Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
sonjiii wrote:zv keli,ili kako se vec "zoves" .. Od svih,meni je Nevena najsimpaticnija.Tako da,uzalud trosis rijeci,i umaras prstice.Smiri se malo,sta se toliko palis na Milica,i sta te to toliko vrijedja? Sjecam se kada je njegova zena na televiziji javno rekla nakon razvoda kako je njegove usr... gace skupljala po kuci.Tip je koji nema osnovno kucno vaspitanje,pa da je nevidjena legenda u svom poslu(a nije) Opusti se,sto se srdis..
ko se srdi ? PRESTANI PJEVAT !!!! PRESTANI PJEVAT!!!!! PRESTANI PJEVAT !!!!
klavirdžija wrote:Ava o blizancu: "Možda je to bilo čisto da se neko napravi ljubomornim".
Kao što rekoh, tuka prefrigana u pokušaju.
Ne, ne...iako nerado, ali moram stati u Avinu odbranu, jer sam ovo gledala uzivo. Kad je to izjavila mislila je na Urosa i Soraju, pogresno je shvatila pitanje VB.
klavirdžija wrote:Ava o blizancu: "Možda je to bilo čisto da se neko napravi ljubomornim".
Ne, ne...iako nerado, ali moram stati u Avinu odbranu, jer sam ovo gledala uzivo. Kad je to izjavila mislila je na Urosa i Soraju, pogresno je shvatila pitanje VB.
Tacno
Inace izjavila je da mu zeli sve najbolje u zivotu, i da ga ne krivi za svadje jer je za svadju potrebno dvoje
Onda je još gluplja nego što izgleda. Jašta, ovaj nju fata da nju napravi ljubomornom, a ona mu se nudi ko na pladnju pa to stvarno ima smisla.
Onda je još gluplja nego što izgleda. Jašta, ovaj nju fata da nju napravi ljubomornom, a ona mu se nudi ko na pladnju pa to stvarno ima smisla.