Da li ste u vezi?

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply

Da li ste u vezi?

Da.
68
46%
Ne.
79
54%

Total votes: 147

King Theoden

#151 Re: Da li ste u vezi?

Post by King Theoden »

Tomahawk11 wrote:Šejtan navraća, moj Dino.
Jebo te šejtan. De nek ih nagovori da dignu po 50k kredita i poklone meni i tebi. Hoće al malo sutra :mrgreen:
Tu je šejtan nemoćan :lol:
Tomahawk11
Globalni moderator

#152 Re: Da li ste u vezi?

Post by Tomahawk11 »

Dino34 wrote:
Tomahawk11 wrote:Šejtan navraća, moj Dino.
Jebo te šejtan. De nek ih nagovori da dignu po 50k kredita i poklone meni i tebi. Hoće al malo sutra :mrgreen:
Tu je šejtan nemoćan :lol:
Nagovori ih, vjeruj svašta ima, neće pokloniti tebi ili meni, ali hoće nekom jebivjetru.

Imao sam dobrog prijatelja, kud ćeš dalje, medresu završio....jednog dana, haos, ostao bez posla, sporazumni raskid ugovora, šta je bolan bilo, ma ništa, imao nekih dugova, pa nešto petljao na poslu...kocka :( zadužio se i zavalio haos...al kako je on to dobro sakrivao...nigdje čovjeka kao da je propao u zemlju...čuh da je negdje vani, da li Hrvatska ili Njemačka...ni javio se nije.

I sad reci nije šejtan :roll:
King Theoden

#153 Re: Da li ste u vezi?

Post by King Theoden »

Tomahawk11 wrote:sad reci nije šejtan
Druže, šejtana treba tražiti u ogledalu.
Razumijem šalu oženjenih/udatih sa drugima. Ma, razumijem i flert. Al brate dragi, ustavi na vrijeme.
Al jok. Brato se zada, krv se uzburka, ćuna se uspravi i kaže "e, sad ja preuzimam kontrolu"
Tomahawk11
Globalni moderator

#154 Re: Da li ste u vezi?

Post by Tomahawk11 »

Dino34 wrote:
Tomahawk11 wrote:sad reci nije šejtan
Druže, šejtana treba tražiti u ogledalu.
Razumijem šalu oženjenih/udatih sa drugima. Ma, razumijem i flert. Al brate dragi, ustavi na vrijeme.
Al jok. Brato se zada, krv se uzburka, ćuna se uspravi i kaže "e, sad ja preuzimam kontrolu"
To si u pravu, bolje spriječiti nego liječiti.
Najgore kad čovjek kaže - ma imam sve pod kontrolom.
Obiđi okolo, ne diraj u osinjak :mrgreen:
King Theoden

#155 Re: Da li ste u vezi?

Post by King Theoden »

Ne samo to. Pa, majku mu, zar nije lakše reć - ženo/mužu(maco, kuco, pico il kako se već nazivaju) kod nas neš ne štima. Hajde da vidimo možemo I uraditi neš po tom pitanju. Bezbroj je mogućnosti.
Kaže, ne valja nam sex.
- kakav ti je čojk?
- pa, vrijedan, pravi domaćin, radiša, pazi fameliju...
I sad, sve to sjebat radi toga što on više ne može?

Bezbroj je načina da se to sredi. Imaš vibratora u svim oblicima i veličinama. Osim toga, istraživanja rađena u njemačkoj kažu da 70% žena ne može svršiti samom penetracijom.
Znači, da izvinite, kod 7 od 10 žena možeš gurati od sabaha do akšama, i niš.
Al zato su ljudi izmislili womanizer.
Najbolje čudo koje se pojavilo na tržištu. Da, čudo.
Do vrhunca za manje od minutu. Bukvalno.

Za muškarce je još lakše.
swanfilter

#156 Re: Da li ste u vezi?

