kad zagusti!
:run:
So What!

#1504 Re: BiH vs USA [14. 08. 2013]

Post by So What! »

I molim vas ne dirajte Papeta, čovjek je napravio do sada najviše s reprezentacijom, barem nemojte biti licemjerni.
Arteta

#1505 Re: BiH vs USA [14. 08. 2013]

Post by Arteta »

Odakle ovi pljuvaci samo iskacu?
NEMOHOES

#1506 Re: BiH vs USA [14. 08. 2013]

Post by NEMOHOES »

nosara wrote:Jebena sjeverna strana... :D

Sunjic se nije snasao, a i Begovic je malo zakunjao nakon 2:0... Ostalo je bilo kao malo jaci trening, nista specijalno zabrinjavajuce... Mogli smo ih nakantat, ali eto, nismo... Safet je iskorstio priliku da provjeri neke nove ljude, jedan je bio ok, jedan skroz los, ostali manje-vise... Zbog toga smo i igrali sa ovim antitalentima... :D

Koristan poraz, ne sumnjam da ce Pape ovo iskoristit na najbolji nacin... 8-)
iako si gadan i bezobrazan u brojnim diskusijama,ovu temu si realno savladao :D
za razliku od ovih cetaljcica,sto konstuktivno kritikuju :?:
nosara

#1507 Re: BiH vs USA [14. 08. 2013]

Post by nosara »

Ne znam kako neko ima obraza srat protiv dijaspore, a da njenih doznaka nema u ovoj drzavi vecina ne bi imala sta zderat... :-)
nosara

#1508 Re: BiH vs USA [14. 08. 2013]

Post by nosara »

Arteta wrote:Odakle ovi pljuvaci samo iskacu?
Pretezno iz katakombi na sjeveru... :D
NEMOHOES

#1509 Re: BiH vs USA [14. 08. 2013]

Post by NEMOHOES »

Oligarh wrote:Pape je izgleda sveta krava koju se ne smije dirati. Ranije sam napisao i opet ću: Sa ovom pobjedom Slovacima bi strah bio u kosti utjeran. Sad mogu bez respekta krenuti na nas i krenut će. Hokejaške izmjene zadnje linije na poluvremenu? Nikad vidjeno do večeras. Ali u svetu kravu se dirat ne smije, jbg

Sent from my GT-I9505 using Tapatalk 2
stranka te prati,imamo velike planove s tobom
zdici1

#1510 Re: BiH vs USA [14. 08. 2013]

Post by zdici1 »

nosara wrote:Ne znam kako neko ima obraza srat protiv dijaspore, a da njenih doznaka nema u ovoj drzavi vecina ne bi imala sta zderat... :-)
A da nije bilo nas većine koji su ostali u ovoj državi, ne bi oni ni imali gdje doći trošiti pare.
KPNCTNJAH

#1511 Re: BiH vs USA [14. 08. 2013]

Post by KPNCTNJAH »

PriNc_ba wrote:@zlaja ne prdi :D

@great

pa nemam ja nista protiv cevljanovica ali zna se gdje je mjesto koridama. a nisu bas okretali janje ali su neke lole odmah uz ulaz C-VI bar 3-4 kile janjetine slistili onako u travi zalegli s pivama... a to je samo ono sto sam vidio. Boga pitaj sta se jos sve desavalo. uglavnom sve onako zajedno mi se zgadilo.

@udrch

volio bih da si mi bio blize ;) radovanje je bilo iz revolta na psovanja igracima, papetu, odlazenja sa stadiona 20 minuta prije, bacanja smeca po mom gradu a u pizdicima iz kojih su dosli ne smiju pomisliti o bilo kakvom EKO prekrsaju itd itd itd ... a sad razguli ;) za sve ostalo bujrum na pvt.
Razumijem ja sve to... i sam sam protiv igranja reprezentacije u Sarajevu i ovih teferica, ali gdje ces se ba radovati kad ti reprezentacija primi gol, ne bih to mogao ni da igramo prijateljsku protiv tima najvecih svjetskih humanista, a ne protiv ovih terorista :oops: jedini put kad mi nije bilo krivo sto je reprezentacija primila gol je na utakmici protiv Sarajeva. :mrgreen: Ako iko zasluzuje zvizduke pri intoniranju himne, to su oni :oops: ja im licno ne bih zvizdao kao sto nisam ni Srbiji ili Hrvatskoj, ali nisam ni protiv toga u ovom slucaju... pa nismo igrali protiv Italije, nama prijateljske zemlje...
Last edited by KPNCTNJAH on 15/08/2013 14:39, edited 2 times in total.
NEMOHOES

