Meksiko -BiH Chicago 31.maj 2012
- fosil
#151 Meksiko -BiH Chicago 31.maj 2012
A gdje ce Pape biti?
-
dmr
#152 Re: Meksiko -BiH Chicago 31.maj 2012
Ma ko zna, mozda u svojoj hotelskoj sobi. Vidis da loze raju najavama.fosil wrote:A gdje ce Pape biti?
- luckylaka
#153 Re: Meksiko -BiH Chicago 31.maj 2012
manijak 1971 wrote:Sto se tice derneka naravno kralj rocka i kraljica sevdaha pobjednicka karta 100 % jer prvo kvalitet vrh vrhova a drugo dokazani bosanski patriotizam
evo nesto vezano za dzinovica izuzetno dobar pjevac ali dok je veselin (batko) klao silovao i ubijao po mojoj grbavici on je sa bregom kusturicom i neletom po beogradskim splavovima ubijao viski i janjetinu to mu sarajlije nikad nece halaliti
jedva cekam da tifa pocne hejjjjjj grbavice rano ljutaaaaaaaa a moze i ona od hanke sa sa sarajevo ima cudnu moc
ili bosno moja divna mila jer to kraljica najbolje zna
ps.cuo sam da je dernek do 4 ujutro moze li neko to potvrditi
-
sako
#154 Re: Meksiko -BiH Chicago 31.maj 2012
evo jedan provjeren info za sve one koji dolaze u chicago svi najavljeni koncerti su do pola 2 samo ce izgleda tifa i hanka biti do cetiri
eto sada se skontajte kako i sta je tu noc najpametnije ja sam mislio kratko svratiti do dzinovica na stadion dok se guzva ne razidje posto ce izlaz biti sigurno sat total blokiran i onda brzinom svjetlosti hanka i tifa do sabaha

eto sada se skontajte kako i sta je tu noc najpametnije ja sam mislio kratko svratiti do dzinovica na stadion dok se guzva ne razidje posto ce izlaz biti sigurno sat total blokiran i onda brzinom svjetlosti hanka i tifa do sabaha
- Ja_Ja
#155 Re: Meksiko -BiH Chicago 31.maj 2012
I ti se maksuz registrovao da nama das "provjeren" info?!sako wrote:evo jedan provjeren info za sve one koji dolaze u chicago svi najavljeni koncerti su do pola 2 samo ce izgleda tifa i hanka biti do cetiri
eto sada se skontajte kako i sta je tu noc najpametnije ja sam mislio kratko svratiti do dzinovica na stadion dok se guzva ne razidje posto ce izlaz biti sigurno sat total blokiran i onda brzinom svjetlosti hanka i tifa do sabaha![]()
![]()
Necu ni na jedan koncert ici. Odoh na jezero da gologuz proslavim pobjedu Bosne
-
klikerusa
#156 Re: Meksiko -BiH Chicago 31.maj 2012
Šipak će biti išta od tih koncerata za one koji idu na utakmicu. Utakmica se neće završiti do 10. Dok se izadje sa stadiona, bar 10:30. dok dodješ do kola i izadješ na put 11. I dok ovo dok ono ponoć. Lijepo udješ da poslušaš pjesmu, i potjera te da pišaš, taman onako rahat izadješ, kad ono kraj koncerta...
