Prevaranti na PIK-u

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Post Reply
CaneBos

#1501 Re: Prevaranti na PIK-u

Post by CaneBos »

un1ted wrote:
Eh..posto taj nema kreditnu, ne zna gdje ce i kako kupiti, izadjes mu u susret jer te zamoli i jer zeli/ocekuje da mu kao prijatelj izadjes u susret. Ti to uradis.. izgubis zbog toga i ne trazis da ti namiri taj gubitak.
Upravo ovo...kaze mi kolega de mi naruci tablet ne zna on kako to ide, i hajd da mi pare. Ja narucim dva tableta i jedan dodje razibjen...naravno ja popusim jer njemu moram dati ispravan a meni kurac razbijeni. Nisam ga mogao vratiti u Kinu jer ima u sebi bateriju.
eh zato vise nikome ne narucujem nista preko 40-50KM, kazem samo veliki je rizik doce razbijeno, bolje plati ovde skuplje nego da rizikujes pare i odmah odustanu :)
hah..dodje se pameti al' tek kad te klepi po dzepu, pa tako i ja :D
pakshu

#1502 Re: Prevaranti na PIK-u

Post by pakshu »

JOINT_1921 wrote:
pakshu wrote:Ako je kopija (mislim) znaci nisam 100% siguran kad upises broj sata u ovom slucaju AR1446 da ti mora odmah tvoj izaci.Kod kopija izađe more drugih pa sve i da izađe isti primjetit ces razliku jer te kopije bas nisu 100% iste.U to sam se licno uvjerio prije godinu.U svakom slucaju ne gine ti da ides u tuzlu (ako nisi otamo) :D
Trenutno sam ovamo, pa je usput... :) I gdje to da ukucam ??? I kako da skontam da li je kopija, nisi mi to bas fino objasnio... :D
U gugl :D
Ako odmah izbaci taj sat kakav je isti(imas oci pa vidis) :evil: trebo bi bit orginal al bez obzira dodatno kod nekog sto se bavi tim provjeri.Ovo ti je za ono sto se kaze "na prvu".
JOINT_1921
Vozim: odlično

#1503 Re: Prevaranti na PIK-u

Post by JOINT_1921 »

Pa kako cu ja znati jel on taj broj prepisao, gdje pise taj broj ???
pakshu

#1504 Re: Prevaranti na PIK-u

Post by pakshu »

JOINT_1921 wrote:Pa kako cu ja znati jel on taj broj prepisao, gdje pise taj broj ???
Na leđima brate sata,kutije sta li vec mora pisat.Ovaj broj nije mogo izmislit sam od sebe moro ga je procitat jal na satu jal na kutiji.
respo

#1505 Re: Prevaranti na PIK-u

Post by respo »

CaneBos wrote:
un1ted wrote:
Eh..posto taj nema kreditnu, ne zna gdje ce i kako kupiti, izadjes mu u susret jer te zamoli i jer zeli/ocekuje da mu kao prijatelj izadjes u susret. Ti to uradis.. izgubis zbog toga i ne trazis da ti namiri taj gubitak.
Upravo ovo...kaze mi kolega de mi naruci tablet ne zna on kako to ide, i hajd da mi pare. Ja narucim dva tableta i jedan dodje razibjen...naravno ja popusim jer njemu moram dati ispravan a meni kurac razbijeni. Nisam ga mogao vratiti u Kinu jer ima u sebi bateriju.
eh zato vise nikome ne narucujem nista preko 40-50KM, kazem samo veliki je rizik doce razbijeno, bolje plati ovde skuplje nego da rizikujes pare i odmah odustanu :)
hoces meni naruciti nesto za 400 maraka ja placam sve doslo ne doslo carine porezi takse postarine sve sve
i ako sta "popusis" i to placam?
meth

