Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Luce wrote:Kad sam zaljubljena, obicno tu osobu ni ne poznajem dovoljno, vise je konstrukcija mojih snova, zelja i fantazija.
Kad me lijepo pogleda vinem se u nebo, samo jedna ruzna rijec i zakucam se za pod. Nemam koncentracije, sva sam nesto uznemirena, samo cekam njega, da budem s njim, da ga cujem, sve ostalo je nebitno. Kad nisam s njim tuzna sam, treba mi doza njega da bih bila ok.
I opet to nema veze s tom drugom osobom nego mojim fantazijama. Zaljubljenost je po meni samo dobro autonafuravanje
Ej ljudi ovo jutro sam upoznao sam sebe, stanem ja ispred ogledala i vidim gleda me neki fraer, nako nije los. Kazem ja njemu sta je, sta me gledas, kako se zoves, kaze on meni Mehan se zovem i sam sebe gledas debilu, rekoh sebi e jesi Mehane puko, ni zaljubio se nisi, a upoznao sebe.
Luce wrote:Kad sam zaljubljena, obicno tu osobu ni ne poznajem dovoljno, vise je konstrukcija mojih snova, zelja i fantazija.
Kad me lijepo pogleda vinem se u nebo, samo jedna ruzna rijec i zakucam se za pod. Nemam koncentracije, sva sam nesto uznemirena, samo cekam njega, da budem s njim, da ga cujem, sve ostalo je nebitno. Kad nisam s njim tuzna sam, treba mi doza njega da bih bila ok.
I opet to nema veze s tom drugom osobom nego mojim fantazijama. Zaljubljenost je po meni samo dobro autonafuravanje
A ljubav, eeeeeee to je sasvim nesto drugo. Sreca, smirenost, nadahnuce i svakodnevno otkrivanje novih dimenzija.
Wow, zaista je svaka rijec na mjestu. Potpuno se nadjoh u ovom
Zadnji put kada sam bio zaljubljeni komad blentovine i totalni opičenjak za jednom ženskom koja ni sama nije znala sta zeli i to je bilo prije 8 godina. Poslje našeg odnosa u kojem je bilo svega, a ničega jer nikada nismo bili potpuno iskreni prema sebi, više nisam imao kolko tolko normalne veze. U svaku sam ušao nedovoljno zainteresovan i sa oprezom, te s tendencijom da se ponovo nezaljubim. Zato su sve moje vezice poslje te bile kratke i površne.
Složiću se da je zaljubljenost za ljude sedmo nebo na zemlji ...
A ljubav, eeeeeee to je sasvim nesto drugo. Sreca, smirenost, nadahnuce i svakodnevno otkrivanje novih dimenzija.