Maybach wrote:Kakav glup izraz "smoruse"
sto bas je kvalitetan izraz smor zivi = smorusha hahaha
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
Maybach wrote:Kakav glup izraz "smoruse"
Hiljade i tisuce nickova prije su ovako govorili. Narocito zemskih.kockica_kockica wrote:madner wrote:Vecina ce nas biti udata/ozenjena i nece vise posjecivat ovaj forum za 10 godina. Kao i oni sto su prije bili pa se usrecili pa ih vise nema.
zivi bili pa vidjeli
![]()
![]()
Brak traje dok ne padne mrak.. ali na oci...
Onda cete napraviti drugi nick i pisati i pisati i pisati i pisati po forumu...
Ja pisem jedino kad sam na poslu... Nakon posla je tu Mastercard![]()
![]()
Ti vala skontaj bolji ako možešMaybach wrote:Kakav glup izraz "smoruse"
Dr.Mr.Fr. wrote:Covjek je skroz u pravu cure preko 30 uglavnom budu prave smoruše, to je za ne povjerovati,
sve ih boli, - ama baš ništa me ne boli, niti druge koje poznajem a starije su od mene.![]()
samo ih neke gluposti interesuju, - jah....a vidjeti muškarca od 35 godina kako dribla po playstationu je pravi melem za oči.![]()
prica im je uglavnom kako vade neke nalaze, - ti kao dr. bi trebao da cijeniš preventivne mjere koje ljudi poduzimaju kada je vlastito zdravlje u pitanju.![]()
kako su putovale negdje pa im bilo bez veze, - pa možda im je stvarno bilo bezveze![]()
kako im je smor na poslu itd... - malo je kod nas onih koji se bave poslom koji ih istinski ispunjava i čini sretnima. većina radi bilo šta jer potreban novac za goli život. i normalno je onda da im je smor na poslu.![]()
Uglavnom su pravo ogorcene i popizde u sekundi, - ja još nisam upoznala nekoga ko ima strpljenja kao ja.![]()
nerviraju ih sponzoruse i mlade koke, -![]()
ja sam mislila da mušakrce generalno nerviraju sponzoriše....sve vam uzeše a ništa ne dobijete zauzvrat.
![]()
samo nešto kritikuju seljanke na štiklama a i one bi u iste da znaju hodati u njima ili
ako se nisu nadebljale da ne mogu viši ni balansirati u istim.... - mala peta je dobra za kičmu i karlicu (valja rađat), visoka peta je smrt.
![]()
ma smoruše samo takve....![]()
....ali eto ima izuzetaka samo treba potražiti....tako drug ne odustaj
Luce wrote:Mislim da postavljac teme nije imao namjeru da tema ode u ovom pravcu (a ako grijesim neka me on opovrgne).
Neki jedva docekali da se obruse na ove djevojke preko 30. Ruzno brate, ali bas.
kiki-miki wrote: A šta sam trebala...objesiti mu se oko vrata i reći mu ženi me namah,ne mogu više ovdje živjeti![]()
![]()
![]()
Možda bolan hoće da ih pregledaš, jooojj teeebbee.Dr.Mr.Fr. wrote:Covjek je skroz u pravu cure preko 30 uglavnom budu prave smoruše, to je za ne povjerovati,
sve ih boli,
Dr.Mr.Fr. wrote:Luce wrote:Mislim da postavljac teme nije imao namjeru da tema ode u ovom pravcu (a ako grijesim neka me on opovrgne).
Neki jedva docekali da se obruse na ove djevojke preko 30. Ruzno brate, ali bas.
Mislim da se postavljac teme samo zelio malo pojadati nama ovdje što je sasvim ok, ja vala se uopste ne obrušavam na djevojke vec govorim stvari kakve jesu, i samo cinjenice, od 10 djevojki sa kojima odem na sastanak njih 8 su upravo ovakve kako je postavljac opisao, apsolutno i 100% istinito...
