Eurobasket 2013 u Sloveniji
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- Kal El
#1501 Re: Eurobasket 2013 u Sloveniji
Ovaj Teletović se previše ufurao, jebem mu one hipster naočale...
s' moje kurceto™
s' moje kurceto™
-
saphir_
#1502 Re: Eurobasket 2013 u Sloveniji
selektor fura neki svoj stil koji nikad nikome dobra nije donio + sto mi nemamo igrace za to, nemamo sutere, nemamo dvojku kao Domercanta koji je hladno znao zabiti sa poludistance. Djedovic je obicna promaha u napadu, svaki sut izuzev polaganja promasuje.
"Mrs u pm" je daleko bolji strucnjak, barem nalozi igrace
"Mrs u pm" je daleko bolji strucnjak, barem nalozi igrace
-
saphir_
#1504 Re: Eurobasket 2013 u Sloveniji
Aco odlazi !!!
- hrastov žižak
#1505 Re: Eurobasket 2013 u Sloveniji
ma treba tražit nekog sa ove dvije "kvalifikacije": 1. da je košarkaški trener 2. da je srbin
ne možeš promašit da ga jebeš
- relativno84
#1506 Re: Eurobasket 2013 u Sloveniji
U Sloveniji na juniorskom takmicenju u bacanju kladiva doslo je do medjunarodnog incidenta jedan austrijanac je lakse povrijedjen u svom dvoristu 
Povrsinska velicina moze izazvati smijeh kod bosancerosa ali sportska velicina samo strahopostovanje jer su sportska vele sila za nas u svemu, do juce su samo skijati znali a vec danas samaraju spance ko da su portugal..a mi pravimo viceve jer stvarnost je prokleto zalosna.
Kosarka je kolektivni sport haman pa sad ako je za sve ovo lose sto gledamo u ova dva dana od nasih zmajeva kriv Bavcic onda smo mi u velikom k.... svi kolektivno
Slovenci

Povrsinska velicina moze izazvati smijeh kod bosancerosa ali sportska velicina samo strahopostovanje jer su sportska vele sila za nas u svemu, do juce su samo skijati znali a vec danas samaraju spance ko da su portugal..a mi pravimo viceve jer stvarnost je prokleto zalosna.
Kosarka je kolektivni sport haman pa sad ako je za sve ovo lose sto gledamo u ova dva dana od nasih zmajeva kriv Bavcic onda smo mi u velikom k.... svi kolektivno
Slovenci
- agent_zero
#1507 Re: Eurobasket 2013 u Sloveniji
Evo analize:saphir_ wrote:"Mrs u pm" je daleko bolji strucnjak, barem nalozi igrace
-
saphir_
#1508 Re: Eurobasket 2013 u Sloveniji
Boli me briga kakav je govornik ispred mikrofona, vazno je da nalozi igrace
A ovaj Aco kad ga slusas to je milina ziva, mislio bi da lik sve zna o ovoj igri, a zapravo je obican demagog. Neka ga brate nek drzi analize i predavanja u studiju a ne da trenira nekoga
A ovaj Aco kad ga slusas to je milina ziva, mislio bi da lik sve zna o ovoj igri, a zapravo je obican demagog. Neka ga brate nek drzi analize i predavanja u studiju a ne da trenira nekoga
- area51
#1509 Re: Eurobasket 2013 u Sloveniji
Pa i Aco je Srbinhrastov žižak wrote:ma treba tražit nekog sa ove dvije "kvalifikacije": 1. da je košarkaški trener 2. da je srbin
- House
#1510 Re: Eurobasket 2013 u Sloveniji
Sabit Ajatollah 
-
udrch
#1511 Re: Eurobasket 2013 u Sloveniji
dobro smo prošli, dobro smo prošli..kako su Zekerijah i Nemanja zamislili dobro smo na kraju prošli..
- It_is_a_Leclerc
#1512 Re: Eurobasket 2013 u Sloveniji
Ti sigurno nisi gledao nijednu od dvije tekme naših.Kal El wrote:Ovaj Teletović se previše ufurao, jebem mu one hipster naočale...
s' moje kurceto™
Koliko puta treba reći da su ovi igrači najbolje što mi trenutno imamo.agent_zero wrote:Škola košarke "slovenaca" i bože maljkovića.
