Saobraćajni kolaps u Sarajevu
-
sarajevo63
#151 Re: Saobraćajni kolaps u Sarajevu
Sutra se i neće pisati o kolapsu
tema presušila 
- karanana
#152 Re: Saobraćajni kolaps u Sarajevu
a prijedlog sarajevo-x-a?
- enko 1964
- Grijem se na: južnu konekciju
#153 Re: Saobraćajni kolaps u Sarajevu
Ako me sjećanje dobro služi, imao si i ti onomad nekih "biciklističkih" problema. A sad Šwecka pa Šwecka. Pa vidi bolan kako je kod "vas" pesinavo oko bicikla ( fuj ) a kod nas ako ti je biciklo pesinavo, odnesu ga da se operemuha_sa wrote:kod nas u SweCkoj u svakoj ulicici ima onaj metalni parking za biciklAalibegoa wrote:ovim što zagovaraju bicikla, aha, gdje da ga ostavim, a da ga ne ukradu, jedino da ga unesem u kancelariju.
ps.
a ovako bi to izgledalo kod vas dole u SA![]()
- A_I_
#154 Re: Saobraćajni kolaps u Sarajevu
normalno kad je budala vezala samo za prednji tocak koji se za 5 sekundi odvoji od ostatka biciklamuha_sa wrote: ps.
Niko ziv ne krade prednje tockove ali vrlo rado ce ovakvim budalama maznut bicikl a snaci se za tocak.
Last edited by A_I_ on 15/09/2011 11:07, edited 1 time in total.
- HAVANA
#155 Re: Saobraćajni kolaps u Sarajevu
muha_sa wrote:kod nas u SweCkoj u svakoj ulicici ima onaj metalni parking za biciklAalibegoa wrote:ovim što zagovaraju bicikla, aha, gdje da ga ostavim, a da ga ne ukradu, jedino da ga unesem u kancelariju.
ps.
koel wrote:Neznam sta imaju ove pobjeglice da komentarisu stanje u Sarajevu ccccccccc fujjjjjjjj,pobjegli vani pa jos komentarisu o stanju u BiH fujjjjjjjj
E nek mu je vala neko i reko nesto na ovom forumu.
A odveo je i rasku,sredio joj penziju svedsku...dodje ljeti s volvom ovde podjebavat.Treba ga objesit,za muda.Sram ga i stid bilo.
- A_I_
#156 Re: Saobraćajni kolaps u Sarajevu
Tockovi se ne kradu - provjerenoalibegoa wrote:A_I_ wrote:bandera, stubova za znakove, ograda itd. doslovno pun gradalibegoa wrote:ovim što zagovaraju bicikla, aha, gdje da ga ostavim, a da ga ne ukradu, jedino da ga unesem u kancelariju.![]()
Vozaci auta daju stotine i stotine KM za alarme, kandze i budalastine a da bi osigurao bicikl od kradje treba ti max 60KM koliko kosta vrlo kvalitetna D-Lock tj. celicna ojacana sipka u obliku slova D npr. Abus ili Kryptonite.
Za svaki bajk koji kosta preko 300KM itekako se isplati uloziti 50ak KM za sigurnost.A i da vežem za ram ostajem bez točkova i makar cica.muha_sa wrote: a ovako bi to izgledalo kod vas dole u SA![]()
A i za tockove paranoicnih vlasnika ima lijek - suplji imbus
Last edited by A_I_ on 15/09/2011 11:04, edited 2 times in total.
- HAVANA
#157 Re: Saobraćajni kolaps u Sarajevu
enko 1964 wrote:Ako me sjećanje dobro služi, imao si i ti onomad nekih "biciklističkih" problema. A sad Šwecka pa Šwecka. Pa vidi bolan kako je kod "vas" pesinavo oko bicikla ( fuj ) a kod nas ako ti je biciklo pesinavo, odnesu ga da se operemuha_sa wrote:kod nas u SweCkoj u svakoj ulicici ima onaj metalni parking za biciklAalibegoa wrote:ovim što zagovaraju bicikla, aha, gdje da ga ostavim, a da ga ne ukradu, jedino da ga unesem u kancelariju.
ps.
Jes,jes,imo je.Kaznilo ga jer je vozio u suprotnom smjeru u sred carsije.I nek je.A sad fol kulturan.Haj u svedskoj vozi u suprotnom smjeru,pash vidit.
