nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
Moderators: _BataZiv_0809, anex
- bitanga_sa_otesa
- Grijem se na: drva
- Vozim: pezejca
- Horoskop: ne vjerujem
#1501 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
za par dana parada papanluka kod rtv doma,bolje ne vozajte se tu vecer....

-
goran16v
#1502 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
Da ne povjerujes...?!?!?!?! Jest tragedija kad neko zijani, nema tu nikakve diskusije ali... Cuj postovati ljude i gledati ih s ljudske strane, pa s koje je on strane gledao na ljude kad je za zivota divljao po cesti i kad je za 150 i kusur km/h naletio na udes i zabio se u banderu pa da sad uziva tu privilegiju? Sa ljudske? Jest malo morgen! Ne samo da smo govna nego smo i nevidjeni licemjeri... 
- mk ultra
- Grijem se na: Ugalj
- Vozim: Bahato
- Horoskop: Maćak
#1503 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
situacija maloprije na pofalicima
sluzbeno auto sarajevo gasa cini mi se, stao je na semafor u kolonu, izašao do trafike da kupi sprite
upalilo se zeleno, sviraju njemu, njega nema u autu
pretrčava cestu i pokupi ga clio, srećom zakači ga retrovizorom, ovaj pada i ganja sprite po podu
ustaje vraća se u auto kreće ko da se ništa nije desilo
clio isto tako
vozač clia nije se ni okrenuo
sluzbeno auto sarajevo gasa cini mi se, stao je na semafor u kolonu, izašao do trafike da kupi sprite
pretrčava cestu i pokupi ga clio, srećom zakači ga retrovizorom, ovaj pada i ganja sprite po podu
clio isto tako
- holowey
#1504 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
svjesna obojica da su zajebali, ovaj sto je tako stao i hodao cestom, onaj drugi sto je pjesaka pokupio, bolje da se pravimo da se nista nije desilomk ultra wrote:situacija maloprije na pofalicima![]()
clio isto takovozač clia nije se ni okrenuo
-
citroen xm
-
zrakomlat
#1506 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
holowey wrote:svjesna obojica da su zajebali, ovaj sto je tako stao i hodao cestom, onaj drugi sto je pjesaka pokupio, bolje da se pravimo da se nista nije desilomk ultra wrote:situacija maloprije na pofalicima![]()
- O'zone
- Globalni moderator
#1507 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
Sve je to OK.mk ultra wrote:situacija maloprije na pofalicima![]()
Raskrsnica Pofalići-Hamdije Čemerlića-Zmaja od Bosne je vellahavle šta se sve tu odigrava
-
Fast Driver
#1508 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
Vidim čovjek na piku prodaje novu za 125 KM, a mislim da se može naći jeftinije, nego kakva su iskustva sa korištenjem? Da li sam briše snimljeno nakon nekog vremena, ili moraš ti manuelno? Znaš li ima li se gdje u nekoj radnji kod nas kupiti? PozzshandrprcSA wrote:G1WHalenthekiller wrote:Koja je to kamera? Da je uzmem jer svaki dan predjem po 100 km i svega vidim a ne mogu ispricati, a i fino je imati u slucaju nekog sudara
http://www.banggood.com/Full-HD1080P-G1 ... 16394.html
-
mahalas505
#1509 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
Ti opet imas pravovremene informacije iz "tjuning" miljeabitanga_sa_otesa wrote:za par dana parada papanluka kod rtv doma,bolje ne vozajte se tu vecer..
- bitanga_sa_otesa
#1510 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
Jbga ti uvijek sumnjas u mene :)veci sam mahalas od tebe hahs
-
mahalas505
#1511 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
Ma nista lose sto si veci mahalas, nego interesne sfere su te koje prave razlikubitanga_sa_otesa wrote:Jbga ti uvijek sumnjas u mene :)veci sam mahalas od tebe hahs
- bitanga_sa_otesa
#1512 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
pa jbga ja volim aute ,pa su i interesi vezani za to...sad losa strana je sto uz to ide i cunerluk...u zadnje vrijeme postaje neizbjezan...
-
mahalas505
#1513 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
Jel to kazes zato sto dolazi kod tebe dosta ovih sa "tjuning" zahtjevima ili sta ga je dosta na ulici?bitanga_sa_otesa wrote:pa jbga ja volim aute ,pa su i interesi vezani za to...sad losa strana je sto uz to ide i cunerluk...u zadnje vrijeme postaje neizbjezan...
- mk ultra
- Grijem se na: Ugalj
- Vozim: Bahato
- Horoskop: Maćak
#1514 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
tzv pašteta tjuningmahalas505 wrote:Jel to kazes zato sto dolazi kod tebe dosta ovih sa "tjuning" zahtjevima ili sta ga je dosta na ulici?bitanga_sa_otesa wrote:pa jbga ja volim aute ,pa su i interesi vezani za to...sad losa strana je sto uz to ide i cunerluk...u zadnje vrijeme postaje neizbjezan...
