Znam da sam s pogrešnim, ali kako da prekinem?!

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Locked
Silvia GReco

#151 Re: Znam da sam s pogrešnim, ali kako da prekinem?!

Post by Silvia GReco »

malaplavooka wrote:Haloooooooooo. 1. Danas je 24.08.2011. godine znači 2011,2011,2011,2011,................21. VIJEK!
2. NIJE TO LJUBAV, NEMOJ DA BRINEŠ DA ĆEŠ DA OSTANEŠ SAMA, A ŠTA I DA OSTANEŠ? ŠTA?????
JEL' BOLJE TO ILI DA TE MALTRETIRA ON? DOKLE MISLIŠ DA ĆE TO IĆI? DOK NE POČNE DA TE TUČE? DOK TE NE UBIJE???
U PAMET I RAZGULI, JOŠ DANAS,ODMAH,SPAKUJ SE ISTI TREN I IDI.

ETO TI SAVJET, A AKO OKLIJEVAŠ ONDA IDI PSIHIJATRU TO NIJE NIKAKVA SRAMOTA, IDI ŠTO PRIJE!

JBT ŽIVOT, 21. VIJEK??????? :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :bih:

:thumbup:
Not My Idea

#152 Re: Znam da sam s pogrešnim, ali kako da prekinem?!

Post by Not My Idea »

:cry:
nisam_ja_

#153 Re: Znam da sam s pogrešnim, ali kako da prekinem?!

Post by nisam_ja_ »

madner wrote:Ma i ja sam bio fin, dok nisam skontao da te vise cijene ako ih redovno samaras :D
Sve se bojim da je šamaraš. Ti si "da draga" tip.
Ghost_Rider_XXX

#154 Re: Znam da sam s pogrešnim, ali kako da prekinem?!

Post by Ghost_Rider_XXX »

nisam_ja_ wrote:
madner wrote:Ma i ja sam bio fin, dok nisam skontao da te vise cijene ako ih redovno samaras :D
Tako kratko u ovoj našoj zajednici, a već si ga provalio/la. :D
madner

#155 Re: Znam da sam s pogrešnim, ali kako da prekinem?!

Post by madner »

nisam_ja_ wrote:
Cvrstom stavom vladam, strog ali pravedan.
madner

#156 Re: Znam da sam s pogrešnim, ali kako da prekinem?!

Post by madner »

Ghost_Rider_XXX wrote:
nisam_ja_ wrote:
Svi znamo da je to samo odbrabeni mehanizam, nadaju se da je tako :D
Vegetastar

#157 Re: Znam da sam s pogrešnim, ali kako da prekinem?!

Post by Vegetastar »

imam osjećaj da se ovoj divnoj temi bliži kraj....
Not My Idea

#158 Re: Znam da sam s pogrešnim, ali kako da prekinem?!

Post by Not My Idea »

Ghost_Rider_XXX wrote:
nisam_ja_ wrote:
:lol: :lol:
Not My Idea

#159 Re: Znam da sam s pogrešnim, ali kako da prekinem?!

Post by Not My Idea »

Vegetastar wrote:imam osjećaj da se ovoj divnoj temi bliži kraj....

pa ja sam jos u soku kolko je i izdrzala...
Ridjobrki

#160 Re: Znam da sam s pogrešnim, ali kako da prekinem?!

Post by Ridjobrki »

Ghost_Rider_XXX wrote:
nisam_ja_ wrote:
Ma stari platformaš je to, ko ga ne zna rekao bi da brata za direktora nikad imenovao ne bi... :D :D :D
madner

#161 Re: Znam da sam s pogrešnim, ali kako da prekinem?!

Post by madner »

Ja bi, kod mene u familiji je moto da ko ne zna sebi, ne zna ni drugome.
Vegetastar

#162 Re: Znam da sam s pogrešnim, ali kako da prekinem?!

Post by Vegetastar »

nego, kad smo kod familije, znal ko šta bi s Bob Rockom iz BH Telecoma na "anamo onoj" temi što je tužna sudba snađe :D
Sookie McSue

#163 Re: Znam da sam s pogrešnim, ali kako da prekinem?!

Post by Sookie McSue »

ja živim veoma blizu Karabegove poliklinike, pratit ću razvoj događaja, obećavam!
Ljuska_u_BaklaFi

#164 Re: Znam da sam s pogrešnim, ali kako da prekinem?!

