Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Eh..posto taj nema kreditnu, ne zna gdje ce i kako kupiti, izadjes mu u susret jer te zamoli i jer zeli/ocekuje da mu kao prijatelj izadjes u susret. Ti to uradis.. izgubis zbog toga i ne trazis da ti namiri taj gubitak.
Upravo ovo...kaze mi kolega de mi naruci tablet ne zna on kako to ide, i hajd da mi pare. Ja narucim dva tableta i jedan dodje razibjen...naravno ja popusim jer njemu moram dati ispravan a meni kurac razbijeni. Nisam ga mogao vratiti u Kinu jer ima u sebi bateriju.
eh zato vise nikome ne narucujem nista preko 40-50KM, kazem samo veliki je rizik doce razbijeno, bolje plati ovde skuplje nego da rizikujes pare i odmah odustanu
hah..dodje se pameti al' tek kad te klepi po dzepu, pa tako i ja
pakshu wrote:Ako je kopija (mislim) znaci nisam 100% siguran kad upises broj sata u ovom slucaju AR1446 da ti mora odmah tvoj izaci.Kod kopija izađe more drugih pa sve i da izađe isti primjetit ces razliku jer te kopije bas nisu 100% iste.U to sam se licno uvjerio prije godinu.U svakom slucaju ne gine ti da ides u tuzlu (ako nisi otamo)
Trenutno sam ovamo, pa je usput... I gdje to da ukucam ??? I kako da skontam da li je kopija, nisi mi to bas fino objasnio...
U gugl
Ako odmah izbaci taj sat kakav je isti(imas oci pa vidis) trebo bi bit orginal al bez obzira dodatno kod nekog sto se bavi tim provjeri.Ovo ti je za ono sto se kaze "na prvu".
Eh..posto taj nema kreditnu, ne zna gdje ce i kako kupiti, izadjes mu u susret jer te zamoli i jer zeli/ocekuje da mu kao prijatelj izadjes u susret. Ti to uradis.. izgubis zbog toga i ne trazis da ti namiri taj gubitak.
Upravo ovo...kaze mi kolega de mi naruci tablet ne zna on kako to ide, i hajd da mi pare. Ja narucim dva tableta i jedan dodje razibjen...naravno ja popusim jer njemu moram dati ispravan a meni kurac razbijeni. Nisam ga mogao vratiti u Kinu jer ima u sebi bateriju.
eh zato vise nikome ne narucujem nista preko 40-50KM, kazem samo veliki je rizik doce razbijeno, bolje plati ovde skuplje nego da rizikujes pare i odmah odustanu
hoces meni naruciti nesto za 400 maraka ja placam sve doslo ne doslo carine porezi takse postarine sve sve
i ako sta "popusis" i to placam?
CaneBos wrote:
hoces meni naruciti nesto za 400 maraka ja placam sve doslo ne doslo carine porezi takse postarine sve sve
i ako sta "popusis" i to placam?
Pa bolan gdje ćeš tako sa ženom razgovarati, viđao sam i po Lukomiru kulturnije od tebe
ovo cane bos vise lici na nekog muskarca nego na zensko i ako je muntas pitaj je nemoj glumiti moralistu i kao eto braniti je zna se ona braniti i za sebe
respo wrote:ovo cane bos vise lici na nekog muskarca nego na zensko i ako je muntas pitaj je nemoj glumiti moralistu i kao eto braniti je zna se ona braniti i za sebe
nego cane ponuda i dalje vazi
Prije ce biti da se ti uvaljujes preko narudzbe nego on
Ne moras bolan, ne bacaj se na trosak bezveze samo ukljuci sarm.. a da licim na muskarca, pa bas i ne , mozda odajem dojam ''virtuelnih'' mu*a pa te to buni, ali uvjeravam te nista ne visi kod mene, osim kose
JOINT_1921 wrote:Pa kako cu ja znati jel on taj broj prepisao, gdje pise taj broj ???
Na leđima brate sata,kutije sta li vec mora pisat.Ovaj broj nije mogo izmislit sam od sebe moro ga je procitat jal na satu jal na kutiji.
Ma da, ali onda se moram naci sa njim, pa procitati broj pa provjeriti na netu.. Ako bude ovaj broj sto je i napisao na piku, jel' mi to onda jedan od pokazatelja da bi mogao biti original ?
- Nikakve zamjene me NE INTERESUJU! Znači, ni jednodnevni pilići, ni poluautomatske puške, ni motorne testere, ni sjemenski kukuruz, ni polovni kompjuteri, ni rotacione brusilice, ni sjenički sir, ni tarot karte, ni stajsko đubrivo, ni patke, šotke, guske, plovke, morke, zečevi, svinje, konji, krave...
I da napomenem da me ne interesuju zamjene za pseću hranu, za balans štangle od "juga", za mješalice za beton, za baliranu djetelinu... Nikakvi kanapi za vješanje i sprave za mučenje ljudi me NE INTERESUJU"!
Optimist wrote:Da citiram tekst sa jednog artikla:
- Nikakve zamjene me NE INTERESUJU! Znači, ni jednodnevni pilići, ni poluautomatske puške, ni motorne testere, ni sjemenski kukuruz, ni polovni kompjuteri, ni rotacione brusilice, ni sjenički sir, ni tarot karte, ni stajsko đubrivo, ni patke, šotke, guske, plovke, morke, zečevi, svinje, konji, krave...
I da napomenem da me ne interesuju zamjene za pseću hranu, za balans štangle od "juga", za mješalice za beton, za baliranu djetelinu... Nikakvi kanapi za vješanje i sprave za mučenje ljudi me NE INTERESUJU"!
mislim da se sjecam ovog, lik prodaje kopije mobitela
cini mi se da je u detaljnom opisu jos stajalo, parafraziram ''ne nudite mi smece koje ne treba ni vama samima pa bi na taj nacin da ga se rijesite''
respo wrote:ovo cane bos vise lici na nekog muskarca nego na zensko i ako je muntas pitaj je nemoj glumiti moralistu i kao eto braniti je zna se ona braniti i za sebe
Ne moras bolan, ne bacaj se na trosak bezveze samo ukljuci sarm.. a da licim na muskarca, pa bas i ne , mozda odajem dojam ''virtuelnih'' mu*a pa te to buni, ali uvjeravam te nista ne visi kod mene, osim kose
Nek si ti sise ostavila kuci cuj samo kosa visi hahaha
Nek si ti sise ostavila kuci cuj samo kosa visi hahaha