Tetovaže
- beni-bu-man
#151 Re: Tetovaže
go ahead

- beni-bu-man
- Skyfox
#158 Re: Tetovaže
moze preporuka za piercing obrve u SA?
- Vitezanin
#159 Re: Tetovaže
Sljedeci mjesec se tetoviram.

-
pakica_
#160 Re: Tetovaže
sretno! mogla sam i ja nesto sharnut, kanim se odavno.. pozeljela sam onaj bzzzzzz zvuk hihihiVitezanin wrote:Sljedeci mjesec se tetoviram.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
tacno ovisnost, bem im miseve.. ha prvu uradis, ha dobijes ideja za jos kamaru
- Vitezanin
#161 Re: Tetovaže
pakica_ wrote:sretno! mogla sam i ja nesto sharnut, kanim se odavno.. pozeljela sam onaj bzzzzzz zvuk hihihiVitezanin wrote:Sljedeci mjesec se tetoviram.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
tacno ovisnost, bem im miseve.. ha prvu uradis, ha dobijes ideja za jos kamaru![]()
To sam citao i puno ljudi mi je reklo da je tako. Jednu uradis, hoces jos 100
Sve dok su smislene, nema frke.
E ovako, jedno pitanjce za sviju. Mislim konsultacije.
Meni je skroz cool mjesto za tetoviranje ispod stomaka, lijevo, desno, nebitno. Onako , bas nisko negdje, izmedju svjetova
Sta vi mislite o tome? Postoje li 'zenska' i 'muska' mjesta za tetoviranje? Da ponovim, nemam tetovaze jos, ali sljedeci mjesec je dobivam zasigurno.
-
pakica_
#162 Re: Tetovaže
pa da ti ne lazem, meni je to malo gejVitezanin wrote:
To sam citao i puno ljudi mi je reklo da je tako. Jednu uradis, hoces jos 100![]()
Sve dok su smislene, nema frke.
E ovako, jedno pitanjce za sviju. Mislim konsultacije.![]()
Meni je skroz cool mjesto za tetoviranje ispod stomaka, lijevo, desno, nebitno. Onako , bas nisko negdje, izmedju svjetova![]()
![]()
. Masa ljudi mi rekla to je mjesto samo za cure.
Sad ne znam. Mislim, boli me briga, to mi je jedno od 2-3 mjesta na kojem sam mislio uraditi tattoo (druga opcija je ruka, jedna ili druga i jos par standardnih mjesta
)
Sta vi mislite o tome? Postoje li 'zenska' i 'muska' mjesta za tetoviranje? Da ponovim, nemam tetovaze jos, ali sljedeci mjesec je dobivam zasigurno.
prefurane su mi i tetovaze na ruci (biceps, triceps, klinac, palac), a kul mi je kod muskarca na podlaktici i na listu, i ako ima dobre sise, na sisi
et'
- Vitezanin
#163 Re: Tetovaže
Tetovaza nece biti nista s krilima, zubima, orlovima, kosturima i slicno.
Ne znam fakat...Reklo mi par prijatelja da je kao, k'o sto si ti rekla, gay.
Ja fakat nisam imao pojma da postoje mjesta za tetoviranje koja se vise dozivljavaju kao zenska odnosno muska. Il' gayasta.
Ugl, skontat cu.
Prvo mi je gornji dio ruke pao na pamet, ali brate to mi je nekako isfurano. Mozda s unutarnje strane ruke? To mi je vec bolje.
List mi je isto ok.
Prsa, hm mozda, ali to zasluzuje da se nabilda prvo, a to ce me kostati vremena.

