Naravno da ide ispred, nakon nekih 500-600 metara.Gile Šampion wrote:Pa ode Golf ispred...šta je tu čudno???
![]()
Alfa Romeo
Moderators: _BataZiv_0809, anex
- friskyoreo
#151 Re: Alfa Romeo
-
hostapler
#152 Re: Alfa Romeo
Svaku temu o autima ukake ovi ljubitelji narodnog auta.
- pringless
#153 Re: Alfa Romeo
Molim te mi reci koliko te je ovo izaslo i sa kolikom bocom i naravno gdje?Dr. Octagon wrote:Vi se i dalje prepucavate,na žalost......
Još jedan update.......Danas je na vozilo ugrađena LPG instalacija,STAG premium,toro boca,i adapter na čepu goriva(Za civilizirano točenje)
-
Dr. Octagon
#154 Re: Alfa Romeo
Bila je kompenzacijska varijanta pa sa cijenom ne mogu biti precizan.Ali garantujem da je najkvalitetnije i najpovoljnije u Sarajevu.Radio mi je dobar drug Dejan-Cardex kod Imzita na Dobrinji...Javi se na p.p,preko mene ćeš svakako dobiti popust....hoćeš Valtek premium dizne 1 ohm ili 3 ohm-a,Tomasseto,Zavoli,Landi Renzo,Brc isparivač,adapter na čepu,ima dosta kombinacija......Koji motor imaš,koliko kilovata,godište??pringless wrote:Molim te mi reci koliko te je ovo izaslo i sa kolikom bocom i naravno gdje?Dr. Octagon wrote:Vi se i dalje prepucavate,na žalost......
Još jedan update.......Danas je na vozilo ugrađena LPG instalacija,STAG premium,toro boca,i adapter na čepu goriva(Za civilizirano točenje)
-
emko1234
#155 Re: Alfa Romeo
ode li ti na promociju?johntra wrote:Tomić&co su inače jedni veliki cigani, pa tako sve sastave....i novinare i kupce, s tim što nas zovu ujutro...sumnjam da će se imati vremena probati auto, jer je kratak period, ali vidim da su kolegama u Mostaru davali probnu vožnju...meni je došao mail kao da će se nakon ove promocije davati na test vožnju, valjda je i njima došlo iz glave u guzicu...mada sumnjam da će test trajati više od tri sata...![]()
nisam siguran da li dolazim zbog drugih obaveza, ali volio bi pogledati šta nam je to BMW spremio, mada su njihove promocije inače nako...
ja sam bio.vozio 320d sa sport opremom.strasan auto,mislim da je sad u klasi najbolji bez daljnjeg.promocija ko promocija 0 poena.bolje promocije budu kad se promovise novi parfem.
- madner
#156 Re: Alfa Romeo
Mislim da je Alfa bar jedno dva koplja ispred 
-
emko1234
#157 Re: Alfa Romeo
iako nije napravljena jos uvijek a kako je krenulo i nece bit,sigurno je boljamadner wrote:Mislim da je Alfa bar jedno dva koplja ispred
-
Mr.Fundamental
#158 Re: Alfa Romeo
Gdje je bila prezentacija?Je li se tu dolazilo i vozilo po pozivnicama, ili je svako mogao doći?emko1234 wrote:ode li ti na promociju?johntra wrote:Tomić&co su inače jedni veliki cigani, pa tako sve sastave....i novinare i kupce, s tim što nas zovu ujutro...sumnjam da će se imati vremena probati auto, jer je kratak period, ali vidim da su kolegama u Mostaru davali probnu vožnju...meni je došao mail kao da će se nakon ove promocije davati na test vožnju, valjda je i njima došlo iz glave u guzicu...mada sumnjam da će test trajati više od tri sata...![]()
nisam siguran da li dolazim zbog drugih obaveza, ali volio bi pogledati šta nam je to BMW spremio, mada su njihove promocije inače nako...
ja sam bio.vozio 320d sa sport opremom.strasan auto,mislim da je sad u klasi najbolji bez daljnjeg.promocija ko promocija 0 poena.bolje promocije budu kad se promovise novi parfem.
