Šta ako je davno išao prostitutkama?

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply
oridjidji

#151 Re: Šta ako je davno išao prostitutkama?

Post by oridjidji »

pustopoljina wrote:
oridjidji wrote:
pustopoljina wrote:mene vise sva ta prica o seksu nervira...
kako mislimo kolonizirati planete, kad smo u glavi ostali u srednjem vijeku, grijehu i kazni...pa je seks jos uvijek unosan biznis.
žene ga puno bolje uglavnom prodaju nego muškarci :D
i ovo mi ide na zivce...fakin' eberecke-ebertucke.
vi ste gore!
ne, vi ste gori!
ma vi!
ma jok- vi!
:-)
Nema to veze sa tim, več sa marketingom. Recimo da muškarac nosi na čuni dekolte, žene bi rekli da je taj momak manijak. A kad žena uvali momku sise pod oći, obuće dopičnjak, naravno da će se seksualna nadmoć žene isplatiti jer su muškarci radi sopstvenog nagona nemočniji da se tome odupru. Kad su muškarci ženu mogli ucijeniti seksom kao žena muškarca?

Nema ovo veze sa prostitucijom već uopšte sa ljudskim potrebama, malo je onih žena koje imaju apetit ko muškarci kada je seks u pitanju jer mnoge žene se ne usuđuju da svoju potrebu prenesu na svoj ljubavni plan.
PalaSa Marsa

#152 Re: Šta ako je davno išao prostitutkama?

Post by PalaSa Marsa »

fatamorgana wrote:
"oridjidji"

mislim da može ... svak sebi slične pronalazi... osim ovih super čednih moralista koji svoje tajne kriju kao noga zmije :D
Ma valja se udat ....
Jes', jes' ao vdje na forumu to bas i nije lako, jadna majko svoja :lol: :D
S13S

#153 Re: Šta ako je davno išao prostitutkama?

Post by S13S »

sanabe wrote:nakon 4 godine veze saznam da je nekad daaavnoooo bio u Amsterdamu i tako... Image bilo mu bezveze :lol: :lol: :lol: :lol:

ma bunda je legla,jebi tit o :D
PalaSa Marsa

#154 Re: Šta ako je davno išao prostitutkama?

Post by PalaSa Marsa »

S13S wrote:
sanabe wrote:nakon 4 godine veze saznam da je nekad daaavnoooo bio u Amsterdamu i tako... Image bilo mu bezveze :lol: :lol: :lol: :lol:

:lol: :D Hunda bunda :D
fatamorgana

#155 Re: Šta ako je davno išao prostitutkama?

Post by fatamorgana »

"oridjidji"
.... naravno da će se seksualna nadmoć žene isplatiti jer su muškarci radi sopstvenog nagona nemočniji da se tome odupru....
Evo ja se uspješno odupirem, :lol:
S13S

#156 Re: Šta ako je davno išao prostitutkama?

Post by S13S »

PalaSa Marsa wrote:
S13S wrote:

:lol: :D Hunda bunda :D
gospodjica tako rece,ak laze nek kaze :lol: :lol: :lol:
baj d vej dobra bunda dedem' :D
pustopoljina

#157 Re: Šta ako je davno išao prostitutkama?

Post by pustopoljina »

brate, ho's maramicu?
ne znam sta da ti kazem. to je vas problem.

vidis dvije mlijecne zlijezde i ono...ne znas gdje ti ja glava, a gdje dupe...imam i ja svoje potrebe, ali takve osnovne mogu i rukom rijesiti...za ostale mi ipak treba i ono oko muskog spolnog organa.

uzimaj antidepresive-umanjuju spolnu zelju, a produzuju odnos. :lol:
oridjidji

#158 Re: Šta ako je davno išao prostitutkama?

Post by oridjidji »

fatamorgana wrote:
"oridjidji"
.... naravno da će se seksualna nadmoć žene isplatiti jer su muškarci radi sopstvenog nagona nemočniji da se tome odupru....
Evo ja se uspješno odupirem, :lol:
jes na forumu ... to se ne pika :D moramo te vidjeti u stvarnosti :D
carlos acosta
Location: mozda je vrijeme da si priznas da na svijetu nema niceg osim sna

#159 Re: Šta ako je davno išao prostitutkama?

