Bosna i Hercegovina - Grčka
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- Muhamed Đakmić
#1501 Re: Bosna i Hercegovina - Grčka
Džeko je prvi strijelac ovih kvalifikacija trenutno, pa ne znam baš šta mu više treba.
-
udrch
#1502 Re: Bosna i Hercegovina - Grčka
u kojoj ligi ti igra ova Njemačka?Frankyee wrote:Volio bi da tako bude ali nerealno, ko je jos helenima dao 4 gola ? ( osim Njemacke meni se cini )udrch wrote:jooj hoćemo ih razvaliti..
Ibišević tri komada..četvrti će dati Svraka..
uostalom šta ti znaš? - jesi ikad dobio sedmicu na lotu..ako nisi potpuno si nerelevantan
- Muhamed Đakmić
#1503 Re: Bosna i Hercegovina - Grčka
Dala Turska 
- bambuelo
#1504 Re: Bosna i Hercegovina - Grčka
Koliko god susic bio nespretan sa izjavama, mislim da je uspio da igrace ujedini i vidi se u njihovim izjavama da svi misle i govore kao jedan..to nije nikada do sada bilo.jeza u ledja wrote:Hmm pa mozda si u pravu u vezi karantene, sve ovisi kakva je atmosfera oko reprezentacije. Ako nema nikakvih problema ili traceva kao sada onda su novinari bezazleni, ali ako ima kakva afera tipa Misimovicevo rafalanje, Spahicevo komandovanje, Begovicevo odbijanje da igra i slicno onda bi mogao nastati problem.
No recimo da je jos rano pred utakmicu, pa je za nadati se da ce toga biti sve manje u naredna 3 dana.
Sto se tice Dzekinog zara, necemo se sloziti nikako, a ne znam sta da ti napisem dodatno, tipa "zalaze se na terenu samo ti ne vidis".
Sto se tice Dzeke, mozda mi mozes dati primjer jedne tekme od Francuske gdje je on bio nas najbolji igrac na terenu? Ja se bas i ne sjecam, ali moze biti da sam ostario
- It_is_a_Leclerc
#1505 Re: Bosna i Hercegovina - Grčka
Ja sam uvijek dosad imao problem sa obuzdavanjem napetosti pred utakmicu, a evo me sad mirujem k'o karijere Zerine Cokoje. Bit će da je dobar znak.
- Muhamed Đakmić
#1506 Re: Bosna i Hercegovina - Grčka
Jesi fulio sa ovim pluralom riječi karijera, ili se bavi nečim osim muzike? Da nije gluho bilo otišla u glumu, k'o... Severina?It_is_a_Leclerc wrote:Ja sam uvijek dosad imao problem sa obuzdavanjem napetosti pred utakmicu, a evo me sad mirujem k'o karijere Zerine Cokoje. Bit će da je dobar znak.
- bambuelo
#1507 Re: Bosna i Hercegovina - Grčka
Da nije pred infart nedaj boze..obicno su tako ljudi mirniIt_is_a_Leclerc wrote:Ja sam uvijek dosad imao problem sa obuzdavanjem napetosti pred utakmicu, a evo me sad mirujem k'o karijere Zerine Cokoje. Bit će da je dobar znak.
Sala, naravno..i ja sam poprilicno miran..ali me strah da me ne spuca cetvrtak pa da ne mognem oka sklopiti
-
Mustang1
#1508 Re: Bosna i Hercegovina - Grčka
Jesu ovo kockice na terenu masallah
Trebali su krugove napraviti 
- MyTao
#1509 Re: Bosna i Hercegovina - Grčka
jako vazna utakmica... a ja po prvi put se osjecam kao da igramo sa Latvijom... totalno hladan. Nadam se pobjedi, al' bio bi zadovoljan i sa remijem bez golova...
-
ja71
#1510 Re: Bosna i Hercegovina - Grčka
amal1 wrote:Nijemci dolaze raditi FULL HD prijenos iz Zenice?
...
Ima li istine u ovome, hoće biti šta od ovog

- jeza u ledja
#1511 Re: Bosna i Hercegovina - Grčka
Uh ziv bio previse me pitas. Pjanic je u posljednje vrijeme nas najjaci igrac.bambuelo wrote: Koliko god susic bio nespretan sa izjavama, mislim da je uspio da igrace ujedini i vidi se u njihovim izjavama da svi misle i govore kao jedan..to nije nikada do sada bilo.
Sto se tice Dzeke, mozda mi mozes dati primjer jedne tekme od Francuske gdje je on bio nas najbolji igrac na terenu? Ja se bas i ne sjecam, ali moze biti da sam ostario
Dzeko je mescini dao 4 gola u 4 utakmice. Ne znam sta treba vise.
