Fakat majstorski gol što jest jesttalijan wrote:http://www.youtube.com/watch?v=dRiSAY4nyRU
Zlatan Ibrahimović
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- van Basten
-
brdo
#155 Re: Zlatan Ibrahimovic
Porsche wrote:Vec je prosao fantasticno!talijan wrote:Sta mislite kako ce proci u Inter-u?
Potpisao je ugovor sa Interom na 4 godine i zaradice (plata) oko 6 miliona eura godisnje x 4 = 24 miliona eura. Na to treba dodati + da Nike daje oko 20 miliona eura da imaju Zlatana kao reklamu na svojim proizvodima sirom svijeta. Znaci sve u svemu Zlatan ce zaraditi za 4 godine najmanje 45 miliona eura. Zar to vec nije fantasticno za momka koji ima samo 24 god.da je bogdom vise takvih pa makar i onih koji su napustili BiH A OSTALI BOSANCI . svaka ti cast ibrahimovicu samo naprijed
![]()
![]()
- rIder
Zlatan, potezi i golovi u ovoj sezoni
: http://www.youtube.com/watch?v=g4GzhB40laM
-
Kukuruz_Barbe-q
Ma slazem se i ja da dobro igra covjek, al ono njegovo ponasanje na terenu, ko da je sad sa planine medju ljude sisao , tj. oni glupi crveni kartoni, zbog toga ga ne trpim.
-
talijan
http://www.youtube.com/watch?v=tztfzOaZaLM
Je li go, nije li go ?
Je li go, nije li go ?
- rIder
Svakim danom u svakom pogledu sve vise i vise napreduje
poceo je davati golove glavom i ne fula zicere - zasluge Mancinija?? koji mu daje vise slobode u igri za razliku od Capella koji je od njega trazio presing 90 minuta na odbrambene igrace protivnika, izmori ga i onda ovaj fula zicere 2 metra??? 
- Neelix
he peshka lijenogIbra snubs Sweden call Wednesday 31 January, 2007
--------------------------------------------------------------------------------
Inter striker Zlatan Ibrahimovic is not interested in resuming his international career with Sweden following his exclusion from the squad in September.
The former Juventus star has not appeared since he was punished and sent home after the Euro 2008 qualifier against Latvia for returning late to the team hotel along.
Ibra then refused to respond to the call-up for the matches with Spain and Iceland, in protest for his punishment which he did not consider fair.
- rIder
Zlatan i izjave...
About the final rounds of Eredivisie, with Ajax in a comfortable lead. (April 2004)
Reporter: "Do you think it's even possible for Ajax to lose nine points in nine games?"
Zlatan: "According to my calculations it is possible to lose nine points in only three games."
At the press conference after the game against England. (2004)
Reporter: "You´we got some scars in your face, Zlatan. What has happened?"
Zlatan: "Well...I don´t know...you´ll have to ask your wife about that"
"Is your playing style Swedish or Yugoslavian? (TV3 Denmark, 2003). "It's Zlatan-style."
Answer to critizism from John Carew that Zlatan's moves are pointless. (VG, April 2002):
"What Carew does with a football, I can do with an orange." (meaning that Carew doesn't come close to having the same technical skills as Zlatan)
On his move on Stephane Henchoz of Liverpool (there has been some doubts whether his move was on Henchoz or Hyypiä):
"First I went left, he did too. Then I went right, and he did too. Then I went left again, and he went to buy a hot dog."
"Which is the club of your dreams?" (2001):
"Real Madrid, Barcelona, and I have always liked Inter
."
"Have you got any more idols (apart from Ali)?" (2001):
"Maradona, on the pitch."
On the question whether he would dribble defender Chivu, one of his teammates:
"I would dribble him. But he is still the best I have met."
To Malmö FF coach Michael Andersson during practice:
"Do you think that you are my mother?"
ostale na http://www.zlatan-online.nl/New/quotes.htm
About the final rounds of Eredivisie, with Ajax in a comfortable lead. (April 2004)
Reporter: "Do you think it's even possible for Ajax to lose nine points in nine games?"
Zlatan: "According to my calculations it is possible to lose nine points in only three games."
At the press conference after the game against England. (2004)
Reporter: "You´we got some scars in your face, Zlatan. What has happened?"
Zlatan: "Well...I don´t know...you´ll have to ask your wife about that"
"Is your playing style Swedish or Yugoslavian? (TV3 Denmark, 2003). "It's Zlatan-style."
Answer to critizism from John Carew that Zlatan's moves are pointless. (VG, April 2002):
"What Carew does with a football, I can do with an orange." (meaning that Carew doesn't come close to having the same technical skills as Zlatan)
On his move on Stephane Henchoz of Liverpool (there has been some doubts whether his move was on Henchoz or Hyypiä):
"First I went left, he did too. Then I went right, and he did too. Then I went left again, and he went to buy a hot dog."
