Filmovi od kojih bjezim
Moderator: _BataZiv_0809
- mousstapha
#151 Re: Filmovi od kojih bjezim
Bjezao od trilogije Gospodar prstenova i onda se natjerao da pregledam prvi dio. Nakon prvog djela nastavio bjezati, jer mi film jednostavno ne sjeda. Najvise zbog tematike i raznih carobnjaka. U tu tematiku ubrajam i Potera, s tim sto je ovaj djeciji pa ga jos i vise izbjegavam.
Posto studiram FIT, vecina kolega se lozi na Star Wars i to me proganja cijelo vrijeme, ali ja ne mogu da gledam te filmove, nesto me jednostavno odbija od njih. Generalno, bjezim od blockbustera i filmova koji u sebi imaju izoblicene likove.
S druge strane Kum mi je vrh, cak sam procitao i knjigu i onda se opet kanim pregledati fimove, na vecem ekranu, uz bolje ozvucenje i rezoluciju, jer ti filmovi kod mene zasluzuju poseban tretman.
Posto studiram FIT, vecina kolega se lozi na Star Wars i to me proganja cijelo vrijeme, ali ja ne mogu da gledam te filmove, nesto me jednostavno odbija od njih. Generalno, bjezim od blockbustera i filmova koji u sebi imaju izoblicene likove.
S druge strane Kum mi je vrh, cak sam procitao i knjigu i onda se opet kanim pregledati fimove, na vecem ekranu, uz bolje ozvucenje i rezoluciju, jer ti filmovi kod mene zasluzuju poseban tretman.
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#152 Re: Filmovi od kojih bjezim
nije cloverfield i blair witch amaterski nego found footage moviesirnes77 wrote:Uffff. Kao prvo bjezim od "crnackih" filmova, oni nj geto ovo ono, droga, kradja itd. Bjezim of Aronofskog jer fontanu nisam mogao pregledati jer je previse dosadna i nejasna, i nije me jednostavno mogla prikovati za stolicu da pregledam, black swan sam za cudo pregledao i svidio mi se... Mrzim amaterske filmove tipa blair witch project, cloverfield i slicne gluposti.
amaterski su Z filmovi danas direct to video uratci koje štancaju kao na traci... pogotovo horore
prije su talijani bili u tome majstori a danas svi snimaju
-
misaoni
#153 Re: Filmovi od kojih bjezim
Nikad nisam gledao Titanik 
- Dr.Cuddy
#154 Re: Filmovi od kojih bjezim
ni jamisaoni wrote:Nikad nisam gledao Titanik
- BHF_Manijak
#155 Re: Filmovi od kojih bjezim
Ako neko moze gledati ljubavnu dramu, onda ce ga pogledati, inace fakat se cudim sto se raja toliko grozi na Titanik, jest da su ga razvukli ko teraviju, ali po meni ima dosta gorih filmova, uostalom i sami oskrai govore da nije dno dna!
- cyprus
#156 Re: Filmovi od kojih bjezim
Ni jaDr.Cuddy wrote:ni jamisaoni wrote:Nikad nisam gledao Titanik
-
Korisničkoime
#157 Re: Filmovi od kojih bjezim
Ko god je bježao od Pijaniste neka ga pogleda ako hoće da padne u depresiju. Film je dobar da se odmah razumijemo ali brate težak da teži ne može biti.
Kum je više muški film ako se tako nešto može reći.
Pirati sa Kariba bježao od njega ali nakon što pogleda prvi dio uopšte nije loš i to samo radi J.Deppa lik je odglumio šašavo pravo znači nije sad nešto ozbiljno i dubokoumno .
Avatar ako neko konta gledati radi priče onda neka to ne radi samo u 3D kinu jer su efekti
.
Bježim od domaćih zato jer ili su glupe komedije istočnih komšija u kojima vulgarni humor dominira i seksizam se uzdiže u umjetničku formu a uglavnom se prati isti šablon, ima izuzetaka naravno ovo su više odnosi na neke "legendarne" prije rata ili su komedije zapadnih susjeda koje jednostavno nisu smiješne i tu nema izuzetka ili su drame da ti se život ogadi ono teško brate depresija puca na sve strane.
