EP Rukomet - Srbija 2012

Rukomet, tenis, odbojka, atletika, vaterpolo,...

Moderators: _BataZiv_0809, Charuga, Tomahawk11

Locked

Navija se za?

Hrvatska
63
30%
Srbija
25
12%
Slovenija
11
5%
Njemacka
12
6%
Danska
31
15%
Svedska
7
3%
Island
10
5%
Makedonija
20
10%
Francuska
19
9%
Neko deseti
12
6%

Total votes: 210

ht_90

#151 Re: EP Rukomet - Srbija 2012

Post by ht_90 »

Manic Psycho wrote:dovoljno je reci. jebe mi se za makedoniju, srbiju i hrvatsku. ko god da osvoji nista mi od toga nemamo. samo cekam taj 29. januar kad bude izvlacenje koga ce NAŠA reprezentacija u rukometu dobiti u baražu za svjetsko prvenstvo. 8-)
al crko bi od muke, da ne ošmekaš malo prvenstvo koje s NAŠOM reprezentacijom reprezentacijom veze nema, i ovdje prodike držiš trebamo li općenito i za koga trebamo navijati...

Da svoje misljenje o prvenstvu kažem, da ne bude da se samo s hajvanima koljem oko glupsoti... Interesantno prvenstvo, sa izraženo jačim jednim ždrijebom od drugog, s tim da nikako ne zanemarujem ni Srbiju ni Dansku, za koje mislim da će se probiti do polufinala, jer Švabe će ga spušiti od Poljaka, i žao mi je što Makedonci vjerovatno neće u polufinale... Mislim da Danska od Švedske ipak izgubiti ne može.... A i da može u ovoj situaciji ne bi je Švedska pobijedila... I istinski bi volio da parovi budu HRV-SRB i DAN-ŠPA ... Zanima me kako će se nabrijani Srbi protiv realno kvalitetnijih Hrvata.. Mada mislim da Španci najbolju formu pokazuju, što mislim da će im biti dovoljno za zlato.. I super bi finale bilo Hrvatska Španija...
ht_90

#152 Re: EP Rukomet - Srbija 2012

Post by ht_90 »

just principe wrote:
leet wrote:Samo Bosanci ( izgleda vecina :roll: ) fura neku jugo-nostalgicarsku, "svi smo braca" pricu.. :roll: Ostale boli karina i sutra bi nas opet napali da mogu.
jedino je Bosancima u interesu da smo svi braća jer bi istinski država počela funkcionisati jer trebao bi znati ima nas svakakvih u BiH... U Hrvatskoj i Srbiji se još uvijek poeni kupe na spoljašne neprijatelje, al mislim da si svakako stručnjak svega čega se uhvatiš... Tako da te neću podučavati
Baudelaire

#153 Re: EP Rukomet - Srbija 2012

Post by Baudelaire »

Priča vam glupa, da ne iskoristim kakav drugi izraz. Francuzi su nam inače u ratu ono pravo pomogli, pa su s tog aspekta puno podobniji da za njih navijamo nego Hrvati. U najmanju ruku smiješno. I nemojte makar furati svejedno mi je fazon, jer vam nije svejedno ako u svakom meču navijate za protivnika Hrvatske ( i Srbije ).
Ledenko

#154 Re: EP Rukomet - Srbija 2012

Post by Ledenko »

3.000 Hrvata u Novom Sadu :thumbup: Šta li će tek biti za vikend!?

Zamislimo da Srbija igra u Splitu, da li bi ih bilo više od 50? Još je samo falilo da im Hrvati zapjevaju "Ubi,ubi..."
Payton

#155 Re: EP Rukomet - Srbija 2012

Post by Payton »

Svi mi dobro znamo ko nas je u ratu karo i ko bi to sve odmah danas ponovio ako mu se ukaze prilika, al ako moze ostavimo se toga na ovoj temi. Ovdje bi trebali o rukometu da pricamo...