-
hostapler
#159 Re: Alfa Romeo
http://www.youtube.com/watch?v=zON4bWsl2Ekmadner wrote:Mislim da je Alfa bar jedno dva koplja ispred
Pa dobro nije bas dva koplja,znam da je stara 3-ca ali sam morao
-
Dr. Octagon
#160 Re: Alfa Romeo
Pošto je ovo specifičan podforum i priča je trebalo da je o autima,zaključujem da si evidentno kao i ovaj 1234 hiper kritičan prema svemu što predstavlja Alfa Romeo,ja te pozivam da isto kao i ovaj kvazi ekspert postaviš egzaktne slike vozila koje posjeduješ(nije problem ako se radi i o trotinetu)čisto da bi ljudima polemika sa tobom i tebi sličnima imala neki smisao.madner wrote:Mislim da je Alfa bar jedno dva koplja ispred
Ja se ne želim baviti vama uopšte i zahvaljujući ovoj pametnoj forumskoj opciji-gnjavež-pain in the ass više ne vidim vaše postove.
Dakle i ti i on stavite slike svog vozila,pa fascinirajte forumski auditorijum svojim rafiniranim i istančanim ukusom za automobile i naravno debljinom novčanika.Pošto većina ne može priuštiti sebi nešto više od smeća zakucajte ih za pod svojim superautomobilom.
Ja se ne mogu oteti utisku da voziš Aston Martin-a a ovaj 1234 mislim da se nije zadovoljio ničim osim Masserati Grancabriom ili Lamborghini Aventadorom.Takav utisak ostavljate na forumu.
Druga opcija,mnogo više bliža istini je ta,da imaš 30 i kusur godina,živiš s roditeljima,nemaš djevojku,posao ti je monoton i dosadan,imaš jednog jarana,ali zato imaš dobro razrađen virtualni život i alter ego koji ti pomaže da pobjegneš od stvarnosti....
Vratio sam se na početke tvojih i 1234 postova,ima ih jako puno,a malo vrijednih.Simptomatično je da se cijelo vrijeme upuštate u konfliktne situacije sa jednom osobom za koju smatrate da je na intelektualnoj ljestvici niže od vas,i imate izrazito negacijski stav.U argumentaciji se isključivo koristite internetom računajuću da ostali ne mogu pronaći kvalitetnu informaciju kao vi i na tome bazirate svoju kvazi superiornost.Vaš stav prema bilo čemu što odstupa od vaših mjerila vrijednosti i nešto u čemu ste analfabeti je vezan za predrasudu uglavnom i površno Google copy paste poznavanje materije o kojoj se vodi rasprava.
Čestitam na ovih 26 000 postova.Priznajem da je to jako puno za period koji si ovdje,i da si stvarno investirao u ovaj forum svoje dragocijeno vrijeme.Da li si u životu mogao učiniti više?Računajući dolazim do podataka da je to(uzevši prosječno 3 minute za post)1300 sati pisanja.Da su to 162,5 puna radna dana pisanja,da je to više od 7 mjeseci konstantnog rada.Stvarno si se žrtvovao za ovaj forum.....Stavio si ga na prvo mjesto u životu..
Ono što je porazno je to da ti imaš jako malo toga da kažeš,da tvoje riječi nemaju neku upotrebnu vrijednost odnosno radi se o kvaliteti same priče,pa makar i bila šuplja...
Čitam ovaj forum od njegovog osnivanja,i nažalost moram primijetiti da kao i u svemu ostalom u državi dolazi do rapidnog pada kvaliteta svega,ovdje konkretno postova,sve više je mediokriteta,pljuvača,bezličnih klonova,spamera,besposličara i šupljatora,kvazi eksperata,sveznalica a sve manje interesantnih likova,interesantnih priča i stvari zbog kojih sam rado navraćao ovdje.