-
sarajevo63
#158 Re: Saobraćajni kolaps u Sarajevu
Mu Ha oživio temu
- enko 1964
#159 Re: Saobraćajni kolaps u Sarajevu
Ni one olovke više ne treba kupovat' od njega, taman da same zadaće pišu.HAVANA wrote:enko 1964 wrote:Ako me sjećanje dobro služi, imao si i ti onomad nekih "biciklističkih" problema. A sad Šwecka pa Šwecka. Pa vidi bolan kako je kod "vas" pesinavo oko bicikla ( fuj ) a kod nas ako ti je biciklo pesinavo, odnesu ga da se operemuha_sa wrote: kod nas u SweCkoj u svakoj ulicici ima onaj metalni parking za biciklA
ps.
Jes,jes,imo je.Kaznilo ga jer je vozio u suprotnom smjeru u sred carsije.I nek je.A sad fol kulturan.Haj u svedskoj vozi u suprotnom smjeru,pash vidit.
- HAVANA
#160 Re: Saobraćajni kolaps u Sarajevu
To je posebna priča.Skuplja po svedskoj ko pomoc ucenicima u bih a onda ih ovde prodaje. Šatro penzioner. 
- Simple Man
#161 Re: Saobraćajni kolaps u Sarajevu
Ako me sjećanje dobro služi, imao si i ti onomad nekih "biciklističkih" problema. A sad Šwecka pa Šwecka. Pa vidi bolan kako je kod "vas" pesinavo oko bicikla ( fuj ) a kod nas ako ti je biciklo pesinavo, odnesu ga da se opere
[/quote][/quote]
Jel' ovo na biciklu cirilicom pise Sarajevo ?
Jel' ovo na biciklu cirilicom pise Sarajevo ?
-
breuer
#162 Re: Saobraćajni kolaps u Sarajevu
nedo ti bog ostaviti biciklo u londonu...
- HAVANA
#163 Re: Saobraćajni kolaps u Sarajevu
- enko 1964
#164 Re: Saobraćajni kolaps u Sarajevu
A ne! To je ispalo potpuno slučajno. Ova bicikla su bila namijenjena kao pomoć djeci iz susjednog grada i na drugoj strani bicikla, ćirilicom je pisalo "I LOVE ISTOČNO..."HAVANA wrote:![]()
Jes,jes...vazda on tako...podmece cirilicu.
Sasvim slučajno je tokom transporta nestao neutvrđen broj bicikla i Šwecka policija o tome vodi opsežnu istragu.
Sumnja se da je u nestanak umiješan jedan sarajevski penzioner sa povremenim boravkom u ovoj prijateljskoj zemlji.
- Simple Man
#165 Re: Saobraćajni kolaps u Sarajevu
enko 1964 wrote:A ne! To je ispalo potpuno slučajno. Ova bicikla su bila namijenjena kao pomoć djeci iz susjednog grada i na drugoj strani bicikla, ćirilicom je pisalo "I LOVE ISTOČNO..."HAVANA wrote:![]()
![]()
Sasvim slučajno je tokom transporta nestao neutvrđen broj bicikla i Šwecka policija o tome vodi opsežnu istragu.
Sumnja se da je u nestanak umiješan jedan sarajevski penzioner sa povremenim boravkom u ovoj prijateljskoj zemlji.
-
popajic
#166 Re: Saobraćajni kolaps u Sarajevu
enko 1964 wrote:A ne! To je ispalo potpuno slučajno. Ova bicikla su bila namijenjena kao pomoć djeci iz susjednog grada i na drugoj strani bicikla, ćirilicom je pisalo "I LOVE ISTOČNO..."HAVANA wrote:![]()
![]()
da postane stalna dijaspora , Muhini belaji bi nas doveli do hladnog rata sa Sweckom
- nosara
#167 Re: Saobraćajni kolaps u Sarajevu
Ne bih da vam kvarima zabavu, samo zelim da nataknem kantonalnu vlast i da porucim ekipi iz ministarstva za saobracaj da im se i dalje, svakodnevno, sjecam blize i dalje rodbine...
A sad nastavite sa zajebancijom...
A sad nastavite sa zajebancijom...
Last edited by nosara on 15/09/2011 14:46, edited 1 time in total.
- drndalo
#168 Re: Saobraćajni kolaps u Sarajevu
Ja se uvijek rado pridruzujem lijepim zeljama bilo kojoj Vlasti, posebno onima zaglavljenim u minskom polju, pjesmom:"Ucini bar jedan pogresan korak"...
