uspjelo . ustvari najbolje uspjelo
Ocekujem internu nagradu kodno ime "ona stvar od ovce"
topcam wrote:Danas mi receno da sam u januaru bio 144 sata na poslu, minus godisnji, ali da sam radio za ta 144 sata 168 sati, i da sam jedini kojem je to
uspjelo . ustvari najbolje uspjelo![]()
![]()
Ocekujem internu nagradu kodno ime "ona stvar od ovce"
i ja vagam manje 2 k, al to mi nije nikakva radost i inspiracija, posto svakako moram sletit bar 5 kg, sve ostalo su izgovori. dobro, i 4 moze procAntiKrist wrote:Vagam 1 kg manje neg prije heftu
Otisho u vikendicu po novu zalihu vatrene vodice
Dobio 4-vorku na lotu
skini lolćiribiribela wrote:1. presla level na igrici
Nemam vremena za lol.Velkoski wrote:skini lol
ćiribiribela wrote:Nemam vremena za lol.Velkoski wrote:skini lol
Ja ´fala bogu opet zakasnio, po obicajuRiver_isle wrote:1. dosla na posao na vrijeme
2. popila dobru kafu
3. upoznala jedan dio sebe
al je kod tebe uzbudljivo ujutro, malo je rectopcam wrote:Ja ´fala bogu opet zakasnio, po obicajuRiver_isle wrote:1. dosla na posao na vrijeme
2. popila dobru kafu
3. upoznala jedan dio sebe(oni koji su poranili cekali pred firmom, brava se pokvarila
pojedini sat i po
![]()
Opet se logovao prije vecine.
Imali audit u firmi, dobro prosao.
Natocio 49,90 l benzina, rezervoar zapremine 50 l, zadnji fildzan ostao (jutros po obicaju zurio, pa na rizik vozio.)
Ja kad dolazim, kolega odmah digne glavu i keti u "na" sat na zidu.River_isle wrote:
al je kod tebe uzbudljivo ujutro, malo je recimam i ja jednu sto tako pred vratima ceka da otvorim, tacno mi muka kad je vidim kako "keti"
ćiribiribela wrote:1. odradila vrhic "trening"
2. dobila pozitivan odgovor na mail koji sam dugoooo cekala
3. ispusila samo 5 cigara na citav dan
Ramzess Veliki wrote: 3. Nemam nekog posla.