Neka aco malo pogleda kako se bira i priprema ekipa za jedan ovakav meč.
Igramo ubjedljivo najgori eurobasket svih vremena.
- House
#1513 Re: Eurobasket 2013 u Sloveniji
udrch wrote:dobro smo prošli, dobro smo prošli..kako su Zekerijah i Nemanja zamislili dobro smo na kraju prošli..
Zeko totalno izgubljen lik
-
Mustang1
#1514 Re: Eurobasket 2013 u Sloveniji
Pa mislim da bi nam korisnije bilo da Jusuf sjedi na klopi nego ona stozina .. I ako Bavcic dobije poziv za reprezentaciju ja cu otici na vrata saveza i zaprijetiti nekome necime
da me se stavi u repku da i ja igram 
-
Mustang1
#1515 Re: Eurobasket 2013 u Sloveniji
Ali se trudio .. Vidjelo se par puta kada ofula trci nazad sprintom .. Danas ga nije htjelo nista i to je to .. Vidjet cemo sutra sta ce bitiHouse wrote:udrch wrote:dobro smo prošli, dobro smo prošli..kako su Zekerijah i Nemanja zamislili dobro smo na kraju prošli..
Zeko totalno izgubljen likne može meda
-
saphir_
#1516 Re: Eurobasket 2013 u Sloveniji
i pored dva poraza opet smatram da mi imamo sve u svojim rukama. Evo i makedonci drugi poraz ubiljezili i cini se da su opet pokradeni
Mada koliko god mi imali sve u svojim rukama jos vise moci ima kriminalna FIBA koja odredjuje ko ce dalje a ko ne.
-
saphir_
#1517 Re: Eurobasket 2013 u Sloveniji
http://sportsport.ba/bh_kosarka/petrovi ... ona/113082
joj ovih nasih novinara nisu znali da prevedu i ne znaju znacenje rijeci "layups" pa napisali samo LAPS, da su barem pravilno napisali
E svasta 
joj ovih nasih novinara nisu znali da prevedu i ne znaju znacenje rijeci "layups" pa napisali samo LAPS, da su barem pravilno napisali
- limeni
#1518 Re: Eurobasket 2013 u Sloveniji
ma zeko je dobar protiv holandije i buranije ali protiv jakih je od koristi kao i bavcic.House wrote:udrch wrote:dobro smo prošli, dobro smo prošli..kako su Zekerijah i Nemanja zamislili dobro smo na kraju prošli..
Zeko totalno izgubljen likne može meda
-
zlajapravaraja
#1519 Re: Eurobasket 2013 u Sloveniji
Odron su. Imaju ljude na licu mjesta, i ne znaju skuckat clanak duzi od 100 rijeci bez 10 gramatickih gresaka da ga jebes.saphir_ wrote:http://sportsport.ba/bh_kosarka/petrovi ... ona/113082
joj ovih nasih novinara nisu znali da prevedu i ne znaju znacenje rijeci "layups" pa napisali samo LAPS, da su barem pravilno napisaliE svasta
O kvalitetu izvjestavanja da i ne govorimo
-
Hedg
#1520 Re: Eurobasket 2013 u Sloveniji
A postiraš njima tamo na temu da imaju pravopisne i gramatičke greške, pa te proglase dušmanom. 
-
Mustang1
#1521 Re: Eurobasket 2013 u Sloveniji
I to velikim slovima napisali LAPS .. Sta smo to imali devet promasenih krugova oko Kabe ?
- Artest
#1522 Re: Eurobasket 2013 u Sloveniji
Losi smo drama. A atmsofera u timu je, cini se, jos gora.
Teletovic dosao vidno nespreman, sa nekih 5 kg. viska. Zato pati i brzina i explozivnost. Ne zamjeram mu neke teske suteve koje uzima, jer jednostavno nema uigranih akcija za njega, kao niti podrske saigarca.
