Vasa najgora date iskustva :P

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply
dječak sa šibicama

#151 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by dječak sa šibicama »

Nemojte biti partibrejkeri, pojedini, ostat ce vam u karakteru.

Pa sta ako neko i nadodaje i ukrasava situaciju, bar se mozes nasmijati.
Last edited by dječak sa šibicama on 07/09/2011 13:57, edited 1 time in total.
drekalica28

#152 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by drekalica28 »

labuda znam privatno...i momak je za 10. :) :thumbup:

Gentoo....nemam pojma ko je. :zoka:
gentoo
Grijem se na: MSZ-LN25 / MSZ-BT25

#153 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by gentoo »

drekalica28 wrote:
Cuj? ja se tebe jos uvijek sjecam..
drekalica28

#154 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by drekalica28 »

gentoo wrote:
drekalica28 wrote:

Ajde budi tako ljubazan pa mi osvježi pamćenje. :)
gentoo

#155 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by gentoo »

drekalica28 wrote:
gentoo wrote:
drekalica28 wrote:

Ajde budi tako ljubazan pa mi osvježi pamćenje. :)

Hocemo na kafu da ti ga osvjezim uzivo ? :D
drekalica28

#156 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by drekalica28 »

gentoo wrote: Hocemo na kafu da ti ga osvjezim uzivo ? :D
Da ti nije daleko iz Zenice doći zbog kafe? :D
Ridjobrki

#157 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by Ridjobrki »

Već drugi dan se pokušavam prisjetiti nekog svog fail datea ali fakat ne uspijevam i čak sam i sretan zbog toga.
:-D :-D :-D
dječak sa šibicama

#158 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Ridjobrki wrote:Već drugi dan se pokušavam prisjetiti nekog svog fail datea ali fakat ne uspijevam i čak sam i sretan zbog toga.
Mogao si vala nesto i izmisliti :D
gentoo

#159 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by gentoo »

drekalica28 wrote:
gentoo wrote: Hocemo na kafu da ti ga osvjezim uzivo ? :D
Da ti nije daleko iz Zenice doći zbog kafe? :D

Tu sam ja na bistriku.. nista ti ne brini :D
Ridjobrki

#160 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by Ridjobrki »

dječak sa šibicama wrote:
Ridjobrki wrote:Već drugi dan se pokušavam prisjetiti nekog svog fail datea ali fakat ne uspijevam i čak sam i sretan zbog toga.
Ma mogao sam ali nije to fol. :-D
drekalica28

#161 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by drekalica28 »

gentoo wrote: Tu sam ja na bistriku.. nista ti ne brini :D

Moram da se brinem..ipak je moja memorija u pitanju. 8-)
ella.ella

#162 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by ella.ella »

Tema ima potencijal da nadmaši čuveni Kutak za fanove Rizze Ruže :D
Čitam i smijem se već dva sata :lol:
Traktor`

#163 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by Traktor` »

ja sam koliko me sjecanje sluzi imo samo to jedno lose iskustvo... :D sva ostala sam ja usro... :D da pricam?? :lol:
male_okice

#164 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by male_okice »

Traktor` wrote:ja sam koliko me sjecanje sluzi imo samo to jedno lose iskustvo... :D sva ostala sam ja usro... :D da pricam?? :lol:
slobodno :lol:
dječak sa šibicama

#165 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Ridjobrki wrote:
dječak sa šibicama wrote:
Ma mogao sam ali nije to fol. :-D
fol je u tome sto mi ne vidimo skrivenu poruku teme, nemju muskarci najgora dejt iskustva, jer... logikom stvari, zene ne izlaze na "najgore dejtove" sa vanzemaljcima, jelte :D

nama je ovdje namijenjena uloga da se branimo, kako znamo i umijemo, zato braco! zbijmo redove! :D
gentoo

#166 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by gentoo »

drekalica28 wrote:

Ce da te banuju moderatori.. ne chataj nego bacaj broj na PP :D
Curve

#167 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by Curve »

dječak sa šibicama wrote:nama je ovdje namijenjena uloga da se branimo, kako znamo i umijemo, zato braco! zbijmo redove! :D
:lol: :lol: :lol: :thumbup:
Ridjobrki