#1512 Re: BiH vs USA [14. 08. 2013]

Post by NEMOHOES »

nosara wrote:Ne znam kako neko ima obraza srat protiv dijaspore, a da njenih doznaka nema u ovoj drzavi vecina ne bi imala sta zderat... :-)
:thumbup: sta ces,ne vole domaci akademici da cuju gramaticke greske,jednostavno su alergicni na nepoznavanje gramatike i pravopisa bosanskog jezika
Great Cornholio

#1513 Re: BiH vs USA [14. 08. 2013]

Post by Great Cornholio »

rossoneri83 wrote:.Mislim da je svima jasno da mi nismo Brzila,Španija,Argentina itd... da imamo igrača za dvije ekipe.:
Ma kad bi i tim reprezentacijama falilo 6 standardnih prvotimaca ne bi se ni oni bili ono što jesu, jer eto izbaci iz Španske reprezentacije Xavia, Iniestu, Silvu, Piquea, Vilu pa bi vidio da i Španci tada ne bi bili "nepobjedivi".

Ili npr, izbaci iz Njemačke reprezentacije Švajnštajgera, Milera, Ezila i Lama - nije onda ta Njemačka "prava" Njemačka.
nosara

#1514 Re: BiH vs USA [14. 08. 2013]

Post by nosara »

zdici1 wrote:
A da nije bilo nas većine koji su ostali u ovoj državi, ne bi oni ni imali gdje doći trošiti pare.
Ne bi kurac... Pa pare mozes potrosit gdje hoces, ako ih imas... Ako ih nemas, ne moras bit ljubomoran i pizdit o "cirkusu" koji ti, zaboga, narusava mir "carsije"... :-)
amidzazeher

#1515 Re: BiH vs USA [14. 08. 2013]

Post by amidzazeher »

rossoneri83 wrote:Ova utakmica je pokazala da pape mora još pure jesti što se tiče trenerskog posla. Nije mi jasno koji razlog je uvodjenje 6 igrača s klupe na početku drugog poluvremena.Mislim da je svima jasno da mi nismo Brzila,Španija,Argentina itd... da imamo igrača za dvije ekipe.Prijateljske utakmice koliko ja znam služe da se isproba neki igrača na nekoj poziciji,neka nova taktika,neke nove šeme,a ne da vidimo da li s drugim timom možemo igrat sa prilično dobrom reprezentacijom.Tako pape nadam se da si bar nešto naučio,jer nam poraz u ovoj utakmici pred tako važan susret sa Slovačkom nikako nije trebao! :bih:
Jebem li ga da li ste pregledali ovaj klip!?

Covjek fino sve rekao ne znam sta se pravite svi treneri!

http://sportsport.ba/bh_fudbal/susic-ov ... eme/111340

Nigdje ne procitah da smo ipak dali jedan gol sa B selekcijom! Odbranu su nam cinili igraci koji ni treninga nisu kako treba zajedno odradili. Pa valjda i odbrani treba molo da se uhoda.
Mene jedino sto malo plasi jeste Begovic i njegovo postavljanje prilikom izvodjenja slobodnjaka! Nije mu ovo prvi put da ovako ispadne! Neko napisa za Misketa i njegov slobodnjak, covjek bi ga odbranio taman da je isla u raslje, a Begovic ni blizu nije bio iako je lopta daleko bila od raslji!
PriNc_ba

#1516 Re: BiH vs USA [14. 08. 2013]

Post by PriNc_ba »

KPNCTNJAH wrote:
PriNc_ba wrote:@zlaja ne prdi :D

@great

pa nemam ja nista protiv cevljanovica ali zna se gdje je mjesto koridama. a nisu bas okretali janje ali su neke lole odmah uz ulaz C-VI bar 3-4 kile janjetine slistili onako u travi zalegli s pivama... a to je samo ono sto sam vidio. Boga pitaj sta se jos sve desavalo. uglavnom sve onako zajedno mi se zgadilo.