Ja iskreno prizeljkujem polufinale Srbija-Hrvatska, da bas vidimo ko je bolji :) Al mislim da ce Spanija dobitna kraju, nekako su mi najzreliji.
El_comadante

#156 Re: EP Rukomet - Srbija 2012

Post by El_comadante »

jeli se samo meni čini ili je to baš tako da je ovo prvenstvo dosta lošije nego ranijih godina. realno osim možda Španaca niti jedna ekipa nije nešto poesbno. eto kažete za Srbiju da nisu domaćini da nebi bili u polufinalu.
gost iz ZG

#157 Re: EP Rukomet - Srbija 2012

Post by gost iz ZG »

Payton wrote: U Srbiji je ekonomska situaciija, pa i time samim i moralna na vrlo niskom nivou i ljudi niti imaju sredstava niti volje da organizovano putuju kao npr. Makedonci, Hrvati, Slovenci ili nasi BH Fanatikosi po gostovanjima. Ne mogu da napune dvoranu u Beogradu, kamoli da ih ode par hiljada u Zagreb ili negdje drugo na gostovanje...
8)
stari moj,
nema ni kod nas love, ali, uvijek će biti ljudi koji će ići na utakmice repke, makar gladovali prije tog
Ovo EP u Srbiji je blizu i tek "zagrijavanje" za ljeto i EP Poljsku & Ukrajinu i nogomet
Osobno poznam ljude koji već štede i guštaju se za ljeto, iako nemaju neš previše novaca
Ja sam (već) malo stariji i ne mijenjam ljeto i krstarenje za Poljsku ... TV je moguć svugdje. :-D
Meho Kodro

#158 Re: EP Rukomet - Srbija 2012

Post by Meho Kodro »

Josip321

#159 Re: EP Rukomet - Srbija 2012

Post by Josip321 »

Jaki smo, mnogo smo jaki. I Idemo do kraja!

Mostar je uz vas!

Inače, odlična utakmica Hrvatske koja nije imala toliko crnih minuta kao protiv Španjolaca. Ili bolje reći došle su kada je manje dolilo, odnosno u prvom poluvremenu i to kod vodstva od tri razlike. I te crne minute su u biti nekoliko promašenih zicera.
Kopljar je bio jučer iznenađenje za Francuze. Alilović odličan na golu. Uvjertno rečeno. Jer odbranio je neke ključne lopte kada se lomila utakmica iako nije imao previše odbrana. Kako sada stvari stoje najvjerojatnije će u polufinalu igrati Hrv-Srb. Šanse su po meni 50:50. Srbiji dajem 50% samo radi domaćinstva i elana kojim igraju kada god su Hrvati u pitanju.
LBVIEW

#160 Re: EP Rukomet - Srbija 2012

Post by LBVIEW »

Josip321 wrote:Jaki smo, mnogo smo jaki. I Idemo do kraja!

Mostar je uz vas!Inače, odlična utakmica Hrvatske koja nije imala toliko crnih minuta kao protiv Španjolaca. Ili bolje reći došle su kada je manje dolilo, odnosno u prvom poluvremenu i to kod vodstva od tri razlike. I te crne minute su u biti nekoliko promašenih zicera.
Kopljar je bio jučer iznenađenje za Francuze. Alilović odličan na golu. Uvjertno rečeno. Jer odbranio je neke ključne lopte kada se lomila utakmica iako nije imao previše odbrana. Kako sada stvari stoje najvjerojatnije će u polufinalu igrati Hrv-Srb. Šanse su po meni 50:50. Srbiji dajem 50% samo radi domaćinstva i elana kojim igraju kada god su Hrvati u pitanju.
Mozda, ali zapadno od Bulevara. Nemoj misliti kako su se zaboravile "proslave" uspjeha reprezentacije Hrvatske upravo u Mostaru u bilo kojem ekipnom sportu od rata do danas. :oops:
ht_90