Haman da ce biti bolje odmah u restoran pojesti nešto pa u hotel na sabiranje utisaka prije spavanja
A doći će u St Louis
Haman da ce biti bolje odmah u restoran pojesti nešto pa u hotel na sabiranje utisaka prije spavanja
A doći će u St Louis
-
klikerusa
#157 Re: Meksiko -BiH Chicago 31.maj 2012
Sjeca li se iko u kojem hotelu je odsjela reprezentacija kad suu bili u atlanti? Da je potrefiti hotel u cikagu u kojem ce biti. Uf, bio bih glavni kad se vratim. Im'o bih sta unucima pricat'
-
klikerusa
#158 Re: Meksiko -BiH Chicago 31.maj 2012
Budi pazljiv...da se ne ostetis...Ja_Ja wrote: Odoh na jezero da gologuz proslavim pobjedu Bosne
- luckylaka
#159 Re: Meksiko -BiH Chicago 31.maj 2012
ima li neko iz Chicaga da preporuci neki hotel,motel blizu stadiona i da li u blizini recimo3-4km.ima sta od nasih kaficca,restorana.dolazimo prije na 2-3 dana a ovo preko interneta nije mi bas po volji.Kao svi su hoteli vec rezervisani i svaki put mi nude smjestaj u Skokie(gdje to)
-
klikerusa
#160 Re: Meksiko -BiH Chicago 31.maj 2012
Znam neke naše koji ostaju ovdjeluckylaka wrote:ima li neko iz Chicaga da preporuci neki hotel,motel blizu stadiona i da li u blizini recimo3-4km.ima sta od nasih kaficca,restorana.dolazimo prije na 2-3 dana a ovo preko interneta nije mi bas po volji.Kao svi su hoteli vec rezervisani i svaki put mi nude smjestaj u Skokie(gdje to)
http://www1.hilton.com/en_US/hi/hotel/C ... 0756429079&
Blizu je stadiona i jezera u koje će Ja_Ja gologuz da skoči stilom laste;), a i ime je...mora se nekako i ona Paris izdržavati:)
A za Skokie znam samo iz filma "Usual suspects" kada Kevin Spacey aka Verbal kaže: "I used to be in a barbershop quartet in Skokie, Illinois. "
- and
#161 Re: Meksiko -BiH Chicago 31.maj 2012
primam avio kartu na poklon 
-
Rob_Atl
#162 Re: Meksiko -BiH Chicago 31.maj 2012
ima nas bruku u skokie, holiday inn, i blizu je nasih restorana i kafica, samo nije blizu stadiona, ali svejedno ako ostajes 2-3 dana vise ces se kretati po nasim mjestima nego na stadion...
- Chicago075
#163 Re: Meksiko -BiH Chicago 31.maj 2012
Pa sta mislite gdje ce igraci svratiti poslije tusiranja, naravno u salu koja je u sklopu stadiona!!!
A onda mozda se i dovuku negdje poslije. Dok se izadje sa stadiona treba ti sigurno sat i po, to je vec 11:30-12:00
dok dodjes do jednog od ovih koncerata treba ti jos 1-2 sata po Chicagu....Pa eto sad kome pase da se vozika po gradu, i trazenje taxija, jer 50-60.000 ljudi izlazi i trazi taxi....
Najsigurnija opcija je Haris u ovoj sali u stadionu, bar za mene...Jer ce mi trebat' negdje u 5 min. da se opustim i proslavim pobjedu u blizini....
A da u Atlanti su bili(repka) u Westynu, ali ne mora znacit za Chicago isto....
A onda mozda se i dovuku negdje poslije. Dok se izadje sa stadiona treba ti sigurno sat i po, to je vec 11:30-12:00
dok dodjes do jednog od ovih koncerata treba ti jos 1-2 sata po Chicagu....Pa eto sad kome pase da se vozika po gradu, i trazenje taxija, jer 50-60.000 ljudi izlazi i trazi taxi....
Najsigurnija opcija je Haris u ovoj sali u stadionu, bar za mene...Jer ce mi trebat' negdje u 5 min. da se opustim i proslavim pobjedu u blizini....
-
sako
#164 Re: Meksiko -BiH Chicago 31.maj 2012
Svracanje je bilo moguce dok je nasim savezom upravljao cirkus zvani COLAKOVIC,CEKO i DOMINKOVIC i NARAVNO NEIZBJEZNI MUNJA (MUNIB USANOVIC) sa fudbalskom maskotom CIROM BLAZEVICEM ali od kako je dosao Tata SVABO (IVICA OSIM) na celo naseg saveza toga hvala bogu vise nema i konacno nasa repka lici na modernu svjetsku ekipu upravo zato sto nema vise alkoholiziranja prije i poslije utakmice. Bio sam i u Atlanti nijednog fudbalera ne bi ni u kakvoj birtiji i u Parizu takodje i to je dobro ,znaci sada je redoslijed tusiranje ,autobus ,hotel prozivka a posle mozda (veliki znak pitanja) se i malo izadje i cugne jbg ipak je prijateljska a osim toga ne dolaze kod nas u Ameriku svaki dan ipak raja hoce da se malo druzi sa njima . Ali ako bude tu Svabo smijem garantovati vec sad 100% da nijedan nece maci iz sobeChicago075 wrote:Pa sta mislite gdje ce igraci svratiti poslije tusiranja, naravno u salu koja je u sklopu stadiona!!!
