Psihotrileri/trileri
Moderator: _BataZiv_0809
- Damir0406
#151 Re: Psihotrileri/trileri/horori
"Shuter" ali Japanska verzija

-
solidsnake
#152 Re: Psihotrileri/trileri/horori
smece od filma .. ko misli ici u cinemu , nek ne baca pare bezveze .. lijepi download6.april wrote:16. februara The devil inside u Cinemi.
- BHF_Manijak
#153 Re: Psihotrileri/trileri/horori
A-a Komi, ovaj Manhunter je ustvari Red Dragon, samo starija verzija, dakle nista...Black swan wrote:ima onaj manhunter iz osamdesetih ako si na to mislio
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#154 Re: Psihotrileri/trileri/horori
shutter je tajlandskiDamir0406 wrote:"Shuter" ali Japanska verzija![]()
- arzuhal
#155 Re: Psihotrileri/trileri/horori
Vidim da ima lijepu ocjenu, jel neko gled'o, kakvi su utisci? Prijatelj mi danas priča da ga je jučer pokušao odgledat (ne znajući najbolje ni o kakvom se filmu radi), al' nije uspio, kraj je pročitao na netu
http://www.imdb.com/title/tt1020530/
-
shambho
#156 Re: Psihotrileri/trileri/horori
arzuhal wrote:Vidim da ima lijepu ocjenu, jel neko gled'o, kakvi su utisci? Prijatelj mi danas priča da ga je jučer pokušao odgledat (ne znajući najbolje ni o kakvom se filmu radi), al' nije uspio, kraj je pročitao na netu![]()
![]()
Napet. Doobro napet. Bas onako psihotriler u pravom smislu te rijeci. Akcenat na psiho.
- bruce lee
#157 Re: Psihotrileri/trileri/horori
http://www.imdb.de/title/tt0815245/
upravo sam ga gledao, nije bas nesto sto ce radikalno promijeniti zanr, ali se meni licno svidio. taj eden lake mi vec duze stoji na listi, ali mi prica izgledala malo stereotipna pa nisam odgledao. probat cu sljedecih dana s obzirom da mi se vecina preporuka odavdje svidjela
upravo sam ga gledao, nije bas nesto sto ce radikalno promijeniti zanr, ali se meni licno svidio. taj eden lake mi vec duze stoji na listi, ali mi prica izgledala malo stereotipna pa nisam odgledao. probat cu sljedecih dana s obzirom da mi se vecina preporuka odavdje svidjela
- Truba
#158 Re: Psihotrileri/trileri/horori
jedan od boljih takvih filmovaarzuhal wrote:Vidim da ima lijepu ocjenu, jel neko gled'o, kakvi su utisci? Prijatelj mi danas priča da ga je jučer pokušao odgledat (ne znajući najbolje ni o kakvom se filmu radi), al' nije uspio, kraj je pročitao na netu![]()
![]()
- BHF_Manijak
#159 Re: Psihotrileri/trileri/horori
Eden lake je odlican, bas pravi psihotriler, ko voli taj zanr svidjet cemu se garant!
@Bruce lee, i taj sto si ti postavio je pravo dobar film, iako je novijeg datuma triler ipak me je odusevio za razliku od vecine!
@Bruce lee, i taj sto si ti postavio je pravo dobar film, iako je novijeg datuma triler ipak me je odusevio za razliku od vecine!
-
statixx
#160 Re: Psihotrileri/trileri/horori

Wendy, I'm Home!
- arzuhal
#161 Re: Psihotrileri/trileri/horori
Kad gledam neke gadnije horore, smanjim onaj prozor na veličinu kutije cigara, i više se ne doimaju tako strašnim... 
- moskri_loco_pajdoman
#162 Re: Psihotrileri/trileri/horori
Auu kako sam se ja iznervirao gledajući taj film.arzuhal wrote:Vidim da ima lijepu ocjenu, jel neko gled'o, kakvi su utisci? Prijatelj mi danas priča da ga je jučer pokušao odgledat (ne znajući najbolje ni o kakvom se filmu radi), al' nije uspio, kraj je pročitao na netu![]()
![]()
Ali nije loš.
- Truba
#163 Re: Psihotrileri/trileri/horori
eden lake...
film sastavljen od likova kao onaj mehaničar iu U TURNA

film sastavljen od likova kao onaj mehaničar iu U TURNA
- nOrMaLaC
#164 Re: Psihotrileri/trileri/horori
Jel ko gledao?
- Truba
#166 Re: Psihotrileri/trileri/horori
dobar je orphan ali me sjebo spojler