#161 Re: EP Rukomet - Srbija 2012

Post by ht_90 »

mistek wrote:
cyprus wrote:Ja inače navijam za BiH, Kipar, Grčku, Mongoliju, Lesoto, Armeniju, Afganistan, Andoru, Sarajevo, Chelsea, Olimpic, Omoniju iz Nikozije, Extremaduru i žensku karling reprezentaciju Rusije :)

I pozdravljam Hugu, Hugolinu, male Hugiće i vas sve u studiju i režiji :) :bih:

:D :D

Hoću Hrvate u baražu, da ih više ne gledamo na svjetskim prvenstvima 8-)
de ne ureko nas dabogda XD
Meho Kodro

#162 Re: EP Rukomet - Srbija 2012

Post by Meho Kodro »

POKISLI TRICOLORI
Gille: Hrvati su nas iznenadili, Kopljar posebno; Karabatić: Za sve su imali rješenje...

Image

- Dobro smo igrali u obrani, no naši su suparnici uvijek nalazili rješenje. To je razlog zbog kojeg nismo imali dovoljno lopti za lakše napade. Hrvatska je pokazala više želje od nas. Znamo da nismo odradili dobar turnir. Ali ništa nije gotovo. Idemo se fokusirati na Olimpijske igre – rekao je Nikola Karabatic, najveća zvijezda momčadi koji kao da je propustio turnir.

Luc Abalo, godinama najbolje desno krilo na svijetu, priznao je:

- U svim je našim utakmicama s Hrvatskom uvijek bilo krajnje neizvjesno. Tako je bilo i ovaj put. Bilo je sasvim izjednačeno osim u završnim minutama. No, rezultat je sada ionako najmanje bitan.

- Hrvati su igrali dobro i iznenadili su nas igračima od kojih nismo očekivali opasnost. Posebice se to odnosi na Marka Kopljara. Očito su nas dobro proučili. Sada se moramo vratiti poslu i gledati se što bolje pripremiti za sljedeće natjecanje, Olimpijske igre – rekao je kružni napadač francuske momčadi Bertrand Gille, dok je, čini se, ponovno najiskreniji bio obrambeni specijalist Didier Dinart.

- Jednostavno smo propustili ovo natjecanje. Idemo sad probati do kraja odraditi posao, odigrati još utakmicu s Islandom i utakmicu za poredak. Moramo sada paziti da se netko ne ozlijedi. Red je da svatko od nas bude maksimalno samokritičan. Ja, eto, priznajem da je obrana protiv Hrvatske sasvim zakazala.
mistek

#163 Re: EP Rukomet - Srbija 2012

Post by mistek »

ht_90 wrote:
mistek wrote:
cyprus wrote:Ja inače navijam za BiH, Kipar, Grčku, Mongoliju, Lesoto, Armeniju, Afganistan, Andoru, Sarajevo, Chelsea, Olimpic, Omoniju iz Nikozije, Extremaduru i žensku karling reprezentaciju Rusije :)

I pozdravljam Hugu, Hugolinu, male Hugiće i vas sve u studiju i režiji :) :bih:
:D :D

Hoću Hrvate u baražu, da ih više ne gledamo na svjetskim prvenstvima 8-)
de ne ureko nas dabogda XD
Što? Jedna od boljih opcija 8-)
Ako već ne mogu Slovenci, pa Makedonci, Norvežani i Česi (ovo sve da se osvetimo), onda nam daj te Hrvate. Bolje oni, nego Šveđani, Danci ili Rusi :D
Ali uzaludna su moja nadanja, jer će oni direktno an SP kao polufinalisti, s obzirom da će Španci biti isto tamo.
dalmatinka

#164 Re: EP Rukomet - Srbija 2012

Post by dalmatinka »

@mistek - znaš onu izreku - pazi što želiš da ti se ne bi ostvarilo? 8)
insomnia88

#165 Re: EP Rukomet - Srbija 2012

Post by insomnia88 »

dalmatinka wrote:@mistek - znaš onu izreku - pazi što želiš da ti se ne bi ostvarilo? 8)
Ne može mu se ostvarit jer je Hrvatska daleko od baraža....zato i može lupetat da "želi" Hrvatsku :D
Nego dobro je što su jučer janezi dobili i poštedili nas živciranja i umaranja igrača protiv Madjara...bravo janezi
mistek

