Nova stranka NVZ

Post Reply
O'zone
Globalni moderator

#151 Re: Nova stranka NVZ

Post by O'zone »

madner wrote:UglaFnom, potrebno je statut, tj. prvi post unaprijediti za ove nove smjernice djelovanja. :D

Najgore je sto cemo stvarno imati kvalitetniji program od konkurencije, tako da ako neko ne smije biti izabran neka to odmah kaze :D
Poštovani izjavljujem pod punom moralnom i krivičnom odgovrnostču da nema apsolutno nikakvih prepreka da budem izabran na neku od funkcija u okviru ove visoko cijenjene i prosperitetne organizacije.
bosanski

#152 Re: Nova stranka NVZ

Post by bosanski »

ja cu se prikljucit na neku od funkcija ako pobijedimo
prljavi Hare
Location: Šta se ono u Njujorku plavi,Donaldovi prameni na glavi

#153 Re: Nova stranka NVZ

Post by prljavi Hare »

Ja ne bih da se namećem ni na kakvu rukovodnu funkciju ali nije zgoreg napomenuti da nisam ni u
kakvom sukobu interesa!!! :D
madner

#154 Re: Nova stranka NVZ

Post by madner »

Odlicno, ipak je ovo crem de la crem ovog foruma. :D

Editovao sam prvi post sa dopunama programskog djelovanja, a ovo za Vojvodinu i Sandzak treba ostaviti za drugu fazu. :D
prljavi Hare

#155 Re: Nova stranka NVZ

Post by prljavi Hare »

madner wrote:Odlicno, ipak je ovo crem de la crem ovog foruma. :D

Editovao sam prvi post sa dopunama programskog djelovanja, a ovo za Vojvodinu i Sandzak treba ostaviti za drugu fazu. :D
Predlažem osnivačku skupštinu NVZ Akademije Znanosti,Umjetnosti i Vojnih Nauka,tzv "AZUV"! :D
Bez toga nam nema dobrog plana niti memoranduma! :oops:
crven_barjak

#156 Re: Nova stranka NVZ

Post by crven_barjak »

Ja bih vrlo rado, kao prvi sekretar ili atase za kulturu vodio kulturni centar ili ispostavu Bosanske agencije za medjunarodnu saradnju i razvoj (cuj naziva :lol: :-D ) u bilo kojoj od zemalja u okruzenju :-D :lol: . :bih:
prljavi Hare

#157 Re: Nova stranka NVZ

Post by prljavi Hare »

crven_barjak wrote:Ja bih vrlo rado, kao prvi sekretar ili atase za kulturu vodio kulturni centar ili ispostavu Bosanske agencije za medjunarodnu saradnju i razvoj (cuj naziva :lol: :-D ) u bilo kojoj od zemalja u okruzenju :-D :lol: . :bih:
Može li Beograd?Naravno da bi se vodilo računa o tvojoj sigurnosti i bezbjednom okruženju! :oops:
Image :D
bosanski

#158 Re: Nova stranka NVZ

Post by bosanski »

crven_barjak wrote:Ja bih vrlo rado, kao prvi sekretar ili atase za kulturu vodio kulturni centar ili ispostavu Bosanske agencije za medjunarodnu saradnju i razvoj (cuj naziva :lol: :-D ) u bilo kojoj od zemalja u okruzenju :-D :lol: . :bih:
znaci ti bi u grcku ili italiju? :bih:
madner

#159 Re: Nova stranka NVZ

Post by madner »

prljavi Hare wrote:

Predlažem osnivačku skupštinu NVZ Akademije Znanosti,Umjetnosti i Vojnih Nauka,tzv "AZUV"! :D
Potpuno si u pravu da je krajnje nedopustivo da nemamo visoku vojnu skolu te skolu za podoficire. :x Bice opet uci na greskama
prljavi Hare

#160 Re: Nova stranka NVZ

Post by prljavi Hare »

madner wrote:
prljavi Hare wrote:

Potpuno si u pravu da je krajnje nedopustivo da nemamo visoku vojnu skolu te skolu za podoficire. :x Bice opet uci na greskama