Post by swanfilter »

Dino, sinko, jesu li tebi 34 ljeta? Nista ti za tih 34 ljeta nisi od zivota skontao, naucio. Nit je zivot tebi bilo sta naucio. Bukvalac ti, da je to lagana rijec.

Ovdje je u pitanju majka odraslih ljudi, koji imaju u glavi vise od tebe, a ne majka maloljetne djece. Mada, ja sam veca budala od tebe. Zbog tebe ....
Tomahawk11
Globalni moderator

#157 Re: Da li ste u vezi?

Post by Tomahawk11 »

Možda je lakše, odnosno poštenije, ispravnije.
Međutim, zaboravljaš bitnu stvar.
Komunikacija je nešto što varira od osobe do osobe.
Možda si ti direktan, ono, ideš odmah zmiji u glavu, međutim imaš osobe koje šute, koje se zatvaraju i koje kad naiđu na problem - ne komuniciraju.
Onda kad se nakupi, kad pukne, bude kasno, odnosno šteta već bude učinjena.
annoy

#158 Re: Da li ste u vezi?

Post by annoy »

Dino34 wrote:Ne samo to. Pa, majku mu, zar nije lakše reć - ženo/mužu(maco, kuco, pico il kako se već nazivaju) kod nas neš ne štima. Hajde da vidimo možemo I uraditi neš po tom pitanju. Bezbroj je mogućnosti.
Kaže, ne valja nam sex.
- kakav ti je čojk?
- pa, vrijedan, pravi domaćin, radiša, pazi fameliju...
I sad, sve to sjebat radi toga što on više ne može?
Ne, nije lakse, to je puno teze. Ono sto je lakse je hinjski i kukavicki varati da zadovoljis ono sto fali i praviti budalom svog supruznika. Ja ne znam kako netko moze lec kraj svog muza/zene koje vara. Ne znam ima li sta odvratnije.
Uglavnom, za razgovarati o problemima treba hrabrosti i volje za komunikaciju. Ljudi radije metu probleme pod tepih. Tako je lakse. Tako se ne moraju suociti s problemima i nesto poduzeti. Pa jos zamisli da se razvede, sta ce mahala reci.
A onda kad ih pukne i ulete s nekim drugim u krevet onda se pravdaju da im je brak ionako los i opravdavaju si to u glavi na bezbroj nacina ali kako god okrenes prevara nema opravdanja.
King Theoden

#159 Re: Da li ste u vezi?

Post by King Theoden »

swanfilter wrote:Dino
Vidiš, jak si na forumu tj dok pišeš sjedeći na udobnoj fotelji, sakriven iza nika.
Da si muško, pozvao bi me da mi to objasniš uživo. Budući da nisi, nikad to nećeš uraditi. Znaš li zašto? Zato što znaš da bih te odveo kod njenog muža da mu fino objasniš kako je u redu što mu općiš sa suprugom.
Tomahawk11 wrote:međutim imaš osobe koje šute, koje se zatvaraju i koje kad naiđu na problem - ne komuniciraju.
Ovo je istina. Šta onda? Pitam se, imaju li barem moral, pa da okončaju tu torturu.
Tomahawk11
Globalni moderator

#160 Re: Da li ste u vezi?

Post by Tomahawk11 »

Pa sad, moral...u ljubavi i ratu sva su sredstva dozvoljena :D
Ljudi često pričaju jedno, rade drugo.
Ne radi ono što ne bi volio tebi da rade...i prvo što uradi - uradi TO, recimo prevari suprugu, a ovamo se busa u prsa kako bi je udavio da ga prevari :-)
Kompleksna smo bića, sad da ne kažem u negativnom ili pozitivnom smislu, al ta kompleksnost se pogotovo pokazuje u negativnom smislu.
annoy

#161 Re: Da li ste u vezi?