#1506 Re: Prevaranti na PIK-u

Post by meth »

respo wrote:
CaneBos wrote: eh zato vise nikome ne narucujem nista preko 40-50KM, kazem samo veliki je rizik doce razbijeno, bolje plati ovde skuplje nego da rizikujes pare i odmah odustanu :)
hoces meni naruciti nesto za 400 maraka ja placam sve doslo ne doslo carine porezi takse postarine sve sve
i ako sta "popusis" i to placam?
Pa bolan gdje ćeš tako sa ženom razgovarati, viđao sam i po Lukomiru kulturnije od tebe :roll:
respo

#1507 Re: Prevaranti na PIK-u

Post by respo »

ovo cane bos vise lici na nekog muskarca nego na zensko i ako je muntas pitaj je nemoj glumiti moralistu i kao eto braniti je zna se ona braniti i za sebe

nego cane ponuda i dalje vazi ;)
CaneBos

#1508 Re: Prevaranti na PIK-u

Post by CaneBos »

respo wrote:ovo cane bos vise lici na nekog muskarca nego na zensko i ako je muntas pitaj je nemoj glumiti moralistu i kao eto braniti je zna se ona braniti i za sebe

Prije ce biti da se ti uvaljujes preko narudzbe nego on :D
Ne moras bolan, ne bacaj se na trosak bezveze samo ukljuci sarm.. a da licim na muskarca, pa bas i ne :lol: , mozda odajem dojam ''virtuelnih'' mu*a pa te to buni, ali uvjeravam te nista ne visi kod mene, osim kose :D :D
JOINT_1921
Vozim: odlično

#1509 Re: Prevaranti na PIK-u

Post by JOINT_1921 »

pakshu wrote:
JOINT_1921 wrote:Pa kako cu ja znati jel on taj broj prepisao, gdje pise taj broj ???
Na leđima brate sata,kutije sta li vec mora pisat.Ovaj broj nije mogo izmislit sam od sebe moro ga je procitat jal na satu jal na kutiji.
Ma da, ali onda se moram naci sa njim, pa procitati broj pa provjeriti na netu.. :) Ako bude ovaj broj sto je i napisao na piku, jel' mi to onda jedan od pokazatelja da bi mogao biti original ?
pakshu

#1510 Re: Prevaranti na PIK-u

Post by pakshu »

jeste,samo fino pregledaj.
kokuz_sa

#1511 Re: Prevaranti na PIK-u

Post by kokuz_sa »

respo

#1512 Re: Prevaranti na PIK-u

Post by respo »

ni grudi ne vise? :)

al ozbiljno te pitam za ovo u vezi narudzbe
CaneBos

#1513 Re: Prevaranti na PIK-u

Post by CaneBos »

respo wrote:ni grudi ne vise? :)

al ozbiljno te pitam za ovo u vezi narudzbe
hahaha..ja rekoh ukljuci sarm, a ne perverziju..
a to u vezi narudzbe, probaj na ''Ispunite zelju'' :D
respo

#1514 Re: Prevaranti na PIK-u

Post by respo »

mala hocemo li na kafu :sarmer:
i da ne zacatavamo temu
Optimist

#1515 Re: Prevaranti na PIK-u

Post by Optimist »

Da citiram tekst sa jednog artikla: :D
- Nikakve zamjene me NE INTERESUJU! Znači, ni jednodnevni pilići, ni poluautomatske puške, ni motorne testere, ni sjemenski kukuruz, ni polovni kompjuteri, ni rotacione brusilice, ni sjenički sir, ni tarot karte, ni stajsko đubrivo, ni patke, šotke, guske, plovke, morke, zečevi, svinje, konji, krave...
I da napomenem da me ne interesuju zamjene za pseću hranu, za balans štangle od "juga", za mješalice za beton, za baliranu djetelinu... Nikakvi kanapi za vješanje i sprave za mučenje ljudi me NE INTERESUJU"!
chudjenhe

#1516 Re: Prevaranti na PIK-u

Post by chudjenhe »

