Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
karanana wrote:cuj baltimore popushio. a konto sam igrati ispod 38 poena, ali ne odigrah.
ove godine svako svakoga moze dobiti osim sto izgleda niko ne moze dobiti "usirene glave".
karanana ti ne da ih ne volis, ti ih ocigledno bas mrzis
karanana wrote:cuj baltimore popushio. a konto sam igrati ispod 38 poena, ali ne odigrah.
ove godine svako svakoga moze dobiti osim sto izgleda niko ne moze dobiti "usirene glave".
pa nisu mi dragi ocigledno. ali sami sebe zovu cheeseheadsima. mozda prevod bas i nije najbolji. ovo usirene ima slovo "i". reko da nisi drugacije procitao.
pa nisu mi dragi ocigledno. ali sami sebe zovu cheeseheadsima. mozda prevod bas i nije najbolji. ovo usirene ima slovo "i". reko da nisi drugacije procitao.
ali realno, jesu najjaci.
Ma ne, jasno je sta mislis ali dzaba trenutno im nema ravnih...
Baltimore – Arizona
Carolina – Minnesota
Houston – Jacksonville
NY Giants – Miami
St. Louis – New Orleans
Tennessee – Indianapolis
Denver – Detroit
Buffalo – Washington
Seattle – Cincinnati
San Francisco – Cleveland
Pittsburgh – New England
Philadelphia – Dallas
Vrijeme je za QB derbi u Pittsburgh-u a pored te interesantno ce biti i u Filadelfiji jer je njima lagano svaka tekma kao zadnja
GandalfSivi wrote:Miami je jedna tuzna, tuzna ekipa. Silom prilika moradoh za njih navijati danas, i bas mi je tesko palo podrzavati ovako los tim...
hahaha poceli su dobro ali E. Manning ih je ubio pass igrom, da ovi nisu ispustali lopte iz ruku mislim da bi imao pervektan skor i odlicna igra nase ol, samo jedan sack ali su cuvali liniji manning je imao dovoljno vremena za passove
bem ti denver. veze oni nemaju. teabow ovo, teabow ono....lako mu je bilo miami dobit, odmah ga u zvijezde dizu jer se protiv njih vratio na kraju tekme.
karanana wrote:bem ti denver. veze oni nemaju. teabow ovo, teabow ono....lako mu je bilo miami dobit, odmah ga u zvijezde dizu jer se protiv njih vratio na kraju tekme.
realno oko losijeg QB, a vise price nije bilo....
Pit odlican ako izdrze drugo poluvrijeme dobro ce biti