-
lavic
#161 Re: Alfa Romeo
emko, jeli trvoja ona crvena A4 sto je bio u garazi ispred bmw salona?emko1234 wrote:ode li ti na promociju?johntra wrote:Tomić&co su inače jedni veliki cigani, pa tako sve sastave....i novinare i kupce, s tim što nas zovu ujutro...sumnjam da će se imati vremena probati auto, jer je kratak period, ali vidim da su kolegama u Mostaru davali probnu vožnju...meni je došao mail kao da će se nakon ove promocije davati na test vožnju, valjda je i njima došlo iz glave u guzicu...mada sumnjam da će test trajati više od tri sata...![]()
- johntra
#162 Re: Alfa Romeo
bio ujutro i nikoga nije bilo od novinara, tako da sam sa guštom probao isti model...stvarno po pitanju motora i osjećaja u vožnji je odličan...baš je lako sa njim nabiti neke velike brzine, ali bilo mi ga žao derati, malo prešao...emko1234 wrote: ja sam bio.vozio 320d sa sport opremom.strasan auto,mislim da je sad u klasi najbolji bez daljnjeg.promocija ko promocija 0 poena.bolje promocije budu kad se promovise novi parfem.
najviše me fasciniralo otvaranje i zatvaranje vrata, baš imaju neki čudan klik i uklapaju se perfketno...
meni je samo malo dosadan onaj centralni greben, ali reklo bi se, standardno BMW...
-
emko1234
#163 Re: Alfa Romeo
dr.octagon..zahvaljujem se na psihoanalizi..
lavic* ona sto je bila u garazi je moja,al ima momak koji je dole bio identicnu samo 2.0tdi,ona je bila ispred garaze..nadam se da nisi zapisao tablice
johntra* ja sam dosao dole oko tri.iskreno,kad sam vidio da je u salonu jedan model nove trice a da su za test isto dali jedan model,razorcarao sam se.covjek koji je razgovarao samnom,(kratko osisan,sivo odijelo) me poveo da vidim ostala auta koja su izmjestili u servis
,mislim ako dodjes u glavni grad da promovises auto te klase koje je uz sve to jedan BMW,pa valjda ima neki standard kako se to radi..mislim necu da vucem paralele sad,al audi kad je izasao b8 je imao 4 testna modela u salonu,a promocija je bila u nekom od hotela..ovi su iznajmili jednog konobara,jednu curu koja je bila hostesa,5 stolova s kanapeima i to je to..cudno i ciganski po meni..
auto je odlicno,mislio sam da je ono srednji dizel u ponudi al se ispostavilo da je sad najjaci.probao sam one modove u voznji,comfort,sport i sport plus..medjuubrzanje je s obzirom da se radi od 2.0dizelu je sjajno..sve u svemu,ko kupi nece se zajebat garant..
lavic* ona sto je bila u garazi je moja,al ima momak koji je dole bio identicnu samo 2.0tdi,ona je bila ispred garaze..nadam se da nisi zapisao tablice
johntra* ja sam dosao dole oko tri.iskreno,kad sam vidio da je u salonu jedan model nove trice a da su za test isto dali jedan model,razorcarao sam se.covjek koji je razgovarao samnom,(kratko osisan,sivo odijelo) me poveo da vidim ostala auta koja su izmjestili u servis
auto je odlicno,mislio sam da je ono srednji dizel u ponudi al se ispostavilo da je sad najjaci.probao sam one modove u voznji,comfort,sport i sport plus..medjuubrzanje je s obzirom da se radi od 2.0dizelu je sjajno..sve u svemu,ko kupi nece se zajebat garant..
- madner
#164 Re: Alfa Romeo
Duplo kockasti doktore, sve je tako kako ti kazes. Jebi ga, ne mozemo svi tesko raditi. Neko mora biti taj koji uglavnom gladi muda a love ide. Ja sam taj.
Sto se tice postova, ako kliknes na profil vidis da je to oko 6 postova dnevno. Znam da to zvuci impresivno, ali siguran sam da i ti to mozes ako se dobro zadas.
Ja cu ti pikat svaki post gdje koristis argumentaciju duplo, umjesto da se zalis na manjak nivoa tako sto stvari svodis na licni nivo. Mislim, razumijem da si uvrijedjen sto ne smatram Alfu vrhom, ali to misljenje dijeli vecina ovog svijeta, sto se ljutis?
Sto se tice postova, ako kliknes na profil vidis da je to oko 6 postova dnevno. Znam da to zvuci impresivno, ali siguran sam da i ti to mozes ako se dobro zadas.