- Chicago075
#165 Re: Meksiko -BiH Chicago 31.maj 2012
Možda si bio u Atlanti, ali na noć prije tekme su svi bili u baru u hotelu Westin! Tako ni Famozni Svabo tu
Neće pomoći! Znam to jer sam i ja spavao u tom hotelu, i kad sam se vratio
U hotel bilo je u hotelskom baru deseci naših sjedili sa igračima! Dzaba tebi i Svabo i Pape,
Al tako je to!!! A živi bili pa vidjeli da će svi doći u tu salu poslije tekme!
Neće pomoći! Znam to jer sam i ja spavao u tom hotelu, i kad sam se vratio
U hotel bilo je u hotelskom baru deseci naših sjedili sa igračima! Dzaba tebi i Svabo i Pape,
Al tako je to!!! A živi bili pa vidjeli da će svi doći u tu salu poslije tekme!
-
Rob_Atl
#166 Re: Meksiko -BiH Chicago 31.maj 2012
Bili su u atlanti na koncertu indire, salihovic, pjanic , spahic i jos par njih, znam jer sam vidio slike kod raje sa koncerta...ma i oni su ljudi zele se provesti malo sa fali nek idu gdje im bolje pase, neko voli enesa , neko dzinovica, ako budu tu ne mora znaciti da ce se opijati
-
manijak 1971
#167 Re: Meksiko -BiH Chicago 31.maj 2012
Ma ja sjedice u hotelu i heklati ili igrati remija
Libo me ko ce i gdje izlaziti, sto se tice Papeta i fudbalera oni ce mi biti nainteresantniji na stadionu kad budu razvaljivali mexico a posle sto se tice mene vec sam rekao Tifa i Hanka ha ja ba zna se ko je zaduzen za atmosferu i dernek a druga stvar tekma je gotova u pola 11 dok izadjem sa stadiona treba mi sat popijem dvije pive pisanje i fajront jer u pola 2 je fajront svugdje kao sto neko rece kod Hanke i tife jedino do pola 5 znaci nema prevare nego dernek do sabaha
a da bacam negdje 100 dolara za nesto sto ce trajati sat ne pada mi napamet.
Hejjjjjj Grbaviceee rano ljutaaaaaaaa pritisla me nekaaaaaaaa tugaaaaaaaaaaaaaaa
Hejjjjjj Grbaviceee rano ljutaaaaaaaa pritisla me nekaaaaaaaa tugaaaaaaaaaaaaaaa
- Chicago075
#168 Re: Meksiko -BiH Chicago 31.maj 2012
TESKA tuga, al haj. Postujem Tifumanijak 1971 wrote:Ma ja sjedice u hotelu i heklati ili igrati remija![]()
![]()
Libo me ko ce i gdje izlaziti, sto se tice Papeta i fudbalera oni ce mi biti nainteresantniji na stadionu kad budu razvaljivali mexico a posle sto se tice mene vec sam rekao Tifa i Hanka ha ja ba zna se ko je zaduzen za atmosferu i dernek a druga stvar tekma je gotova u pola 11 dok izadjem sa stadiona treba mi sat popijem dvije pive pisanje i fajront jer u pola 2 je fajront svugdje kao sto neko rece kod Hanke i tife jedino do pola 5 znaci nema prevare nego dernek do sabaha
![]()
![]()
a da bacam negdje 100 dolara za nesto sto ce trajati sat ne pada mi napamet.
![]()
![]()
![]()
-
Chuckie
#169 Re: Meksiko -BiH Chicago 31.maj 2012
Jao brate plakata.Rob_Atl wrote:
E ako mi ima sta mrze kad ovako najavu naprave, pa onda drze u tajnosti ko ce pjevati... Ovo su oni isti organizatori sto su doveli Indiru i ne znam ko je jos pjevao u Atlanti, ma krnkanluk ce opet dovesti...
Ko da ga je Pink produkcija iz Beograda pravila.
- luckylaka
#170 Re: Meksiko -BiH Chicago 31.maj 2012
Ova plakate je pravljena za male bebe i naivne.Inace ako Svabi i ljudi iz komiteta dodju bit ce otprilike ovako u 10 kraj utakmice,u 11 zavrseno tusiranje u 12 svi u krevetu u 1 najkasnije.E sad sto svi organizatori zele privuci raju(i onako cs sve biti puno i bez reprezentacije)pa svi dovode igrace je vjerovatno prodavanje magle od vecine.Al eto nek se desava sta biloP.S.Hajmo najblize hotele stadionuChuckie wrote:Jao brate plakata.Rob_Atl wrote:
E ako mi ima sta mrze kad ovako najavu naprave, pa onda drze u tajnosti ko ce pjevati... Ovo su oni isti organizatori sto su doveli Indiru i ne znam ko je jos pjevao u Atlanti, ma krnkanluk ce opet dovesti...
