Kraljiica__93 wrote:Pa kada će već objaviti te rang liste ? Pravni fakultet je već objavio svoje..Čini mi se da ovi uvijek kasne sa svime :S
I ja cijeloo jutro cekaam :/
Kraljiica__93 wrote:Pa kada će već objaviti te rang liste ? Pravni fakultet je već objavio svoje..Čini mi se da ovi uvijek kasne sa svime :S
ma za svaki smijer je ja mislim isto...bosanski,ako si imao/la demokratiju i gledaju vjerovatno sociologiju,psihologiju i tako te predmete...al ne mora ni znaciti...u svakom slucaju ne moras se brinuti,ako ne upadnes u redovne imaju samofinansirajuci i vandredni...tu sviju primaju,bar jesu do sad...Klavikula wrote:kod bodovanja koji predmet je znacajan, osim bosanskog za upis na smjer sigurnost?
hvala na inf, cuo sam da sve primaju, al nadam se da cu upasti u redovne.EKatarina Velika wrote:ma za svaki smijer je ja mislim isto...bosanski,ako si imao/la demokratiju i gledaju vjerovatno sociologiju,psihologiju i tako te predmete...al ne mora ni znaciti...u svakom slucaju ne moras se brinuti,ako ne upadnes u redovne imaju samofinansirajuci i vandredni...tu sviju primaju,bar jesu do sad...Klavikula wrote:kod bodovanja koji predmet je znacajan, osim bosanskog za upis na smjer sigurnost?
e pa prosle godine nisu ni svi u vanredno mogliEKatarina Velika wrote:ma za svaki smijer je ja mislim isto...bosanski,ako si imao/la demokratiju i gledaju vjerovatno sociologiju,psihologiju i tako te predmete...al ne mora ni znaciti...u svakom slucaju ne moras se brinuti,ako ne upadnes u redovne imaju samofinansirajuci i vandredni...tu sviju primaju,bar jesu do sad...Klavikula wrote:kod bodovanja koji predmet je znacajan, osim bosanskog za upis na smjer sigurnost?
ma jesu i prosle godineL00d wrote:e pa prosle godine nisu ni svi u vanredno mogliEKatarina Velika wrote:ma za svaki smijer je ja mislim isto...bosanski,ako si imao/la demokratiju i gledaju vjerovatno sociologiju,psihologiju i tako te predmete...al ne mora ni znaciti...u svakom slucaju ne moras se brinuti,ako ne upadnes u redovne imaju samofinansirajuci i vandredni...tu sviju primaju,bar jesu do sad...Klavikula wrote:kod bodovanja koji predmet je znacajan, osim bosanskog za upis na smjer sigurnost?![]()
Kad sam ja upisivao, prije 6 godina, na prijemnom su uglavnom ispitivali opcenito . NATO,EU i slicne stvari ...
800KMhodža wrote:kol'ko se plaća vanredno ?
Nadao bih se da sam bio odličan ili vrlodobar sve četiri godine.hodža wrote:jasmin93 wrote:I ja sam predao na žurnalistiku, ali sumnjam da ću biti primljen. Imam loš prosjek.Druga opcija mi je VPŠ na ekonomiji, tj. DL opcija, pa vidjet ćemo.
koliki prosjek čovjek mora imati da bi se nadao da će sigurno biti primljen u redovne studente ?
Imam isti problem,moze se opet konkurisati ali tek 27 augusta, tada navesti za samofinansirajuce...Ineedamiracle wrote:Aaa ljudi pomagajte...ispod sam crte na redovnim, ali imam više bodova od više od pola njih na samofinansirajućim...mogul me kako tamo prebacit...il šta...???? (Nek odg. samo ko ima pojma)
Esada wrote:Imam isti problem,moze se opet konkurisati ali tek 27 augusta, tada navesti za samofinansirajuce...Ineedamiracle wrote:Aaa ljudi pomagajte...ispod sam crte na redovnim, ali imam više bodova od više od pola njih na samofinansirajućim...mogul me kako tamo prebacit...il šta...???? (Nek odg. samo ko ima pojma)
Uzas, ja sam se toliko nadala prolazu, jos sam se s Pravnog fakulteta prebacivala, i opet me nisu primili, razocarala sam se totalno...Ineedamiracle wrote:Esada wrote:Imam isti problem,moze se opet konkurisati ali tek 27 augusta, tada navesti za samofinansirajuce...Ineedamiracle wrote:Aaa ljudi pomagajte...ispod sam crte na redovnim, ali imam više bodova od više od pola njih na samofinansirajućim...mogul me kako tamo prebacit...il šta...???? (Nek odg. samo ko ima pojma)
jaoo...ko ce docekat 27.8. a skontaj ni tada me ne primee :S oop
Kraljiica__93 wrote:Ne možeš vjerovat. Koje sranje :S Umjesto da naprave listu redovnih, a oni sipod crte idu među redovne-samofinansirajuće i gotova stvar! Tako je bilo na svim fakultetima xD Sad mi moramo čekat' 8.mjesec, cijelo ljeto se razmišljat o tome.. još ako ni tada nas ne prime,onda stvarno... Nemam riječi.
Vala baš...ja ću bit' na tabletama do augustaKraljiica__93 wrote:Ne možeš vjerovat. Koje sranje :S Umjesto da naprave listu redovnih, a oni sipod crte idu među redovne-samofinansirajuće i gotova stvar! Tako je bilo na svim fakultetima xD Sad mi moramo čekat' 8.mjesec, cijelo ljeto se razmišljat o tome.. još ako ni tada nas ne prime,onda stvarno... Nemam riječi.