Naravno!Zašto da u bojeve glave stavljamo ptičju ili svinjsku gripu kada možemo edukovati domaće relevantne
stručnjake koji bi recimo u laboratorijama "Bosnalijeka" izumili sasvim nepoznate,smrtonosne bolesti od kojih
nema nikakve poznate zaštite! :D
Trebalo bi sve pravne,ekonomske,likovne,muzičke škole preimenovati u vojne škole kao i vjerske škole,jer je
poznato da "sila Boga ne moli"! :oops:
bosanski

#161 Re: Nova stranka NVZ

Post by bosanski »

onda je najrentabilnije da otvorimo samo vojne skole u kojima ce se predavati samo jedan i to fakultativni predmet - vjeronauka.
a i vrtici su nam slaba strana. trebalo bi tamo umjesto vaspitacica instalirati vojne komesare da indoktriniraju djecu i uce ih kako su ljudi iz okolnih zemalja niza rasa, bez obzira kako se te zemlje zvale jer bosna ce se svake godine progresijski siriti.
Last edited by bosanski on 03/12/2011 15:53, edited 1 time in total.
crven_barjak

#162 Re: Nova stranka NVZ

Post by crven_barjak »

:D :lol: :lol:
prljavi Hare wrote:
Može li Beograd?Naravno da bi se vodilo računa o tvojoj sigurnosti i bezbjednom okruženju! :oops:
Pa, s obzirom da Hrvatsku i Srbiju veze neraskidivi autoput (Talova i Interesa :lol: ) bez problema bih iz Beograda mogao djelovati kao nerezidentni atase i u Zagrebu :lol: . Ibro Spahic kao dokazani patriota bi bio postavljen za zamjenika atasea za kulturu pri Ambasadi u Zagrebu,i prosao bi 18-mjesecni kurs operativca, sa akcentom na handling istaknutih regionalnih resursa poput Jane, pomenute Stoje, i drugih operativaca. Gudelj (fashionista) bi takodjer nakon naobrazbe direktno rukovodio i nadzirao strateske operacije Dine B. (alias decko sa manom :lol: ) dok bi Alija Delimustafic bio vracen iz mrtvih i vodio bi tek formirano, zajednicku stratesku korporaciju BoVox (export-import bez ikakvih ogranicenja izmedju Vojvodine i Bosne :lol: :lol:.
Saradnju izmedju namjenskih industrija Srbije i Bosne sa nase strane bi vodila kancelarija medjureligijskog vijeca Bosne za zastitu vitalnih interesa (ista ona kojoj bi se dodijelila posebna koncesija na zastupanje u plasmanu i prodaji proizvoda nase namjenske industrije), ciji sef kabineta bi bio OZNA-in inflitrirani resurs (poziv na "Cuvare Jugoslavije" :lol: :D ) i naravno samim tim odgovoran ataseu za kulturu pri nasoj ambasadi u Beogradu :lol: :D .

Italija i Grcka bi bile interesantne, Italija konkretno zbog razvoja posebnih odnosa u oblasti razvijanja globalnog brenda "Chevapi e pizza" + Coca Colla, strateskoj saradnji kompleksa pekara Mahir sa zahtjevnim trzistem turistickih centara u Italiji, dok bi sa Grckom vodili veoma dobru saradnju u okvirima prodaje proizvoda namjenske industrije (posebno onih za razbijanje demonstracija, itd.) i naravno konsultatske usluge na najvisem nivou vezano za mirno razdruzivanje Egejskih/Mediteranskih otoka od matice Grcke (taj dio bi vodio keshom preporodjeni Mile Dodik :lol: )

O svemu bih uredno izvjestavao i koordinirao sa Sekretarijatom za zastitu drustveno-politickih interesa NVZ :lol: :lol:
bosanski

#163 Re: Nova stranka NVZ

Post by bosanski »

kao sekretar za pismenost uzeo sam si slobodu da i revidiram pjesmu "Bosno behar"
od sada ce umjesto mene zivot razocarao narod na utakmicama pjevati:
Bosnom behar probeharao
Nama ko narodu od kad je
Na vlasti NVZ nikad nije
bilo bolje.
Svuda behar na nju mirise
A ja nikad u zivotu
nisam bolje zivio