Svaki španski ili sa španskog govornog područija sapunice mi sve špansko zgadile
a kako je krenulo i tursko će uskoro
.
Potera nikad nisam kontao hajd djeca ali kad vidim matore kako se jagme za knjigu ili kino kartu i još se presvlače u kostime dobijem fraz a film je možda i dobar.
Transformersi džabe izgubljeno vrijeme tako da drugi dio sigurno ne gledam.
Velika greška "Training Day" bježao od njega kad se na kraju ispostavi film dobar.
"Requiem for a dream" ima godina kako sam ga skinuo imao sam ga negdje i na VHS i nikako da pogledam neće nešto ali kad tad, kad tad.
Kum je više muški film ako se tako nešto može reći.
Pirati sa Kariba bježao od njega ali nakon što pogleda prvi dio uopšte nije loš i to samo radi J.Deppa lik je odglumio šašavo pravo znači nije sad nešto ozbiljno i dubokoumno .
Avatar ako neko konta gledati radi priče onda neka to ne radi samo u 3D kinu jer su efekti
Bježim od domaćih zato jer ili su glupe komedije istočnih komšija u kojima vulgarni humor dominira i seksizam se uzdiže u umjetničku formu a uglavnom se prati isti šablon, ima izuzetaka naravno ovo su više odnosi na neke "legendarne" prije rata ili su komedije zapadnih susjeda koje jednostavno nisu smiješne i tu nema izuzetka ili su drame da ti se život ogadi ono teško brate depresija puca na sve strane.
Svaki španski ili sa španskog govornog područija sapunice mi sve špansko zgadile
Potera nikad nisam kontao hajd djeca ali kad vidim matore kako se jagme za knjigu ili kino kartu i još se presvlače u kostime dobijem fraz a film je možda i dobar.
Transformersi džabe izgubljeno vrijeme tako da drugi dio sigurno ne gledam.
Velika greška "Training Day" bježao od njega kad se na kraju ispostavi film dobar.
"Requiem for a dream" ima godina kako sam ga skinuo imao sam ga negdje i na VHS i nikako da pogledam neće nešto ali kad tad, kad tad.
- dale cooper
#158 Re: Filmovi od kojih bjezim
Šta je nejasno u Fontani? Film je meditacija o vječnoj ljubavi.irnes77 wrote:Uffff. Kao prvo bjezim od "crnackih" filmova, oni nj geto ovo ono, droga, kradja itd. Bjezim of Aronofskog jer fontanu nisam mogao pregledati jer je previse dosadna i nejasna, i nije me jednostavno mogla prikovati za stolicu da pregledam, black swan sam za cudo pregledao i svidio mi se... Mrzim amaterske filmove tipa blair witch project, cloverfield i slicne gluposti.
- Ridjobrki
#159 Re: Filmovi od kojih bjezim
Vjerovatno ovo.dale cooper wrote:Šta je nejasno u Fontani? Film je meditacija o vječnoj ljubavi.irnes77 wrote:Uffff. Kao prvo bjezim od "crnackih" filmova, oni nj geto ovo ono, droga, kradja itd. Bjezim of Aronofskog jer fontanu nisam mogao pregledati jer je previse dosadna i nejasna, i nije me jednostavno mogla prikovati za stolicu da pregledam, black swan sam za cudo pregledao i svidio mi se... Mrzim amaterske filmove tipa blair witch project, cloverfield i slicne gluposti.
- Riddle
#160 Re: Filmovi od kojih bjezim
Nisam gledao Matrix i Pirate.
Doduse poceo sam gledati prve dijelove, ali sam iz nekog razloga odustao. Kasnije nisam ni obracao paznju na nastavke. Postoji jos jedan jako, ali mislim bas jako popularan film koji nisam gledao, ali me je stid reci koji je u pitanju.
Nikako da se nakanim. Valjda ce i to doci na red.