A ne daj bože da imam nešto protiv djevojki 30+, pa one su najbolje, moja ciljna skupina![]()
Ali brate dajte malo veselije, malo sredjenije, malo opuštenije, briga mene za tvoj kredit isto kao što je tebe briga za moj...tako ako idemo na sastanak dajmo malo fino, opušteno, lagano a ne kao da cemo za 6 mjeseci u brak i zatvor
Drekalicedrekalica28 wrote:Dr.Mr.Fr. wrote:Covjek je skroz u pravu cure preko 30 uglavnom budu prave smoruše, to je za ne povjerovati,
sve ih boli, - ama baš ništa me ne boli, niti druge koje poznajem a starije su od mene.vec sam ti rekao ti si posebna
![]()
samo ih neke gluposti interesuju, - jah....a vidjeti muškarca od 35 godina kako dribla po playstationu je pravi melem za oči.ja vala ne driblam po PS
prica im je uglavnom kako vade neke nalaze, - ti kao dr. bi trebao da cijeniš preventivne mjere koje ljudi poduzimaju kada je vlastito zdravlje u pitanju.apsolutno ali svaka 3 mjeseca, ma daj, zato nam je zdravstvo u banani
![]()
kako su putovale negdje pa im bilo bez veze, - pa možda im je stvarno bilo bezvezee vala ako ti u grckoj može biti bez veze 10 dana onda se ubi odmah sada, harikiri izvrši i baci se kroz prozor da bude sigurna smrt...ajde ne zezaj
![]()
kako im je smor na poslu itd... - malo je kod nas onih koji se bave poslom koji ih istinski ispunjava i čini sretnima. većina radi bilo šta jer potreban novac za goli život. i normalno je onda da im je smor na poslu.stoji ali brate/sestro da o tome pricaš pola sata, pa nema smisla fakat
![]()
Uglavnom su pravo ogorcene i popizde u sekundi, - ja još nisam upoznala nekoga ko ima strpljenja kao ja.kao što rekoh ti si posebna da nisi uvezana vec bi te ja nekako valjda smuvao
![]()
nerviraju ih sponzoruse i mlade koke, -![]()
ja sam mislila da mušakrce generalno nerviraju sponzoriše....sve vam uzeše a ništa ne dobijete zauzvrat.
ma jok ima i finih sponzoruša
![]()
samo nešto kritikuju seljanke na štiklama a i one bi u iste da znaju hodati u njima ili
ako se nisu nadebljale da ne mogu viši ni balansirati u istim.... - mala peta je dobra za kičmu i karlicu (valja rađat), visoka peta je smrt.
ali dobroooooo izgleda, i digne se ona sexy guza... ufffff
![]()
ma smoruše samo takve....![]()
....ali eto ima izuzetaka samo treba potražiti....tako drug ne odustaj
MedenoSrce wrote:Možda bolan hoće da ih pregledaš, jooojj teeebbee.Dr.Mr.Fr. wrote:Covjek je skroz u pravu cure preko 30 uglavnom budu prave smoruše, to je za ne povjerovati,
sve ih boli,
Žele aha, pa onda takvoj u najboljem slučaju prišiju epitet "čvaka" i "znaš kako je luuuda" - mislim ko želi da ga doživljavaju ovako u 30imLuce wrote:
Super sto nemas nista protiv kako ti kazes djevojkine zamjeri, mi 30+ smo sitnicave pa nam sve smeta, pa tako i ovo nepravilno izrazavanje
![]()
Nego mi je sega, sto zelite opustene, vesele, nasmijane a vidi vas (cast izuzecima), samo nesto kukate i crnjacite, postovi vam puni negative.
Jedan001 wrote:najbolje ti je reko neku klinku od 20 do 25 god. Izvodis je pomognes oko studija i tebi i njoj dobro pa ako sta plane dobro je![]()
:
Dr.Mr.Fr. wrote:![]()
Prije svega Drekalice ti si posebna, kao što sam ti vec par puta rekao tako![]()
Drekaliceja tebe
Dakle najbolje 30+ su malo bolje od najgorih mladjih?crazy bitch wrote:jooooj rafala po 30-godisnjakinjama, sta vam je ljudi, ispade kad imas 30 odmah se objesi. Licno znam cure koje sa 30 izgledaju puuuuuuuuno bolje od onih sa 20 i nesto, ako cemo sad o fizickom izgledu, a sto se tice price ne znam bas kome moze biti zanimljiva cura koja ima 20 i nesto godine i vrhunac njene "luckavosti" je "kako sam se sinoc napila allaaaaaaaha mi.."
niko nije govorio o njenom fizickom izgledu nego o zahtjevima sta hoce i sta trazi... da ne kazem "proserava se"crazy bitch wrote:jooooj rafala po 30-godisnjakinjama, sta vam je ljudi, ispade kad imas 30 odmah se objesi. Licno znam cure koje sa 30 izgledaju puuuuuuuuno bolje od onih sa 20 i nesto, ako cemo sad o fizickom izgledu, a sto se tice price ne znam bas kome moze biti zanimljiva cura koja ima 20 i nesto godine i vrhunac njene "luckavosti" je "kako sam se sinoc napila allaaaaaaaha mi.."
madner wrote:Dakle najbolje 30+ su malo bolje od najgorih mladjih?crazy bitch wrote:jooooj rafala po 30-godisnjakinjama, sta vam je ljudi, ispade kad imas 30 odmah se objesi. Licno znam cure koje sa 30 izgledaju puuuuuuuuno bolje od onih sa 20 i nesto, ako cemo sad o fizickom izgledu, a sto se tice price ne znam bas kome moze biti zanimljiva cura koja ima 20 i nesto godine i vrhunac njene "luckavosti" je "kako sam se sinoc napila allaaaaaaaha mi.."
Sto znaci da treba ganjati mladje, jer i u najgorem slucaju ces imati samo malo losije.