a tema je sutra!
Sretno, u svakom slucaju.
amrica wrote:Zelim vam svu srecu![]()
I da vas se skupi sto vise.![]()
I zavidim na entuzijazmu![]()
Samo jos dvije stvari:
- b-h je protektorat![]()
- vecina zahtjeva je protiv VLASTI, koja je domkratski izbrana, nisu u pitanju ni robovlasnici, ni feudalci, ni kraljevi, ni diktatori, ni nasljednici, ni bill gates-ovi... nego bezze ljudi koje su gradjani bh izabrali da vladaju 4 godine i klepaju pare iz budzeta. I gradjani imaju instrumente da ih zbace, a koji ne znace nasilje na ulicama.
Cuj,ukinuti kapitalizampa mi smo u demokratskom robovlasnistvu
Ma ja, samo ti i dalje brini samo o sebi a sto vecina ljudi nema taj 'lagodan' zivot kao ti to nije bitno..Drvosjeca iz Dejcica wrote:Kome je do protesta neka protestvuje, meni je ovaj sistem omogućio sve i zato nemam razloga da protestvujem. Ko misli da mu može biti bolje neka protestvuje, meni i mojoj familiji biti bolje ne može.
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=FR_oOrbT ... re=related[/youtube]
pa bra'onaja22 wrote:Ma ja, samo ti i dalje brini samo o sebi a sto vecina ljudi nema taj 'lagodan' zivot kao ti to nije bitno..
Nego, ne dolazim na proteste iz razloga zato sto nece biti dovoljan odaziv i nece biti nikakvih promjena, sta izadjete na ulicu neku parolu, transparent, ha hu i mislite da ce se nesto promjeniti ? Smiješno
A ko stoji iza vas?elSaik wrote:BiH jeste protektora. Protektorat stranih banaka. Kapitalizam jeste robovlasništvo. Iako se ne bih složio da je naročito demokratsko. Što se vlasti tiče. Iza svake vlasti stoji neko ko je tu gura.amrica wrote:Zelim vam svu srecu![]()
Samo jos dvije stvari:
- vecina zahtjeva je protiv VLASTI, koja je domkratski izbrana, nisu u pitanju ni robovlasnici, ni feudalci, ni kraljevi, ni diktatori, ni nasljednici, ni bill gates-ovi... nego bezze ljudi koje su gradjani bh izabrali da vladaju 4 godine i klepaju pare iz budzeta. I gradjani imaju instrumente da ih zbace, a koji ne znace nasilje na ulicama.
Mislim da su Crveni Kmeri.enx wrote:A ko stoji iza vas?elSaik wrote:BiH jeste protektora. Protektorat stranih banaka. Kapitalizam jeste robovlasništvo. Iako se ne bih složio da je naročito demokratsko. Što se vlasti tiče. Iza svake vlasti stoji neko ko je tu gura.amrica wrote:Zelim vam svu srecu![]()
Samo jos dvije stvari:
naja22 wrote:Ma ja, samo ti i dalje brini samo o sebi a sto vecina ljudi nema taj 'lagodan' zivot kao ti to nije bitno..Drvosjeca iz Dejcica wrote:Kome je do protesta neka protestvuje, meni je ovaj sistem omogućio sve i zato nemam razloga da protestvujem. Ko misli da mu može biti bolje neka protestvuje, meni i mojoj familiji biti bolje ne može.
Nego, ne dolazim na proteste iz razloga zato sto nece biti dovoljan odaziv i nece biti nikakvih promjena, sta izadjete na ulicu neku parolu, transparent, ha hu i mislite da ce se nesto promjeniti ? Smiješno
Da, i za studente je gotov letak...Šeha wrote:Ja bih dodao zahtijevima i:
Smanjenje tehnokratije na slobodnu univerzitetsku misao!
![]()
![]()
![]()
Nije sad da je to jedini razlog, dosao bi ja ali brate nacin na koji protestvujete je cisto gubljenje vremena !elSaik wrote:naja22 wrote:Ma ja, samo ti i dalje brini samo o sebi a sto vecina ljudi nema taj 'lagodan' zivot kao ti to nije bitno..Drvosjeca iz Dejcica wrote:Kome je do protesta neka protestvuje, meni je ovaj sistem omogućio sve i zato nemam razloga da protestvujem. Ko misli da mu može biti bolje neka protestvuje, meni i mojoj familiji biti bolje ne može.
Ma brate mogu biti ovdje pravi protesti, samo nam treba dobar organizator.. Kada to bude, ja obecajem da cu doci !cappy_tempo wrote:necu doci jer mi je preko glave protesta na kojem se citaju zahtjevi,a politicari nas lafo razumiju i ako vas dva drota po obicaju otjeraju roknite se sami. Kad bude bilo ljudi sa mudima kao borci onda se vidimo i naravno da ne bude komentara kako mi rusimo drzavu ali eto sa srecom vam bilo i daj boze da uspijete promjeniti nesta
Ridjobrki wrote:Drugi jebu a ti Muzafere occupy.

cappy_tempo wrote:necu doci jer mi je preko glave protesta na kojem se citaju zahtjevi,a politicari nas lafo razumiju i ako vas dva drota po obicaju otjeraju roknite se sami. Kad bude bilo ljudi sa mudima kao borci onda se vidimo i naravno da ne bude komentara kako mi rusimo drzavu ali eto sa srecom vam bilo i daj boze da uspijete promjeniti nesta