![]()
-
klikerusa
#171 Re: Meksiko -BiH Chicago 31.maj 2012
Jedno je haman sigurno... svi nasi igraci koji slete u CIkago ce doci na Soldier Field prije 8pm... za ostalo se ne znaluckylaka wrote:Ova plakate je pravljena za male bebe i naivne.Inace ako Svabi i ljudi iz komiteta dodju bit ce otprilike ovako u 10 kraj utakmice,u 11 zavrseno tusiranje u 12 svi u krevetu u 1 najkasnije.E sad sto svi organizatori zele privuci raju(i onako cs sve biti puno i bez reprezentacije)pa svi dovode igrace je vjerovatno prodavanje magle od vecine.Al eto nek se desava sta biloP.S.Hajmo najblize hotele stadionuChuckie wrote:Jao brate plakata.Rob_Atl wrote:
![]()
-
klikerusa
#172 Re: Meksiko -BiH Chicago 31.maj 2012
Mislim da je onaj sto sam ti naveo veoma blizu (manje od milje. Ako hoces idi na Kayak, orbitz, ili bilo koji i ukucaj u search "soldier Field, IL" i sortiraj po udaljenosti, i eto ti rezultata...luckylaka wrote:Hajmo najblize hotele stadionu
-
specifikacija
#173 Re: Meksiko -BiH Chicago 31.maj 2012
Klikerusa, koliko se ocekuje nasih navijaca? Bez pretjerivanja molimklikerusa wrote:Mislim da je onaj sto sam ti naveo veoma blizu (manje od milje. Ako hoces idi na Kayak, orbitz, ili bilo koji i ukucaj u search "soldier Field, IL" i sortiraj po udaljenosti, i eto ti rezultata...luckylaka wrote:Hajmo najblize hotele stadionu
-
sako
#174 Re: Meksiko -BiH Chicago 31.maj 2012
Mislim isto poznavajuci situaciju koja je bila prije saveza za normalizaciju i sad djelimo isto misljenje, ako osim bude tu sumnjam ali hajde nikad sene znaluckylaka wrote:Ova plakate je pravljena za male bebe i naivne.Inace ako Svabi i ljudi iz komiteta dodju bit ce otprilike ovako u 10 kraj utakmice,u 11 zavrseno tusiranje u 12 svi u krevetu u 1 najkasnije.E sad sto svi organizatori zele privuci raju(i onako cs sve biti puno i bez reprezentacije)pa svi dovode igrace je vjerovatno prodavanje magle od vecine.Al eto nek se desava sta biloP.S.Hajmo najblize hotele stadionuChuckie wrote:Jao brate plakata.Rob_Atl wrote:
![]()
Na kraju krajeva ovi sto najavljuju ove koncerte ocito da su se sasrali boje se pusione pa ko vele dolaze i fudbaleri pa ne kontam jel to susic ili pjanic ,dzeko i ostali ce pjevati na koncertima posle tekme ispade da ce oni bolje zabavljati raju nego Enes ili hanka i ovi neki drugi koji dolaze ,ali eto nikad se ne zna mozda i propjevaju.
U svakom slucaju mi smo sampioni za ublehu tako da jos uvjek ima dosta do 31 jos se ne zna ni dali ce biti svi najavljeni ,da ne bude ko u Atlanti Sabac and Sumadija
Ja i moja raja smo vec odlucili kombinacija SEVDAH + ROCKNROLL definitivno najbolja varijanta iako cemo malo svratiti i do Enesa ono samo na po jednu s nogu i onda
-
klikerusa
#175 Re: Meksiko -BiH Chicago 31.maj 2012
Ocekuje se manje od 61,500. Ne moze preko kapaciteta stadionaspecifikacija wrote:Klikerusa, koliko se ocekuje nasih navijaca? Bez pretjerivanja molimklikerusa wrote:Mislim da je onaj sto sam ti naveo veoma blizu (manje od milje. Ako hoces idi na Kayak, orbitz, ili bilo koji i ukucaj u search "soldier Field, IL" i sortiraj po udaljenosti, i eto ti rezultata...luckylaka wrote:Hajmo najblize hotele stadionu
Eh daj Boze da nas bude 30,000...mada mozda neko ima drugacije misljenje