Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
pustopoljina wrote:mene vise sva ta prica o seksu nervira...
kako mislimo kolonizirati planete, kad smo u glavi ostali u srednjem vijeku, grijehu i kazni...pa je seks jos uvijek unosan biznis.
žene ga puno bolje uglavnom prodaju nego muškarci
i ovo mi ide na zivce...fakin' eberecke-ebertucke.
vi ste gore!
ne, vi ste gori!
ma vi!
ma jok- vi!
Nema to veze sa tim, več sa marketingom. Recimo da muškarac nosi na čuni dekolte, žene bi rekli da je taj momak manijak. A kad žena uvali momku sise pod oći, obuće dopičnjak, naravno da će se seksualna nadmoć žene isplatiti jer su muškarci radi sopstvenog nagona nemočniji da se tome odupru. Kad su muškarci ženu mogli ucijeniti seksom kao žena muškarca?
Nema ovo veze sa prostitucijom već uopšte sa ljudskim potrebama, malo je onih žena koje imaju apetit ko muškarci kada je seks u pitanju jer mnoge žene se ne usuđuju da svoju potrebu prenesu na svoj ljubavni plan.
brate, ho's maramicu?
ne znam sta da ti kazem. to je vas problem.
vidis dvije mlijecne zlijezde i ono...ne znas gdje ti ja glava, a gdje dupe...imam i ja svoje potrebe, ali takve osnovne mogu i rukom rijesiti...za ostale mi ipak treba i ono oko muskog spolnog organa.
uzimaj antidepresive-umanjuju spolnu zelju, a produzuju odnos.
pustopoljina wrote:brate, ho's maramicu?
vidis dvije mlijecne zlijezde i ono...ne znas gdje ti ja glava, a gdje dupe...imam i ja svoje potrebe, ali takve osnovne mogu i rukom rijesiti...za ostale mi ipak treba i ono oko muskog spolnog organa.
i zalij sa kojom pivom i sve ti ravno do mora, mogu zene gole oko tebe hodati, samo iskuliras
zelenashica wrote:
Čuj ja nisam nikad tražila izvještaj od svojih izabranika o brojnom stanju.Ne zanima me da li je povalio 1,..5...10...ili njih 50.....iskreno zabole me levo uho
Ja kad stupim na scenu sve iza zaboravim a sve ispred zabranim.
Ali sam sve izvještaje sama dobila bez dizanja halabuke,u nekoj fazi gradnje povjerenja.
Isto tako sam i za posjete bordelima saznala sasvim normalno,slučajno u razgovoru....i šta je tu bauk..zbilja ne kontam o kakvoj mojoj fleksibilnosti pričaš....ja lijepo rekoh i opet ponavljam...draze mi je da je visio po bodelu nego obećavao kule i gradove nekim djevojčicama,djevojkama,ženama....onako je pošteno platio i obavio posao i bay bay...a da je lagao,petljao,ubjeđivaop i dokazivao svoje sposobnosti za night s. vezu eh...pao bi u mojim okicama,...
I o kakvim dvostrukim aršinima pričaš...sasvim je jasno da će teško koji muškarac se lako pomiriti sa prošlosti svoje hanume,a da će hanume to uraditi olako...helem ona koja pored sebe ima onog ko je prošlost hanume zanemario(mislim na brojno stanje) je i zaslužuje....ako joj nije halalio prošlost i otišao,mashala nek mu je sa srećom.
Skidam kapuljacu zelena, ako tvoj eventualni izabranik moze podnijet broj (lupam) mislim jel' treba ipak nac' tako nekog, umjetnost' br'te sta da ti pricam.
Nema to veze sa umjetnošću bre
Pa šta treba da riče ko vo što mi nije ni prvi,ni drugi,ni treći..nego eto ...
Nisam mu ja kriva što me nije upoznao kad je mogao biti prvi
sanabe wrote:Stan ba da odgovorim na pitanje? Sta ako je...a sta ces? Da mi je bilo jednostavno vala i nije. Mislila sam da on to ne bi... nejse ...presla preko toga sa maaaalom dozom gadjenja
cemu gadjenje, pa i kurtizane su ljudi, pogotovo amsterdamske, one su nadljudi
šta reći ? Šaljem poruku onima koji vide a ne ćuju, ćuju a ne vide
Nema to veze sa tim, več sa marketingom. Recimo da muškarac nosi na čuni dekolte, žene bi rekli da je taj momak manijak. A kad žena uvali momku sise pod oći, obuće dopičnjak, naravno da će se seksualna nadmoć žene isplatiti jer su muškarci radi sopstvenog nagona nemočniji da se tome odupru. Kad su muškarci ženu mogli ucijeniti seksom kao žena muškarca?
Nema ovo veze sa prostitucijom već uopšte sa ljudskim potrebama, malo je onih žena koje imaju apetit ko muškarci kada je seks u pitanju jer mnoge žene se ne usuđuju da svoju potrebu prenesu na svoj ljubavni plan.[/quote]
Pa hebemu misha ,ovde filozofiras a od cijelog teksta samo na rijeci dopichnjak nisi napravio gramaticku gresku
i zalij sa kojom pivom i sve ti ravno do mora, mogu zene gole oko tebe hodati, samo iskuliras
ma djeluje 100%
ostani karakter
@oridjidji...nista ne reci...krivi su dekolte i dop.injak, ofskroz...
Ja mogu samo kratko reci onaj koji placa za sex je stvarno nesposobna osoba ))))) svima se omakne al mislim platit za sex ...... neprocjenjivo ocajno ))))
sandra01 wrote:Nema to veze sa tim, več sa marketingom. Recimo da muškarac nosi na čuni dekolte, žene bi rekli da je taj momak manijak. A kad žena uvali momku sise pod oći, obuće dopičnjak, naravno da će se seksualna nadmoć žene isplatiti jer su muškarci radi sopstvenog nagona nemočniji da se tome odupru. Kad su muškarci ženu mogli ucijeniti seksom kao žena muškarca?
Nema ovo veze sa prostitucijom već uopšte sa ljudskim potrebama, malo je onih žena koje imaju apetit ko muškarci kada je seks u pitanju jer mnoge žene se ne usuđuju da svoju potrebu prenesu na svoj ljubavni plan.
Pa hebemu misha ,ovde filozofiras a od cijelog teksta samo na rijeci dopichnjak nisi napravio gramaticku gresku [/quote]
CiCk0 wrote:Ja mogu samo kratko reci onaj koji placa za sex je stvarno nesposobna osoba ))))) svima se omakne al mislim platit za sex ...... neprocjenjivo ocajno ))))