Treba mi mala pomoc, naime, izgubio sam pravo na zdravstveno osiguranje i jedini nacin da ponovo ostvarim isto je da se zaposlim i da me vlasnik prijavi mjesec dana, a zatim da mi da otkaz. Zanima me ima li neko od forumasa ko bi mi pomogao tj. da ima svoju firmu, manju radnju, nebitno, samo da se moze radnik prijaviti.
Dakle, ja bih sve troskove platio ukoliko naravno nisu preveliki posto nisam detaljno upucen oko toga, a isto tako ukoliko vam treba radnik (nebitno kakav je posao u pitanju) rado bih radio citav mjesec besplatno samo da budem prijavljen posto ne znam vise sta da radim, u dosta teskoj sam situaciji kako nema posla ali zdravstveno osiguranje mi je prioritet pa bih volio makar to zavrsiti

.
Mozete me kontaktirati na PP, ukoliko neko bude spreman pomoci ili bude trebalo vise informacija a ispod cu ukratko napisati "ko sam, š'a sam, sučim sam se bavio"
- Strucna sprema: Imam dvije

Trogodisnja i cetverogodisnja PTT Tehnicar
- Poznavanje rada na racunaru (MS Office, Internet, Corel Draw, PhotoShop, Windows, Linux, Web Design)
. Poznavanje Engleskog jezika i Francuski pasivno
- Vozacka dozvola B kategorije
- Mogu reci da sam vrijedna i odgovorna osoba, isto tako nebitno je o kakvom poslu se radi, prihvatam sve ponude
Hvala puno unaprijed na odgovoru a ja nestrpljivo cekam i nadam se novim porukama u inbox-u