FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

TV i novinske vijesti, vaši komentari, vaše teme...

Moderator: anex

Locked
archi_a

#151 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by archi_a »

Djevojke s malom tremom ali "stamene". Studio urban.Slika odlicna. Mali problemi sa tonom. "Pitke" price o uspjehu. Tako i treba. Senad ce svojim senzibilitetom skrenuti paznju na uspjesne ljude u BiH. Pokazati nam i onu ljepsu stranu nase zemlje. Imamo mi i lijepih primjera pored ovog silnog sivila. IDEMO DALJE!!! :bih:
StupskaBitanga

#152 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by StupskaBitanga »

Odgledah i eto nije loše
Mislim šta očekivati tek ljudi krenuli
Pohvale što idu u HD i što su pioniri u BiH po tom pitanju
Studio i prostori pa to je onaj veliki stan u Bosmalu i namještaj sa slovima Face
Eto čekamo 2 mjeseca do potpunog starta
zateznistub

#153 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by zateznistub »

Slika i ton na mojatv ekstra. Kako neko rece ovo je tek pocetak, bumo videli kasnije kad pocne pravi program.
Da li je ovaj studio u Radon plazi ili se meni samo cini?
StupskaBitanga

#154 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by StupskaBitanga »

zateznistub wrote:Slika i ton na mojatv ekstra. Kako neko rece ovo je tek pocetak, bumo videli kasnije kad pocne pravi program.
Bosmal oni veliki stanovi
zateznistub

#155 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by zateznistub »

StupskaBitanga wrote:
zateznistub wrote:Slika i ton na mojatv ekstra. Kako neko rece ovo je tek pocetak, bumo videli kasnije kad pocne pravi program.
Bosmal oni veliki stanovi
Meni lici na Radon, nesto ona cesta ispod krivuda :D ona kod bosmala je ravna ko olovka.
Mr.Penguin

#156 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by Mr.Penguin »

Bosanac21 wrote:SAOPŠTENJE ZA JAVNOST
FACE tv POČEO EMITOVANJE

Sarajevo 15.01.2012. – Danas, tačno u 17,00 sati, FACE tv je počeo emitovanje. Pored gledalaca u BiH i regionu, program FACE tv moguće je pratiti u Americi, Kanadi i Evropi
„ Ovo je rezultat dvogodišnje pripreme i rada tridesetak profesionalaca koji su svo svoje iskustvo upotrijebili kako bi osigurali da gledaoci FACE tv imaju ono što im godinama nedostaje – profesionalni medij. Ohrabruje podrška gledalaca i prije početka emitovanja ali i obavezuje. Na kraju, njihov sud je jedini mjerodavan. Ponosan sam na prve reakcije“, izjavio je Senad Hadžifejzović, osnivač FACE tv.
U naredna dva mjeseca emisiju FACE Magazin voditi će: Nadža Karić, Dunja Pašić, Zvezdana Perendija i Ivona Narančić. FACE Magazin emitovati će se svakoga dana u 17,00 i 21.00 sat za gledaoce na prostoru BiH i regiona, te reprizirati u 02,00 i 11,00 sati za gledaoce u Americi i Kanadi.
Cjelodnevni program FACE tv emituje se od 15.03.2012.
Kakve reakcije nakon 55 minuta emintovanja?
Steta sto su platili unaprijed pripremljen clanak na sarajevo-x-u.
So What!

#157 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by So What! »

Televizija je odlična, nakon godina medijskog mraka tokom protekle decenije, u BiH se početkom nove decenije počelo rađati toliko kanala da će postati medijski lideri poput hrvatske NovaTV, RTL, srbijanskog FOX-a i drugih.

Kao što se vidi trenutno ovo je promotivni program, ali je zasita odličan i profesionalan i svaka im čast na tome, a to što idu u HD je još jedan dokaz zašto su glavni.

I da se sad razjasni, Hadžifejzović je prije 5 godina započeo ovaj projekat da bi se on od danas počeo realizovati. On je od TV1 samo zakupljivao termin, a dokaz tome je i bio što je tad u ćošku stojalo FACETV kao što se to ovdje vidi:

Znači to je bilo samo privremeno. Još jednom FaceTV dobrodošli i hvala samo što palite svjetlo u medijskom mraku BiH i ne samo vi nego i TV1, AlJazeera, Kanal1 itd..

Nadam se da ćete rastjerat televizije poput Hayata, OBN i sve ostale šabanske televizije u BiH
video

#158 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by video »

Slika je OK,(gledam na Mojatv, pishe da emituju na HD a dal ovi bh telekomovci prosljedjuju u istom, to ne znam)
Ton je losh, ponekad krcka, nizi nivo, shushti (ovo vazi samo za studio, dok sa priloga je ok)
Studio (hajd tako da ga nazovemo) je loshe akusticki odradjen, jer ton "zvoni"
Sve u svemu, trebalo bi to bolje odraditi te se nadam da ce se vremenom to popraviti !!!
zateznistub

#159 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by zateznistub »

video wrote:Slika je OK,(gledam na Mojatv, pishe da emituju na HD a dal ovi bh telekomovci prosljedjuju u istom, to ne znam)
Ton je losh, ponekad krcka, nizi nivo, shushti (ovo vazi samo za studio, dok sa priloga je ok)
Studio (hajd tako da ga nazovemo) je loshe akusticki odradjen, jer ton "zvoni"
Sve u svemu, trebalo bi to bolje odraditi te se nadam da ce se vremenom to popraviti !!!
I kod mene je mojatv, ali nista ne krcka.
arx

#160 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by arx »

PA dzabe mu sve kad ga pola Bosne nece moci gledati...Sta je s nama sto nemamo kablovsku i moja tv..PA BAREM DA BUDE NA SATELITU?DA li ce prikazivati na satelitu znali iko?Neko? i nek neko okaci sliku koju da i mi vidimo :D :D

ovdje je prije bio dnevnik llive....Da hoce barem napravit da se na netu gleda.Puste strim i to je to :-D
manki

#161 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by manki »

Dajte neka neko snimi clip i postavi da vidimo kako izgleda.
plain vanilla
Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...