- parappa
- Grijem se na: struju
- Vozim: Lotus Esprit TurboSE
#1515 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
slicna situacija prosle godine u indiji.mk ultra wrote:situacija maloprije na pofalicima![]()
haos na cesti...nema semafora a i da ima niko ne gleda. a bruka auta, skutera, motora, bicikla, pjesaka a i zivotinja
vozac iz neke fabrike dosao po mene i kolegu. frajer vozi ko lud.
na jednoj raskrsnici pokupi skuter... znaci ovaj pade i mi prelazimo preko. 5-10km/h otprilike (ne zbog udesa nego sto je guzva)... ono bukvalno osjetis kako auto prelazi preko necega. ja se okrenem kad frajer sa skuterom ustaje, trese prasinu sa sebe, pa opet na skuter i ode.
ovaj vozac se nije ni okrenuo... ma nije ni okom trepnuo... mi ga pitamo kako, sta itd. kaze ko ima vece vozilo pobjedjuje
jos malo pa i ce i kod nas tako...
- bitanga_sa_otesa
#1516 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
ja nisam tjuner ,pa ne dolaze kod mene ,o ulici i cyber prostoru je rijec...a objasnio ti je mk ultra ,argeta tjuningmahalas505 wrote: Jel to kazes zato sto dolazi kod tebe dosta ovih sa "tjuning" zahtjevima ili sta ga je dosta na ulici?
-
mahalas505
#1517 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
Ako placaju dobro za svoj "projekat", ne vidim nista lose i da dolaze. Samo ne znam, kakvi su za saradnjubitanga_sa_otesa wrote:ja nisam tjuner ,pa ne dolaze kod mene ,o ulici i cyber prostoru je rijec...a objasnio ti je mk ultra ,argeta tjuningmahalas505 wrote: Jel to kazes zato sto dolazi kod tebe dosta ovih sa "tjuning" zahtjevima ili sta ga je dosta na ulici?
-
shandrprcSA
#1518 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
prodaje a nema je (ovi su mi najgori na piku) na stanju...kamera (narucio sa ovog gore linka i stigla za 23 dana) i kartica 32gb 100KM mene sve izaslo.Sa ovim kapacitetom memorije snima 5h i 20-tak minuta u 1080p a jos nisam dosao do granice jer ja brisem svaki dan tako da ne znam da li sam brise.U svakom slucaju bolje ti je sam naruciti nego od ovakih jajara sa pika...S tog linka je orginal kameraFast Driver wrote:Vidim čovjek na piku prodaje novu za 125 KM, a mislim da se može naći jeftinije, nego kakva su iskustva sa korištenjem? Da li sam briše snimljeno nakon nekog vremena, ili moraš ti manuelno? Znaš li ima li se gdje u nekoj radnji kod nas kupiti? PozzshandrprcSA wrote:G1WHalenthekiller wrote:Koja je to kamera? Da je uzmem jer svaki dan predjem po 100 km i svega vidim a ne mogu ispricati, a i fino je imati u slucaju nekog sudara
http://www.banggood.com/Full-HD1080P-G1 ... 16394.html
- bitanga_sa_otesa
#1519 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
rijetki su ti koji placaju,obicno je cigan varijanta ,moRel sta jeftinije jarane,imal kakvog rabata ....mahalas505 wrote: Ako placaju dobro za svoj "projekat", ne vidim nista lose i da dolaze. Samo ne znam, kakvi su za saradnjui isplati li se zivaca .
-
direstraits0078
#1520 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
Ko bi ti i platio kad ostavi čovjek auto koje vergla, a kad isto preuzme neće da vergla.
- bitanga_sa_otesa
#1521 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
dobio si pola kljuca sta hoces 
- _mufljuz_
#1522 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
hajde sta kukas mazne se tu i tamo pedesetaca nakobitanga_sa_otesa wrote:rijetki su ti koji placaju,obicno je cigan varijanta ,moRel sta jeftinije jarane,imal kakvog rabata ....mahalas505 wrote: Ako placaju dobro za svoj "projekat", ne vidim nista lose i da dolaze. Samo ne znam, kakvi su za saradnjui isplati li se zivaca .
- bitanga_sa_otesa
#1523 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
pricamo o cunerima ako nisi primjetio 
- _mufljuz_
#1524 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
ma samo kookash k'o nezadovoljna mladabitanga_sa_otesa wrote:pricamo o cunerima ako nisi primjetio
-
iTo
#1525 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
e mahalas, ko je vozio i jel fakat bio pravi audi a4 st supertouring kod nas na brdskim trkama u Bosni 90-ih ?bitanga_sa_otesa wrote:Jbga ti uvijek sumnjas u mene :)veci sam mahalas od tebe hahs