Post by carlos acosta »

pustopoljina wrote:brate, ho's maramicu?

vidis dvije mlijecne zlijezde i ono...ne znas gdje ti ja glava, a gdje dupe...imam i ja svoje potrebe, ali takve osnovne mogu i rukom rijesiti...za ostale mi ipak treba i ono oko muskog spolnog organa.

i zalij sa kojom pivom i sve ti ravno do mora, mogu zene gole oko tebe hodati, samo iskuliras :D
shin

#160 Re: Šta ako je davno išao prostitutkama?

Post by shin »

Sta ako bio u javnoj kuci i samo gledao?
zelenashica

#161 Re: Šta ako je davno išao prostitutkama?

Post by zelenashica »

PalaSa Marsa wrote:
zelenashica wrote:
Čuj ja nisam nikad tražila izvještaj od svojih izabranika o brojnom stanju.Ne zanima me da li je povalio 1,..5...10...ili njih 50.....iskreno zabole me levo uho :D
Ja kad stupim na scenu sve iza zaboravim a sve ispred zabranim.

Ali sam sve izvještaje sama dobila bez dizanja halabuke,u nekoj fazi gradnje povjerenja.
Isto tako sam i za posjete bordelima saznala sasvim normalno,slučajno u razgovoru....i šta je tu bauk..zbilja ne kontam o kakvoj mojoj fleksibilnosti pričaš....ja lijepo rekoh i opet ponavljam...draze mi je da je visio po bodelu nego obećavao kule i gradove nekim djevojčicama,djevojkama,ženama....onako je pošteno platio i obavio posao i bay bay...a da je lagao,petljao,ubjeđivaop i dokazivao svoje sposobnosti za night s. vezu eh...pao bi u mojim okicama,...
I o kakvim dvostrukim aršinima pričaš...sasvim je jasno da će teško koji muškarac se lako pomiriti sa prošlosti svoje hanume,a da će hanume to uraditi olako...helem ona koja pored sebe ima onog ko je prošlost hanume zanemario(mislim na brojno stanje) je i zaslužuje....ako joj nije halalio prošlost i otišao,mashala nek mu je sa srećom.
Skidam kapuljacu zelena, ako tvoj eventualni izabranik moze podnijet broj (lupam) :-D mislim jel' treba ipak nac' tako nekog, umjetnost' br'te sta da ti pricam. :D
Nema to veze sa umjetnošću bre 8-)
Pa šta treba da riče ko vo što mi nije ni prvi,ni drugi,ni treći..nego eto ... :roll:
Nisam mu ja kriva što me nije upoznao kad je mogao biti prvi :oops:
carlos acosta
Location: mozda je vrijeme da si priznas da na svijetu nema niceg osim sna

#162 Re: Šta ako je davno išao prostitutkama?

Post by carlos acosta »

sanabe wrote:Stan ba da odgovorim na pitanje? Sta ako je...a sta ces? Da mi je bilo jednostavno vala i nije. Mislila sam da on to ne bi... nejse ...presla preko toga sa maaaalom dozom gadjenja :oops: :cry:

cemu gadjenje, pa i kurtizane su ljudi, pogotovo amsterdamske, one su nadljudi
oridjidji

#163 Re: Šta ako je davno išao prostitutkama?

Post by oridjidji »

:D šta reći ? Šaljem poruku onima koji vide a ne ćuju, ćuju a ne vide :lol:
fatamorgana

#164 Re: Šta ako je davno išao prostitutkama?

Post by fatamorgana »

Joj jesu ove ovdje prostitutke popularne, :lol:
PalaSa Marsa

#165 Re: Šta ako je davno išao prostitutkama?

Post by PalaSa Marsa »

shin wrote:Sta ako bio u javnoj kuci i samo gledao?
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Najjaci komentar nocas :lol: :lol: :sax:
Last edited by PalaSa Marsa on 16/10/2011 23:57, edited 1 time in total.
sandra01

#166 Re: Šta ako je davno išao prostitutkama?

Post by sandra01 »

Nema to veze sa tim, več sa marketingom. Recimo da muškarac nosi na čuni dekolte, žene bi rekli da je taj momak manijak. A kad žena uvali momku sise pod oći, obuće dopičnjak, naravno da će se seksualna nadmoć žene isplatiti jer su muškarci radi sopstvenog nagona nemočniji da se tome odupru. Kad su muškarci ženu mogli ucijeniti seksom kao žena muškarca?