Djedovic je nas najbolji igrac u obje utakmice. Hebiga, izgleda da mu je sut dodatno nazadovo zadnje dvije godine. Inace je zaista sjajan atleta; lomi zglobove brzim promjenama pravca, dobar je finiser iz tranzcije, pa i ulaza. U odbrani nas najkorisniji i najangazovaniji igrac.
I to bi bilo to sto se tice naseg rostera. Neki igraci su bukvalno povedeni da popune mjesto na klupi.
Potjerat ove sto igraju s kurcoboljom, i pruziti priliku mladima vec od narednog ciklusa. (tu svakako ne spada spominjani Glogovac)
Pasalic je danas pokazao sta znaci igrati srcem. Zato je bolje bilo povest malog Buzu, pa makar samo cekao loptu u cosku, nego Antu Masica, aka Žalosnu vrbu.
Sutala i Gordica, promptno sutirati iz reprezentacije. Zavrsili su. Ovaj Gordic je bio bolji igrac s 19 nego s 24.
Sinan je apsolviran na njegovoj temi.
Krampa Bavke, nazalost nikada nije poslusao Nenin savjet Idi hodzi nek ti saliju
I dakako, na kraju, podrazumjeva se otkaz ublehasu Petrovicu. Previse je gresaka ovog gospodina.
Teletovic dosao vidno nespreman, sa nekih 5 kg. viska. Zato pati i brzina i explozivnost. Ne zamjeram mu neke teske suteve koje uzima, jer jednostavno nema uigranih akcija za njega, kao niti podrske saigarca.
Djedovic je nas najbolji igrac u obje utakmice. Hebiga, izgleda da mu je sut dodatno nazadovo zadnje dvije godine. Inace je zaista sjajan atleta; lomi zglobove brzim promjenama pravca, dobar je finiser iz tranzcije, pa i ulaza. U odbrani nas najkorisniji i najangazovaniji igrac.
I to bi bilo to sto se tice naseg rostera. Neki igraci su bukvalno povedeni da popune mjesto na klupi.
Potjerat ove sto igraju s kurcoboljom, i pruziti priliku mladima vec od narednog ciklusa. (tu svakako ne spada spominjani Glogovac)
Pasalic je danas pokazao sta znaci igrati srcem. Zato je bolje bilo povest malog Buzu, pa makar samo cekao loptu u cosku, nego Antu Masica, aka Žalosnu vrbu.
Sutala i Gordica, promptno sutirati iz reprezentacije. Zavrsili su. Ovaj Gordic je bio bolji igrac s 19 nego s 24.
Krampa Bavke, nazalost nikada nije poslusao Nenin savjet Idi hodzi nek ti saliju
I dakako, na kraju, podrazumjeva se otkaz ublehasu Petrovicu. Previse je gresaka ovog gospodina.
-
Bodkin
#1523 Re: Eurobasket 2013 u Sloveniji
ee a kad je dosao u bosnu iz rina prognozirali mu da ce biti iduci markovic kakav je sut imao. ali jebiga, dohvatila ga 3 trenera i svako drugaciji sut pokazivao i danas imas karinu onda.Artest wrote:Losi smo drama. A atmsofera u timu je, cini se, jos gora.
- It_is_a_Leclerc
#1525 Re: Eurobasket 2013 u Sloveniji
Kako sam rekao, sutra protiv Crnogoraca treba ići na glavu, pa šta bude. Ako ga je bilo (a naprosto je teško vjerovati da jeste), taktiziranja više nema. Od prve do zadnje minute, s najjačom ekipom, i s najjačim motivom.
Crnogorci su, uz Latvijce, i prije Eurobasketa bili reprezentacija za koju sam smatrao da se možemo ravnopravno potući s njima. Reprezentacija je to koja je u ove dvije utakmice pokazala puno više od nas, ali mislim da se možemo nositi s njima. Osim ako prorade njihovi centri, a naši pokažu odbrambeni učinak koji su imali dosad.
Crnogorci su, uz Latvijce, i prije Eurobasketa bili reprezentacija za koju sam smatrao da se možemo ravnopravno potući s njima. Reprezentacija je to koja je u ove dvije utakmice pokazala puno više od nas, ali mislim da se možemo nositi s njima. Osim ako prorade njihovi centri, a naši pokažu odbrambeni učinak koji su imali dosad.