#166 Re: EP Rukomet - Srbija 2012

Post by mistek »

Rekoh već da je teoretski nemoguće dobiti Hrvatsku, nažalost :)
insomnia88

#167 Re: EP Rukomet - Srbija 2012

Post by insomnia88 »

mistek wrote:Rekoh već da je teoretski nemoguće dobiti Hrvatsku, nažalost :)
Zar ne želiš vidjet BIH reprezentaciju na SP? :D
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure
Vozim: Golf 7 GTI

#168 Re: EP Rukomet - Srbija 2012

Post by Velkoski »

just principe

#169 Re: EP Rukomet - Srbija 2012

Post by just principe »

bELMIN_666 wrote:
Au BiH sila nebeska pa pobjedjuje evropske i svjetske prvake :-) ,Jedva dobili amatere iz Grcke :run:

i zbog takvih kao ti ja ne mogu niti zelim navijati za nekog na ovom smjesnom euru..Zasto da to radim, kad ce doci neko koji ce me ismijavati, kao npr sad ti..Jer sve nas ismijavas
Baudelaire

#170 Re: EP Rukomet - Srbija 2012

Post by Baudelaire »

Joj kako mrzim ovakve glupače, momak htio da pričaju o uticaju mjesečevih mijena na plimu i oseku, a ona sve to pogrešno protumačila :x
mistek

#171 Re: EP Rukomet - Srbija 2012

Post by mistek »

insomnia88 wrote:
Čisto da ono s košarkaškog Eura prenesemo i u rukomet, ono kad je najbolja svjetska ekipa, koja ide na medalju, možda i do kraja, ispušila dvocifrenom razlikom od nekih tamo koji ne mogu Mađarsku kući dobiti.

@belmine, odakle si ti momčino? Ili sam ja lud ili Hrvati nit' su svjetski, nit' evropski prvaci? To nekad u historiji, pa i Rumuni su harali svojevremeno.
north

#173 Re: EP Rukomet - Srbija 2012

Post by north »

[quote="leet"]http://www.telegraf.rs/vesti/38647-nisk ... g-navijaca

:lol:[/quote

Jako, jako.....Na šta li liči ta nesretnica žalosna joj majka kad je ni pijani makedonac nije htio pogledati....

To baš nako strašilo bilo....
insomnia88

#174 Re: EP Rukomet - Srbija 2012

Post by insomnia88 »

mistek wrote:
insomnia88 wrote:
Čisto da ono s košarkaškog Eura prenesemo i u rukomet, ono kad je najbolja svjetska ekipa, koja ide na medalju, možda i do kraja, ispušila dvocifrenom razlikom od nekih tamo koji ne mogu Mađarsku kući dobiti.

@belmine, odakle si ti momčino? Ili sam ja lud ili Hrvati nit' su svjetski, nit' evropski prvaci? To nekad u historiji, pa i Rumuni su harali svojevremeno.
Znao sam da ćeš spomenut košarku.
Ali majstore ne možeš uspoređivat hrvatsku košarku i hrvatski rukomet....gotovo katastrofalna usporedba.

Hrvati inače (zasad) nisu europski prvaci, ali su ipak bar za 3 klase jača ekipa od Bih i jedna od 4 najjače ekipe svijeta.
Dok je hrvatska košarkaška ekipa prosječna ekipica koja je na prošlom EP imala još smiješnijeg izbornika bez ikakvog iskustva.Ne znam, majke ti, gdje si ti čitao da "najbolja svjetska ekipa ide po medalju"
nellington

#175 Re: EP Rukomet - Srbija 2012

Post by nellington »

2010. rađena anketa u Izraelu za koga navijaju na Svjetskom prvenstvu u fudbalu.

30% je odgovorilo...wait for it... za Njemačku.
Locked