Nema ovo veze sa prostitucijom već uopšte sa ljudskim potrebama, malo je onih žena koje imaju apetit ko muškarci kada je seks u pitanju jer mnoge žene se ne usuđuju da svoju potrebu prenesu na svoj ljubavni plan.[/quote]

Pa hebemu misha ,ovde filozofiras a od cijelog teksta samo na rijeci dopichnjak nisi napravio gramaticku gresku :mrgreen: :run:
pustopoljina

#167 Re: Šta ako je davno išao prostitutkama?

Post by pustopoljina »

carlos acosta wrote:

i zalij sa kojom pivom i sve ti ravno do mora, mogu zene gole oko tebe hodati, samo iskuliras :D
ma djeluje 100%
ostani karakter :lol:

@oridjidji...nista ne reci...krivi su dekolte i dop.injak, ofskroz...
bez_ideje

#168 Re: Šta ako je davno išao prostitutkama?

Post by bez_ideje »

i onda se uvrijede ako HIn usporedis sa primatom u zaru rasprave :oops: :oops:
oridjidji

#169 Re: Šta ako je davno išao prostitutkama?

Post by oridjidji »

da se slučajno zateknem i samo da gledam :D mislim da bi ga odsijeko momentalno :lol:

reko bi sebi ko teta Džana u Lepa sela , lepo gore "SINKO OD GLEDANJA NEMA SELAMETA" :D
CiCk0

#170 Re: Šta ako je davno išao prostitutkama?

Post by CiCk0 »

Ja mogu samo kratko reci :) onaj koji placa za sex je stvarno nesposobna osoba :)))))) svima se omakne al mislim platit za sex ...... neprocjenjivo ocajno :))))) :D :run:
oridjidji

#171 Re: Šta ako je davno išao prostitutkama?

Post by oridjidji »

sandra01 wrote:Nema to veze sa tim, več sa marketingom. Recimo da muškarac nosi na čuni dekolte, žene bi rekli da je taj momak manijak. A kad žena uvali momku sise pod oći, obuće dopičnjak, naravno da će se seksualna nadmoć žene isplatiti jer su muškarci radi sopstvenog nagona nemočniji da se tome odupru. Kad su muškarci ženu mogli ucijeniti seksom kao žena muškarca?

Nema ovo veze sa prostitucijom već uopšte sa ljudskim potrebama, malo je onih žena koje imaju apetit ko muškarci kada je seks u pitanju jer mnoge žene se ne usuđuju da svoju potrebu prenesu na svoj ljubavni plan.
Pa hebemu misha ,ovde filozofiras a od cijelog teksta samo na rijeci dopichnjak nisi napravio gramaticku gresku :mrgreen: :run:[/quote]

Ah Sandra dopičnjak mi presudio :D
shin

#172 Re: Šta ako je davno išao prostitutkama?

Post by shin »

oridjidji wrote:
da se slučajno zateknem i samo da gledam :D mislim da bi ga odsijeko momentalno :lol:

reko bi sebi ko teta Džana u Lepa sela , lepo gore "SINKO OD GLEDANJA NEMA SELAMETA" :D

Ne fakat, imas striptiz prije, otisli nas par jarana (maloljetni). Popili pravo skupe kole i otisli kucama :lol:
anthraxQ
Location: sretan sam što osjećam,da nisam kao drugi,ne zatupljuju me medijima,u podsmijehu sam prvi

#173 Re: Šta ako je davno išao prostitutkama?

Post by anthraxQ »

carlos acosta wrote:

ti bi, ali on iskulira... :mrgreen:
sandra01

#174 Re: Šta ako je davno išao prostitutkama?

Post by sandra01 »

CiCk0 wrote:Ja mogu samo kratko reci :) onaj koji placa za sex je stvarno nesposobna osoba :)))))) svima se omakne al mislim platit za sex ...... neprocjenjivo ocajno :))))) :D :run:
:kiss:
S13S

#175 Re: Šta ako je davno išao prostitutkama?

Post by S13S »

bio,gled'o...i bas ga dobro lome :D
Post Reply