Da li ste umorni od svega?
- jedna tamo
#151 Re: Da li ste umorni od svega?
vala baš dobro reče i ko je bolji glumac bolju ulogu i dobije u životu a ko nezna glumit i pretvarat se 
- fatamorgana
#152 Re: Da li ste umorni od svega?
Ma ti glumci na kraju nadigraju sami sebe ...
-
itekako
#153 Re: Da li ste umorni od svega?
Pozdravljam svekoliko forumasko drustvo
Najbolji lijek za stanje "umora", depresije, apatije, letargije, ankcioznosti i slicnih stanja:
1. Ukoliko pusis travu, konzumiras neke druge droge ili pijes alkohol, prestani. Takve stvari doslovno ubijaju snove!
2. Svako jutro cim se probudis zahvali Bogu na novom danu. Ziv si!
3. Svaki dan ucini barem nesto dobro bilo mislju, rijecu ili djelom. Koristan si!
4. Svaki dan napravi barem deset trbusnjaka ili se zabavi sa nekom drugom fizickom aktivnoscu, mimo posla. U zdravom tijelu zdrav je duh.
5. Kad pomislis da ti je tesko, ili kad ne vidis izlaza sjeti se: uvijek ima gore od goreg! Nisi na dnu!
6. Prije spavanja zahvali Bogu na danu koji si prozivio.
ps.
za one koji se ne drogiraju i opijaju tacka 1. ne vazi.
za ateiste u tackama 2. i 6., zahvaliti Titi
Provjereno radi!
Od pakla sam na ovaj nacin stvorio raj.
Zivotni moto:
Ne mogu oni biti djubrad koliko ja mogu biti dobar. Ne mogu me oni opteretiti koliko ja mogu ponjeti!
Sretno u oporavku!
Najbolji lijek za stanje "umora", depresije, apatije, letargije, ankcioznosti i slicnih stanja:
1. Ukoliko pusis travu, konzumiras neke druge droge ili pijes alkohol, prestani. Takve stvari doslovno ubijaju snove!
3. Svaki dan ucini barem nesto dobro bilo mislju, rijecu ili djelom. Koristan si!
4. Svaki dan napravi barem deset trbusnjaka ili se zabavi sa nekom drugom fizickom aktivnoscu, mimo posla. U zdravom tijelu zdrav je duh.
5. Kad pomislis da ti je tesko, ili kad ne vidis izlaza sjeti se: uvijek ima gore od goreg! Nisi na dnu!
ps.
za one koji se ne drogiraju i opijaju tacka 1. ne vazi.
za ateiste u tackama 2. i 6., zahvaliti Titi
Provjereno radi!
Zivotni moto:
Ne mogu oni biti djubrad koliko ja mogu biti dobar. Ne mogu me oni opteretiti koliko ja mogu ponjeti!
Sretno u oporavku!
-
nina01
#155 Re: Da li ste umorni od svega?
Ovo je jedna od najumornijih godina u mom zivotu. Umorna sam od ljudi, posla i zivota uopste.
- valter.ba
#156 Re: Da li ste umorni od svega?
Nocas sam imao san! Sanjao sam da sam dobio posao. Kako je dobro bilo!
- friskyoreo
#157 Re: Da li ste umorni od svega?
Ja vise nisam umoran... Sada sam BIJESAN.
Ako ima neka dama iz bilo koje druge drzave, koja je spremna na brak za papire neka se javi na pp.
Moze Etiopija, Bjelorusija, Uganda, Dzibuti, bilo koja druga drzava osim ove nase, da je ne imenujem, lose mi u stomaku... 
- Cvjetka
#158 Re: Da li ste umorni od svega?
Da.Poprilicno,umorna,naidu tako dani,kada sve pocinje/bude tesko.
- Pasiflora
#159 Re: Da li ste umorni od svega?
