ismijah se odgovorima
da mogu birati....ne bih ..kao sto to burek mudro rece
da se razumije...ni sa mojom a ni njegovom
mozda cak prije ne bi sa mojom
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
slobodni armirach wrote:@djecak
zivila ne zivila punana na istoj kucnoj listi ko i zet,....ima da mu Ona odredjiva kako interijer tako i exterijer,...![]()
jedna od najtuznijih scena koje mogu vidjeti jeste kad 'musko' vodi zensku celjad po odabir gradjevinskog materijala,....![]()
ja bih mu darovo 2 metra špaga da se ukine na vrijeme
kao da si imao izborasabanss wrote:
Sad me sjeba... Ja zenu vuk'o da probere i parket i plocice![]()
Iskreno, nisamFilter wrote:kao da si imao izborasabanss wrote:
![]()
![]()
sabanss wrote:Iskreno, nisamFilter wrote:kao da si imao izborasabanss wrote:
![]()
![]()
Evo ga, bravo kenjacKENJAC wrote:Sad vidjoh ovu temu! Ljudi, koga ste vi ozenili? Meni je najbolje kod punice. Ja zivim za sedmicu dana odmora sto ga provedem kod moje najdraze punice na Svijetu. Ja je svake godine zovem da se preseli kod nas a ona nece. Kaze nema raje tamo i jezik ne zna! Ja volim moju "Punicicu" !!!
Kad se kcerka uda u 35. inace... mrka kapaZoya wrote:Evo ga, bravo kenjacKENJAC wrote:Sad vidjoh ovu temu! Ljudi, koga ste vi ozenili? Meni je najbolje kod punice. Ja zivim za sedmicu dana odmora sto ga provedem kod moje najdraze punice na Svijetu. Ja je svake godine zovem da se preseli kod nas a ona nece. Kaze nema raje tamo i jezik ne zna! Ja volim moju "Punicicu" !!!Sto punica zna zeta da gotivi, ne zna niko
sabanss wrote:Kad se kcerka uda u 35. inace... mrka kapaZoya wrote:Evo ga, bravo kenjacKENJAC wrote:Sad vidjoh ovu temu! Ljudi, koga ste vi ozenili? Meni je najbolje kod punice. Ja zivim za sedmicu dana odmora sto ga provedem kod moje najdraze punice na Svijetu. Ja je svake godine zovem da se preseli kod nas a ona nece. Kaze nema raje tamo i jezik ne zna! Ja volim moju "Punicicu" !!!Sto punica zna zeta da gotivi, ne zna niko
sabanss wrote:Kad se kcerka uda u 35. inace... mrka kapaZoya wrote:Evo ga, bravo kenjacKENJAC wrote:Sad vidjoh ovu temu! Ljudi, koga ste vi ozenili? Meni je najbolje kod punice. Ja zivim za sedmicu dana odmora sto ga provedem kod moje najdraze punice na Svijetu. Ja je svake godine zovem da se preseli kod nas a ona nece. Kaze nema raje tamo i jezik ne zna! Ja volim moju "Punicicu" !!!Sto punica zna zeta da gotivi, ne zna niko
Halali ako griješim Brko, al' ovo meni vuče na Gradačac i okolinuRidjobrki wrote:Samo u slučaju kada se od tebe očekuje da voliš njenu majku više od sopstvene majke a istodobno te njena majka handri više nego što ti handriš njenu kćerku. Složeno je to ali i nije tako kako se čini...no_crnjak wrote:zasto mrziti nekoga ko je rodio zenu koju volite vise od vlastite majke !!!
Ovo je retrospektiva, Debra nema nista protiv njegovih roditeljal1101100 wrote:
isto vazi i za drugu stranu
naravnoMa.Le.Na wrote:lajkam racunicu
Jasta si.Ma.Le.Na wrote:jbg ja sam fukara![]()