Izgleda da smo ti i ja bile u isto vrijeme gore.vjesticanametli wrote:e bilo je fenomenalno ......... staza jutros mrak![]()
![]()
![]()
I meni je bilo super
Moderator: anex
Izgleda da smo ti i ja bile u isto vrijeme gore.vjesticanametli wrote:e bilo je fenomenalno ......... staza jutros mrak![]()
![]()
![]()
petunija wrote:Izgleda da smo ti i ja bile u isto vrijeme gore.vjesticanametli wrote:e bilo je fenomenalno ......... staza jutros mrak![]()
![]()
![]()
I meni je bilo super

petunija wrote:Izgleda da smo ti i ja bile u isto vrijeme gore.vjesticanametli wrote:e bilo je fenomenalno ......... staza jutros mrak![]()
![]()
![]()
I meni je bilo super
Nedelja:suncano,temp do +7,staze ce drzati,+ekstra provod vam zelim!!!vjesticanametli wrote:petunija wrote:Izgleda da smo ti i ja bile u isto vrijeme gore.vjesticanametli wrote:e bilo je fenomenalno ......... staza jutros mrak![]()
![]()
![]()
I meni je bilo super
jedva cekam nedjelju da idem opet...............vraski dobro bude![]()
I ja,vjesticanametli wrote:petunija wrote:Izgleda da smo ti i ja bile u isto vrijeme gore.vjesticanametli wrote:e bilo je fenomenalno ......... staza jutros mrak![]()
![]()
![]()
I meni je bilo super
jedva cekam nedjelju da idem opet...............vraski dobro bude![]()
petunija wrote:E na to sam mislila.
Vidjela sam plakate na Jahorini, ali nisam posebno obratila pažnju, pošto me, kao što rekoh, samo skijanje zanima
Bicu i javjesticanametli wrote:opaaaaa bice dobro"vidimo se" gore
Jednostavno cete me poznati,sivi kaput i ne popusta fotoaparatvjesticanametli wrote:![]()
od se "vidimo" i s tobom
hvala za info o stanju na Jahorini
Naravnovjesticanametli wrote:e ako cujes da se neko dere segiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii onda se fino i javi
![]()
Nemoj da bi me slučajno slikao kako padamsegi wrote:Jednostavno cete me poznati,sivi kaput i ne popusta fotoaparatvjesticanametli wrote:![]()
od se "vidimo" i s tobom
![]()
Naravno da...necupetunija wrote:Nemoj da bi me slučajno slikao kako padamsegi wrote:Jednostavno cete me poznati,sivi kaput i ne popusta fotoaparatvjesticanametli wrote:![]()
od se "vidimo" i s tobom
![]()