- BHF_Manijak
#161 Re: Filmovi od kojih bjezim
Haj' slobodno, mozda nisi jedini...Riddle wrote:Nisam gledao Matrix i Pirate.Doduse poceo sam gledati prve dijelove, ali sam iz nekog razloga odustao. Kasnije nisam ni obracao paznju na nastavke. Postoji jos jedan jako, ali mislim bas jako popularan film koji nisam gledao, ali me je stid reci koji je u pitanju.
Nikako da se nakanim. Valjda ce i to doci na red.
-
matt9
#162 Re: Filmovi od kojih bjezim
Film je dobarcyprus wrote:Jah, dobro me podsjetiste... Pearl Harbor, također ne želim gledat
-
spacebound
#163 Re: Filmovi od kojih bjezim
Attitude wrote:lincujte me sadali nisam fan "domacih" filmova...bivsa YU...
pateticni su
humoj je ugl plitak
vulgarni na ruzan nacin
ugl. ne gledam ih
- harač
#164 Re: Filmovi od kojih bjezim
spacebound wrote:Attitude wrote:lincujte me sadali nisam fan "domacih" filmova...bivsa YU...
pateticni su
humoj je ugl plitak
vulgarni na ruzan nacin
ugl. ne gledam ih
- anelie
#165 Re: Filmovi od kojih bjezim
tinejdzerske komedije
romanticne komedije
hrvatske komedije
vampire,twilight.glupo,nezanimljivo,anemicno,dosadno.
filmovi stevena seagala,michaela dudikoffa,jean claudea i kompanije.
horore ne volim,jer me strah gledati.
romanticne komedije
hrvatske komedije
- Šibicar
#166 Re: Filmovi od kojih bjezim
Titanik,mislim da sam medju 0.0000000000001% svjetske populacije koji ga nije gledao,a iskreno mi se i ne gleda,ne limvo tu vrstu filmova.
- Gandalf
#167 Re: Filmovi od kojih bjezim
anelie wrote:tinejdzerske komedije
romanticne komedije
hrvatske komedije
-
pakica_
#168 Re: Filmovi od kojih bjezim
bjezim od SFa, gdje sibica potpali po' grada, bajki, bajkovitih horora, hari potera, gospodara prstenova i cijele njegove druzine, dejt muvija, bilo cega sa alyson hannigan, tol'ko mi je treba peglativna, matrix nisam gledala i nikako da se nakanim.. mislim da sam jedina osoba na dunjaluku sto ne pregleda nijedan star wars niti planira, ne odusevljavaju me mjuzikli, bilo koji film gdje pjevacica/manekenka pokusava doprijeti na silver screen i tako to.. eto, hejt bachen, bice ga jos garaMt haha 
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#169 Re: Filmovi od kojih bjezim
baš si ko iz vica...
-
pakica_
#170 Re: Filmovi od kojih bjezim
zbog?Black swan wrote:baš si ko iz vica...
- johnnykola
#171 Re: Filmovi od kojih bjezim
zbog nebuloza koje si navaljala 'ladno.
-
pakica_
#172 Re: Filmovi od kojih bjezim
e pa, jbg, nema svako isti cejf
ne petljam se u tudji izbor, i po meni su nebuloze da ljudi bjeze od kuma i sl. ali postujem 
- Industrialyzer
#173 Re: Filmovi od kojih bjezim
Slazem se sa pakicom. Kad odem na 9gag i vidim 90% postova na temu Star Wars poludim 
-
pakica_
#174 Re: Filmovi od kojih bjezim
ma nemam nista protiv tih filmova, jednostavno ih nisam gledala i plaho me ne interesuju da bih pregledala
ako je to nekome nebuloza, Boze moj, sta cu mu ja
i upravu si to za 9gag
te samo preletim, jer ih ne kontam 
i upravu si to za 9gag
- drag_gost
#175 Re: Filmovi od kojih bjezim
Jedino sto ne volim je Twilight i neki "Ghetto" filmovi, inace dosta ljudi izbjegava filmove koji nisu Hollywood, a vjerujte dosta propustate.
Vidio sam da je neko naveo Cloverfield, meni se prilicno dopao.
Vidio sam da je neko naveo Cloverfield, meni se prilicno dopao.