Optimist wrote:Da citiram tekst sa jednog artikla: :D
- Nikakve zamjene me NE INTERESUJU! Znači, ni jednodnevni pilići, ni poluautomatske puške, ni motorne testere, ni sjemenski kukuruz, ni polovni kompjuteri, ni rotacione brusilice, ni sjenički sir, ni tarot karte, ni stajsko đubrivo, ni patke, šotke, guske, plovke, morke, zečevi, svinje, konji, krave...
I da napomenem da me ne interesuju zamjene za pseću hranu, za balans štangle od "juga", za mješalice za beton, za baliranu djetelinu... Nikakvi kanapi za vješanje i sprave za mučenje ljudi me NE INTERESUJU"!
mislim da se sjecam ovog, lik prodaje kopije mobitela 8-)
cini mi se da je u detaljnom opisu jos stajalo, parafraziram ''ne nudite mi smece koje ne treba ni vama samima pa bi na taj nacin da ga se rijesite'' :-D :-D :-D
HardCore

#1517 Re: Prevaranti na PIK-u

Post by HardCore »

CaneBos wrote:
respo wrote:ovo cane bos vise lici na nekog muskarca nego na zensko i ako je muntas pitaj je nemoj glumiti moralistu i kao eto braniti je zna se ona braniti i za sebe

Ne moras bolan, ne bacaj se na trosak bezveze samo ukljuci sarm.. a da licim na muskarca, pa bas i ne :lol: , mozda odajem dojam ''virtuelnih'' mu*a pa te to buni, ali uvjeravam te nista ne visi kod mene, osim kose :D :D

Nek si ti sise ostavila kuci :) cuj samo kosa visi hahaha
Naslovnica

#1519 Re: Prevaranti na PIK-u

Post by Naslovnica »

Samo ukucaj Alen na PIK.
:D
CaneBos

#1520 Re: Prevaranti na PIK-u

Post by CaneBos »

HardCore wrote:
CaneBos wrote:

Nek si ti sise ostavila kuci :) cuj samo kosa visi hahaha
sine prebaci se na softcore..nisi ti hard kalibar
CaneBos

#1521 Re: Prevaranti na PIK-u

Post by CaneBos »

respo wrote:mala hocemo li na kafu :sarmer:
i da ne zacatavamo temu
necemo zagondzijo :D
anonimnaosoba

#1522 Re: Prevaranti na PIK-u

Post by anonimnaosoba »

KvaziExpert wrote:
Naslovnica wrote:www.pik ba/artikal/7919718/alen-melunovic/
Error 404 - Stranica nije pronađena.

Ne znam o čemu se radilo, ali u ovakvim situacijama, nije loše snimiti screenshot, da se može i kasnije vidjeti o čemu se radi
http://www.pik.ba/artikal/7922088/alen-melunovic/
http://www.pik.ba/artikal/7919718/alen-melunovic/
http://www.pik.ba/artikal/7919151/alen-melunovic/
Matijevic_Vlado
Location: Da sam prazna glava, potpuno zdrava, ne bih više ništa učio za badava..

#1523 Re: Prevaranti na PIK-u

Post by Matijevic_Vlado »

anonimnaosoba wrote:
KvaziExpert wrote:
Naslovnica wrote:www.pik ba/artikal/7919718/alen-melunovic/
Error 404 - Stranica nije pronađena.

Ne znam o čemu se radilo, ali u ovakvim situacijama, nije loše snimiti screenshot, da se može i kasnije vidjeti o čemu se radi
http://www.pik.ba/artikal/7922088/alen-melunovic/
http://www.pik.ba/artikal/7919718/alen-melunovic/
http://www.pik.ba/artikal/7919151/alen-melunovic/
hajd mi sestre ti reci jel tebi ovo smijesno ? ako imas 10ak godina oprosti mi na pitanju
anonimnaosoba

#1524 Re: Prevaranti na PIK-u

Post by anonimnaosoba »

Vjeruj da i nije, al' šta ću, čovjek je pitao, ja mu postavio odgovor u vidu par linkova i smiley karakterističan za većinu mojih postova i šta sad?
meth

#1525 Re: Prevaranti na PIK-u

Post by meth »

Šta je s Alenom? :zoka:

Ovo je isto onaj osjećaj kad prilaziš i raja se smije i niko da ti ispriča čemu se smiju pa moraš nazor :D
Post Reply