"Which is the club of your dreams?" (2001):
"Real Madrid, Barcelona, and I have always liked Inter
"Have you got any more idols (apart from Ali)?" (2001):
"Maradona, on the pitch."
On the question whether he would dribble defender Chivu, one of his teammates:
"I would dribble him. But he is still the best I have met."
To Malmö FF coach Michael Andersson during practice:
"Do you think that you are my mother?"
ostale na http://www.zlatan-online.nl/New/quotes.htm
-
zenicanin100%
ibrahimovic - smjesan igrac
od kako ej otisao iz ajaxa nista od njeag vise je dobio crvenih kartona nego golova sto je dao.. mislim da od tog igraca nema nista.. jer da je on imalo kao neka igracina on bi do sada bio neko i nesto a ne selio se iz kluba u klub i u koji god dodje nista ne pokaze osim boksanaj an terenu.. milim da je obican su,,ak od covjeka i igraca.. a evo vam ejdna istina o njemu ejr ja zivim u Holandiji i sta je rekao Van der Vaart u jednom intervju na holandskoj televiziji : kaze bio sam jednom prilikom sa Zlatanom Ibrahimovicem u sobi zajedno smo prespavali ( ne zajedno naravno
) .. spavao ej povis mene i pricali smo navece i on se okrenuo meni i rekao ovim rijecima : VIDJET CE SVIJET KO EJ ZLATAN IBRAHIMOVIC , ZA NEKOLIKO GODINA BIT CU NAJBOLJI IGRAC PLANETE : - istina 100% covjek nije mogao vjerovati .. kaze.. toliko je taj covjek nafuran toliko se siri da je to nevidjeno,,,
od kako ej otisao iz ajaxa nista od njeag vise je dobio crvenih kartona nego golova sto je dao.. mislim da od tog igraca nema nista.. jer da je on imalo kao neka igracina on bi do sada bio neko i nesto a ne selio se iz kluba u klub i u koji god dodje nista ne pokaze osim boksanaj an terenu.. milim da je obican su,,ak od covjeka i igraca.. a evo vam ejdna istina o njemu ejr ja zivim u Holandiji i sta je rekao Van der Vaart u jednom intervju na holandskoj televiziji : kaze bio sam jednom prilikom sa Zlatanom Ibrahimovicem u sobi zajedno smo prespavali ( ne zajedno naravno
-
AjdinBSC
Vidi se da u njemu tece plava seljacka bosanska krvzenicanin100% wrote:ibrahimovic - smjesan igrac
od kako ej otisao iz ajaxa nista od njeag vise je dobio crvenih kartona nego golova sto je dao.. mislim da od tog igraca nema nista.. jer da je on imalo kao neka igracina on bi do sada bio neko i nesto a ne selio se iz kluba u klub i u koji god dodje nista ne pokaze osim boksanaj an terenu.. milim da je obican su,,ak od covjeka i igraca.. a evo vam ejdna istina o njemu ejr ja zivim u Holandiji i sta je rekao Van der Vaart u jednom intervju na holandskoj televiziji : kaze bio sam jednom prilikom sa Zlatanom Ibrahimovicem u sobi zajedno smo prespavali ( ne zajedno naravno) .. spavao ej povis mene i pricali smo navece i on se okrenuo meni i rekao ovim rijecima : VIDJET CE SVIJET KO EJ ZLATAN IBRAHIMOVIC , ZA NEKOLIKO GODINA BIT CU NAJBOLJI IGRAC PLANETE : - istina 100% covjek nije mogao vjerovati .. kaze.. toliko je taj covjek nafuran toliko se siri da je to nevidjeno,,,
-
baxus
vjeruj mi da trenutno ima razloga da bude nafuran, pogledaj samo ucinak ove sezone,zenicanin100% wrote:ibrahimovic - smjesan igrac
od kako ej otisao iz ajaxa nista od njeag vise je dobio crvenih kartona nego golova sto je dao.. mislim da od tog igraca nema nista.. jer da je on imalo kao neka igracina on bi do sada bio neko i nesto a ne selio se iz kluba u klub i u koji god dodje nista ne pokaze osim boksanaj an terenu.. milim da je obican su,,ak od covjeka i igraca.. a evo vam ejdna istina o njemu ejr ja zivim u Holandiji i sta je rekao Van der Vaart u jednom intervju na holandskoj televiziji : kaze bio sam jednom prilikom sa Zlatanom Ibrahimovicem u sobi zajedno smo prespavali ( ne zajedno naravno) .. spavao ej povis mene i pricali smo navece i on se okrenuo meni i rekao ovim rijecima : VIDJET CE SVIJET KO EJ ZLATAN IBRAHIMOVIC , ZA NEKOLIKO GODINA BIT CU NAJBOLJI IGRAC PLANETE : - istina 100% covjek nije mogao vjerovati .. kaze.. toliko je taj covjek nafuran toliko se siri da je to nevidjeno,,,
covjek je nazaustavljiv,
stijena
-
talijan