al crko bi od muke, da ne ošmekaš malo prvenstvo koje s NAŠOM reprezentacijom reprezentacijom veze nema, i ovdje prodike držiš trebamo li općenito i za koga trebamo navijati...Manic Psycho wrote:dovoljno je reci. jebe mi se za makedoniju, srbiju i hrvatsku. ko god da osvoji nista mi od toga nemamo. samo cekam taj 29. januar kad bude izvlacenje koga ce NAŠA reprezentacija u rukometu dobiti u baražu za svjetsko prvenstvo.
Da svoje misljenje o prvenstvu kažem, da ne bude da se samo s hajvanima koljem oko glupsoti... Interesantno prvenstvo, sa izraženo jačim jednim ždrijebom od drugog, s tim da nikako ne zanemarujem ni Srbiju ni Dansku, za koje mislim da će se probiti do polufinala, jer Švabe će ga spušiti od Poljaka, i žao mi je što Makedonci vjerovatno neće u polufinale... Mislim da Danska od Švedske ipak izgubiti ne može.... A i da može u ovoj situaciji ne bi je Švedska pobijedila... I istinski bi volio da parovi budu HRV-SRB i DAN-ŠPA ... Zanima me kako će se nabrijani Srbi protiv realno kvalitetnijih Hrvata.. Mada mislim da Španci najbolju formu pokazuju, što mislim da će im biti dovoljno za zlato.. I super bi finale bilo Hrvatska Španija...