#168 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by Ridjobrki »

dječak sa šibicama wrote: fol je u tome sto mi ne vidimo skrivenu poruku teme, nemju muskarci najgora dejt iskustva, jer... logikom stvari, zene ne izlaze na "najgore dejtove" sa vanzemaljcima, jelte :D

nama je ovdje namijenjena uloga da se branimo, kako znamo i umijemo, zato braco! zbijmo redove! :D
Sve to stoji ali ja nemam čime dati svoj osobni doprinos. :-D Nije da se razmećem ali ja sam čo'jek džentlmen koji se odlično ophodi sa gospodičnama i nisam sebi nikad priuštio nešto od ovoga što pominju forumašice a uvijek sam izlazio sa dobrim curama o kojima stvarno ništa osim najboljeg ne bih mogao reći. Upoznavao sam ja katastrofa cura ali nisu to bili dejtovi. :-D

Moji problemi počinju tek nakon X dejtova... :lol:
drekalica28

#169 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by drekalica28 »

gentoo wrote:
drekalica28 wrote:

Ce da te banuju moderatori.. ne chataj nego bacaj broj na PP :D

Eeee..tu sam te čekala. :D
Da se znamo imao bi već moj broj. :razz:
Tirkiz

#170 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by Tirkiz »

prije nekih 5-6 godina...zima...decembar, januar tako nekako ...uglavnom krene mene na mob s vremena na vrijeme prozivati neki broj... hajde jedno vrijeme ja to ignorisao...kontam neko se od jarana zahebava...kad jedan dan stize poruka kao...ja te prozivam a ti nista....odgovorim da te zafrkancije kod mene ne prolaze...kad za koji minut zove...javim se ja...fakat sa druge strane zenski glas...opet ja kontam zafrkancija ... a sve po necijem nagovoru...cura se lijepo predstavi... ona je ta i ta...bavi se time i time i zeljela bi da izadjemo na kafu...hajde po glasu skontam ja sta fali...dogovorimo se da se nadjemo ispred Vila park na Dolac malti...ali oet ja kontam neka zafrkancija...ali hajde kad je bal neka je maskembal...dojem ja nekih 20 minuta prije dogovrenog sastanka...i stacioniram se na drugom spratu i kroz prozor skeniram situaciju... cekam da vidim ko ce doci i sta ce se dogoditi...kad fakat u dogoveno vrijem pojavljuje se neka djevojka...onako na prvi pogled fina djevojka...barem po izgledu...sidjem ja dole lagano i pred djevojku...jesi li ti ta...kaze ona : Nisam. kontam koja sam budala...krenem dalje kad zvoni mob ... ona zove...izvinjava se ...malo ce kasniti...sad ja vise ne idem nigdje ja sad cekam nju pred vratima...kad kroz 5 minuta ide jedna ogromna, ali bas ogromna cura...ima u njoj 150 kg...sad ja nista ne reagujem ocekujem nesto slicno onoj koja je cekala...kad eto ti nje pred mene...i predstavlja se...ja sam ta....ooooooooooooooooooooojjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj zemljo otvori se...sta sad da radim...hajde kontam mogu popit kafu kakva god da je...odemo gore u neki od onih kafica...sve skoro puno...jedva nekakv cosak nasli...ja samo boga molim da me neko ne vidi sa njom...jedva se ona uglavila u stolicu...gledam je i kontam hoce li se ona stolica pod njom razvaliti...pogledam okolo...cini mi se svi gledaju u nas...izdrzim ja tu kafu nekako...hajde razidjemo...svako na svoju stranu...kad sat vremena kasnije dolazi poruka...kao pise...eto bilo joj jako lijepo pa kad cemo see opet vidjeti...kontam kako je se sad rijesiti...hajde krenem ja sa nekom pricom kako imam puno uciti...spremati ispita itd ...ali ona ne odustaje...skontam ja drugu taktiku...kad ona bude trazila da se vidimo ja cu traziti da dojem kod nje u stam jer kao ona ima iznajmljen stan i sama zivi...kad stize odgovor...kao ona ne dovodi muskarce u stan....i bla bla bla...uglavnom nema nicega prije braka...a tu smo znaci ... elem narednih nekoliko dana ja sam potencirao na tome da ja nju ne gledam kao prijateljicu ali da necu da ima vezu u kojoj nece biti intimnih odnosa...ona nece i nece...uglavnom nikad se vise nismo vidjeli...ali narednih dvije godine svaki mjesec kad se poklopio datum tog naseg izlaska...ja sam dobijao poruke...kako joj je zao i kako broji jesece kolko bi mi bili u vezi da smo nastavili da se vidjamo....

a jednom sam izasao i sa curom sa elektrotehnike...e to je vec bio dozivljaj ... ali o tome drugi put :-D :-D :-D
Gospoda Ministarka

#171 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by Gospoda Ministarka »