#162 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by plain vanilla »

joj euforije :D
VjecitiStudent

#163 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by VjecitiStudent »

Hocemo li krenuti sa opkladama, kojoj politickoj partiji ce ovi novi puhati u jedra?

Takodjer, vrlo brzo ce se uociti koja je skupina nick-ova zaduzena za hvalospjeve.
Last edited by VjecitiStudent on 15/01/2012 19:28, edited 1 time in total.
arx

#164 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by arx »

PLAvUSA JE MENI NAJBOLJA :D uh kakva mi je fina :D A I CRNA ISTO :lol: :lol: :lol:
Last edited by arx on 15/01/2012 19:29, edited 1 time in total.
plain vanilla

#165 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by plain vanilla »

zoom66 wrote:
plain vanilla wrote:joj euforije :D
chekamo gostovanje visokog drzhavnika :D
ljubavna prica, II dio? :mrgreen:
plain vanilla

#166 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by plain vanilla »

zoom66 wrote:
ljubav je konstanta, ne djeli se na djelove :D
nisu mene dzabe sahranili po tom pitanju :lol: :lol: :lol:

samo nek stave oznaku onu +18, da djeca ne vide eksplicitne scene :D
miop

#167 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by miop »

VjecitiStudent wrote:Hocemo li krenuti sa opkladama, kojoj politickoj partiji ce ovi novi puhati u jedra?

Takodjer, vrlo brzo ce se uociti koja je skupina nick-ova zaduzena za hvalospjeve.
Takodjer, vrlo brzo ce se uociti koja je skupina nick-ova zaduzena za pljuvanje :D
manki

#168 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by manki »

VjecitiStudent wrote:Hocemo li krenuti sa opkladama, kojoj politickoj partiji ce ovi novi puhati u jedra?

Uz svo duzno postovanje prema sa-x-u, kao najcitanije portalu u BiH, ali zasto neko misli da je isti upravo centar svijeta u BiH, pa bi neko maksuz pravio nickove ili slao nekog da pravi hvalospjeve na njegovom forumu? (sto ne kazem da se nije desavalo mozda :D)

Evo ja sam pisao hvalospjeve i za TV1, i za Aljazeeru Balkans, i za McDonalds, i za Telemach, i za BBI, i za Sarajevo City Centar, i ne sjecam se vise za sta ne, jer mi je drago da se nesto novo desava kod nas u zemlji, i da se neke pozitivne stvari pojavljuju. Naravno to je bilo u pocetku, sad me je npr TV1 razocarala programom, ali nebitno.. Tako da ono, chill, neka pise ko sta hoce, veseli se, raduje, tuguje, sta vec, kod nas te odmah narod etiketira da si nekakav promoter necega ako pohvalis, ili hejter ako kritikujes... :)
udrch

#169 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by udrch »

Ja samo da kažem da ću sa Picijem i Karananom biti vjerni gledatelj..crno na kvadrat :D puta dva..
svojnasvom

#170 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by svojnasvom »

Evo mene vec nasikirala prva njegova emisija sa tunjom iz 98. koju evo vidim pušta na kanalu. Veli Tunjo izbacili ga 4 puta iz komunista zato što im je on rekao da ako tako nastave slobode će biti ugrožene. Gdje ba komunizam bio pojam slobode? Onda veli kako on kao filozof i "misleči insan" nije musliman u dogmatskom smislu, ali jest u nekom tradicionalnom samo njemu znanom, pa nije valjda on otkrio filozofiju. Gdje Ibn SIna, Razi, Gazali, Ibn Rušd, el Kindi... Ko' da musliman vjernik znači biti kruti dogmata ili u najboljem slučaju neka nena. Na sve ovo mu Senad podilazi onim glupim smješkom kojem je podilazio nedavno profesoru Esadu Durakoviću kad se pokušao napraviti ekspertom za Islamski modernizam ( ne prof. Duraković, nego uspavani hadžija ).
Usput jel tunjo i sad sa Radončićem u nekoj Avazovsko vehabijskoj koaliciji?
StupskaBitanga

#171 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by StupskaBitanga »

zna se već
Pa čija je kćerka bila gošća večeras?
plain vanilla

#172 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by plain vanilla »

cija?
da znam jel trebam pljuvat mada je ne mogu jos gledati :lol:
StupskaBitanga

#173 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by StupskaBitanga »

plain vanilla wrote:cija?
da znam jel trebam pljuvat mada je ne mogu jos gledati :lol:
Fehima Škaljića
mousstapha

#174 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by mousstapha »

Vrijeme je da i SDA dobije svoju televiziju. :lol: kvota 1.35
Eborg

#175 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by Eborg »

Pićole na slikama su samo takve. :mrgreen:

Vidjet ćemo hoće li ijedna zaslužiti temu kao Aida Delić, pardon, Mujan. :mrgreen:
Locked