Ja cu ti pikat svaki post gdje koristis argumentaciju duplo, umjesto da se zalis na manjak nivoa tako sto stvari svodis na licni nivo. Mislim, razumijem da si uvrijedjen sto ne smatram Alfu vrhom, ali to misljenje dijeli vecina ovog svijeta, sto se ljutis?
-
emko1234
#165 Re: Alfa Romeo
sta mu se pravdas majke ti?vidis koliko je truda ulozio da napise ovaj post.svi znakovi su tu.moguce da ga je i neki lektor pregledao da bude siguran kako je sintaksa svake recenice ispravna.
lik se ufatio alfe i sere li sere.nemam brate nista protiv,al ako vec toliko seres nadji mjesto gdje su svi ko ti pa serite svi zajedno i kupajte su u govnima.imas auto koje vrijedi 10-12 000km(ne podcjenjujem ni pod razno),i ulazes u taj isti auto haman polovinu cijene polovnog..i ja te pitam da mi objasnis na cemu gradis taj toliki entuzijazam i ljubav prema necemu materijalnom ciji je krajnji cilj banalan i za sta se ne treba vezivat nimalo.i frajer me napade,fol on neke psihoanalize i zakljucke izvlaci..pa mogu ti samo onda reci,seri seri moj golube bijeli..ti si od onih koji se na sve zivo zale,al onda zabiju glavu u pijesak i cekaju da prodje nevrijeme..mani se moralno eticikih stavova na forumu,mani se price "ja mislim da si ti ovo,a ja sam sve samo nisam to",ako imas sta pametno napisat napisi..mislis da se nekom jebe za tvoju LPG instalaciju,bilstein amortizere i sve te marke koje si naucio napamet listajuci katalog?
ovo je mjesto za slobodno vrijeme,za zajebanciju i podjelu nekih informacija..malo si ovo sve preozbiljno shvatio..nemoj sve uzimat previse k srcu,skodi lepoti..
lik se ufatio alfe i sere li sere.nemam brate nista protiv,al ako vec toliko seres nadji mjesto gdje su svi ko ti pa serite svi zajedno i kupajte su u govnima.imas auto koje vrijedi 10-12 000km(ne podcjenjujem ni pod razno),i ulazes u taj isti auto haman polovinu cijene polovnog..i ja te pitam da mi objasnis na cemu gradis taj toliki entuzijazam i ljubav prema necemu materijalnom ciji je krajnji cilj banalan i za sta se ne treba vezivat nimalo.i frajer me napade,fol on neke psihoanalize i zakljucke izvlaci..pa mogu ti samo onda reci,seri seri moj golube bijeli..ti si od onih koji se na sve zivo zale,al onda zabiju glavu u pijesak i cekaju da prodje nevrijeme..mani se moralno eticikih stavova na forumu,mani se price "ja mislim da si ti ovo,a ja sam sve samo nisam to",ako imas sta pametno napisat napisi..mislis da se nekom jebe za tvoju LPG instalaciju,bilstein amortizere i sve te marke koje si naucio napamet listajuci katalog?
ovo je mjesto za slobodno vrijeme,za zajebanciju i podjelu nekih informacija..malo si ovo sve preozbiljno shvatio..nemoj sve uzimat previse k srcu,skodi lepoti..
-
lavic
#166 Re: Alfa Romeo
emko,
ma ne, ja sam samo bolesnik za autima, a pravo mi se svidja kako novoj A4 stoji crvena, volim kad nije svaki sivi, kao, JNA.
emko,
ma ne, ja sam samo bolesnik za autima, a pravo mi se svidja kako novoj A4 stoji crvena, volim kad nije svaki sivi, kao, JNA.
-
emko1234
#167 Re: Alfa Romeo
iskreno,meni je u pocetku bila malo napadna ta boja jer mi je stara cetvorka bila plave boje..al kod nas ljudi kupe il sivo il crno il eventualno bijelo il srebreno..a crvenih nema puno u gradu,mozda 6-7 komada koliko sam ja vidio..lavic wrote:lavic* ona sto je bila u garazi je moja,al ima momak koji je dole bio identicnu samo 2.0tdi,ona je bila ispred garaze..nadam se da nisi zapisao tablice
emko,
jbg ako si bio dole u isto vrijeme ko ja trebao si se javit,ako si me vidio il nesto..