Post by Ljuska_u_BaklaFi »

Katy wrote:
Šef wrote:Ima i žena-lujki koje proganjaju muškarce. Šta ćemo s njima?
Ima ,kako da ne!
Prije neki dan,mi prica prijatelj,dobar prijatelj....jedna iz proslosti ga jos uvijek proganja....
sad ga stalno preko facebook cima...salje poruke....samo da ima onaj efekat 'tu sam' :-)
.....duga i teska prica uzasno predhodi tome svemu.....da skratim......u jednom trenu mu je sjebala zivot totalno
na razne nacine....porodicno...finasiski....islo je do nekih toliko nenormalnih(bas teskih) stvari koje nisu za price za foruma....
jedva se on iscupao iz krize u koju je bio upao.....
Uspio se nje kotarisati ima tome par godina ali ona je stalno u pokusajima kako do njega opet.....ne odustaje nikako!
Ona ,lakog morala da ne moze lakseg biti,sam je znao par tipova koji su u isto vrijeme bili s njom kad i on,bez veze tip,nebi je niko na cesti primjetio......i ja onako jednom u sali ,reko sta si vidio na njoj kad si joj toliko pustio da ti zivot unisti skoro ....kaze,ne znam! :-)
I sad se on kao distancirao i hoce da odolijeva svemu tome....i tim pokusajima njenim ponovnim....ali.....
tacno se primjeti da je to postalo sastavni dio njegovog zivota.....kao da mu je bas to potrebno....da se ona javi s nekom tugaljivom porukom,uvijek u razmacima....ili pokusa da ga bilo kako kontaktira.....
I tako prica on to meni prije neki dan...kao opet ona pokusava,ali sav kao iznerviran ,a skriveni ponos u tonu....a meni vec muka od price....gledam ga onako....pa jedva bi docekao da ga skeba negdje oci u oci imam osjecaj,ustvari!
....pa gledam.....i kontam....sta bi sve sad u zivotu izgubio pusti li se opet budali.....kontam u sebi,ti nisi nikako normalan!!!
Umorna od price koju cujem svako malo,nemam snage da prokomentarisem ista....okrenem se i svoja posla ,moram ici jarane!Tacno mi zbog te price s tom trebarom pada u ocima konstantno....umjesto da je tako ispljuje da joj ne padne na pamet vise nikad da se javi.....nema svoje ja!
Svasta ima,svasta.....
Znam i ja takvih...mozda cak i o istima pricamo :roll: helem sto zene mogu biti smece, prosto me bude sramota sto sam zensko :(
ja1977

#165 Re: Znam da sam s pogrešnim, ali kako da prekinem?!

Post by ja1977 »

I sta bi na kraju :?:
Ljuska_u_BaklaFi

#166 Re: Znam da sam s pogrešnim, ali kako da prekinem?!

Post by Ljuska_u_BaklaFi »

.
Katy

#167 Re: Znam da sam s pogrešnim, ali kako da prekinem?!

Post by Katy »

Ljuska_u_BaklaFi wrote:
Znam i ja takvih...mozda cak i o istima pricamo :roll: helem sto zene mogu biti smece, prosto me bude sramota sto sam zensko :(
Znaju pojedine zene biti nocna mora i u pola bijelog dana! :roll:
Ko im se pusti......sam kriv!
Šef

#168 Re: Znam da sam s pogrešnim, ali kako da prekinem?!

Post by Šef »