@udrch

volio bih da si mi bio blize ;) radovanje je bilo iz revolta na psovanja igracima, papetu, odlazenja sa stadiona 20 minuta prije, bacanja smeca po mom gradu a u pizdicima iz kojih su dosli ne smiju pomisliti o bilo kakvom EKO prekrsaju itd itd itd ... a sad razguli ;) za sve ostalo bujrum na pvt.
Razumijem ja sve to... i sam sam protiv igranja reprezentacije u Sarajevu i ovih teferica, ali gdje ces se ba radovati kad ti reprezentacija primi gol, ne bih to mogao ni da igramo prijateljsku protiv tima najvecih svjetskih humanista, a ne protiv ovih terorista :oops: jedini put kad mi nije bilo krivo sto je reprezentacija primila gol je bilo na utakmici protiv Sarajeva. :mrgreen: Ako iko zasluzuje zvizduke pri intoniranju himne, to su oni :oops: ja im licno ne bih zvizdao kao sto nisam ni Srbiji ili Hrvatskoj, ali nisam ni protiv toga u ovom slucaju... pa nismo igrali protiv Italije, nama prijateljske zemlje...
pa nisam se od srca radovao ebo ga ti :D nego cisto da isprovociram levate. nije to bilo urlanje i radovanje nego samo ruke ono digao i na fol TOOOO , BRAVO MAJSTORI :D

fkt sam se iznervirao bio maksimalno. znaci likovi u prvom govore DAJTE NAM SPANIJU SADA, JOJ KOJI JE PAPE MAJSTOR, KAKAV JE ZUKANOVIC IGRAC, BRAVO BICAKCICU... a u drugom :shock: k'o da su na tribine upali "domoljubi" iz RS-a :-)
NEMOHOES

#1517 Re: BiH vs USA [14. 08. 2013]

Post by NEMOHOES »

Neradnik wrote:
NEMOHOES wrote: PAPE se pise velikim slovima,djevojcice
pisat pa spavat sine!ti mora da nisi iso u skolu kad nadimke pises velikim slovima a ovde pametujes :D
PAPE i da je pape ,PAPE je
a ne ko tvoj miha ,analno te zadovoljavao miha
A1fa

#1518 Re: BiH vs USA [14. 08. 2013]

Post by A1fa »

Pa ne salju meni, za mene je on kockasta glava zbog svog ponasanja kad dodje ovdje, uglavnom fukara bjelosvjetska koja se dodje ovdje jednom kurchiti godisnje sa rent-a car bmw-ovima i parama sa kartica koje onda vracaju 2 godine. Kompleks nizeg staleza u maticnim drzavam istresaju po nasim cestama i na ovakvim manifestacijama. Jedan takav se posao cerekat na utakmici protiv Danske kad nam je trebala pobjeda, pa izvadi pasos Danski i sa njim mase i ko nesto navija Bosna-Bosna i umire od smjeha. Ja rahatluka gledat ga kad se vidno iznerviran i razocaran u pravnu drzavu poceo obracati zastitaru nakon sto mu je momak ispred njega zafrljacio pasos u masu i jos je dobio 2 vaspitna samara :D
Sezam

#1519 Re: BiH vs USA [14. 08. 2013]

Post by Sezam »

Da, ta dijaspora. To su one face koje prave cjelovecernje derneke sirom Bosne kad dobijemo jednu Grcku negdje na polovini kvalifikacija. Veze to s mozgom nema.
Great Cornholio

#1520 Re: BiH vs USA [14. 08. 2013]

PriNc_ba wrote: fkt sam se iznervirao bio maksimalno. znaci likovi u prvom govore DAJTE NAM SPANIJU SADA, JOJ KOJI JE PAPE MAJSTOR, KAKAV JE ZUKANOVIC IGRAC, BRAVO BICAKCICU... a u drugom :shock: k'o da su na tribine upali "domoljubi" iz RS-a :-)
Da, igračima treba podrška kad gube, kad igraju dobro lako je biti navijač.
Ma da je nama u državi sve k'o fudbalska reprezentacija, super bi ta država bila :bih:
korisnik101

#1521 Re: BiH vs USA [14. 08. 2013]

Post by korisnik101 »

Pape je amaterski izveo zamjene.
Krivica za poraz je njegova ,,. i samo njegova!