- bambuelo
#1512 Re: Bosna i Hercegovina - Grčka
Ma ja ocekujem nerjeseno. Slicnu tekmu kao u Atini, tvrdu i rovovsku bitku. Par prilika sa obje strane. Mozda je neko vise sevapa pokupio zadnjih dana pa nesto i uleti. Nadati se da je Dzeko to ovh dana i radio
Definitivno nece biti neka spektakularna tekma..Grci je nikada nisu ni igrali
Definitivno nece biti neka spektakularna tekma..Grci je nikada nisu ni igrali
-
Rob_Atl
#1513 Re: Bosna i Hercegovina - Grčka

- bambuelo
#1514 Re: Bosna i Hercegovina - Grčka
Ma hajde, nije sramota reci da se ne mozes sjetitijeza u ledja wrote:Uh ziv bio previse me pitas. Pjanic je u posljednje vrijeme nas najjaci igrac.bambuelo wrote: Koliko god susic bio nespretan sa izjavama, mislim da je uspio da igrace ujedini i vidi se u njihovim izjavama da svi misle i govore kao jedan..to nije nikada do sada bilo.
Dzeko je mescini dao 4 gola u 4 utakmice. Ne znam sta treba vise.
Naravno, Dzeko je nas najbolji strijelac a i najbolji strijelac kvalifikacija sa 5 golova. Samo eto nekako imam osjecaj da je manje zara u njemu na terenu. Ali hajde nebitno..definitivno klasa od igraca..treba mu samo malo prostora da pokaze sta zna..Nadam se da ce to uciniti vec ovog petka..
Ziv ti meni bio.drago mi je da ima jos normalnih ljudi da moze covjek protabirit koju bez nervoze i psovki..Pozz!
- House
#1515 Re: Bosna i Hercegovina - Grčka
Frankyee wrote:Volio bi da tako bude ali nerealno, ko je jos helenima dao 4 gola ? ( osim Njemacke meni se cini )udrch wrote:jooj hoćemo ih razvaliti..
Turska 1-4
Last edited by House on 19/03/2013 23:12, edited 1 time in total.
-
Mustang1
#1516 Re: Bosna i Hercegovina - Grčka
Ma kakav HD nista od toga .. I btw. evo razlog onog masovnog komibnovanog prijenosa na face tv bit ce na youtube utakmice vjerovatno ce tako uganjati 
- jeza u ledja
#1517 Re: Bosna i Hercegovina - Grčka
Hajmo na sake.bambuelo wrote:Ziv ti meni bio.drago mi je da ima jos normalnih ljudi da moze covjek protabirit koju bez nervoze i psovki..Pozz!
- Logovan
#1518 Re: Bosna i Hercegovina - Grčka
Ništa ovo ne valja. Fino se vidi da je treća linija sa lijeve strane uža od drugih i još kad dodaš da su linije pomalo krivudave onda baš ne valja.Rob_Atl wrote:
tepih , haman da su se ustelili sa linijama ovim, ili se ovaj otrijeznio sto je na kosilici
- House
#1519 Re: Bosna i Hercegovina - Grčka
_terminaš_ wrote:Ništa ovo ne valja. Fino se vidi da je treća linija sa lijeve strane uža od drugih i još kad dodaš da su linije pomalo krivudave onda baš ne valja.Rob_Atl wrote:
tepih , haman da su se ustelili sa linijama ovim, ili se ovaj otrijeznio sto je na kosilici
![]()
OptiČka varka
-
Frankyee
#1520 Re: Bosna i Hercegovina - Grčka
pa to bi trebao biti raspad helenske odbrane, nesto kao ispadanje iz Euro valutnog sistema, postoji sansa ali necemo to vidjeti uskoro.House wrote:Frankyee wrote:Volio bi da tako bude ali nerealno, ko je jos helenima dao 4 gola ? ( osim Njemacke meni se cini )udrch wrote:jooj hoćemo ih razvaliti..
Turska 1-4
bilo bi odlicno i da uzmemo 1-0
-
Frankyee
#1521 Re: Bosna i Hercegovina - Grčka
kako ce igrati Grcka , koju formaciju oni spremaju ? dajte malo informacija
-
udrch
#1522 Re: Bosna i Hercegovina - Grčka
oni neće igrati, samo će se braniti i vaditi lopte iz mreže..naši će da igraju i da zabijaju..
-
frngla
#1523 Re: Bosna i Hercegovina - Grčka
@udrch
je l' osjetiš ponekad da pereš raju na ruke?
-
Frankyee
#1524 Re: Bosna i Hercegovina - Grčka
Poslije razocaranja iz Pariza, bio sam sebi rekao da vise Frankyee nece gledati utakmice nase repke, ali sam prekrsio tu odluku odmah cim sam stigao.
Ali sad me opet hvata ona mucnina u zelucu kao onu noc u Parizu kad sam vec mislio da se bar jednom nama posrecilo,,,,i opet mi na misli izlaze oni svi detalji koji se pamte tu noc.
treba izdrzati ovo , zelim pobjedu ali nekao ocekujem poraz, nemogu nikako nas da vidim da tucemo jednu reprezentaciju koja je iz prvog sesira.
popiti jednu pivu pred spavanje
Ali sad me opet hvata ona mucnina u zelucu kao onu noc u Parizu kad sam vec mislio da se bar jednom nama posrecilo,,,,i opet mi na misli izlaze oni svi detalji koji se pamte tu noc.
treba izdrzati ovo , zelim pobjedu ali nekao ocekujem poraz, nemogu nikako nas da vidim da tucemo jednu reprezentaciju koja je iz prvog sesira.
popiti jednu pivu pred spavanje
-
udrch
#1525 Re: Bosna i Hercegovina - Grčka
ako ćemo iskreno, nisam odavno..mislim od rebrendingafrngla wrote:@udrch