Boze, Tirkiz, meni ju je zao :cry: :D
shillen

#172 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by shillen »

da priupitam ove cijenjene gospodicne , gdje nadjete takve likove ? :shock:
pa jbte ja da pokusavam bit idiot ne bi bio tolki idiot :D
male_okice

#173 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by male_okice »

Tirkiz wrote:prije nekih 5-6 godina...zima...decembar, januar tako nekako ...uglavnom krene mene na mob s vremena na vrijeme prozivati neki broj... hajde jedno vrijeme ja to ignorisao...kontam neko se od jarana zahebava...kad jedan dan stize poruka kao...ja te prozivam a ti nista....odgovorim da te zafrkancije kod mene ne prolaze...kad za koji minut zove...javim se ja...fakat sa druge strane zenski glas...opet ja kontam zafrkancija ... a sve po necijem nagovoru...cura se lijepo predstavi... ona je ta i ta...bavi se time i time i zeljela bi da izadjemo na kafu...hajde po glasu skontam ja sta fali...dogovorimo se da se nadjemo ispred Vila park na Dolac malti...ali oet ja kontam neka zafrkancija...ali hajde kad je bal neka je maskembal...dojem ja nekih 20 minuta prije dogovrenog sastanka...i stacioniram se na drugom spratu i kroz prozor skeniram situaciju... cekam da vidim ko ce doci i sta ce se dogoditi...kad fakat u dogoveno vrijem pojavljuje se neka djevojka...onako na prvi pogled fina djevojka...barem po izgledu...sidjem ja dole lagano i pred djevojku...jesi li ti ta...kaze ona : Nisam. kontam koja sam budala...krenem dalje kad zvoni mob ... ona zove...izvinjava se ...malo ce kasniti...sad ja vise ne idem nigdje ja sad cekam nju pred vratima...kad kroz 5 minuta ide jedna ogromna, ali bas ogromna cura...ima u njoj 150 kg...sad ja nista ne reagujem ocekujem nesto slicno onoj koja je cekala...kad eto ti nje pred mene...i predstavlja se...ja sam ta....ooooooooooooooooooooojjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj zemljo otvori se...sta sad da radim...hajde kontam mogu popit kafu kakva god da je...odemo gore u neki od onih kafica...sve skoro puno...jedva nekakv cosak nasli...ja samo boga molim da me neko ne vidi sa njom...jedva se ona uglavila u stolicu...gledam je i kontam hoce li se ona stolica pod njom razvaliti...pogledam okolo...cini mi se svi gledaju u nas...izdrzim ja tu kafu nekako...hajde razidjemo...svako na svoju stranu...kad sat vremena kasnije dolazi poruka...kao pise...eto bilo joj jako lijepo pa kad cemo see opet vidjeti...kontam kako je se sad rijesiti...hajde krenem ja sa nekom pricom kako imam puno uciti...spremati ispita itd ...ali ona ne odustaje...skontam ja drugu taktiku...kad ona bude trazila da se vidimo ja cu traziti da dojem kod nje u stam jer kao ona ima iznajmljen stan i sama zivi...kad stize odgovor...kao ona ne dovodi muskarce u stan....i bla bla bla...uglavnom nema nicega prije braka...a tu smo znaci ... elem narednih nekoliko dana ja sam potencirao na tome da ja nju ne gledam kao prijateljicu ali da necu da ima vezu u kojoj nece biti intimnih odnosa...ona nece i nece...uglavnom nikad se vise nismo vidjeli...ali narednih dvije godine svaki mjesec kad se poklopio datum tog naseg izlaska...ja sam dobijao poruke...kako joj je zao i kako broji jesece kolko bi mi bili u vezi da smo nastavili da se vidjamo....

a jednom sam izasao i sa curom sa elektrotehnike...e to je vec bio dozivljaj ... ali o tome drugi put :-D :-D :-D
ti si odbio curu samo zato sto je debela ali ona moze skinuti kile ali tvoj stav je vec nesto drugo.
MedenoSrce

#174 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by MedenoSrce »

Gospoda Ministarka wrote:Boze, Tirkiz, meni ju je zao :cry: :D
Meni je nije žao čim izlazi u Vilu Park.
Ridjobrki

#175 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by Ridjobrki »

DrizzT wrote:da priupitam ove cijenjene gospodicne , gdje nadjete takve likove ? :shock:
pa jbte ja da pokusavam bit idiot ne bi bio tolki idiot :D
:lol: :lol: :lol: :thumbup:

Fakat se i ja pitam koliki proštac trebaš biti i gdje i s kim trebaš odrastati da postaneš takav! :-) :-) :-)

Vjerujte da ja ovo čitam sa nevjericom... :shock:
Post Reply