Hvala ti na ovome. Upravo sam posla napisati kako mi je dosta svega i kako cu odustati! Dosta mi je, ne miseva nego zohara koji su izmigoljili... Pa nevjerovatno je kakvi strvinari ljudi mogu biti. Sreca pa se kolo srece ipak okreceitekako wrote:Pozdravljam svekoliko forumasko drustvo![]()
Provjereno radi!
Zivotni moto:
Ne mogu oni biti djubrad koliko ja mogu biti dobar. Ne mogu me oni opteretiti koliko ja mogu ponjeti!Sretno u oporavku!
- antimobbing
- Location: Gdje je percepcija Dženeta za 2% Koruptokracije, Džehenem za 98% BiH populacije.
#160 Re: Da li ste umorni od svega?
Polako.ba ...friskyoreo wrote:Ja vise nisam umoran... Sada sam BIJESAN.![]()
![]()
![]()
Ako ima neka dama iz bilo koje druge drzave, koja je spremna na brak za papire neka se javi na pp.
Moze Etiopija, Bjelorusija, Uganda, Dzibuti, bilo koja druga drzava osim ove nase, da je ne imenujem, lose mi u stomaku...
- friskyoreo
#161 Re: Da li ste umorni od svega?
Bilo me proslo, sada me opet hvata.antimobbing wrote:Polako.ba ...friskyoreo wrote:Ja vise nisam umoran... Sada sam BIJESAN.![]()
![]()
![]()
-
detroit-mercy
#162 Re: Da li ste umorni od svega?
Upisi se u teretanu, otrcis 7-8km svaki dan i da vidis kako se bolje osjecasPasiflora wrote:Hvala ti na ovome. Upravo sam posla napisati kako mi je dosta svega i kako cu odustati! Dosta mi je, ne miseva nego zohara koji su izmigoljili... Pa nevjerovatno je kakvi strvinari ljudi mogu biti. Sreca pa se kolo srece ipak okreceitekako wrote:Pozdravljam svekoliko forumasko drustvo![]()
Provjereno radi!
Zivotni moto:
Ne mogu oni biti djubrad koliko ja mogu biti dobar. Ne mogu me oni opteretiti koliko ja mogu ponjeti!Sretno u oporavku!
- Not My Idea
#163 Re: Da li ste umorni od svega?
ide mi svasta na zivce
kojih skoro i nemam
kojih skoro i nemam
- mrza
#164 Re: Da li ste umorni od svega?
Pocnite se moliti bogu i uvjeravam vas da ce vam biti bolje.....:=)
- HAVANA
-
no answer
#166 Re: Da li ste umorni od svega?
Nisam ...tek pocela da zivim 
- antimobbing
- Location: Gdje je percepcija Dženeta za 2% Koruptokracije, Džehenem za 98% BiH populacije.
#167 Re: Da li ste umorni od svega?
Čitavo naše društvo je kolektivno zapalo u depresiju. Zato onaj ko je pametan na svaki način se treba natjerati na tjelesnu aktivnost, ako ništa drugo onda otići u šetnju u prirodu, izložiti se što većoj količini svjetla i čistog zraka. Ako uspijete započeti sa svakodnevnom tjelesnom aktivnošću uspjeh vam je zagarantovan.
Osim što obnavlja duhovno, tjelesna aktivnost direktno povisuje razinu neurotransmitera koji izazivaju dobar osjećaj koji je različit od depresije.

Osim što obnavlja duhovno, tjelesna aktivnost direktno povisuje razinu neurotransmitera koji izazivaju dobar osjećaj koji je različit od depresije.

- friskyoreo
#168 Re: Da li ste umorni od svega?
Mene opet spopao umor od svega... 
- fatamorgana
- sabina1
- Location: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena.
#170 Re: Da li ste umorni od svega?
Jako. Osim što sam umorna, jako me boli kad gledam okolinu u kojoj jesam. Još me više zaboli kad pomislim na budućnost. Tješim se time da ne živim u Zambiji i da koristim sve resurse 21 vijeka. Tješim se da sam zdrava. Ali jako sam umorna. Ne vjerujem nikome i mislim da nema nade..