Ne znam fakat...Reklo mi par prijatelja da je kao, k'o sto si ti rekla, gay.
Ja fakat nisam imao pojma da postoje mjesta za tetoviranje koja se vise dozivljavaju kao zenska odnosno muska. Il' gayasta.
Ugl, skontat cu.
Prvo mi je gornji dio ruke pao na pamet, ali brate to mi je nekako isfurano. Mozda s unutarnje strane ruke? To mi je vec bolje.
List mi je isto ok.
Prsa, hm mozda, ali to zasluzuje da se nabilda prvo, a to ce me kostati vremena.
- beni-bu-man
#164 Re: Tetovaže
pakica_ wrote:sretno! mogla sam i ja nesto sharnut, kanim se odavno.. pozeljela sam onaj bzzzzzz zvuk hihihiVitezanin wrote:Sljedeci mjesec se tetoviram.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
tacno ovisnost, bem im miseve.. ha prvu uradis, ha dobijes ideja za jos kamaru![]()
bices ti sarena ko ja
-
pakica_
#165 Re: Tetovaže
jeste isfuran gornji dio ruke, al' opet se moze nac neka slika koja to fino zagrli heheVitezanin wrote:
List mi je isto ok.
Prsa, hm mozda, ali to zasluzuje da se nabilda prvo, a to ce me kostati vremena.![]()
![]()
![]()
al' one bodljikave zice kad vidim da narod jos uvijek radi
i pazi se, kokad naleti hit ovoga, pa onoga, tako mi je masa raje zaglavila sa kineskim slovima koja Bog te pit'o sta znace, bodljikavim zicama, raznoraznim tribalima koji ne predstavljaju nista. i dosta njih koji imaju nesto od navedenog hoce da prepravljaju jer je sad haman moderno nesto drugo
tako da uvijek gledaj da izaberes nesto sto predstavlja nesto tvoje, sto te povezuje s necim, nekim i sl, a ne tako neku random sliku iz kataloga koja ti se svidjela na prvu, jer ces to nosat na sebi dok je svijeta i vijeka, pa da ne dodje do toga da hoces da je pokrivas hehe
ja hocu da unistim jednu svoju koju sam uradila prije 6-7 godina, jer je to bila impulsivna odluka buntovne tinejdzerke, a sad vidim da nisam nikog zajebala nego sebe
@beni-bu-man ne daj Boze da imam para k'o sto nemam, hodala bih k'o slikovnica haha
- Vitezanin
#166 Re: Tetovaže
pakica_ wrote:jeste isfuran gornji dio ruke, al' opet se moze nac neka slika koja to fino zagrli heheVitezanin wrote:
List mi je isto ok.
Prsa, hm mozda, ali to zasluzuje da se nabilda prvo, a to ce me kostati vremena.![]()
![]()
![]()
ka'em ti, sve zavisi
al' one bodljikave zice kad vidim da narod jos uvijek radi![]()
![]()
![]()
![]()
a unutarnji dio ruke mi je
al' sam cula da to boli
i pazi se, kokad naleti hit ovoga, pa onoga, tako mi je masa raje zaglavila sa kineskim slovima koja Bog te pit'o sta znace, bodljikavim zicama, raznoraznim tribalima koji ne predstavljaju nista. i dosta njih koji imaju nesto od navedenog hoce da prepravljaju jer je sad haman moderno nesto drugo![]()
tako da uvijek gledaj da izaberes nesto sto predstavlja nesto tvoje, sto te povezuje s necim, nekim i sl, a ne tako neku random sliku iz kataloga koja ti se svidjela na prvu, jer ces to nosat na sebi dok je svijeta i vijeka, pa da ne dodje do toga da hoces da je pokrivas hehe
ja hocu da unistim jednu svoju koju sam uradila prije 6-7 godina, jer je to bila impulsivna odluka buntovne tinejdzerke, a sad vidim da nisam nikog zajebala nego sebetoliko o buntu
![]()
![]()
@beni-bu-man ne daj Boze da imam para k'o sto nemam, hodala bih k'o slikovnica haha
Upravo. Nikakve zice i tako to.
-
bonzita44
#168 Re: Tetovaže
hahahahahh odlicna tetovaza hihih
- Sookie McSue
#169 Re: Tetovaže
meni je lično na stomaku najgora varijanta, i za muškarce, i za žene, jer je to dio tijela koji će se najlakše i najbrže deformisati. ALi ako baš vodiš računa o tome, može izgledati superVitezanin wrote: Sta vi mislite o tome? Postoje li 'zenska' i 'muska' mjesta za tetoviranje? Da ponovim, nemam tetovaze jos, ali sljedeci mjesec je dobivam zasigurno.
- sana5
#170 Re: Tetovaže
Prvi put cujem za "zenska i muska mjesta" za tetovaze
Tetoviras se tu gdje ti se najvise svidja, i dok god imas potrebu da druge pitas za neka misljena o tetovazama malo bolje razmisli da li ces je zaista napraviti na sebi
Tetoviras se tu gdje ti se najvise svidja, i dok god imas potrebu da druge pitas za neka misljena o tetovazama malo bolje razmisli da li ces je zaista napraviti na sebi
-
pakica_
#171 Re: Tetovaže
ne bi li tebi bilo malo gej kada bi vidjela muskarca sa tetovazom iznad guzice, primjera radi.. prema tome, nije da postoje muska i zenska mjesta koja su bogom dana, nego neka mjesta jednostavno nisu za neki spol.. ustvari moze nju svako uraditi gdje hoce, al' onda nek' se ne cudi sto ce dobivati komentare da je svasta nestosana5 wrote:Prvi put cujem za "zenska i muska mjesta" za tetovaze![]()
istina je da je svako radi za svoj cejf, al' opet kazem, ko je voljan slusat kako ga nazivaju fegetom, nek' udari sebi tramp stamp i sl. i cao.. i ne znam sta je lose u tome pitat prijatelje za misljenje o tetovazi! da me Bogdom @beni-bu-man pitao za par misljenja, mozda sad ne bi na sebi imao sve ono sto ima
- Vitezanin
#172 Re: Tetovaže
sana5 wrote:Prvi put cujem za "zenska i muska mjesta" za tetovaze![]()
Nisam ni mislio pitati nikoga
Meni je i dalje ta pozicija koju sam vec spomenuo jedna od onih na kojoj cu tattoo sigurno uraditi (postoji jos par opcija), a sta ce ljudi reci -I don't care. Ne radim tetovazu za njih.
- beni-bu-man
#173 Re: Tetovaže
@Pakica
imao bi jos vise

imao bi jos vise
-
pakica_
#174 Re: Tetovaže
ma ne dam ja svoje sarenobeni-bu-man wrote:@Pakica![]()
![]()
![]()
imao bi jos vise![]()
-
(ne)forumas
#175 Re: Tetovaže
imam ja istetoviranu tacku, kada me pitaju sta ti je to ja kazem dzamija u daljini..