Post by annoy »

Ne volim osuđivati, nikad ne znas sta ti se moze dogoditi u zivotu, nitko nije bez grijeha, iako za sebe volimo misliti da mi to nikad ne bi... ali kad vec radis sranje onda barem priznaj da je to sranje a nemoj ga zamatat u celofan jer je i dalje govno i bit ce kakve god moralne akrobacije pokusao smisliti
Tko god svjesno sudjeluje u nemoralnom cinu je nemoralan. Ovo "i drugi to rade", "ja sam slobodan i boli me briga", "brak im je ionako los" su smijesne izlike nekog koga ocito pece savjest i zeli se opati sam pred sobom i pred drugima
swanfilter

#162 Re: Da li ste u vezi?

Post by swanfilter »

Dino34 wrote:
swanfilter wrote:Dino
Vidiš, jak si na forumu tj dok pišeš sjedeći na udobnoj fotelji, sakriven iza nika.
Da si muško, pozvao bi me da mi to objasniš uživo. Budući da nisi, nikad to nećeš uraditi. Znaš li zašto? Zato što znaš da bih te odveo kod njenog muža da mu fino objasniš kako je u redu što mu općiš sa suprugom.
Tomahawk11 wrote:međutim imaš osobe koje šute, koje se zatvaraju i koje kad naiđu na problem - ne komuniciraju.
Ovo je istina. Šta onda? Pitam se, imaju li barem moral, pa da okončaju tu torturu.
Hoces doci u Bihac do Cetvrtka navecer? Poslije toga sam na relaciji Ljubljana-Rim-Bec, pa onda Ljubljana određeno vrijeme. Eto, moze tada. Necu se nuditi da ja dođem ka tebi jer nemam potrebe. Moze li, Dinci?
ho oponopono

#163 Re: Da li ste u vezi?

Post by ho oponopono »

...čuj materešina je odraslih...:pusi2: ...i to je kao okej ...je li...:pusi2: ...pa ona zadovoljena i zadovoljna predevera dane sa mužem koji je eto jadnu uzima zdravo za gotovo... eh zato moj me Hašim kao bubanj dere... :pusi2:

...a ne bi ju štemao da je majčica nekih maloljetnika tamo ...tad bi nešto proradilo... ko fol bilo bi ti kao žao, ne do Bog da sjebeš tuđi dom, a valja ti i mrijeti...

...jer ti kao treće lice u tome " braku" ne gubiš ništa...:pusi2:

...od toliko slobodnih ti baš zauzetu našao...što li... diže ti ego činjenica da si eto ko fol bolji jebač u protivnome ne bi ona sa kite svoga muža silazila... a nemaš ni obavezu, diskretno... redovna kres varijanta, ona svome domu, ti svome...i svi hepi...

...a što se kuja ne razvede pa se jebite onda do mile volje...a čisto sumnjam da bi ti tada bila i interesanta i materijal za vezu ili brak gluho bilo jer kad je mogla to napraviti njemu može bez da trepne i tebi jer sumnje bi vazda letjele u mraku...:pusi2:

...a ne ovako onome jadi stvara privid da je sve okej, a fino se snašla se da ju servisira drugi...slinavi kurvari , bijedni genitalci...samo takvi mogu da mirno pajke, dok sve ovo okolo drugima iza leđa rade...i sami sebi se ne gade...:pusi2:
Cookie85

#164 Re: Da li ste u vezi?

Post by Cookie85 »

Uvijek slobodan za avanture :D
alibaba_i_30_godina

#165 Re: Da li ste u vezi?

Post by alibaba_i_30_godina »

A ovaj sad gore ostavio punu adresu i telefon ne bil' se koja upecala.

Kakav Dino, kakvi bakrači. :oops:
Cookie85

#166 Re: Da li ste u vezi?

Post by Cookie85 »

alibaba_i_30_godina wrote:A ovaj sad gore ostavio punu adresu i telefon ne bil' se koja upecala.