-
lavic
#168 Re: Alfa Romeo
Bio sam kratko, pregledao ga, uzeo katalog, vidio par poznatih lica i razgulio. Voznja ide drugi put, sa zenom, moras i nju presaltati da se lova strovali mozda u 320 i.emko1234 wrote:iskreno,meni je u pocetku bila malo napadna ta boja jer mi je stara cetvorka bila plave boje..al kod nas ljudi kupe il sivo il crno il eventualno bijelo il srebreno..a crvenih nema puno u gradu,mozda 6-7 komada koliko sam ja vidio..lavic wrote:lavic* ona sto je bila u garazi je moja,al ima momak koji je dole bio identicnu samo 2.0tdi,ona je bila ispred garaze..nadam se da nisi zapisao tablice
emko,
jbg ako si bio dole u isto vrijeme ko ja trebao si se javit,ako si me vidio il nesto..
- johntra
#169 Re: Alfa Romeo
dobro ba, nemojte napadati čovjeka, otišla je tema koju je otvorio u drugom smjeru i ja bi se ljutio...
premjestim ovu našu raspravu na drugu temu, valjda će i moderatori vidjeti ovo, pa prebaciti naše postove tamo...
premjestim ovu našu raspravu na drugu temu, valjda će i moderatori vidjeti ovo, pa prebaciti naše postove tamo...
-
jefferson
#170 Re: Alfa Romeo
Mislim da je vrijeme da tatu zovnes!emko1234 wrote:ovdje moderatori rade posao samo kad ja nekog uvrijedim.kad meni neko kaze da sam pedercina jer sam provalio da laze onda nista.
-
emko1234
#171 Re: Alfa Romeo
jel ovo treba bit smijesno il?jefferson wrote:Mislim da je vrijeme da tatu zovnes!emko1234 wrote:ovdje moderatori rade posao samo kad ja nekog uvrijedim.kad meni neko kaze da sam pedercina jer sam provalio da laze onda nista.
-
jefferson
#172 Re: Alfa Romeo
Ne, uopste nije smjesno!emko1234 wrote:jel ovo treba bit smijesno il?jefferson wrote:Mislim da je vrijeme da tatu zovnes!emko1234 wrote:ovdje moderatori rade posao samo kad ja nekog uvrijedim.kad meni neko kaze da sam pedercina jer sam provalio da laze onda nista.
-
emko1234
#173 Re: Alfa Romeo
pa ako mislis da cu to shvatit ko neku provokaciju pa ti odgovorit onako kako bi ti mozda zelio u cilju da me opet ne bude par sedmica,mislim da taj film necemo gledat.
jbg znam da te neke stvari bodu,al nisam ja kriv sto si nadrkani deduka koji je kasno skontao da je mogao neke stvari puno bolje odradit i sto ne mozes prospat pamet onako kako bi htio.
zao mi je sto te ometam u tome.uvijek mozes naci neku zanimaciju na podforumu zene i kako bit manje nadrkan..da si riba mislio bi da si stalno u pms.
ako budem organzivao neki rostilj necu te pozvat
jbg znam da te neke stvari bodu,al nisam ja kriv sto si nadrkani deduka koji je kasno skontao da je mogao neke stvari puno bolje odradit i sto ne mozes prospat pamet onako kako bi htio.
zao mi je sto te ometam u tome.uvijek mozes naci neku zanimaciju na podforumu zene i kako bit manje nadrkan..da si riba mislio bi da si stalno u pms.
- basicm
#174 Re: Alfa Romeo
Kad vas neko gleda sa strane rekao bi da ste ljuti dusmani
Ne bi samo trebali temu kvariti, pa da se nastavi o Alfi...
Ne bi samo trebali temu kvariti, pa da se nastavi o Alfi...
-
jefferson
#175 Re: Alfa Romeo
Uopste nije provokacija, nego konstatacija.emko1234 wrote:pa ako mislis da cu to shvatit ko neku provokaciju pa ti odgovorit onako kako bi ti mozda zelio u cilju da me opet ne bude par sedmica,mislim da taj film necemo gledat.
A rostilj bi svakako preskocio!