Sa druge strane, Begovic je imao mnogo gresaka.
Molim lijepo mogao je odbraniti barem jedan od tri direktna udarca na gol. A o onom slobodnjaku ne treba ni pricati.
NIje mi jasno kako se misli prodati Liverpoolu, a onako stajati ?? :-)
Great Cornholio

#1522 Re: BiH vs USA [14. 08. 2013]

Sezam wrote:Da, ta dijaspora. To su one face koje prave cjelovecernje derneke sirom Bosne kad dobijemo jednu Grcku negdje na polovini kvalifikacija. Veze to s mozgom nema.
Gledam juče jednu emisiju o turizmu, i jedan mještanin Sapne (manja opština u TK) reče " Mi stvarno imamo šta ponuditi turistima, i u promociji naših turističkih potencijala trebaju nam pomoći naši ljudi iz dijaspore, ali ne mogu to oni sami, mi ih trebamo edukovati kako da to čine.
bingov buraz

#1523 Re: BiH vs USA [14. 08. 2013]

Post by bingov buraz »

A1fa wrote:
Pa ne salju meni, za mene je on kockasta glava zbog svog ponasanja kad dodje ovdje, uglavnom fukara bjelosvjetska koja se dodje ovdje jednom kurchiti godisnje sa rent-a car bmw-ovima i parama sa kartica koje onda vracaju 2 godine. Kompleks nizeg staleza u maticnim drzavam istresaju po nasim cestama i na ovakvim manifestacijama. Jedan takav se posao cerekat na utakmici protiv Danske kad nam je trebala pobjeda, pa izvadi pasos Danski i sa njim mase i ko nesto navija Bosna-Bosna i umire od smjeha. Ja rahatluka gledat ga kad se vidno iznerviran i razocaran u pravnu drzavu poceo obracati zastitaru nakon sto mu je momak ispred njega zafrljacio pasos u masu i jos je dobio 2 vaspitna samara :D
Dijaspora i domaći su iz istog naroda, da pojednostavim taj bi se bahato ponašao i da je ostao ovdje samo eto ne bi imao danski pasoš.
rossoneri83

#1524 Re: BiH vs USA [14. 08. 2013]

Post by rossoneri83 »

amidzazeher wrote:
rossoneri83 wrote:Ova utakmica je pokazala da pape mora još pure jesti što se tiče trenerskog posla. Nije mi jasno koji razlog je uvodjenje 6 igrača s klupe na početku drugog poluvremena.Mislim da je svima jasno da mi nismo Brzila,Španija,Argentina itd... da imamo igrača za dvije ekipe.Prijateljske utakmice koliko ja znam služe da se isproba neki igrača na nekoj poziciji,neka nova taktika,neke nove šeme,a ne da vidimo da li s drugim timom možemo igrat sa prilično dobrom reprezentacijom.Tako pape nadam se da si bar nešto naučio,jer nam poraz u ovoj utakmici pred tako važan susret sa Slovačkom nikako nije trebao! :bih:
Jebem li ga da li ste pregledali ovaj klip!?

Covjek fino sve rekao ne znam sta se pravite svi treneri!

http://sportsport.ba/bh_fudbal/susic-ov ... eme/111340

Nigdje ne procitah da smo ipak dali jedan gol sa B selekcijom! Odbranu su nam cinili igraci koji ni treninga nisu kako treba zajedno odradili. Pa valjda i odbrani treba molo da se uhoda.
Mene jedino sto malo plasi jeste Begovic i njegovo postavljanje prilikom izvodjenja slobodnjaka! Nije mu ovo prvi put da ovako ispadne! Neko napisa za Misketa i njegov slobodnjak, covjek bi ga odbranio taman da je isla u raslje, a Begovic ni blizu nije bio iako je lopta daleko bila od raslji!
Sve je to o.k.al za mene je ovu utakmicu izgubio izričito Safet,nemoj me pogrešno shvtiti,ja bi Safeta ostavio još 10 godina da bude trener,al neke stvari nije još skonto.Na poluvremenu smo vodili 2-0,ja mislim da je izašlo Sarajevo da igra da bi sačuvalo rezultat.Drugo poluvrijeme nam je trebalo poslužiti da naučimo da čuvamo rezultat,nema veze što je prijateljska,pobjeda mi nam bila nevjerovatan vjetar u ledja protiv Slovačke.Svi se mi sad pravimo pametni,al neko mi je najlogičnije bilo zatvoriti se ,pustiti amere da napadnu a onda pucat kontre preko Višće i Stevanovića,al eto haj nadam se da će mo izaći jači iz svega.
Great Cornholio

#1525 Re: BiH vs USA [14. 08. 2013]

korisnik101 wrote:
Sa druge strane, Begovic je imao mnogo gresaka.
Molim lijepo mogao je odbraniti barem jedan od tri direktna udarca na gol. A o onom slobodnjaku ne treba ni pricati.
NIje mi jasno kako se misli prodati Liverpoolu, a onako stajati ?? :-)
Dobar je on golman, da nije ne bi mogao braniti u Engleskoj, mi trenutno boljeg nemamo, a svako može imati loš dan.
Locked