-
nookey
#169 Re: Saobraćajni kolaps u Sarajevu
Radovi će biti završeni do 20. septembra, biće puštene dvije trake kao što je i bilo do prije par dana, evo sad slušah ministra na radiu, kaže da su ubrzali radove! 
- Zovem se Zelena
#170 Re: Saobraćajni kolaps u Sarajevu
A do tada ja slušam filharmoniju nervoznih vozača i raznovrsnih truba
Safeta Hadžića, zakuhalo ozbiljno!
Safeta Hadžića, zakuhalo ozbiljno!
- muha_sa
#171 Re: Saobraćajni kolaps u Sarajevu
jah eto ne smijem kritikovat vašu vlast doleHAVANA wrote:muha_sa wrote:kod nas u SweCkoj u svakoj ulicici ima onaj metalni parking za biciklAalibegoa wrote:ovim što zagovaraju bicikla, aha, gdje da ga ostavim, a da ga ne ukradu, jedino da ga unesem u kancelariju.
ps.
koel wrote:Neznam sta imaju ove pobjeglice da komentarisu stanje u Sarajevu ccccccccc fujjjjjjjj,pobjegli vani pa jos komentarisu o stanju u BiH fujjjjjjjj
E nek mu je vala neko i reko nesto na ovom forumu.Šupak jedan,godinama ovde provocira...Ostavio nas kad je najteže bilo i sad jos on nama posta slike iz svedske i nake držače...jebalo ga biciklo...svedsko
![]()
A odveo je i rasku,sredio joj penziju svedsku...dodje ljeti s volvom ovde podjebavat.Treba ga objesit,za muda.Sram ga i stid bilo.
šta ako sam pobjego--nisam puco na vas a vi pojma nemate kroz šta sam ja sve prošo i kako sam se napatio
valjalo mi je jezik naucit--sad ga bro špilam
jedva nekako do radioamatera dodjoh da se mami i bratu javim i da im kažem da ništa za mene ne brinu-da sam fala bogu dobro i zdravo.
uh-odoh od teme
do tad se traJvana fatajte jal bacikla--ko mi u SveCkoj.
- nosara
#172 Re: Saobraćajni kolaps u Sarajevu
Rece li nesposobnjakovic ista u vezi ostavke...?nookey wrote:Radovi će biti završeni do 20. septembra, biće puštene dvije trake kao što je i bilo do prije par dana, evo sad slušah ministra na radiu, kaže da su ubrzali radove!
- drndalo
#173 Re: Saobraćajni kolaps u Sarajevu
Jeste, dotakao se i te teme, i rekao je da cekuje od nas da svi damo ostavke na vozacke pozicije, jer ne znamo vozit'...
- Tahta
#174 Re: Saobraćajni kolaps u Sarajevu
Ne znam šta treba da rade ako je samo presvlačenje novog sloja asvalta mogu do 20.-og ako je nešto veće neće do nove godine, prošao pješke i juće i danas pored radova, juće su uspjeli za cijeli dan skinuti stari svaltnookey wrote:Radovi će biti završeni do 20. septembra, biće puštene dvije trake kao što je i bilo do prije par dana, evo sad slušah ministra na radiu, kaže da su ubrzali radove!
rade neka djeca irgete nemaju po 50 kila hudnici popadali baš mi se nešto stužilo i sjetio se ovih naših forumaša đabahljebatora nešto bi ih volio natjerati koji dan na onu građevinu
- nosara
#175 Re: Saobraćajni kolaps u Sarajevu
Neka se kantonalna vlada angazuje... Malo lopata, krampa... Sta fali zaradit platu, barem nekad...Tahta wrote:Ne znam šta treba da rade ako je samo presvlačenje novog sloja asvalta mogu do 20.-og ako je nešto veće neće do nove godine, prošao pješke i juće i danas pored radova, juće su uspjeli za cijeli dan skinuti stari svaltnookey wrote:Radovi će biti završeni do 20. septembra, biće puštene dvije trake kao što je i bilo do prije par dana, evo sad slušah ministra na radiu, kaže da su ubrzali radove!danas iskopali rupu na jednom kraju mosta i povadili staru armaturu vezu mosta i obale i to je sve
![]()
rade neka djeca irgete nemaju po 50 kila hudnici popadali baš mi se nešto stužilo i sjetio se ovih naših forumaša đabahljebatora nešto bi ih volio natjerati koji dan na onu građevinu