Ako dino.m ovo ne moze ukomponovati, narodu se preporucuje da na stadionima jednoglasno recitira pomenute stihove. za tacnost recitacije od strane naroda brinut ce se sest odreda specijalne policije po tribini. dok ne nauce!
star(i)mo

#164 Re: Nova stranka NVZ

Post by star(i)mo »

Nismo odavno uletili... :D

Image

[/URL]
popajic

#165 Re: Nova stranka NVZ

Post by popajic »

Iz programa stranke
4. Osigurati nezavisnu proizvodnju svih neophodnih sredstava, jer dok se drugacije ne dokaze okruzeni smo neprijateljima.
Posto se dokazalo da nije drugacije nego dapace , treba odmah preci na tacke 8 i 9 uz masovno saljevanje strave pucanstvu koje je vjerovalo da zajebavanja na drzavnom nivou ima i imace dovijeka :D

Nakon tenkovske kanonade cvijecem , vocem, povrcem , virusima , bakterijama i ostalim gadostima , NVZ poznat kao miroljubivom agresijom - protiv agresije- mira radi partija ce bez zajebavanja utabati nove staze rahatluka svjekolikom pucanstvu. 8)
Sve ce se odigrati pod parolom : I mi Pujde za robnu razmjenu imamo :lol:
prljavi Hare

#166 Re: Nova stranka NVZ

Post by prljavi Hare »

Naša ideologija mora biti sadržana u slijedećem:"Ratom protiv agresije,
tenkovima na kukuruze,alkoholom protiv malodušnih!I vojnom policijom,naravno!"
:D

P.S.U krivični zakon ugraditi odredbu da će se kazniti kaznom zatvora u trajanju od 4-10 godina svaki
građanin kod kojega ne bude nađena bar automatska puška!Oni građani kod kojih se nađe VBR,tenk,haubica
ili oružje sličnih performansi,da se nagrade novčanom nagradom(visinu novčane nagrade odredit će vojni
kabinet pri "AZUV") i javno pohvale na vojnoj paradi za Dan bezbjednosti,kao i u medijima! :oops:
bosanski

#167 Re: Nova stranka NVZ

Post by bosanski »

prljavi Hare wrote:Naša ideologija mora biti sadržana u slijedećem:"Ratom protiv agresije,

P.S.U krivični zakon ugraditi odredbu da će se kazniti kaznom zatvora u trajanju od 4-10 godina svaki
građanin kod kojega ne bude nađena bar automatska puška!Oni građani kod kojih se nađe VBR,tenk,haubica
ili oružje sličnih performansi,da se nagrade novčanom nagradom(visinu novčane nagrade odredit će vojni
kabinet pri "AZUV") i javno pohvale na vojnoj paradi za Dan bezbjednosti,kao i u medijima! :oops:
ispravka. u velikoj bosni postoji samo jedan medij koji se zove "sluzbeni lis".
ima i niskotirazno oslobodjenje al ono samo sluzi da bi bilo niskotirazno i u njemu vlast nista ne objavljuje.
star(i)mo

#168 Re: Nova stranka NVZ

Post by star(i)mo »

crven_barjak

#169 Re: Nova stranka NVZ

Post by crven_barjak »

prljavi Hare wrote:Naša ideologija mora biti sadržana u slijedećem:"Ratom protiv agresije,

Hare legendo, da se nadovezem na Dan Bezbjednosti u stilu OZNA-e :

"Na Dan Bezbednosti, ako me se sete- sete, ako ne, nikom nista, ja sam samo vrsio svoju gradjansku duznost"

"Ti si bio mlad, tebe su zaveli. Hoces da jedes, hoces da jebes, a to kosta"

"Mala je ovo zemlja koliki je on izdajnik"

Oplakah :lol: :lol: :lol:
popajic

#170 Re: Nova stranka NVZ

Post by popajic »