Kakav Dino, kakvi bakrači. :oops:
Ja budale :shock: nadam se da mu nije adresa od kue/stana :)

Iz iskustva znam da to ne treba raditi, samo adresa gdje treba da dodje, a to nije nikad ondje gdje zivis :) :D
Euridika
Globalna šefica

#167 mod-comment

Post by Euridika »

Nedozvoljeno postavljanje ličnih podataka. Taman i da su izmišljeni. Swanfilterov komentar obrisan.
swanfilter

#168 Re: Da li ste u vezi?

Post by swanfilter »

Covjek zeli da bude moralna vertikala, pa da mu dam priliku, jel. Ili, ako vec trazi gujci cepa, isto tako. Podaci nisu izmisljeni. Dino, ako su izbrisani prije tvog upogleda, javi se, dobijes ih na private ...

By the way, vec je bio jedan poziv sa kucnog tel., Maribor. Neka doticna osoba slobodno potvrdi ...
King Theoden

#169 Re: Da li ste u vezi?

Post by King Theoden »

Šta se to ovdje dešava? Je l to brat švaler zove na teferič? Fino. Bihać je daleko. Al evo, fino što poslije četvrtka spominješ sloveniju. Paše :thumbup:
Ja ću aBd s petka na subotu krenuti. Dakle, u sloveniji sam u subotu ujutro. Budući da je poznaješ, samo mi reci na kojoj pumpi uz autoput da stanem.
Biću dole oko 7 ujutro. Et, živ i zdrav bio :kiss:
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure
Vozim: Golf 7 GTI

#170 Re: Da li ste u vezi?

Post by Velkoski »

:lol:
swanfilter

#171 Re: Da li ste u vezi?

Post by swanfilter »

Pumpe uz autoput? Nisam ti ja kamiondzija, Dinci. Zagondzija. Ne vodi tetke, ostace ti ...

Cuj, pumpe uz autoput. Hajd, setaj ... Zaustavi se u Ljubljani i ne blamiraj se vise ...

Sada ti i Bihac predaleko? Malo prije si me htio muzu za usi voditi da se suocim sa situacijom. Pa, evo prilike, kolega ...
Last edited by swanfilter on 30/07/2019 17:11, edited 1 time in total.
Cookie85

#172 Re: Da li ste u vezi?

Post by Cookie85 »

swanfilter wrote:Pumpe uz autoput? Nisam ti ja kamiondzija, Dinci. Zagondzija. Ne vodi tetke, ostace ti ...

Cuj, pumpe uz autoput. Hajd, setaj ... Zaustavi se u Ljubljani i ne blamiraj se vise ...
Cuj zaustavi se u Ljubljani, jebote ja prodjem kroz Sloveniju i nisam ni skontao da sam prosao, samo kad ulazim stanem kupim vinjetu, i odjedanput ja u Graz-u. :D
alibaba_i_30_godina

#173 Re: Da li ste u vezi?

Post by alibaba_i_30_godina »

Ma da ovo nije onaj Sabahudin Blažević iz Bihaća, poznat po onoj sex aferi sa onom nekom hamšom?! :lol:
swanfilter

#174 Re: Da li ste u vezi?

Post by swanfilter »

alibaba_i_30_godina wrote:Ma da ovo nije onaj Sabahudin Blažević iz Bihaća, poznat po onoj sex aferi sa onom nekom hamšom?! :lol:
Mislis, namjestaljci i pokusaju ucjene ... Nisam taj, jer ne padam na takve koze ...
swanfilter

#175 Re: Da li ste u vezi?

Post by swanfilter »

Cookie85 wrote:
swanfilter wrote:Pumpe uz autoput? Nisam ti ja kamiondzija, Dinci. Zagondzija. Ne vodi tetke, ostace ti ...

Cuj zaustavi se u Ljubljani, jebote ja prodjem kroz Sloveniju i nisam ni skontao da sam prosao, samo kad ulazim stanem kupim vinjetu, i odjedanput ja u Graz-u. :D
Onda preskocis i prođes plus 15€ ...
Post Reply