- nOrMaLaC
#167 Re: Psihotrileri/trileri/horori
Imaš li kakav sličan preporučiti, onako s dječurlijom strašnom?Black swan wrote:dobar je orphan ali me sjebo spojler![]()
![]()
![]()
- Truba
#168 Re: Psihotrileri/trileri/horori
can you kill a child? 
- Harry Lime
#169 Re: Psihotrileri/trileri/horori
Who can kill a child?Black swan wrote:can you kill a child?
-
duboka_misao
#170 Re: Psihotrileri/trileri/horori
Dorothy Mills i onaj stari sa djecom sa bijelom kosom viillage of the damned
- Kinaski
#171 Re: Psihotrileri/trileri/horori
bezveze je meni tajduboka_misao wrote:the children
bude na tv1000 pocesto
Dorothy Mills i onaj stari sa djecom sa bijelom kosom viillage of the damned
- vaučer
#172 Re: Psihotrileri/trileri/horori
'I saw the devil'
-
teky92
#173 Re: Psihotrileri/trileri/horori
Prije mjesec dana sam gledala Dream house,odličan je,preporuka

- johnnykola
#174 Re: Psihotrileri/trileri/horori
vrlo dobar.Dactyl wrote:
http://www.imdb.com/media/rm4236098048/tt1124394
Obavezno pogledati, new age Finski thriller/horror
-
trajvanski_revizor
#175 Re: Psihotrileri/trileri/horori
eh ovako, zanimaju me neki filmovi kojima ne znam naslov..davno gledano..
jedan je..
tip se budi u bolničkoj sobi, razgovara sa nekim likovima, ( ne znam tačno sa kim, mislim sa nekim susjednim bolesnikom ), pita koji je datum i godina, radnja ide dalje tako što kada se lik opet probudi leži u drugoj sobi, oko njega pominju neki drugi datum, nekoliko godina razlike, on je zbunjen, dezorjentisan, čini mu se da je prespavao samo nekoliko sati ili jednu noć, uvjeravaju ga da je već tu godinama, ali bolesnika susjeda tu nema, on ga počinje tražiti..no uvjeravaju ga da halucinira, da ima amneziju itd. itd..on počinje da sumnjda da vrše neke eksperimente nad njim
drugi film
tip optužen da se uvukao noću u kući i ubio dijete..tačnije bebu
on negira sve optužbe, čini se kao pošten pravedan i dobrodušan porodičan čovjek..tokom rutinskog pretresa kuće nalaze mu neki novac sakriven u garaži..on iznenađen i zapanjen odakle taj novac u garaži..optužuju ga da je naovac kojim je plaćen da počini to ubistvo.. aljkava policijska istraga čini se da na tome i staje i ne trudi se da traži eventualnog drugog sumnjivca..
njegova žena čini sve da dokaže da je njen suprug nevin.. mislim da je osuđen i ubijen na električnoj stolici..žena i dalje uvjerena da joj je muž nevin pogubljen ...
ne znam da li sam ikoliko bio jasan..
može li neko pomoći ? ?
jedan je..
tip se budi u bolničkoj sobi, razgovara sa nekim likovima, ( ne znam tačno sa kim, mislim sa nekim susjednim bolesnikom ), pita koji je datum i godina, radnja ide dalje tako što kada se lik opet probudi leži u drugoj sobi, oko njega pominju neki drugi datum, nekoliko godina razlike, on je zbunjen, dezorjentisan, čini mu se da je prespavao samo nekoliko sati ili jednu noć, uvjeravaju ga da je već tu godinama, ali bolesnika susjeda tu nema, on ga počinje tražiti..no uvjeravaju ga da halucinira, da ima amneziju itd. itd..on počinje da sumnjda da vrše neke eksperimente nad njim
drugi film
tip optužen da se uvukao noću u kući i ubio dijete..tačnije bebu
on negira sve optužbe, čini se kao pošten pravedan i dobrodušan porodičan čovjek..tokom rutinskog pretresa kuće nalaze mu neki novac sakriven u garaži..on iznenađen i zapanjen odakle taj novac u garaži..optužuju ga da je naovac kojim je plaćen da počini to ubistvo.. aljkava policijska istraga čini se da na tome i staje i ne trudi se da traži eventualnog drugog sumnjivca..
njegova žena čini sve da dokaže da je njen suprug nevin.. mislim da je osuđen i ubijen na električnoj stolici..žena i dalje uvjerena da joj je muž nevin pogubljen ...
ne znam da li sam ikoliko bio jasan..
može li neko pomoći ? ?