- friskyoreo
#171 Re: Da li ste umorni od svega?
To je komplikovano...babyline wrote:ccc... umor je normalna stvar.. ali bas od svega.... pa mora biti nesto sto te ne umara![]()
da nadjes balans
kazu da se samo umoran moze odmorit, gladan najest....e sad je l to istina
- EKV-30
#172 Re: Da li ste umorni od svega?
nekako mi trenutno najbolje godi bas mrak...babyline wrote:Postoje dva nacina da izadjes iz mraka:
otidji na neko svijetlo mjesto ili upali svjetlo tamo gdje jesi
- friskyoreo
#173 Re: Da li ste umorni od svega?
Hehe, vidis, posto zivimo u zemlji apsurda, moji problemi su potpuno suprotni od onoga sto si navela. Da bih dosao do onoga sto me odmara (nije godisnji na Havajima, nego male sitne stvari, stvari koje se podrazumijevaju u normalnom drustvu) treba mi zaposlenje. Da, da bih izasao iz ovog stanja umora od svega treba mi posao. A zasto ne mogu da dodjem do posla, iako sam kvalifikovaniji i sposobniji od 90% drugih konkurenata u struci, to je druga prica koju svi vec znate.babyline wrote:ccc e taj dio je do tebe, cuj komplikovano, ja ti izgovora..... znaci znas ti dobro sta te ne umara, a dostupno ti je (ne sad godisnji na havajima radi kojeg ces se zavaliti 15 godina u kredit) i pored toga znas i da bi ti ta aktivnost godila ali jock ... e vidis nazalost nemrlosrdno kakav zivot jeste do tebe je da maakar gajis tih par stvarki koje te omaraju.. da bi se odmorio za ove nezaobilazne umarajuce...
- friskyoreo
#174 Re: Da li ste umorni od svega?
EKV-30 wrote:nekako mi trenutno najbolje godi bas mrak...babyline wrote:Postoje dva nacina da izadjes iz mraka:
otidji na neko svijetlo mjesto ili upali svjetlo tamo gdje jesi
- friskyoreo
#175 Re: Da li ste umorni od svega?
Imaju te aktivnosti koje su for free i koje koristim u punom kapacitetu. Samo i to me smorilo i umorilo vise i nemam kud-opet u onaj zid.babyline wrote:zvuci mi poznato... prica je umorna..... tu ne bih nis govorila...friskyoreo wrote:Hehe, vidis, posto zivimo u zemlji apsurda, moji problemi su potpuno suprotni od onoga sto si navela. Da bih dosao do onoga sto me odmara (nije godisnji na Havajima, nego male sitne stvari, stvari koje se podrazumijevaju u normalnom drustvu) treba mi zaposlenje. Da, da bih izasao iz ovog stanja umora od svega treba mi posao. A zasto ne mogu da dodjem do posla, iako sam kvalifikovaniji i sposobniji od 90% drugih konkurenata u struci, to je druga prica koju svi vec znate.babyline wrote:ccc e taj dio je do tebe, cuj komplikovano, ja ti izgovora..... znaci znas ti dobro sta te ne umara, a dostupno ti je (ne sad godisnji na havajima radi kojeg ces se zavaliti 15 godina u kredit) i pored toga znas i da bi ti ta aktivnost godila ali jock ... e vidis nazalost nemrlosrdno kakav zivot jeste do tebe je da maakar gajis tih par stvarki koje te omaraju.. da bi se odmorio za ove nezaobilazne umarajuce...
ali opet kazem znaci realno ti kazes da u ovoj drzavi nemas posao, nemas za druzenja ..... moj primjer je bio ekstreman za havaje..... hajd ovako ima li neka aktivnost koja ti je dostupna i for free (jer trentuno kazes nemozes da trosis) a da ti puni baterije