Sta ovo nigdje u programu ni rijeci o pokretackoj snazi religije ?
Posto ni cafiri ne mogu odraditi ovaj teski zadatak bez bozije pomoci , ja bih u nase skute priglio Dalaj Lamu poznatog u svijetu po svojim agresivnim ispadima i prilicno nastranim narandjastim haljinama :D
Ne mozemo ni mi ko repa bez korijenja bez neke vise sile....ne znam , nije lako , ponuda velika i agresivna :D
nOrMaLaC

#171 Re: Nova stranka NVZ

Post by nOrMaLaC »

Nešto razmišljam onako.... :)
Pa do kada više!!!!!!
Do kada će narod čekati da ova država propadne ko muda kroz gaće?
Do kada?
Do kada ćemo tonuti sve dublje i dublje u recesiju u ekonomsku krizu? dokada?
Do kada ćemo biti taoci političkog (ne)djelovanja Bh (ne)lidera dokada?
Do kada ćemo (un)azadovati?
Do kada ćemo tonuti? Halo ba, ljudi heee? Ljudi nemaju da jedu,Ljudi koji su ginuli za ovu zemlju pate kao i njihovi najbliži sramotno! Ljudi koji ništa ne rade kako treba jašu ovaj narod ionako depresivni?
Cijela Evropa napreduje a mi unazadujemo :x U svemu od ekonomije do nataliteta.....

U p...m....više!
PipiDugaDevetka
Location: Živim u nadi RBiH, druge adrese nemam. Uostalom, mislim da genocidne Kartagene treba demontirati.

#172 Re: Nova stranka NVZ

Post by PipiDugaDevetka »

seka wrote:
madner wrote:
popajic wrote:Sta nam je cilj - EU ili svrstavanje u nesta nesvrstano :D
Nedze moramo , ako nista da dusmani znaju da imamo cilj 8)
Ispunjavanje svih uslova za ulazak u EU i onda mahanje svim levatima sto su usli. :D
Ne lipsi magarce do zelene trave .
Malodušnost i defetizam oštro kažnjavati oduzimanjem svinja!
prljavi Hare

#173 Re: Nova stranka NVZ

Post by prljavi Hare »

bosanski wrote: ispravka. u velikoj bosni postoji samo jedan medij koji se zove "sluzbeni lis".
ima i niskotirazno oslobodjenje al ono samo sluzi da bi bilo niskotirazno i u njemu vlast nista ne objavljuje.
Da kolega,greškom stavih imenicu u množinu! :D Mislim da bi radi demokratičnosti društva trebali imati dva
medija:"Službeni list" i magazin "Pod našom čizmom!!",a što se tiče elektronskih medija biće jedan kanal gdje
će se osim vijesti prikazivati vojne parade,vojne vježbe,nuklearne probe i slično. :oops:
Po završetku emitovanja programa,puštati isključivo dokumentarne emisije cijelu noć,sve do jutarnjih vijesti!

Djecu i omladinu poticati da razvijaju psihomotoričke sposobnosti od najmlađih dana raznim kreativnim
sadržajima u duhu reda,rada i discipline.Vojne!

Čak i na žensku djecu može se djelovati aktivno i edukativno! :oops:
O'zone
Globalni moderator

#174 Re: Nova stranka NVZ

Post by O'zone »

Nevjerovatan je broj kreativnih ljudi na ovoj temi i ponosan sam što sam dio ove cjeline :smajlikojipuštasuzuodsreće:
prljavi Hare

#175 Re: Nova stranka NVZ

Post by prljavi Hare »

O'zone wrote:Nevjerovatan je broj kreativnih ljudi na ovoj temi i ponosan sam što sam dio ove cjeline :smajlikojipuštasuzuodsreće:
Još ako znamo da su to sve budući članovi NVZ-a....neprocjenjivo! :oops:
Dosta je nama šuplje priče,čvrsta ruka treba da rukovodi asketskim,spartanskim društvom u kome neće biti
mjesta za mlakonje i neodlučne,naši protivnici ako su mudri već bi trebali početi sa procesom iseljavanja! :D
Post Reply