Ljuska_u_BaklaFi wrote:
Katy wrote:
Šef wrote:Ima i žena-lujki koje proganjaju muškarce. Šta ćemo s njima?
Ima ,kako da ne!
Prije neki dan,mi prica prijatelj,dobar prijatelj....jedna iz proslosti ga jos uvijek proganja....
sad ga stalno preko facebook cima...salje poruke....samo da ima onaj efekat 'tu sam' :-)
.....duga i teska prica uzasno predhodi tome svemu.....da skratim......u jednom trenu mu je sjebala zivot totalno
na razne nacine....porodicno...finasiski....islo je do nekih toliko nenormalnih(bas teskih) stvari koje nisu za price za foruma....
jedva se on iscupao iz krize u koju je bio upao.....
Uspio se nje kotarisati ima tome par godina ali ona je stalno u pokusajima kako do njega opet.....ne odustaje nikako!
Ona ,lakog morala da ne moze lakseg biti,sam je znao par tipova koji su u isto vrijeme bili s njom kad i on,bez veze tip,nebi je niko na cesti primjetio......i ja onako jednom u sali ,reko sta si vidio na njoj kad si joj toliko pustio da ti zivot unisti skoro ....kaze,ne znam! :-)
I sad se on kao distancirao i hoce da odolijeva svemu tome....i tim pokusajima njenim ponovnim....ali.....
tacno se primjeti da je to postalo sastavni dio njegovog zivota.....kao da mu je bas to potrebno....da se ona javi s nekom tugaljivom porukom,uvijek u razmacima....ili pokusa da ga bilo kako kontaktira.....
I tako prica on to meni prije neki dan...kao opet ona pokusava,ali sav kao iznerviran ,a skriveni ponos u tonu....a meni vec muka od price....gledam ga onako....pa jedva bi docekao da ga skeba negdje oci u oci imam osjecaj,ustvari!
....pa gledam.....i kontam....sta bi sve sad u zivotu izgubio pusti li se opet budali.....kontam u sebi,ti nisi nikako normalan!!!
Umorna od price koju cujem svako malo,nemam snage da prokomentarisem ista....okrenem se i svoja posla ,moram ici jarane!Tacno mi zbog te price s tom trebarom pada u ocima konstantno....umjesto da je tako ispljuje da joj ne padne na pamet vise nikad da se javi.....nema svoje ja!
Svasta ima,svasta.....
Kao dijete sam mislio da je sex sramota. I da se žena na tebe naljuti kad i ako hoćeš da je... jel. Sve dok nisam vidio kako žena zna da poludi kad nećeš da je... jel. :D :roll:
Katy

#169 Re: Znam da sam s pogrešnim, ali kako da prekinem?!

Post by Katy »

Zakuhali smo skretanje s teme,presli smo na 'manijakalno raspolozene' zene! :D

Ne javlja se cura bas previse da nam detaljnije objasni ovaj stalking i mobbing s kojim ima posla....a misli da je ljubav!
Mr. Brightside

#170 Re: Znam da sam s pogrešnim, ali kako da prekinem?!

Post by Mr. Brightside »

raskinuli smo.
molim moderatora da zakljuca temu :)
Katy

#171 Re: Znam da sam s pogrešnim, ali kako da prekinem?!

Post by Katy »

Ja mislim da se tema moze zakljucati samo na njenu zelju.....ili da to moderator odluci.
Grijesim li?
Mr. Brightside

#172 Re: Znam da sam s pogrešnim, ali kako da prekinem?!

Post by Mr. Brightside »

Katy wrote:Ja mislim da se tema moze zakljucati samo na njenu zelju.....ili da to moderator odluci.
Grijesim li?
grijesis :)
ja i ona smo zavrsili tako da je sve ostalo gubljenje vremena...
Not My Idea

#173 Re: Znam da sam s pogrešnim, ali kako da prekinem?!

Post by Not My Idea »

Image
Katy

#174 Re: Znam da sam s pogrešnim, ali kako da prekinem?!

Post by Katy »

armin.i.am wrote:
Katy wrote:Ja mislim da se tema moze zakljucati samo na njenu zelju.....ili da to moderator odluci.
Grijesim li?
Ovo ja po pitanju pravila foruma! :D

Vec smo skontali na temi da ti volis da imas potpunu kontrolu nad situacijom....upravo vidimo iz prilozenog!
Ona otvorila temu....ali ti si tu da kazes kad se zatvara! 8-)

Nije steta teme da se zatvori,nema se sta vise komentarisati....radi se samo o tvojoj reakciji!
Mr. Brightside

#175 Re: Znam da sam s pogrešnim, ali kako da prekinem?!

Post by Mr. Brightside »

Katy wrote:
armin.i.am wrote:
Grijesim li?
Ovo ja po pitanju pravila foruma! :D

Vec smo skontali na temi da ti volis da imas potpunu kontrolu nad situacijom....upravo vidimo iz prilozenog!
Ona otvorila temu....ali ti si tu da kazes kad se zatvara! 8-)

Nije steta teme da se zatvori,nema se sta vise komentarisati....radi se samo o tvojoj reakciji!
:kiss: nemoj se sikirat sve ce biti u redu :)
Locked